Új hozzászólás Aktív témák
-
trebron86
tag
válasz
VaniliásRönk #14160 üzenetére
eddig minden játékom simán ment amit fel tettem kivéve a Arma2
-
mulika2
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #14100 üzenetére
Nem, csak idáig szerencsére kimaradtam az ATI kártyák örömeiből. De aztán jött a DX10 amiből a zöldek nem csináltak már AGP-s verziót (talán nem véletlenül). Ezért kérdeztem meg itt hátha tud valaki valami okosat mondani.
-
fagy53
nagyúr
válasz
-
válasz
figyelemfelkeltésnek teljesen hatékony
-
lilagyuri
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #14085 üzenetére
Nem bírta a kiképzést a táp.
Vennem kellett egy 400-ast. -
fagy53
nagyúr
válasz
Pont egy nap...lehet, hogy ennyi elég volt a tápnak? Nem tehetsz róla!
-
jenei92
senior tag
válasz
Lehet elfüstölt már a noname 350-es..
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #14084 üzenetére
Lehet, hogy elkéstem.
-
Minstrel
senior tag
válasz
VaniliásRönk #14049 üzenetére
értem, csak az van, hogy a 3Dmark06 mindig lefagy és csak fekete képernyő lesz pár game test után, gondoltam melegedés miatt lehet.
-
Sensation
tag
válasz
VaniliásRönk #14042 üzenetére
Húú de hülye vok, nem vettem a lapot...
14-ért tudnék venni egy újszerű, dobozában minden tartozékával, még 2010 áprilisig garis 512-es 2600XT-t. ( 1 éves) (új ára 22 körül van)
X1950Pro-t felesleges ugye?
(15ezer lenne)
Sapphire Atit szeretnék mindenképpen.
Köszi a segítséget.
-
Sensation
tag
válasz
VaniliásRönk #14040 üzenetére
Értem. Csak a 754-es PCI-E-s alaplap olyan ritka mint a fehér holló...:S Vagyis akkor már procit is cserélni kellene..
-
Mikee868
tag
válasz
VaniliásRönk #14031 üzenetére
Ott van a hirdetésben hogy pci-e.
Ha sikerül akkor ezt szerintem meg is veszem. -
Mikee868
tag
válasz
VaniliásRönk #14015 üzenetére
Én viszonylag nagy felbontásban használnám azért gondoltam az 512-esre. Meg ha már 256 akkor már egy 256-os 8600gt is erősebb.
-
grunge
addikt
válasz
VaniliásRönk #13895 üzenetére
igazad van ez ki is ment a fejemből
van benne némi igazság, akkor már valami normális lap is elkelne alá..
-
Ketrin84
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #13890 üzenetére
pci e-s video kártyát se kapnék bele olcsóbban? A procit mindenképp le kell cserélnem? Akkor mi értelme volt megvennem? Az hogy két magos ezekszerint nem jelent semmit?
-
Ketrin84
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #13888 üzenetére
A papírja szerint megy bele core 2. A procim kb mennyit ér?
-
Ketrin84
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #13884 üzenetére
Magyarul szépen bepaliztak.
Arra gondoltam, hogy rossz a videókártyám a többi viszont jó, de ezekszerint egyedül az jó a többi meg nem.
Azt mondták, hogy ez a dualos proci most nagyon jó. Ezzel menni fognak a legújabb játékok is. Cserélhetek le mindent? Mit érdemes venni? -
Ketrin84
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #13882 üzenetére
Mert? Mi a rossz?
-
mzso
veterán
válasz
VaniliásRönk #13810 üzenetére
Tök mindegy hogy mit akarok vele gyorsítani. A lényeg az hogy lehet-e vagy sem.
-
mzso
veterán
válasz
VaniliásRönk #13808 üzenetére
Ez most hogy jön ide? Mi köze van a kalóz filmeknek a videókártyához?
Amúgy nyilván valami nem jó, csak nem tudom mi. Nem tudom miért nem a belső filtert használja.
-
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #13650 üzenetére
Nem
Megnéztem volna mennyi pontot ad 1/1Ghz-n.
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #13642 üzenetére
azert a 900/1900 megdobna kicsit
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #13638 üzenetére
akkor win7beta1?
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #13635 üzenetére
na este felcsavarom a szaja szelet a ramoknak is
1066... ezeknek 960nal veguk van
btw te nem nyomsz 1 vantaget a szenne huzott vgaddal?
-
grunge
addikt
válasz
VaniliásRönk #13555 üzenetére
hehe, álmaimban még mindig a színpompás, 3d-s képek hullámain glideolok
-
grunge
addikt
válasz
VaniliásRönk #13547 üzenetére
na mii ez a stilusos lótúro?
netán kell hozzá egy s3 trio dx2 4MB társkártya? mert akkor elgondolkozom a beszerzésén...
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #13547 üzenetére
-
válasz
VaniliásRönk #13543 üzenetére
akkor Neked erre van szükséged
-
válasz
VaniliásRönk #13538 üzenetére
hogy miért is van szükségem nagyobb teljesítményű VGA-ra.
há' me' nagyobb lesz tőle az e-péniszed, hö?
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #13540 üzenetére
lol
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #13538 üzenetére
mert a procid nagyobbat kihajt. 2600xt-hez eleg volt a 4400+ is alapon
ne ketyegjen mar potyara 3.0+ ghz-t
-
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #13535 üzenetére
De megélt 450e lekérést, és 13e hozzászólást
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #13535 üzenetére
tobbseg 4670re valtott, azon agyalok en is, hogy megyek a tobbi 'birka' utan
-
modern
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #13504 üzenetére
Am vkinek megy rendesen a gta4 2600-as vga-n?
Az xt-en megy csak zavaró h előttem tölt a be a grafika -
válasz
VaniliásRönk #13491 üzenetére
95%, hogy ez meg fogja oldani
-
modern
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #13491 üzenetére
nyilván nem a frigóra
-
modern
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #13489 üzenetére
-
Norbi14
senior tag
válasz
VaniliásRönk #13481 üzenetére
Most vga kábellel van összekötve a monitor és így jó, szeintem megtört a kábel v valami, veszek újat és meglátjuk h dvi-n is megy-e rendesen.
-
Ronin83
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #13466 üzenetére
Először is, sok köszönet mindenkinek, aki válaszolt.
MIUTÁN vettem egy új tápot (FSP 400W), húztam egy új rendszert és majdnem kivágtam az egészet a francba, tök véletlenül vmi hibaüzenettel a gugliban próbálkozva találtam meg az ATI Hotfixet (honnan gondoltam, hogy a pakkban lévő CD elég lesz...?), úgyhogy pár órával később már rendben volt a dolog... és valszeg ÖSSZESEN csak ennyi kellett volna...
Na igen, per pill a memória a (nagyon) szűk keresztmetszet, de egyszerre nem fért bele a büdzsébe (pláne így karácsony előtt), viszont az lesz a következő. Az OC tippeket köszi, megfogadom.
-
Killer man
tag
válasz
VaniliásRönk #13479 üzenetére
Ok, megpróbálom az olajozást, csak az a bosszantó, hogy még 1 éves sincs.
-
Norbi14
senior tag
válasz
VaniliásRönk #13477 üzenetére
Nah az van most, h a kari kilett próbálva másik gépen, működött, kérem kölcsön karit működött a gép, visszaraktam az enyémet azzal nem jó! Aztán kilett próbálva a gép másik táppal, vinyóval, XP, Vista, de nem volt jó....aztán másik monitorral és működik... másik gépen meg jól megy a monitorom, de nálam nem....nem értem h akkor mifasz van
-
grunge
addikt
válasz
VaniliásRönk #13471 üzenetére
jogos
az elözö részekböl kiindulva ez jo kis hátralépés...san andreas is elfutkározott azért a gef3-on is
-
andris21
tag
válasz
VaniliásRönk #13455 üzenetére
sajna igy is ugyanaz az eredmény. de az EnvyNG legalább müködött.
-
andris21
tag
válasz
VaniliásRönk #13461 üzenetére
időtlen időkig vitatkozhatnánk itt. én is többnyire windowst használok, de örülök, hogy legalább van valami más alternativa. nem jó, hogy monopol helyzetben van a microsoft. a linux a kis geek beütés miatt van, meg hogy nehogymá csak windows legyen. néha kell egy kicsit hekkelni is
csak nincs rá (elég) időm. amúgy eddig az összes gépemen sikerült mindent hardvert beállitani linux alatt is, csak ez az AGPs 2600XT ilyen elb.szott kártya...
"ráadásul a felhasználói jellemzően geek népségek, nem igazán érdemes rá vírust írni, vagy bármi más módon támadni." ez a lényeg
"mert maguk a fejlesztők és a felhasználóik azok, akik foggal-körömmel ragaszkodnak a régi "jól bevált" modellhez, ... ..., az ópenszósz "közösség" soha, már megszokták hogy széllel szembe pisálnak." ez a másik lényeg. illetve mégsem, ha pár éve valaki azt mondja, hogy a debian "nextnextnext" fog települni, kiröhögöm, márpedig az ubuntu ezt csinálja ahogy mondtad. annó 2 hétbe tellt mire egy rendes kernelt forditottam debian alá
szóval nekem 3 okból van linux is a gépemen:
1) hogy kiélhessem geek hajlamaimat
2) backup, ha besz.rik a windows
3) filmet nézni jobban szerettem ott (amig volt VGA driver)
jobb lesz ha befejezzük, amig ki nem vágnak innen. amúgy nagyon jól tudom én is a határait a linuxnak, csak az a kinyilatkoztatás nem tetszett -
andris21
tag
válasz
VaniliásRönk #13459 üzenetére
azért ilyet kijelenteni erős! attól eltekintve, hogy a linux ingyen van és a micro$oft PÉNZT kér azért, hogy legyen egy oprendszer a gépeden, ami semmit sem tud, csak VEHETSZ rá új programokat, nem összevethető a kettő.
pl megbizhatóság terén, pl biztonság terén. mutass egy akármilyen alkalmazást ami n kilences rendelkezésreállást kell hogy produkáljon és windows megy rajta.
a vista meg egyenesen nevetséges. arról ne is beszéljünk, hogy a windows sokáig non-preemtive kernelt használt(95,98,me). de sorolhatnám reggelig ezeket. még annyit hogy a windowsnál a 2003nál jött be hogy választhatsz hogy milyen komponenseket telepitesz, addig a linuxban ez a kezdetektől fogva igy volt. XP pl mindent felhány a gépedre amit találsz, attól függetlenül, hogy az életben nem lesz pl tartományba léptetve a gép, stb.ps: nézd meg milyen oprendszer fut a hálózati célhardvereken(pl tüzfal). hát nem windows kernel az biztos.
peace.
ezt "nem tudom mikor lesz belőle profi OS"re reagáltam. szerintem maradjunk a konstruktiv vitánál az eredeti témában, azaz sikerült valakinek AGPs 2600XTt 3Dre birni linuxon? -
eziskamu
addikt
válasz
VaniliásRönk #13457 üzenetére
Azért röhely, hogy az Ubuntu még mindig nem kezeli kapásból. Februárban vettem a pro-mat hogy kihajthassam az új moncsimat , de már akkor se volt ez valami eget rengető újdonság.
-
andris21
tag
válasz
VaniliásRönk #13455 üzenetére
igen úgy megy, ha az mplayernek X11 video outot állitok, de úgy sincs 3D gyorsitás, és lassú!
mi az EnvyNG?
-
hfrankee
senior tag
válasz
VaniliásRönk #13434 üzenetére
OK!
Ő egy PH! tag
Akkor irok neki egy privátot..
thx -
hfrankee
senior tag
válasz
VaniliásRönk #13434 üzenetére
Ez a bolt neve?!
-
Jannn
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #13386 üzenetére
Köszi, meglesem
Az 1 mag probléma? úgy tudom a legtöbb játék nem használ 2-t... -
Jannn
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #13382 üzenetére
Biosban állítgatva? Mennyit megy egy ilyen? 2600Mhz? Mondjuk gyári cooler van rajta...
-
andris21
tag
válasz
VaniliásRönk #13365 üzenetére
megvolt a reinstall. csodák csodája, de müködik!
kopp-kopp-kopp -
andris21
tag
válasz
VaniliásRönk #13365 üzenetére
megvolt. driver + CCC uninstall. driver cleaner.
result ugyanaz. most telepitem újra az XPt -
tzsolesz
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #13355 üzenetére
Hopsz, ebben viszont igazad van.
-
Matamata
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #13341 üzenetére
Amit ő belinkelt és amit én néztem az között .
CAD ( esetleg erről inkább őt kérdezd )
Elég sok embert ismerek akiknek hibrid alaplapjuk van és nem azért mert a Deákon osztogatnák a pénzt , hanem mert nem volt "kedvük" minden cuccukat újra cserélni. Ezzel időnkénti kissbb befektetésekkel tudják szinten tartani a számítógépük teljesítményét és ha pl egy Core 2 Quad-ot vagy egy Core 2 Duo procit raknak be a lapba akkor elkelhet a 3850 .
Egy haveroméknál akiknek van hibrid alaplapos gépük mutattam a hszed azt jót röhögtek hogy minek vitatkozok olyannal aki vaniliásrönk .
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #13351 üzenetére
Ill. Catalyst Control Center nélkül.
Catalyst nélköl semmi sem megy.
-
Matamata
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #13337 üzenetére
Hát a kettő között alig van árkülönbség (22606Ft-24960Ft) és akkor már inkább a nagyobb teljesítményt válassza nehogy kevés legyen a 2600pro a feladathoz.
Arra gondoltál már hogy AGP-s kártya mellé is lehet rakni egész erős kétmagú procikat és akár DDR2-es memóriát is?
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #13317 üzenetére
Ami boltban 10k-ért van 3 év garral, ha az neked gar nélkül ér 7-8k-t egészségedre
Nekem nem. Dolgoztam pár boltban, nem neveztek ócskásnak
Teljesen mind1, hogy a többi típus akár 15k-tól kezdődik, ha 1 is van 12k-ért...ha melegedne is, egy pár száz ft-os venti fölé és kész, de nemrég írta itt egy srác hogy nála milyen, én inkább neki hiszek mint a többieknek...
A GB alulra teszi a passzív hűtő csodáját, mégsem hallottam még tömeges vga pusztulásról náluk, pedig 96gt-ben is van olyanuk, ez pedig a kártya fölé vezeti a hőt...
szerk: #13318 Aggregátor: Nem feltétlen, de ha tőled x 100km-re van a gar helye, megint csak b@szhatod.
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #13310 üzenetére
Jah végülis 50%-kal drágább, de az forintban kifejezve 4k...3 év gar neked smafu, igazad van, nekem nem, rengeteg garos cuccot találsz erre bagóért, csak általában ha van is a gar, akkor az ország túlsó felén. Te adj használtért 8k-t, én meg adok új passzívért 12k-t
Én gar nélküli 26xt-ért még ebben a világválságban se adnék 6k-nál többet, igaz, hogy ez az MSI csak ami lehúzza a használt árat, de az lehúzza rendesen, nem kamu, lehet kapni, nem beszélve a 16k-s 3850-jéről, igaz hogy az már 100%-kal drágább újan a 8k-s használt 26xt-nél, de "kicsivel" nagyobb a teljesítmény is
Tévedsz, már rég nem ebből élek, de tudom mit érdemes venni és mennyiért... a többieknek meghagyom a boldogságot a bolti árnál pár k-val olcsóbban vásárolt gar nélküli bestbuy cuccokhoz
1ébként írta is itt valaki, hogy van ilyen 26xt-je, és még segédventi se kell mellé. -
c41r0^
őstag
válasz
holnap viszik a kártyámat 10Kért, ennyit az okoskodásukról...
-
grunge
addikt
válasz
ha jol szellözik a ház, akkor nem kell arra semmiylen venti
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #13306 üzenetére
es megis csak rev1 volt az, azert csodalkozom, mert eleg sokaig vartam a 2.0-ra, de meg nem hallottam/tudok rola, hogy bejott volna hozzank is
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #13303 üzenetére
de az rev 1.0, nem 2.0
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #13297 üzenetére
az biztos rev2? hol?
-
c41r0^
őstag
válasz
VaniliásRönk #13288 üzenetére
Egyetértek!
Hirdetés: azért tettem off-ba, mert így a "nem on-topic". És csakis azért tettem ide, mert aki ebbe a topicba ellátogat, talán keres egy ilyen kártyát. Nem hiszem, hogy negatívan érintené a topicot. De már komolyan megbántam, a f@sz kivan, nagyobb lett a füstje, mint a lángja és sokkal több HSZ generálódott ezzel, mint akartam. A #13287-et úgy értettem, hogy fejezzük be ez ebben a topicban, ezért írtam neki privit. Hígul a PH!...
-
gooool
őstag
válasz
VaniliásRönk #13251 üzenetére
Ezt hogy érted,hogy ha elfogy a VRAM akkor igenis számít?
És lehet,hogy te nem próbálkoznál ezzel a karival,de el sem tudod hinni egy ASUS 7600GS passzív bordája hogy tud melegedni! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #13019 üzenetére
Most sincs benne. Csak Blueray esetén működik? Nem minden hangot tesz ki hdmi-re?
-
empir3
tag
válasz
VaniliásRönk #13017 üzenetére
Amugy ezt tartalmazza-e az Audio driver-t az agp hotfix 8.9? Vagy ha nem tartalmazza akkor muszály telepiteni audio drivert az ati-hoz?
Ja és a 8.10 es nem egy régi verzió?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #13014 üzenetére
Nem is tudtam ilyen bug-ról. Létezik?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #12985 üzenetére
Végül is igazad van. Én ezt a VGA-t két évig nem cserélem le. ha mennek rajta játékok, ha nem. Az utóbbi időben túl sokat foglalkoztam a PC-vel.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #12983 üzenetére
Ez mindíg így van sajnos.
De mondom, én már nem is bánom, hogy akkor megvettem ezt a karit. Nem csalódtam benne.
Te nem most akarsz váltani? -
tzsolesz
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #12981 üzenetére
Wow, segítettem valamikor?
Igen, kijönni a sodromból....
27K-ért? Gondolom nem sokkal a megjelenése után.
-
gamer0101
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #12958 üzenetére
Hát köszi...ez elég is lesz erre a hétvégére, mire megcsinálom...
Garis még a kari...legfeljebb visszaviszem.
Kösz mindenkinek a tippeket mégegyszer!
-
gamer0101
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #12956 üzenetére
..4 hónapos... hétvégente használom csak, mivel amúgy nem vagyok itthon. Szóval nem értem a halálát...
-
válasz
VaniliásRönk #12887 üzenetére
várok még egy olyan 10 évet, és akkor megveszem és pénzért mutogatom (magam, hogy mekkora marha vagyok
)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #12550 üzenetére
64 bites vistában ki lehet már lőni a driver siging dolgot? Mert -még sp1 előtt próbáltam- nem igen akaródzott megdögleni és kellett volna rivához v. valamihez.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #12550 üzenetére
Ez van már fenn kb 1 éve, azóta beszereztem a vista 64bit-est is, de nincs kedvem újratelepíteni a gépet, és napokig bajlódni a driver-ek fölkutatásával. Habár nem ártana már neki egy win reinstall az tuti.
De most nem ez a lényeg, hanem az hogy 1280x1024-ben közepes és alacsony beállítások mellett a Crysis-ben is több fps-em van, és az játszható is kb 23-25 fps fölött. Ez meg egy őskövület, és nem hajlandó normálisan futni. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #12488 üzenetére
Ááááhhhhh. Te vagy a bűnös.
Te vagy az aki átmossa az újoncok agyát. Ezzel fölkészítve őket minden veszedelemre ami itt a PH!-n rájuk vár.
gbors: Én mondtam neki ha más nincs akkor valahonnan szerezzen bele bagóért egy P4-et. Nem azt mondtam neki hogy menjen el boltba és vegyen egyet. Hanem 3-4 K-t még megér valahonnan, talán láttam itt a PH!-n is. Mert a celeronnal abszolút nem lehet játszani.
s478 deszkája van. Csoda hogy elindult a gépe. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #12384 üzenetére
Hát lehet.
Piero89: Ez is egy megoldás.
-
Piero89
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #12314 üzenetére
Ugyan azt csinálja ezis mint a többi progi,csak az egyiket húzza.
-
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #12304 üzenetére
Attól függ honnan nézzük
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #12296 üzenetére
Nyu ti zájcsik! Attól függ milyen az a cerka.
Mert ha egy 420-ról vagy újabbról van szó, az már szemétté gyalázza a P4-ket, mivel conroe mag van benne.
-
HUN_or
tag
válasz
Nem, direkt be van építve egy olyan kód, ami Celeronban azonnali és végzetes zárlatot okoz, szénné égetve az egész PC-t. Ez az AMD mérnökeinek válasza arra, hogy az Intel CPU-nak meri nevezni a Celeront. << ez nagyon komoly
-
empir3
tag
válasz
VaniliásRönk #12298 üzenetére
Szóval csak ugratni akartál? Nézd, nekem problémáim akadtak és nem tudom mi tévő legyek ugyhogy öszinte válaszra várok...
-
empir3
tag
válasz
Na hát..... Még ilyenről sem hallottam! Nem jön hogy elhitdjem hogy egy progi kiégeti a procit
-
empir3
tag
válasz
VaniliásRönk #12294 üzenetére
Kösz, hogy irtál, de még volna három kérdésem
1. Az AGP Hotfixet ha felrakom akkor az előtt le kell-e vegyem az elöző drivert vagy telepitéskor felül irja?
2. Celeronon miértne müködne rendesen? Volt már szerencsém más gépén hogy Celereonon egy ilyen kari tökéletesen müködött.
3. Celeronra végül is nyugodtan feltelepithetem-e az agp hotfixet?
Tényleg ne haragudj, hogy ennyit kérdezősködök csak biztosra szeretnék menni. -
empir3
tag
válasz
VaniliásRönk #12292 üzenetére
De amúgy a tápnak is van köze nem? És miért baj ha az eredeti drivert tesszük fel? Amúgy kösz hogy linket adtál.
Amúgy itt van egy AGP Hotfix! Az mire jó? Ja és nekem intel celeron. S ez arra is jó vagy csak AMD-re?
-
Piero89
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #12278 üzenetére
Hát nézzük csak,most komoly tesztet nem csináltam,de a frapsot figyelve a sarokba Gridbe már 60fps körüli értékre beállt bizonyos pályán ahol kb egy kártya tudott olyan 40 fps-t éppen hogy csak. de olyan 70%-os javulás simán van így benne szerintem!
Jah a Grid highon megy!ÉS azt vettem észre hogy mintha szebb lenne a kép
Mással egyelőre nem néztem,majd később nyomok egy 3dmark tesztet.Amúgy még mindig a beteg vistával nyomom,úgyhogy lehet hogy egy ujrarakás még több fps-t eredményezne
mod: szebb képet a volt 8600GTS-mhez képest értem!
-
Piero89
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #12252 üzenetére
És van különbség CF-be tuningolni? Mármint mondjuk rivába egyszerre fogja állítani az órajeleket mind a 2 kártyánál?
mod: minden kártyához
a HIS egyikhez se adott
De valahol rémlik hogy olvastam hogy lassab 2-vel mint 1-el.
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #12241 üzenetére
van már 4.5 is
-
Vanrota
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #12241 üzenetére
nincs...
szerk:: miért azt, hogy kell?
-
Vanrota
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #12239 üzenetére
akkor már fent volt a driver és mégis...
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #12205 üzenetére
Azaz..és még jól is hangzik
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #12177 üzenetére
Na igen, itt jön be a táp hatásfoka, amit nyernék esetlegesen a PP-vel, azt emiatt elbukom kb
#12186 CPT.Pirk: Annak viszont tényleg van étvágya, ha ennyivel jobb kihagyom, pár száz ft híján annyiba kerül mint a 26xt, csak 1.5év gar és aktív, emmeg azé' csak új 3 év gar és passzív.
-
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #12179 üzenetére
A saját tapasztalatom, hogy a fesz csökkentés és az órajel csökkentése kb 8%-os hőmérsékletcsökkenést eredményez. Mivel a fogyasztás és a hőtermelés között valamilyen arányossági összefüggés van, következtetni lehet talán ebből az infóból.
10%-os fesz csökkentés és 40%-os órajel csökkentés jelentette ezt az értéket, 8%. -
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #12177 üzenetére
A különbség!
Persze tudom ez is egy a sok közül a bizonytalan teszteknek, de ez van. -
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #12171 üzenetére
Passzívban biztos nem annyival, nekem meg az köll lehetőleg, ha jól tudom itt is be lehet állítani 2D-re lightos üzemmódot.
#12172 joi29 : Főleg ezért akarom venni, ennek végre nem alul van a bazi bordája, hogy átmelegítse a NYÁK-t, meg elfoglaljon egy PCI helyet, hanem felül. Micro lapom van, fontos szempont, a hőt meg egy 12-es venti hang nélkül fogja likvidálni.
#12175 CPT.Pirk : Kizárt dolog, mert nem tudom
Ha már itt vagyok, az x1950pro mennyivel rosszabb/jobb jelenleg? erről is csak régi teszteket találtam, lene egy jó áron, de úgy tudom sokat fogyaszt, és a régi teszteket nézve sok esetben alul is marad.
-
diegho
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11742 üzenetére
és ez már dx10.1-es is ráadásul, sőt ha jól tudom kevesebbet fogyaszt és kevésbé melegszik.
-
diegho
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11738 üzenetére
akar a fene, csak az a lényeg, hogy a stabilitást nem befolyásolja. Ha stabil lesz a 2600xt akkor asszem veszek egy 3650-et.
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #11494 üzenetére
A Catalystet tartalmazza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- LEGO klub
- iPhone topik
- Hades II - Már elérhető az Unseen frissítés
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 25
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest