Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPad topik
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
-
PiE137
senior tag
Xbox live-on fizetett már vki pay pal-al?
Venni szándékozok 1000 MS pontot, és az érdekelne, h elég biztonságos csatornán kezelik-e az adataimat, meg merjem-e venni bankkarival...
Mondjuk magyar boltokba is árulnak beváltó kódokat, csak sokkal drágábban....
-
PiE137
senior tag
válasz
MC HOBO
üzenetére
Ez azért elég valóságos, mert ott is figyelniük kell, h ne fogyjanak ki...
A car status harmadik fülét be szoktam lőni a verseny egész időtartamára. Alapba +1 lap-al indul az üzemanyagszint. Ha visszaáll optimal-ra, akkor már óvatosabban kell menni. El kell váltani piros (v néha már zöld) ledeknél, nem szabad mindig liláig húzatni, és akkor kitart. Vagy akinek kézre áll, a gyorsmenüben átdobni soványabb keverékre a motornál...
Melbourne mondjuk el lett szúrva sztem mindenhogy, mert ott akárhogy spórol az ember, legkésőbb a célegyenesben ledadog... De a többinél eddig nekem kitartott... -
PiE137
senior tag
A live account nevet meg lehet változtatni? Mert nekem nem sikerült... :'(
Vmi régi szart adott be magától, amit még a gridnél használtam, de már nem igazán tetszik... átirnám, ha lehetne. -
PiE137
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Ahol írja a szintet, ott nem csak nyilakkal lehet közte váltani, hanem enterrel meg is lehet nyitni....
Mi is ki akartuk próbálni a Coop-ot, de mindig olyan hibába ütköztünk, h ha a haver invitált játékra, akkor be tudtunk lépni, de neki a kerekek felrakásánál összetörte álló helyzetben az autóját, ha meg én invitáltam, akkor nála connection faid-et írt.
Kipróbáltuk tűzfal nélkül is, de ugyanaz.
Érdekes módon viszont quick match-et tudtunk tolni együtt.
Nem értem, mi van a coop-pal...
Ötlet vki?
-
PiE137
senior tag
Az miért van, h a kanyar bejáratánál leveszi a terhelést a kormányról, a kijáratánál meg belerángat

Ezen lehet vmit segíteni
Mert állítgatom-állítgatom, de nem jövök rá....
-
PiE137
senior tag
nah, most próbáltam a saját verziómmal a LIVE-ot.
találtam már szerókat, de csatlakozás után azonnal lost connection...
remélem tényleg csak az a baj, h nincs még holnap...
a coop carrier az független a szeróktól, lehet azonnal játszani? mert én ma este tervezem a haverral elkezdeni...
-
PiE137
senior tag
Ami viszont sztem b...omság, és az ideiből se birták kivenni, h ha pölö megforgok időmérön, azonnal dangerous driving, és plusz 10 hely.
A tv-ben én még nem láttam olyat, h vkit azért büntetnének, mert elvesztette az uralmát a kocsija felett... :-S -
PiE137
senior tag
-
PiE137
senior tag
válasz
Steady74
üzenetére
szeva,
én g25-el nyomom, és kezdetben nekem is ezek voltak a problémáim.
control profilba én a custom-ot használom, és magam lövöm be az irányítást.
az advanced setupba csak a sterrin linearity 10%, a többi 0%. ez az alap. én kezdek hozzászokni, egész irányítható a gyári beállításokkal.
A force feedbacket sorrendben 10,30,20%-ra állítottam. Így nem tépi ki a kezemből a kormányt!
Remélem tudtam segíteni!üdv.
-
PiE137
senior tag
Kipróbáltam a játékot g25-el. Fél óra kinlódás volt, mire belőttem az érzékenységet. Szinte ki akarta tépni a kezemből a kormányt.
A kocsi fizikáját teljesen átirták, kicsit furcsa az elején. A féktávok valóban rövidebbek, nagyon kicsi az átmenet a határon befordulok v a gyepre kerülök között. :-D
Nekem kézi váltás mellett még nehéz éreznem a drs meg a kers ritmusát, teljesen összezavart, mintha 20 új dologra kellene figyelni. :-D
A szaturáció, holtjáték stb. mind nullán van alapba, és úgy kezelhető a kocsi. Ezt nem értem, h variálták át.
A grafika nekem nem tetszik. Az új catalystokkal a 10 szebb volt... -
-
PiE137
senior tag
Akkor még arra lennék kíváncsi, h áll most a games for windows live dolog?
Magyar profilt hozzak majd létre, v angolt? Mert úgy emlékszem, h a magyar profillal voltak/vannak vmi gondok....
-
-
PiE137
senior tag
Megrendeltem én is az eredetit az f1game-en!
Arra lennék kíváncsi rutinos vásárlóktól, h tényleg ki tudják-e szállíttatni futárral 23.-ára
Garantálják ugyan a 24 órán belüli kiszállítást, csakhogy 23.-a péntekre esik, így félő, h csak hétfőn v kedden lesz meg...
Vagy szerintetek ők már hajnalban megkapják - mint a hírlapokat - és azonnal átadják a futárnak, és még aznap ideér? Ez vhogy szürreális nekem....
Új hozzászólás Aktív témák

- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Építő/felújító topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest