- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Hisense LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Forrmell.enn
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
blac84 #14229 üzenetére
Az első linken lévővel 5v/12v között tudsz választani, a másodikon lévővel fixen 12v-on menne... felejtős
Én egy olyan zalmant használtam a 4670-el, aminek olyan csatlakozója van, mint a 2600xt-é. Szóval menne vele. De azt vedd figyelembe hogy 12v-n elég lenne - de hangos, 5V-on halk, de lehet kevés lenne a fordulatszám amit így tud.
-
barnam_
nagyúr
válasz
piadex2 #14225 üzenetére
Így már más (azt tényleg nehezebb megtalálni), de a keresőt akkor is érdemes használni. Egy ilyen ritkán látogatott topic-nál hamarabb megtaláld a választ a keresővel mint vársz a válaszra napokat
(#14224) blac84: mondjuk az enyém egy passzív kártya, venti csatlakozó sincs rajta. Tehát lehet hogy nem a megfelelő beállítás
Próbáld meg a transfer function-t:
Tmin(°C): az a hőmérséklet ahol beindul a venitlátor
Tmax(°C): -||- ahol max. fordulatra kapcsol a -||-
Tslope(%): ez a görbe emelkedését adja meg %-ban, ezt a min és max hőmérséklettől függ, azt hiszem nem is lehet állítani
Duty cycle min(%): minimum fordulat %-ban -
barnam_
nagyúr
válasz
blac84 #14216 üzenetére
Nálam az a gond, hogy megy szépen a venti, aztán egyszer csak gondol egyet, és megáll, majd kb. 0,5-1 mp-re elindul-megáll-elindul-megáll-...
Ezen lehetne segíteni RBE-vel. Azért csinálja mert túl kicsi a tűréshatár két állapot között: észleli hogy meleg a gpu, felpörög, majd lehül, és akkor lehalkul a venti. És így tovább. Bár 80°C-ra nem mehetne fel. -
barnam_
nagyúr
Én is frissíteni akartam, de kiderült hogy az enyémen már az F14 van alapból. (rossz dátum van megadva a giga oldalán.)
Kérdezd meg a tv-out-s topicban is, ott lehet hamarabb választ kapsz. -
barnam_
nagyúr
válasz
messias2 #14182 üzenetére
XP-vel minden kari optimálisan viselkedik mert a viszta is meg a win 7 is már fogja jobban a karit is meg a memóriát is
Aha, és mi a helyzet a DX10 és 11-el?
Nem "fog" a Vista/Win7 semmit se, ugyanúgy mennek rajt a játékok mint XP-n.Ja, és még mielőtt téves következtetést vonnál le robag83 esetéből, neki valószínűleg azért nem ment fel Win7-re a driver, mert agp-s a kártyája. XP-re se ment volna fel a pcie-s kártyához való driver-el.
-
barnam_
nagyúr
Kis millió felkiáltójelet használni könnyű, de gondolkozni már nehéz, mi?
Első hozzászólásban találsz linket pcie-s kártyához, agp-hez meg itt van. -
barnam_
nagyúr
válasz
bubu930719 #14152 üzenetére
A 7.10-est már ideje lecserélni, nem egy mai driver
-
barnam_
nagyúr
válasz
bubu930719 #14141 üzenetére
Agp-s kártyákhoz külön driver kell, ezért töröld le ami fenn van a gépeden, és tedd fel ezt.
A San Andreas nekem a pci-e 2600XT-vel is nagyon bugos volt, állandóan lefagyott, szóval el tudom képzelni hogy egyszerűen nem "tetszik" neki a HD2600. -
barnam_
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
válasz
AgentSmiths #13777 üzenetére
A 2600Pro jobb a 7600GT-nél, a DDR2 ellenére is.
-
barnam_
nagyúr
válasz
AgentSmiths #13773 üzenetére
Nem tudom pontosan, de valamivel többet mint a pci-e, mert agp-ben nem nagyon van konkurenciája, csak a 3850, de az drágább. 12-13k-t megér, de lehet hogy többet is. Árgépen ezt találtam.
-
barnam_
nagyúr
válasz
i are robot #13770 üzenetére
8-9k-t ér a Sapphire 2600xt
-
barnam_
nagyúr
válasz
Killer man #13673 üzenetére
70-75°C még oké.
Idézem magam:
"A képen pirossal bekeretezett FET-ekre ajánlott tenni egy rambordát, vagy úgy kialakítani a szellőzést, hogy érje a légáramlat, mert hajlamosak melegedni." -
barnam_
nagyúr
válasz
Killer man #13671 üzenetére
1.5V-ig simán adhatod neki (jó hűtéssel).
Nekem 1.63V-al megvolt 1Ghz. -
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #13650 üzenetére
Nem
Megnéztem volna mennyi pontot ad 1/1Ghz-n.
-
barnam_
nagyúr
válasz
tzsolesz #13644 üzenetére
Most sajnálom, hogy akkor nem néztem meg Vantage-ban... lehet ki sem jött még akkor, amikor vmod-oltam?
Egyébként a használt piacon szinte semmit sem ér, hogy 1Ghz felett ment. Ja de igen, pár elismerést kaptam a hirdetésben, de 9-ért már nem vették volna meg
szerk.: 300 pont kellett volna az első helyhez, az meglenne ezzel a procival.
-
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #13535 üzenetére
De megélt 450e lekérést, és 13e hozzászólást
-
barnam_
nagyúr
válasz
empir3 #13416 üzenetére
Az valami PC Chips alaplap gugli szerint, elvileg támogatja a HT-s 800 MHz fsfb-s procikat is, úgyhogy fel kellene ismernie a procit.
-
barnam_
nagyúr
válasz
empir3 #13406 üzenetére
Azt továbbra se tudom milyen alaplapod van, de arra emlékszek hogy párszor leírtam hogy erősebb procival nem fog megszűnni a probléma... és lám
Szerintem egy win reinstall nem ártana.
Igen, az alaplapon kellene frissíteni a bios-t, úgy lehet hogy felismerné a procit. De ha nem tudom milyen alaplapod van, nem tudom megmondani hogy jó lenne-e. -
barnam_
nagyúr
válasz
grunge #13395 üzenetére
Nem tudom mennyi %-al gyorsabb, de sokkal. +12k-ból meglett a 4670, annyit megért.
nem ref. hűtövel szereltek viszont nemsokkal olcsobbak egy jo árú 3870-nél,
3870-ből 27k-ért találtam a legolcsóbbat, 4670-ből meg 20-ért van Gigabyte, ami nem refhűtős.
Szerintem a 3870-ért sok a 27k. Akkor már inkább 9800GT vagy 4830. -
barnam_
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
válasz
c41r0^ #13289 üzenetére
Még mindig jobb mintha a hirdetésedbe írtuk volna a kritikát... szerintem sem ér 10k-t, egyrészt pár ezressel alatta mennek itt a 2600Pro/XT-k, másrészt ha szerencséd van találsz még 15k körül HD3850 256MB-t, ami nem kicsit jobb a 2600-nál.
De azért sok sikert az eladáshoz.
Ja és a végére a tanulság: nem kell szakmai topicban reklámozni a hirdetést, tedd be aláírásba, akkor is megjelenik. -
barnam_
nagyúr
válasz
gooool #13267 üzenetére
ne ámítsd magad azzal hogy sikerül eladni a 7600GS-t eladni 7k-ért, mert nem ér annyit.
karácsonyig se várj a vásárlással, már nem fognak lejjebb menni az árak.
én a HIS-t venném (ha még mindig beszámolja a 7600GS-t), és ha kell veszel rá valami hűtést; és még mindig olcsóbban jössz ki, mintha újonnan vennél vga-t.szerk.: ilyen 3850ft-s 2600XT után (
) ne számíts sokra a 7600GS-ért, kb. pár ezrest ér.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Májsztró #13186 üzenetére
ha megy az angol, itt egy angol nyelvű leírás, ebbe minden benne van.
ha nem megy:
ha 2d-ben csökkenteni akarod az órajelet, a clock info 01-t kell átírnod.
a ventit 2 féle módon lehet beállítani, az egyszerűbb a "look up table", ez annyi, hogy megadod hogy adott hőmérsékleten hány %-on pörögjön a venti. ugyanezt lehet rivatuner-ben is állítani. a többi, ventihez kapcsolódó beállítást én se tudom, de itt a leírása angolul.elmagyarázom a másikat is, a "transfer function"-t.
Tmin (°C): a minimum hőm., ahol bekapcsol a venti
Tmax(°C): az a hőm., ahol 100%-ra kapcsol
Tslope(%): // ezt nem tudod állítani, úgyhogy lényegtelen
Duty cycle min(%): a kezdő fordulatszám, %-ban megadvaegy jó leírás katt777 tollából: [link]
bocsi egy kicsit kuszára sikeredett, remélem éthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest