- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Fujifilm X
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
Robinhofan #7499 üzenetére
jobnak jobb, de ugye agp...sztem tedd félre a lovét platform cserére. márha akarsz egyáltalán olyat, ha nem akkor probáld be a dolgot saját felelősségre
-
Robinhofan
csendes tag
Szevasztok! Akkor megéri venni Sapphire HD 2600XT 256-DDR3 agp videokártyát? Ugylátom nagyon sok baj van a driverrel. Amugy ez a videokari jobb mint egy 7600 GT? Cod2nél mp-be hány fps-el jászottok?
-
Gyuri27
félisten
válasz
Balipapa #7497 üzenetére
AJÁNLOTT DRIVER:
Lehetőleg mindig a legfrissebb legyen fenn. A legfrissebb driverek letölthetőek innen.
Az új driverek nem támogatják az AGP-s kártyákat, ezért
1 hsz!!!Nekem eddig mindenik (amit felraktam) catalystel müködött. A 8.1-l is. Másik totyikban az embernek 8.2-l is müködött az agp. Nem kell a pánik.
-
Balipapa
csendes tag
Most vettem észre, hogy a Dxdiag adatlapja szerint 756 Mb ram van a kártyán LOL
-
Makaveli
senior tag
Az hogy lehet, hogy a FIFA-ban minden maxon (08-as FIFA) az adatlapomon lévő konfiggal ilyen a grafika: kép
8.2-es driver, már újratelepítettem a játékot, de semmi változás? Ez hogy lehet?
-
Balipapa
csendes tag
A Ramokat hagytam auton a többit mind Enable!
Szabo ha Agp kártyád van akkor tuti nem müködik 8.2 alatt ezt itt a forumban is irták probáld ki a 8.1 Hotfixet mint én ha Pci ex kártyád van akkor nemtudom -
szabo861011
csendes tag
Ja és xp prof és 8.2 driver
-
szabo861011
csendes tag
Helló Ballipap
A Gépem: Amd 2800+ Soltek alaplap 512ram hd2600pro 80 gb maxtor Dvd olvasó!!
Ha van msn címed add már majd meg Helló!!! -
Balipapa
csendes tag
szabo861011 Talán az én történetem ralytad segit de ird le milyen géped van és op rendzsered és milyen drivert használsz ugy talán többet tudunk segiteni
-
Balipapa
csendes tag
Hy all
3-nap történése
1 Nap ami itt már irtam
Lenne egy kis problémám Vettem egy Sapphire HD 2600 XT AGp 512Mb DDR3-mas kártyát
a Gépem Intel 3Ghz Prescot ,1Gb Ram ,win xp sp2Nem tudom használni mert állandoan nem jo az illesztö program.
Feltelepitettem a gyári CD-röl a drivert és megismeri 2600 XT Agp-nek de amint ujra inditom Illesztö program hiba (kék halál) és kiirja hogy a video kártyámak van baja.
Megprobáltam mást innen [link]
és figyeltem nehogy vista driver legyen de eggyik Xp driver sem müködik . Mindnél Illesztö program hiba üzit ir ki .
Megprobálta Másik driver után kutatni erre találta ezt az oldalt [link]
örültem is neki van választék . Azt elkezdtem 8.1 azt 7.12 és 7.11 ....mire eljutottam 7.1-ig
és mindig ugyan az a Hiba ILLESZTÖ PROGRAM HIBA (kék halál)
Annyit észre vettem hogy felismeri a kártyámat demint 2600 Series vagyis nem ugy mint a gyári CD 2600 Xt agp!
Valamit elszurtam ? miért nem müködik a gyári driver? És ha jobb drivert teszek fel miért ismeri fel de nem mint 2600 XT Agp? hanem 2600 series ?
Több mint 10 orát át probáltam életet lehelni de nemsikerült. kérlek segitsetek ?2 Nap .
Megponáltam azokat a drivereket amiket irtatok Omega driver His Driver ujra a 8.2 Catalyst.
Omega [link] mega a Amd oldala de ott csak Pci ex driver volt és a His oldaát is [link]
Ez volt az a driver amitöl a legtöbbet vártam hiszen konkrétan a 2600 XT Agp-re irodott.
Install és meglepetésre felismeri mint 2600 Xt agp ( nagy volt az öröm mig ujra nem inditottam a gépet)Szoval fagyi.
Felhivom haverom aki mondja nézzem meg az alaplap beálitásait. Ok variálok vagy 25-ször ralyta de nemváltozik semmi.
Mit volt mit tenni REINSTAL WINDOWS .
Azt ujra mindent Gondolkodtam is mi lenne a jo Driver és az Omega melett döntöttem elsönek és nem müködött az a gyári és a 8.2 de semmi !
Este pihit fujtam mert már majd kifolyt a szemem a 60 Hz-töl és a kinos fejfájástol.3 nap
Kifogytam az ötletekböl megnéztem az Alaplap leirását és jo a gépembe és Bios frissitésböl is a legujabb van fent megnéztem hogy a Táp -e a kevés (450W Chieftec) de azis elegendö. Kiszereltem megnéztem nem-e rosszul tette be de nem. Az jött a végsö megoldás amit nem nagyon akartam A VISTA.
Install ..stb de alapbol nemismerte fel.
Mivel nemvolt driverem csak a gyári CD igy nemvolt más döntésem Gyári vista driver felismeri 2600 XT Agp , ujraindit.......Fagyi Na ekkor jött rám a siro görcs
Azt ujra internet Xp alatt és vista Driver 8.1 Catalyst Hotfix.
CSökkentett mod vista leszed driiver elindit normal fel 8.1 . Ujra indit KÉK halál de MOst az egyszer az alaplapra mutogat, hogy nemjo. Alaplap beálitás mindent Enable elindit ÉS BINGOOOOOOOOMÜKÖDIK .
Gyorsan le is futattam egy 3DMArkot de hála az égnem minden ok.
Gondoltam leirom a történetemet hátha segitek vele valakinek .
Habár egy darab Xp driver nem müködött talán valamit kihagytam vagy Xp ujboli felrakása után nem az omegát kelett volna feltennem még nemtudom de egy biztos a Gyári Driver Egy hulladék és lehet, hogy az XP driverek jok lettek volna Agp-hez de Semmiképpen nem az Én Sapphire HD 2600 XT 512 DDR3 -hoz esetleg dd2 vagy a 256 Mb Agp-hez .
Azis biztos, hogy mostanában Drivert nemteszek fel és most jöhetnek a Gamék...
CSá all -
szabo861011
csendes tag
Szisztok most vettem egy Ati Radeon HD2600pro kártyát és az lenne a bajom hogy kékhalál van állandóan pedig már próbáltam minden driverral!!!Ha tudtok segitsetek légyszi előre is köszi!!!
-
-
VW_Beetle
tag
Na nekem megint újabb örörm a 8.2-es Catalsyt után plusz 3 FPS-el tolom a CS-t és a Bioshockot meg plusz 2-vel ez már valami
-
KMT
addikt
Úgy néz ki, hogy a catalyst 2.0 megoldotta a COD4 problémát.
NFS-t nem próbálom most ki, mert ha az fagy, akkor csak a reset segít. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nahát, ezaz. Felküldtem omegát, 2 perc játék cod uo-ban, és fagyás. Semmi mással nincs problémám, csak azzal a két játékkal, amit szereték, és mivel elég kevés idő jut(fordítok) játékra, ez kicsit bosszant.
Mi az a NWN1 játék?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bolcsodal #7472 üzenetére
Le kelett volna fényképezni, mert uninstall után nekem 2d-ben pl. mozilla ablakból etüntek a gombok, színek, mintha sosem lettek volna ott, aztán variálódtak attól függően, hol volt az egér... Egyébként most újra meg fogom próbálni, mert jelenleg egyik driverrel sem vagyok képes CoD UO-t v. CoD2 -őt játszani, rendszerint random módon vagy 1-2 per után megfagy, vagy 1 órás intervallumon bellül. Előállt olyan jelenség, hogy éppen jeepben ültem CoD UO-n, erre játék megfagy, kép kimerevedik, de a kocsi motorhangja még két perc múlvi is változott...
Valószínüleg ez a codos probléma is csak engem sújt a komplett játékostársadalomból.
-
Joci??
senior tag
válasz
tilla_tilla #7474 üzenetére
oké! nm!
-
tilla_tilla
csendes tag
OK.
Kösz a linket sata??.
Miután letöltöttem mindkét 8.2-es Catalyst-et (a Sapphire és az ATI oldaláról is) úgy vettem észre, hogy ezek ketten méretüket tekintve teljesen egyformák.
Teszek egy próbát vele.
-
bolcsodal
addikt
Nah elültettétek a bogarat a fülembe...hazamegyek megpróbálom leszedni az Omegát!
Nekem egyedül régebben Unreal2-ben okozott problémákat..de a mostani az fent van már 2-3 hónapja.
Nálam a maradéktalan eltávolítás: uninstall/safe mode Driver cleaner/registry clean. Ez általában leszedi az ATI/Omega maradékokat rendesen...
-
Joci??
senior tag
válasz
tilla_tilla #7469 üzenetére
Tessék!
[link]
nem kellett sokat keresnem! google jó barát!
kérlek legközelebb linkeld az url-t! -
tilla_tilla
csendes tag
Hi mindenkinek,
lehet, hogy én vagyok vakon, de a következő címen "http://ati.amd.com/support/driver.html" nem csak a PCIe-s HD 2600 kártyához lehet a Drivert letölteni? (engem is érintene a dolog mivel az én kártyám is AGP-s)
Kösz.
-
bolcsodal
addikt
-
Ghosst
csendes tag
Na megoldottam winfos reinstal
és most megy 7.11es-el..:S
Amúgy aktiv hütésű shappiron. Xp sp2. És 7.7esel kb 3 hónapot ment hiba mentesenMiután az elözö hiba ki lett javitva amitöl nem ment
De azt is itt oldották meg
biosban azt a pipelint vagy mit kellet kikapcsolni
-
BIZ0906
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #7461 üzenetére
thx a választ akkor inkább hagyom.
-
Balipapa
csendes tag
Hy all
Lenne egy kis problémám Vettem egy Sapphire HD 2600 XT AGp 512Mb DDR3-mas kártyát
a Gépem Intel 3Ghz Prescot ,1Gb Ram ,win xp sp2Nem tudom használni mert állandoan nem jo az illesztö program.
Feltelepitettem a gyári CD-röl a drivert és megismeri 2600 XT Agp-nek de amint ujra inditom Illesztö program hiba (kék halál) és kiirja hogy a video kártyámak van baja.
Megprobáltam mást innen [link]
és figyeltem nehogy vista driver legyen de eggyik Xp driver sem müködik . Mindnél Illesztö program hiba üzit ir ki .
Megprobálta Másik driver után kutatni erre találta ezt az oldalt [link]
örültem is neki van választék . Azt elkezdtem 8.1 azt 7.12 és 7.11 ....mire eljutottam 7.1-ig
és mindig ugyan az a Hiba ILLESZTÖ PROGRAM HIBA (kék halál)
Annyit észre vettem hogy felismeri a kártyámat demint 2600 Series vagyis nem ugy mint a gyári CD 2600 Xt agp!
Valamit elszurtam ? miért nem müködik a gyári driver? És ha jobb drivert teszek fel miért ismeri fel de nem mint 2600 XT Agp? hanem 2600 series ?
Több mint 10 orát át probáltam életet lehelni de nemsikerült. kérlek segitsetek ? -
BIZ0906
aktív tag
A videokari bios-át hogy tudom frissíteni? és honnan tudom leszedni?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kíváncsiskodtam, hogy milyen hatással van a karira a PCIe freki emelése. 140MHz már sok volt, de 120-at simán vitte, ezzel okozva erős 1% (124 helyett 125-126fps) növekkedést, úgyhogy visszaraktam alapra. De akik 3dmark trónra törnek, azoknak jó lehet.
Jah ezzel a freki emeléssel óvatossan, sokfelé olvasni, hogy elhalálozhat tőle a kari. (de okot sehol nem tudják)
-
első körben nézz rá a GPU hőmérsékletére, hátha melegszik vmiért. másodsorban minden overclockot szüntess meg a gépben, és úgy próbáld ki. esetleg ha tudod, másik gépben nézd meg a kártyát. ha semmi sem segít, akkor garancia, minél előbb.
ui: nem ártott volna, ha leírod, hogy pontosan milyen kártyád van (pl. aktív vagy passzív hűtésű? - utóbbi esetben a házad szellőzése is lehet gond), hogy milyen windowst használsz és hogy mennyi ideig ment stabilan a 7.7-tel.
-
Ghosst
csendes tag
Hello!!
Hátha ti tudtok segiteni:S
A videókarimhoz akartam drivert frissiteni. Eddig az alap drivert adtam ami a tobozba volt asszem 7.7es. Felraktam a 8.2 ccc-t innlt kezdve elszabadult a pokol^^ Restertoltam majd azt irta ki nincs driver instalálva a hardwerhez vagy vmi hasonlót..:/ Ezek után probálkoztam a 8.1el az is ugyan ez. Majd meg probáltam 1 omegat annak restart hire se hamva se maradt vagyis nem ment. Jó ezek után megprobáltam a 7.10 ekkor 0X ...akármien hiba lépett fel és fel se ment a driver. Ekkor megint felraktam az alap CD-s drivert azal már működött úgy ahogy de ha akármilyen teljes képernyös alkalmazást elinditottam akkor vagy lefagyott a gép vagy olyan szinten akadt már az intró is mint állat...:S Ekkor winfos reinstal driverek fel. Majd ugyen az akad mmint az állat
vagy ki fagy:S most asszem 7.7 driver van fent és eddig ezzel működött! de most ezzel se
-
rotax123
csendes tag
-
Bryan65
tag
Sziasztok a kérdésem a következö lenne AGP 2600XT 512Mb-os kártyám van a 8.2-es drivert
használom,ez elött az omega drivert használtam a gondom az hogy pl:a PC GURU játék elözetest akarom megnézni és mást nem láttok csak egy szin kavalkádot és igy megy a lejátszás,mit kellene beállitanom. -
BIZ0906
aktív tag
"WDM Integrated Driver" ezt csak akkor kell felrakni ha integrált a VGA ugye?
-
Joci??
senior tag
LOL! ez nagyszerű lehet! de ilyet?
szed le a hűtést és nézd meg hogy van e elég cumó a gpu meg a hűtő között! ha meg van akkor valami nagy gubanc lehet! még annyi hogy nézted e hogy hátúl a kis lamellák nincsenek e eltömödve porral? mert olyan kicsi a táv 2lammela között hogy simán megragadhat benne a dzsúva!
-
no, utolért engem is a technika ördöge - elkezdett túlmelegedni a kártyám. alapon 5-10 fokkal több, mint szokott, terhelés alatt meg határ a csillagos ég (onnan vettem észre, hogy Portalozás közben egyszer csak leshutdownolt a gép...)
venti megy, kinyitott házzal ugyanezt csinálja. foooooooook. valakinek hasonló tapasztalat?(kissé ironikus, hogy alig használom 3D-ben, és nincs húzva sem...)
-
question man
tag
Egy olyan dologban lenne szükségem egy kis segítségre hogy gondolkozom gép cserén elég erőssen de most olvastam hogy van agp-s 2600xt és az érdekelne hogy nem-e tudja avalaki hogy ez mennyire veszi át a terhelést hd-s mkv-s vilm alatt a terhelést a prociról mert a fő gondom hogy a mostani konfig 9600xt+2.8P4EE+1 giga 400-as ram nem bírja az 1080p-s felbontásu filmeket kidobni a tv-re hanem szaggat a film a 720ps az simán megy
tehát főleg az érdekel hogy ha egy ilyen kártyába beruháznék akkor megoldódnának-e a film akadási problémáimelőre is köszi ha valaki tud segíteni
-
grunge
addikt
hát skacok én visszaraktam 8.1et, evvel valahogy simább a kép, mintha gyorsabb lenne. sebaj elvagyok apiros betűkkel
-
fagy53
nagyúr
válasz
wwenigma #7426 üzenetére
Még jó, hogy visszaírt, ill. válaszolt!
Ezzel a láma hozzáállással, viszont éreztette veled, hogy meddő szélmalomharcot folytatsz!Eszük ágában sincs foglalkozni az elbaltázott, kísérleti nyúlnak tartott HD 2xxx szériával. Szerintem ne foglalkozz velük, felesleges minden mondat nekik.
-
Joci??
senior tag
kevés vazeh! hiába minden feszités! 910/1150-en lefuttam a markot és nem ad olyan eredmény mint ha 856/1300 menne! nem hinném hogy ha a gput 1ghz-re húznám és a ramot nem húzom mellé 1300Mhzre csak 1150-re akkor az többet nyomna!
csináltam most még 1 csöppet nagyobb eredmény! [link]
-
fagy53
nagyúr
Persze, hogy folytasd! Az ellenállás értékének csökkenésével a feszültségnek nőnie kell, ha ez nem történik meg, ott abba kell hagyni. Nekem ilyen helyzet még nem adódott, felment 1.9V-ig is, de csak egy pillanatra.
1.45V-ig fel kell tudni húzni, és az nálad már 1GHz közeli értéket jelent.
A memót hagyd 1150-en! -
Makaveli
senior tag
Amúgy muszáj a Catalyst Center-t is frisstínem, vagy elég ha csak a Driver Version-t frissítem. (Mert a honlapn két letöltés van).
-
wwenigma
Jómunkásember
Irtam Sapphire-nak leb@szólevelet, ATi-nal felnyomólevelet, ha nem tortenik semmi, IJ, de legalabb megprobaltam megint.
Unwinder-t meg remelem elkaptak azota vmi ukran homokosok es jol megk....
-
Joci??
senior tag
Fagy Szólj ha vagy! mi legyen probáljam még 1x a Vmodot? és ha igen akkor még kissebb ellenállással!?
-
grunge
addikt
válasz
VaniliásRönk #7406 üzenetére
jaja, elég az bőven, pláne azokhoz a felbontásokhoz amiket én használok! és valóban nincsa elszúrva a mem vezérlö
-
AMD Power
titán
DC++ , Vista + Pro Street Highon és probléma nélkűl ment minden.
-
DRB
senior tag
Egy ilyen okosság kéne nekünk. Miért is nincs a HD2600-hoz
Más: már írtam pár napja, hogy a 8.2-es driver is jó(vagy legalábbis nagyon úgy tünik) az AGP-s kártyákhoz, 4-5 játékal teszteltem eddig, és nem volt probléma, csak azért írom megint, mert látom, hogy továbra is sokan szenvednek a különféle meghajtókkal(nem csak az AGP-s kártyával rendelkezők), és nem nagyon olvasnak vissza. De azért azt halkan hozzá tenném, hogy aki tuti biztosra akar menni, az maradjon(egyenlőre) a 8.1 hotffixnél, természetesen a PCIe-s kártyákra ez nem vonatkozik, nekik mindenképp a 8.2! -
Sz@bi
csendes tag
Ez a 8.2-es driver feltette a következőt is: Earthsim. Ez mi?
Aztán még ezt is feltette: Steam - ez valami játék cucc: ezt leszedhetem?
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest