Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
válasz
wwenigma #10271 üzenetére
Hogy sikerült a powerplay-t előhozni a 2600XT-ből? Vagy ez egy downclock profil a rivatunerrel?
Egyébként kivettem/megpucoltam/visszaraktam...se kép se hang..
Újra kivettem/visszaraktam elindult (imádom a hardvereket, főleg mikor logikus okból csinálnak dolgokat...) és most IDLE 55 fok, 3DMark06-ban 69fok, de még így is csak 40%-on forog a ventije.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
wwenigma #8455 üzenetére
Te ezt komolyan gondoltad? Te írtad le, hogy fel kell tenni carlosca féle XP-t, szerinted tíz emberből hány tudja kicserélni benne a kulcsot? És ebből hány teszi ezt meg? Az meg hogy írok pár sort egy WXPEE kiadásról, az mióta warez? Nem én búzdítok illegális dolog használatára...
írásom nem az előtelepített progikról szólt, hanem a .NET dolgairól. Előtelepített progik (elnevezés sem stimmel, szerintem soha nem is próbáltá ilyet ki) javarészt nem használnak serialt, ami igen, az meg igényli a kulcs firssítését.
Nah de elegem van, komolyan mondom használd a carloscát, csak engem hagy békén vele.
Elmentem buliba... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
wwenigma #8449 üzenetére
Ennek baszottul nem itt van a helye, nem XP-t linkeltem be, csak a .NET keretrendszerekhez segítséget. Carlosca cuccát meg használtam, de nem értek egyet a win updatek lemezre pakolásával, mert több esetben hibát okozhatnak, amik csak később jönnek elő. (csak egy gondolat, pl. fontos rendszerfájlokat irogatnak át, egymás után több alkalommal az updatek a telepítés alatt)
És bocs, de nincs türelmem itt ülni, és telepítgetni 20 programot a win install után.
Az meg, hogy nem érted meg, más miért csinál valamit, attól nem kell a fütykösödet belekeverni a dolgokba, nincs jó vége.Jah és amit írtál, az wareznek minősül...
-
Hetti
csendes tag
válasz
wwenigma #8242 üzenetére
A 300-ast azért nem veszek mert akkor már inkább 400-felettit veszek!! Ebbe már nem lehet igy belekötni...
Igen elégnek kéne lenni mert a régi gépbe a procim 89w-ot evett alapbol s egy 9800 pro volt benne ami kb 75 wattot eszik ahogy tudom s néha volt melette 3-nál több hdd s 2 dvd....
Pont azzal lett betesztelve s nem volt vele semmi baj. -
Hetti
csendes tag
válasz
wwenigma #8239 üzenetére
Tuning nincs! Sött antituning van jelenleg a cpu-n
A ram 1066-os és csak 750-körül hajtja a lap
ugyhogy a mem em lehet szar s még mem-teszten sem mutatott hibát
A kártya egy Sapphire HD 2600 XT 512 MB ram-mal és nincs huzva, xp prof van fenn minden frissitéssel legutolsó ati driverrel és ccc-vel. -
fagy53
nagyúr
válasz
wwenigma #8085 üzenetére
Én kipróbálnám szívesen, potival tudom állítani a feszt és még jó a multim is, de hamarosan eladom szegényt és nem akarom tönkrevágni az utolsó pillanatban.
Látom az ATi és a Sapphire passzolgatják a labdát, de nem is csoda, hogy az ATi nem foglalkozik BIOS frissítéssel, mert az általuk alkotott ref BIOS-t a VGA gyártók a saját ízlésük szerint pofozgatják, abszolút kártyafüggők.
A Sapphire meg ebben a 2600 szériában látványosan nemtörődöm politikát folytat. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma #7704 üzenetére
Irtam megint az ATi-nak, hogy a Sapphire azt irta anno, hogy ha nekik elérhető BIOS frissites, akkor kiteszik az download szekcióba.
If there's an updated bios that fixes certain bugs, sapphire will put it on
their website for download.ATi válasza:
We do apologize but we have never supported video bios updates. If this is what Sapphire recommends then you will need to contact www.sapphiretech.com for further support.
Na MOST ezzel megyek Sapphire-hoz, hogy ne "füllentsenek"...
-
fagy53
nagyúr
válasz
wwenigma #7725 üzenetére
Van egy "jó" hírem, az AMDGPU Clock Tool 0.7 verzíója után megjelent 0.9-es verzíó ugyanazt csinálja mint pl a Riva, 900MHz GPU freki esetén 33MHz-et állít be, 857.25MHz az utolsó érték amit hajlandó beállítani.
Addig-addig mászkáltál a nyakukra, hogy ebbe is beletappancsoltak, a drágák!
Így már tényleg csak az AGCT 0.7 verzíó az, amivel 870MHz fölé lehet húzni a GPU-t, így hal el a remény is. -
fagy53
nagyúr
válasz
wwenigma #7426 üzenetére
Még jó, hogy visszaírt, ill. válaszolt!
Ezzel a láma hozzáállással, viszont éreztette veled, hogy meddő szélmalomharcot folytatsz!Eszük ágában sincs foglalkozni az elbaltázott, kísérleti nyúlnak tartott HD 2xxx szériával. Szerintem ne foglalkozz velük, felesleges minden mondat nekik.
-
Csokibácsi
tag
válasz
wwenigma #6879 üzenetére
hát nemtom azért mondom hogy ugyanazt a grafikot beállítottam mint a 9800pronál és kevesebb fps.
hát azért álljon már meg a világ ien a mesében sincs
meg én nem megváltást vártam tőle csak oan 20-30al több fps-t nem kevesebbettöbbieknek köszi akkor sorba próbűlom a régi drivereket
-
fagy53
nagyúr
válasz
wwenigma #6738 üzenetére
Üdv!
A 2xxx sorozat volt az első DX10-es VGA az ATi-nál, most már a gyermekbetegségek után, ha igazad van ez a 7 bites állítás a 8 bit helyett szintén idetartozhat, a 3xxx-re fordul minden figyelmük. Ezért a Sapphire sem foglalkozik a 2xxx bios-szal, ha nagyobb teljesítmény kell, vedd meg a drágább, többet tudó 38xx-et.
Semmi érdeke nem fűződik az általad felvetett probléma megoldásához. -
-
xtmod
senior tag
válasz
wwenigma #4995 üzenetére
hali.
kétlem, hogy +1gb ram gyorsítana, bár tervezem a bővítést ez irányban. processzorcsere?
s478-ba max egy prescottos ee-t tudnék tenni. (3,4ghz) az meg csak több vattot fogysztana. különben is, 400 mhz +-t ezzel is el tudok érni. arra lennék kíváncsi, hogy a 15-19 fps, reális-e ettől a kártyától ezen a konfigon, holott az öregebb kari jobban vitte.
üdv.
-
vizibolha
tag
válasz
wwenigma #4390 üzenetére
hát a minimum a rivánál 25% és ott 40-53 fok között ingadozik de legalább csendes.
Az a fura h ugyanigy ugrál a hőmérséklet ha 50%ra teszem a ford.-ot.
Játéknál köbö hány fokkal ugrik meg a hő?10-20?
És hol a határ amikor már parázni kell?
70-80?
Köszönöm a válaszokat most már halk a cucc. -
gyiku
nagyúr
válasz
wwenigma #4324 üzenetére
talaltam vmit. powerdvd 7.3516 + ez a patch elvileg megoldja, mindjart kiderul
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
wwenigma #4013 üzenetére
De gondolom nálad nem is kapott pluszfeszt... Egyébiránt ugyan annak kelett lennie a ventinek, ergo nálad sem volt halk, max a többi venti elnyomta. Nálam a gép egy 1,5cm vastag falú íróasztal szekrényben van, és ott 12V-n járatva (ugye vmod miatt nem volt elég a kártya feszültsége, bár ezt nálam külső szabályzó áramköröm oldotta meg) kihallatszott, holott csak két lyuk van a hátlapon a szellőzéés miat... Szóval elvileg nálad nem is kapott 12V-ot, mert emlékeim szerint 60%-on hajtja defaulton a 7300GT a ventit. (nekem a rézbevonatú alu hűtős galaxy volt, ahoz képes persze csönd és antarktisz volt a vf700.)
Ezekre a karikra meg pazarlás a zalmikat v. egyéb okosságot megvenni, kell venni asust v. sapphirt, esetleg valami passzívot kis légáraamlással, és élni boldogan...
-
barnam_
nagyúr
válasz
wwenigma #3735 üzenetére
Jó lesz, csak kicsit javítani kellene rajta:
I have a Sapphire HD2600XT PCI-e gDDR3 card. I know, if i overclock my card, i loose warranty. Everybody know, but everybody overclocking to get more fps in games, to get more visual elements. And if one brand is more overclockable than other, the peoples buy it with pleasure...De meglehetne kerülni a rizsát, ha az Ati supportjának írsz (van ilyen?
).
-
TasiA
senior tag
válasz
wwenigma #3404 üzenetére
Én nem teljesen értek egyet! Se nekem, se cimbinek nem megy 900/1000-en. Nálam pl. 830/840 havernak pedig 835/850 a max, de már akkor hibázgat.
modellmaker:
Szerintem mindenképpen az XT-t vegyed, mert hiába LEHET, hogy megy a pro XT órajeleken, az nem BIZTOS. Az viszont biztos, hogy a XT is még hőúzható valamennyire.Én nem teljesen értek egyet! -
TasiA
senior tag
válasz
wwenigma #2731 üzenetére
Nálam minden fel van tolva amennyire csak lehet, egyedül a textúrákat nem raktam ULTRA, csak HIGH módra, meg a "finom köd" van kikapcsolva, 2x AA és 2x AF, mindez 1024*768. Nagyon szépen megy, néha esik le az FPS 22-25 körülire, ha rohadt nagy téren mindenki lő, meg füst, meg robbanás, meg atomcsapás, meg mittom én még mi. Procim egymagos A64 2700mhz-n. Szerintem tökéletes egy 25 ezer forintos kártyától, ahhoz képest, hogy eddig mindíg többet adtam ki egy kártyáért így ősszel és ritkán toltam ilyen beállításokkal az éppen új gamékat.
-
detroitrw
addikt
válasz
wwenigma #2347 üzenetére
[OFF]mindenféleképpen úgy szoktam tesztelgetni hogy egyszerre csak 1-et húzok nem párhuzamosan
szal ... elméletileg a "max elérhető" core-t kaptammég azért bízok benne hátha egy rendes gpu clock progi még feljebb tudja rángatni a core-t
mert 858/980-on se volt semmilyen pixel vagy szín hiba /szal elméletileg még mehetne .../[/OFF] -
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
wwenigma #2131 üzenetére
Én azért bemásolnám a lényeget.
"Thank AMD BIOS/driver developers for that. Wrong clock calculation for the clocks above 857 MHz on RV630 is their issue, not mine."
"I’m sorry but I’m absolutely not gonna add dozens of workarounds for ATI’s bugs like it is done in AMDGPUClockTool. That is not RT’s issue and and that’s ATI’s job to fix that, not mine."
Magyarán a tuningot buktuk ezekkel a VGA-kkal.
-
barnam_
nagyúr
válasz
wwenigma #1859 üzenetére
vmod nélkül szép eredmény a 904/904 MHz. Csak lenne már hozzá egy jól működő tuning program. AGCT-ben nálad se lehet egyből 904/904-et beállítani?
Gondolkoztam rajta, hogy hétvégén megcsinálom a pencil modot gyári hűtővel. vGPU/vMEM 1.30V/2.0V-ra gondoltam, annyit még bírna a gyári hűtő is. Csak ha trükközni kell az AGCT-vel, akkor mindennapi használatra felesleges a vmod (és a tuning)Olvastam a techpowerup 2600XT topicját, és ott voltak olyanok, akiknek a DDR3-as kártyán Hynix 1.0ns-s ramok voltak. Szóval elég véletlenszerű, hogy milyen ram kerül a DDR3-as vga-ra
Az érdekelne még, hogy a Sapphire 2600XT DDR3 gyári hűtőjét mennyire könnyű leszedni? A ramokon lévő hőátadó cucc ragadni fog még, ha egyszer leszedem a hűtőt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest