Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincsen, csak a környező országokban élők erről számoltak be többen a facse csoportban. Ez alapján nem kizárt, hogy nálunk is lesz variálás idővel.
Pl. cseheknél háromféle csomag van, Residential 100/200/Max. 700, 950 és 1450 korona árakon. A csomag nevében van az elérhető sebesség. Hogy ezt hozzánk elhozzák-e vagy mikor, azt nem tudhatjuk. -
-
Janusz001
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Én csak hétvégén használom a nyaralómban, akkor 2 nap alatt lejön 200-300gb, torrent, youtube, stb. .... nincs adakorlát rajta, sebesség az előbb utóbb lesz.
-
demeterf2
tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Semmi korlát nincsen. Esténként picit lassabb lehet, mert sokan használják. De simán megy tv-n a netflix közben telefonon youtube és még tölteni is lehet gépen.
-
Marcsello31
őstag
válasz
szita.erno
üzenetére
Igen?!
. És nem jöttek az ufók sem?
"Vicceltem". Tökjó a Pinged ahhoz képest. -
szita.erno
senior tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Én torrent re is használom, de idáig nem volt gond
-
Marcsello31
őstag
válasz
szita.erno
üzenetére
Tulajdon képen, aki rendelt, és Budapest cím alatt rendelt, nem kér plusz 150ezret,
és ha jól írom, akkor csak a csomag díját kel utána fizetni.
Vajon mi történne ha valaki, nem torrentezve, de letölt egy kb 15gbyte dvd film tartalmat amúgy? tökjó lehet ez, Gondolkodom rajta. -
atikó
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
3 napja nyúzom,,meg vagyok vele elégedve, beüzemelés kb 15 perc, egyszerű, még csak az udvaron a földön van, megy majd fel a tetőre, ha meg lesz a tartó hozzá. A drágább csomagot aktiváltam, átlagosan 480/40 megabit a sebesség 18-21ms a ping. Bridge módba kapcsoltam, aliexpressen vettem külön tápegységet hozzá. Fogyasztás 30-80W között mozog.
-
atikó
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
oké, írok majd. 9940ft
ha 100 megás lesz akkor én. a drágábbat választom akkor.
-
Marcsello31
őstag
-
atikó
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
kaptam nyomonkövetési számot, német DHL.
Azt még nem tudom hogy a 12ezres csomag elég lesz ( nem tudom mennyire lassítják be) vagy a 17 ezres! -
teppik_amon
tag
én tegnap előtt rendeltem, éjfél előtt, vidékre, és nem kért antenna díjjat, cserébe a kiszállításra több mint 1 hetet ír még , 8-15 nap.
-
atikó
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
meg is érkezett a visszaigazoló email, jövőhéten megérkezik a csomag.
-
atikó
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
igen, jól gondolod 9940ft fizettem összesen.
Várjuk ki a végét még nem igazoltak vissza a rendelést. Kíváncsi leszek.
-
atikó
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Én meg rendeltem antenna díj nélkül. Budapest állítottam be elsőnek akkor nem kért díjat, tovább lépve a valódi címem beírtam és tovább engedett. Csak szállítási díjat fizettem.így teljes havidíjat kell majd fizetnem cserébe.
-
Janusz001
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Szolgáltatás helyének stimmelnie kell.
Én ezt látom:
-
Marcsello31
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Megnéztem nekem is 146 940 HUF kérne.
De ugyan így havonta 8,904ft lenne a havidíj.
Egyenlőre én is hagyom egyenlőre. -
Marcsello31
őstag
HM..és ha egy budapesti ismerős címét írjuk be de közben
Azt haza visszük akkor mi van?
Mindjárt én is megpróbálom.
Vagy külön boltból venni a szettet. -
Janusz001
őstag
Én a Starlink oldaláról rendelve még mindig ezt látom : " Residental lite ,
Fast, reliable internet for everyday home use.
ServiceResidential LiteHUF 11,900/moHardwareIf you cancel service, you will have to return your Starlink hardware rental.Upfront Hardware CostHUF 0Monthly Kit FeeHUF 0/m"
Szállitási díj 9940ft. -
atikó
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
igen akkor írta az árat, nem rendeltem meg, nem akarok ennyit kiadni.
-
Marcsello31
őstag
-
atikó
őstag
Sziasztok. multkorában gondolkodtam hogy előfizetek a starlink-re, aztán abba maradt, most viszont égis rászántam magam és meglepődtem, hogy fizetnem kellene 147ezret az antennáért, 1 hónapja amikor néztem akkor nem kért érte pénzt csak a kiszállításért 9400ft kb. változott a feltétel vagy csak akció volt a múltkor?
-
t72killer
titán
válasz
szita.erno
üzenetére
ez használhatónak tűnik, megnyugodtam. Nálunk az 5G az év kb 10 hónapjában egész jó és olcsó, viszont turistás faluban élünk, júli-augusztusban amikor lerohan minket 8-10 emeletes busznyi városi humanoid, akkor tavalyelőtt a 4G halt be (arra vettem az 5G modemet), de tavaly nyáron egyes napokon már az 5G is köhögött, nyilván ahogy cserélik a telóikat az emberek. A vezetékes itt vidékisztánban annyiba fáj, mint a starlink, akkor már inkább legyen műholdas a vésztartalék.#527: egyelőre a roamingot próbáltam, azt könnyedén vihetem autós nyaralásra is. Viszont azzal meg az a rizikó, hogyha a szomszédság rákap, az elérhető sávszélt elsősorban a residental csomagokra osztják le, utána jön a "vendég", azaz roamingos tányér.
-
Janusz001
őstag
válasz
szita.erno
üzenetére
Ez fog megszűnni hamarosan, lite 100mbit, a 17e csomag 200mbit, a legdrágább csomag fog a jelenlegi sebességgel menni.
-
Janusz001
őstag
válasz
t72killer
üzenetére
Pont mostanság vezetik/vezették be a sebesség korlátozást több országban, aki kisebb csomagban van, annak kisebb sebesség, alacsonyabb prioritás jár, eddig a csomagokon nem volt sebesség korlát, amit engedett a rendszer, jött nyélgázon, emiatt gondolom voltak fennakadások a sűrűbben antennával telerakott helyeken, ez most ezzel megszűnik "elméletileg". Mo. -n egyenlőre a lite is jön 450/70 körül nálam, de itt is várható lesz hamarosan, nekem a 100mbit mondjuk elég a nyaralóba, más úgy sincs, még a 4g is akadozik.
-
t72killer
titán
Alapvetően a nyári csúcsszezon 5G netes belassulásai miatt vettem a starlink mini tányért, a tavaly őszi próbaüzemben szuper sebességeket kaptam. VISZONT most UK akciózás van és két szomszédnál is feltűntek a nagyobb fajta antennák a háztetőn
.Mire számítsak, vajon mennyire lassítja majd be a netemet - amire pont azért vettem hardvert, hogy amikor jön a telefonos turistahorda, legyen használható netünk? A távolságuk tőlem kb 60-70méter, korábban sehol se láttam starlink eszközt a környéken.
Nyilván ez az ő felhasználásuktól is függ, még újak az antennák, gyanítom nem "lakták még be teljesen" a sávszélet, szóval bármit mérek masszívan romolhat még...
-
pisti525
csendes tag
Várhatóak új csomagok, bár ezt a chatbot nem tudta még megerősíteni. De ha be is vezetik, nálunk akkor is olcsóbb marad , ár/sebesség tekintetében mint bármelyik másik mikrohullámú Szolgáltató.
-
válasz
pisti525
üzenetére
Tuti lenne olyan időjárási viszony ami már ezt is korlátozná teljesen - Van olyan, de nagyon ritka. Ahhoz tényleg iszonyat felhőszakadás kell és azok nem tartanak néhány percnél tovább. Tavaly 1x volt ilyen nálunk. Az új/megváltoztatott csomagokban sebesség korlátozás is várható, ha nálunk bevezetik (környező országokban már aktuális, ez alapján sajnos drágulás is lehet, hogy lesz). A Lite 100mbps max lesz.
-
pisti525
csendes tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Tuti lenne olyan időjárási viszony ami már ezt is korlátozná teljesen, de idáig nálunk nem volt. Ma például 6.20kor írta be a logba hogy időjárási zavar, de mivel uzemeltetek időjárás állomást és egy időképes kamerát, visszanézve volt folyamatosan net. 11.900ft a lite, állítólag várhatóak új csomagok. De hűség nincs. Akkor mondod vissza mikor akarod.
-
Marcsello31
őstag
válasz
pisti525
üzenetére
Szia! Köszönöm a válaszod, akkor még így is van neted ha oda kint fullra be van borulva esik és fúj a szél és ha villámlik is az sem zavar, így is maximumot tudja hozni,
ezt jó tudni, Bíztató. A starlink korlátlan lite csomagja még mindig 11.900ft?
Gondolom annyi kitétel van hogy 1 év hűség ha jól láttam.
köszönöm a válaszod! -
szita.erno
senior tag
A Havi díjat hogy tudom Csoportos beszedésként beállítani?
Mert meg van adva a kártya adatok, de csak akkor vonja le az összeget. Ha a Starlink appon engedélyezem a pénz levonását. REVOLUT kártyával fizetem! 😕 -
pisti525
csendes tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Direkt kíváncsi voltam milyen lesz felhős, esős időben. Idáig pozitívak a tapasztalataim, december óta kb volt minden nálunk. Hó, eső, köd, borús idő. Borús esős időben nem fog jönni teljes sebességgel nyilván, amit idáig mértem olyan időben az 80/15mbps volt. Ugye ez még mindig mérföldekkel jobb mint egy mikrohullámú net ami olyan időbensimán elmegy. Nálunk el is ment állandóan szakadó esőben. Nálunk tp link routerrel megy bypass módban. 14 eszköz van rajta folyamatosan. Plusz a telok és számítógép ha otthon vagyunk. Összességében meg vagyok vele elégedve.
-
Janusz001
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Januári több napos havazás alatt is kifogástalanul működött, nagyon extrém időjárásnak kell lennie, hogy befolyásolja a működést. Jól beállitott antenna és fizikai akadály ne legyen a látótérben, ennyi a titka. Ahogy terjednek majd a V3 műholdak, ez csak mégjobb lesz.
Ez is jópofa , itt lehet csekkolni a műholdak aktuális helyzetét, melyik generációs : [link] , beállitod a telepités helyét és látod az antennád rálátását.
-
pisti525
csendes tag
Én összességében meg vagyok idáig elégedve vele. Haverokkal elég sokat online játszunk, de ha nem is minden este ...plusz az otthoni kamerákkal együtt véve 16 eszköz van folyamatosan a routeren. Gondtalan december óta. Direkt kíváncsi voltam hogy erősen felhős, vagy szakadó esőben mit csinál. Amit észrevettem hogy akkor nem a full sebességgel jön, de ugyanúgy használható marad. Ugye szakadó esőben a mikrohullámú netnek annyi. Streamelni is tudsz 108ban bőven. Úgyhogy, használható.
ha pedig regisztrálsz a kodommal akkor egy hónapot ingyen kapsz, kód: [link] -
Janusz001
őstag
válasz
toridelonge
üzenetére
Én temuról rendeltem az antennába bepattanó darabot, 5k volt, az árbócot magam gyártottam le hozzá, mert a kiszemelt helyre kicsit speciálisabb kialakitás kellett.
-
lacos001
senior tag
válasz
toridelonge
üzenetére
-
Arni9010
aktív tag
válasz
Highground
üzenetére
Én is a 3. ker külterületi részén lakok
A honlap szerint én úgy értem, hogy amikor költözöl átírod a szolgáltatási címet az előfizetésnél, és 15-30 perc múlva fogod tudni használni az új helyen.
[link] -
Janusz001
őstag
Valaki használja úgy a Starlinket, hogy a saját gyári eszköz wifije is megy, valamint pluszban kábelen is rá van kötve egy másik router ás az is szolgáltat wifit?
Egy ismerős használja a starlink gen3 -at hétvégi telkén, kb 100m -re lévő szomszédjának is kellene net, behúznának cat5e földkábelt és ennek a végén lógna a második router AP módban és az is szórná a wifit a környezetében, nyilván bypass mode nem játszik, az elsődleges starlink eszköznek kellene az ip cimeket rendezni. -
Janusz001
őstag
válasz
Highground
üzenetére
Szerintem ha jelzed nekik, hogy költözés miatt változik a szolgáltatás helye, nem lesz gond.
-
Highground
aktív tag
Sziasztok!
Költözések közepette vagyok. Jelenleg a II. kerületben fogok lakni úgy 3 hónapig, utána viszont megyek a III.-ba. Ahol most lakom ott nincs előfizetve semmilyen szolgáltatás, ahova meg megyek lakni a III.-ba az annyira külterület, hogy kábeles szolgáltatás nincs is. Ezért gondoltam vennék egy residential starlinket, amit aztán átviszek a III.-ba is. A neten rákeresve azt írták hogy csak a profilomban át kell írni a címet ha költözök. De közben olvasom itt a topikban hogy a felhasználási hely módosítása letiltást eredményezhet?
-
Janusz001
őstag
válasz
XDdottomtom
üzenetére
Van valami fejlemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motoros topic
- Synology NAS
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- További aktív témák...
- Corsair Ironclaw RGB Bolti ár:23k INGYEN FOXPOST
- GIGABYTE Z790 EAGLE +32GB 6400-7600MHz hűtőbordás DDR5 memóriakit eladó! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Corsair Harpoon RGB Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Asus TUF FX504GD 15.6" FHD IPS i7-8750H GTX 1050 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD gar
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. És nem jöttek az ufók sem?

.
ha pedig regisztrálsz a kodommal akkor egy hónapot ingyen kapsz, kód: