- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
D.Orion #1809 üzenetére
Azért nem jó a vonalvezetést használni, mert nagyon megszokod és ha később kikapcsolod, nem fogod tudni a féktávokat, mert mindig a vonalra hagyatkoztál... Ez a saját tapasztalatom... a 2010-ben én is mindenhol használtam és az alapján fékeztem. Most újra kell tanulnom kb. az összes pályát a féktávok miatt... (látszik is a köridőkön...
)
Én azt javaslom mindenkinek, hogy amíg nem biztos a pályában, addig menjen inkább TT-ben pár (vagy jópár) kört, hogy megtanulja a féktávokat, kanyarokat, aztán jöhet a bajnokság, meg a többi móka....
-
DigitXT
félisten
válasz
D.Orion #1814 üzenetére
Ezért gyártanak minden pilótának egyedi üléseket: meg lehetne oldani a játékban, hogy bizonyos ésszerű határok közt magadnak lődd be, hogyan kényelmes vezetni. (Egyébként a testmagasság egy része csak a felsőtest magassága, másik része a láb hossza... De mindkettővel lehetnek gondok egy nyakigláb versenyzőnél. Persze a mérnököknek a pilóta csak egy szükséges rossz, plusz súly, stb.
)
-
Steady74
addikt
válasz
D.Orion #1508 üzenetére
Ja nem
Vixen ausztrál idejéhez szólt volna a kérdésem, milyen brutál időt futott.
Motoba: Meg fogod majd ismerni, hogy teljesen felesleges az AI multiban való alkalmazása. Buták, rosszul vezetnek, és pl. éppen mikor az első helyért hajtasz, és le akarod körözni pl, és nem enged el, versenyez veled, no akkor fogod őket megutálni. Inkább tolom 2-3 fős szeróval hús-vér emberek ellen, mint AI-val.
-
Steady74
addikt
Gyerekek, azt hiszem most lett elegem. Nekem totál úgy tűnik, hogy minden hiba, ami a 2010-ben megvolt, az itt is megvan. CF ott is szar volt, itt is az... nem hiszem el, hogy ezeket az alap dolgokat nem lehetett kitesztelni. Sztem ez egy 70% kész játék, kapunk majd 1 patch-et, oszt kész, érjük be ennyivel. Így volt korábban is, így lesz most is. Nagy fekete pont CM-nek.
A játék ettől függetlenül szerethető, mert nincs más F1 game
-
bokrosolajos
őstag
Mind a kettő ugyanaz, csak az egyikhez van egy teljességgel használhatatlan kuplungpedál. mivel a váltója csak szekvenciális.
Igazából egyiket sem javaslom, annál is inkább, mivel csak 270°-os a kormányszöge, ami F1-ezéshez még jó is lenne, de hiányzik belőle a rezgő funkció, így a kormánykeréken nem érzed az aszfalt / murva / sziklás felületeket, csak balra jobbra tekered és kész. Abban viszont halk, mivel szíjas
Ha tartós, érezhető kormányt akarsz, akkor csípj meg egy Logitech DF GT kormányt
-
makkai
aktív tag
Tudom, itt Füzesabonyban van is újságos, ami benne van, de csak szombaton, de lehet, hogy csak hétfőn kaptam volna meg, így nem sajnálom azt a párszáz forintot, amivel többe kerül. Ha meg nem jön meg hétvégére, akkor lehet, hogy többet elköltenék a nagy várakozás miatt sörre!
Szerk.: amúgy érdekes, hogy 23-a a hivatalos megjelenés, de már mindenhol megkapni 22-én. Ilyen nagy verseny a van a boltok között, hogy mindenki bevállalja, hogy idő elött elérhetővé teszi? Bár ha még nem lehet beregisztrálni, akkor végükól is mindegy. De akkor meg már hamarabb is kirakhatták volna a polcokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged