-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-

-
jcrk
aktív tag
Aki eddig esetleg nem vette még meg, annak itt egy kis akció HL!!
-
l.skywalker
titán
Jó áron van megint a Portal: Companion Collection | 4,74€
-
30z.Samu
titán
Sziasztok! Akadt egy kis gond ismét az egyik Joy-Con-nal.
TV-re kötve akartuk a gépet használni, de a Joy-Con nem akar működni. Ha megnyomom hosszan a szinkronizáló gombot, akkor nem fut végig a led sor, hanem csak a 2-es Led villog. Elvileg érzékeli, mert kiírja hogy paired, de nem reagál l, ha legnyomom a két kis ravaszt hogy fektetve akarom használni. Helyéte pattintva, kézi módban tökéletesen működik. Van esetleg valami ötlete mi baja lehet? A fw-je up to date természetesen. 
-
válasz
Petreszku
üzenetére
Én csinálnék rá egy USA fiókot pluszban a UK mellé.
Probléma lehetőségek (AI overview):
You can buy a US Switch 2 with a UK account, as the console isn't region-locked, but you'll face issues with the US eShop needing US payment (credit card/PayPal/eShop cards) and DLC/digital games are region-locked, meaning US DLC won't work with UK games (and vice versa), plus consider voltage/warranty, so it's best to set your account to the US region if you're playing mostly US content, but you'll lose your UK eShop balance.
Potential Issues & Solutions
eShop Region & Payments:Your console will default to the region of your account (US). You'll need a US payment method (credit card, PayPal, US eShop cards) for the US store.Solution: Create a new Nintendo Account set to the US region for US purchases, or change your existing UK account's region (spending any balance first).
Digital Games & DLC:DLC is region-locked; US DLC only works with US games, UK DLC with UK games.Solution: Buy games/DLC from the region you set your account to. If you primarily play US games, set your account to the US.Physical Games:Game cards aren't region-locked (except China), so a UK physical game will work on a US console, but software regions still matter for DLC.
Hardware & Warranty:Voltage/power adapters differ (US uses 120V, UK 230V), and warranty is country-specific.Solution: Use a proper voltage converter and understand your warranty might be limited to the US. RecommendationFor the smoothest experience, consider setting up a separate US Nintendo Account for your US purchases (console/games/DLC) or change your primary UK account's region to the US, accepting the loss of your current eShop balance. -
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Jelenleg az Egyesült Államokban élek és dolgozom,. Így itt szeretném megvenni a Switch 2 gépemet. A mostani gépem egy Switch 1 első szériás európai gép UK fiókkal. Shop-ban vett és kártyás játékom is van. Lesz/lehet bármi hátránya az itt vett gépnek? Gondolok itt fiók transzferek, kártyás, letöltőtt játékok használatára.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
tl-x
addikt
Titeket nem szívat az új Metroid a metésekkel? Már másodjára nem menti el a játékot
(v1-es switch). Nagyon bosszantó, nagy nehezen eljutok a save stationig kiírja hogy mentés rendbe és legközeleb visszadob valami korábbi automentéshez. Betölteni meg csak valalmi jóval korábbiakat lehet.

-
válasz
FantomKatona
üzenetére
Loaded.com-ról (=ex cdkeys.com) olcsóbb az előfizetés, illetve próbálj olyan tagokat toborozni, akik nem akarnak már másnap kilépni. Nekem anno innen PH!-ről kereken nulla jelentkező volt az induláskor, FB tematikus csoportban meg nagyjából fél óra alatt meglettünk (volna, csak sokan azt sem tudják, hogy mi ez, szóval ha ott is toboroznál, akkor érdemes felkészülni előre leírással, hogy mi jár az előfizetéssel, és mi nem, mire jó, és mire nem.)

-
FantomKatona
csendes tag
válasz
FantomKatona
üzenetére
Sziasztok, arra gondoltam inkább magam alapítok családot, ehhez keresek tagokat, a nagyobb csomagra gondoltam továbbra is. Következő pénteken alapítanám, addig várom a tagokat vagy ha előbb megtelik, akkor akár hamarabb is.
Tanácsokat szívesen fogadok, mire érdemes figyelni, milyen bajok fordulhatnak elő.
-
Baltincs
tag
Valaki az első Monster Hunter Stories részt játszotta már switchen? Ha igen, milyen port? 3ds-re megvan, de attól egyre többször fáj a szemem, meg a másodlagos joy hiánya nagyon érződik nekem, így gondolkodom, hogy a switchre megvenném.
-
jcrk
aktív tag
Lego Harry Potter kicsit olcsóbb, mint valaha
-
FantomKatona
csendes tag
Sziasztok, keresem új nintendo családomat, a nagyobb előfizetésbe, ha volna valakinél hely.
-
Norb79
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nem, keycardos.
Lassú már többnyire a kártya az S2 töltési időkhöz.
Amúgy S2 verzió sokkal közelebb van a pc/xsx-en látott octo1-2höz, mint a switch1eshez látványban.
-
Norb79
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Itt is együtt a Tsalád!
-
Petreszku
senior tag
Akciós és a kívánság listámon volt a Guns of Fury így meg is vettem. Gyorsan ki is próbáltam és eddig nem csalódtam. Metroidvania igaz eddig úgy néz ki, hogy a könnyebb fajtából. Aki szereti a stílust nézzen rá, demo nincs.
-
Rigormortiis
veterán
És még egy
A Jeanne Darc és a Crisis Core mellett a legmeghatározóbb címem volt psp-n.
-
L_ajos
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én majd most akarom az elsőt elkezdeni
-
Rigormortiis
veterán
Megjött
-
penge111
addikt
Kb 6. óra alatt a végére értem Kaze the Wild Masks játéknak. Egy nagyon kellemes Donkey Kongra hajazó platformer. Szép a grafika, fluid az irányítás. A pályák nagyon ötletesek, a bossfightok nehezek, és emlékezetesek. Maga a játék elég nehéz is, pláne ha valaki maxolni akar minden pályát. Többféle maszkot kell majd felvennünk, és ekkor teljesen megváltozik a játékmenet. Rengeteg gyűjtögetni való van, ami új pályákat old fel. Az ellenfelelek lehettek volna picit változatosak, zene jó, de nem kiemelkedő. Szerintem megér egy végigjátszást.
-
balintka
addikt
válasz
Quinine911
üzenetére
Köszi a viszont segítséget! Mindenképp veszek Pro kontit, mert nekem kicsik a Joy Con gombok. Természetesen eredetit.
Végül 512-es Samsung lett Alzáról, akciós volt 22 ezer körül plusz volt egy 1500 Ft-ot kuponom is hozzá.
penge111: Ez még az első feltöltés után volt, remélem fog javulni az üzemidő. Érzésre elég gyorsan merült, akár csak sima Wi-fi letöltés is szintén.
-
Quinine911
aktív tag
válasz
balintka
üzenetére
Na én meg switchről mentem XSX-re és Te is segítettél nekem áprilisban mikor rendeltem (külföldi ms store-bol) szóval viszonzásképp, hátha segít:
ProKontit vegyél, szerintem kurvajo. A gyári eredeti nintendot tudom ajánlani, nekem olyan van - hibátlanul müxik, gyorsan kapcsolódik, és kegyetlen sokáig birja az akksi.Kártyát Alzárol rendeltem, SanDisket, minden ok vele.
enjoy

-
balintka
addikt
válasz
horkovy34
üzenetére
A Switch OLED üzemideje akksiról másnak is ilyen gyatra? Nálam elég gyorsan merül az új készülék.
Nekem egyszer újként egy bontott dobozos One X-et akartak eladni netes rendelés után, a boltból el se hoztam. Azóta csak kontrollert vettem náluk, de a boltban ellenőriztem a bontatlanságot. Most is a PS5 Pro-t inkább 10 ezerrel drágábban, de személyesen megvettem a Media-ban, ott legalább meg tudtam nézni, bontatlan-e a doboz.
-
horkovy34
tag
Tudok mondani még egy teljes mértékben megbízható boltot ilyen téren és az a Konzol Stúdió. Bármit rendeltem eddig elő azt csak tőlük. Sosem csalódtam sőt! Konzolvilág egyszer beszivatott egy, új áron újként árult újracsomagolt német borítós Red Dead Redemption játékkal. Azóta nálam tiltólistán vannak.
-
ldave
félisten
A Monument Valley-t játszotta valaki Switchen? Mobilon régen próbáltam, de nem tudom konzolon milyen az irányítás, kontrollerrel. Vállalható?
-
ldave
félisten
válasz
vrob71
üzenetére
Platinumban nekem angol doboz jött.
-
vrob71
tag
Kis hazánkba csak német borítós Metroid Prime 4 játékok érkeztek? Tegnap két boltban is néztem és csak ilyen borítós volt. Esetleg tudtok olyan helyet ahol angol borítós kapható.
-
haromegesz14
senior tag
Sziasztok,
Linkelnétek 1-2 üvegfóliát, ami best-buy-nak számít, és még könnyen is applikálható? (V2-re menne) Köszönöm!
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Az én kis kívánság listámról csak a Twilight Monk volt akciós. Eddig egy jó kis metroidvania játék. Ha valakit érdekel van belőle demo is. Engem ez győzött meg igazán.
-
jcrk
aktív tag
Köszi. Dekudeals valamiért nem jelezte :/
-
L_ajos
őstag
Ma vettem észre hogy 12 ojróért van Octopath Traveler, így meg is vettem gyorsan.
-
balintka
addikt
Sziasztok, most vettem egy Switch OLED-et, teljesen új pálya ez most nekem PS5/Xbox Series konzolok után. Ali-ről van (elég jó áron), hongkongi verzió, az AC adapterhez EU átalakítót adtak. Úgy voltam vele, hogy 140 ezret biztos nem fog kiadni egy ilyenért, mikor 200-ért már Switch 2 van.
Kezdésnek az akciós árú Doom-ot és Serious Sam Collection-t vettem meg, de igazából majd az exkluzívok fognak érdekelni.
Az asztali konzolok után nekem nagyon kicsik az analógok és gombok, gondolkodom egy Pro kontrolleren, ezt akkor érdemes lenne vennem?
Tudnátok konkrét microSD márkát, típust és méretet javasolni? Érdemes bele az EX (ami már Switch 2 kompatibilis) fajtát venni?
Az akksi így elsőre nem túl meggyőző, elég gyorsan merül, nekem úgy tűnik.
Köszönöm a segítséget!
-
Okologicky
kezdő
-
horkovy34
tag
Berendeltem még a Mortal Kombat Legacy Kollection mellé utolsó körben a Subnauticat.
Vagyis a Subnautica+Subnautica Below Zero-t. Igen jókat olvasgattam erről a túlélő játékról. Van valakinek személyes tapasztalata?!
-
szpal17
őstag
Sziasztok,
December 12-vel felszabadul két hely a családi előfizetésben. Keresem az új családtagokat.
[link]szpal17
-
penge111
addikt
Kb. 35 óra után végére értem a Mandragora játéknak. Ez egy magyar fejlesztésű metroidvania játek, Soulslike elemekkel megspékelve. Értelemszerűen a játék magyar feliratot is tartalmaz. Szemnek nagyon tetszetős darkos grafikája van. Összesen hat karakterosztály közül választhatunk. Mindegyikhez egy hatalmas skillfa tartozik. Jól is fut a kis masinám, ha sok kis mobot sikerül összehozni akkor röccen meg kicsit a játék. A töltési idők picit hosszabbak. Maga a játék nem nehéz, de a játék utolsó részében elégé bedurvul. Azonban jó hír, akit a nehézség tántorítana el, egy csuszka segítégével bármikor a kedvünkre szabahatjuk ezt is. Ami zavart az a sok kis miniboss újrahasznosítása, illetve bizonyos skilleket (duplaugrás) nagyon későn kapunk meg. A zene számomra nem ütött akkorát, mint sokan írták. Mindent összevetve egy jó kis cím volt.
-
ADAM1337
nagyúr
-
Én ha olyan játékkal játszom, amit simán elbír a switch oled, akkor viszont inkább azon nyomom, mindkettő kéznél van, eladni nem tervezem - még a v2 is megvan.
-
horkovy34
tag
válasz
tboy93
üzenetére
Még hezitálok kicsit. Úgy is van még pár játék a kis Switchre amit be kell fejeznem.
Abban biztos vagyok hogy alapból nem bánnám meg, de nem akarom azt elkövetni hogy most megveszem, azt rá egy évre meg jön belőle az oled verzió vaskosabb üzemidővel. Ez a két dolog ami zavar a Switch 2-ben.
-
horkovy34
tag
Hát srácok én úgy érzem hogy lassan átnyargalok Switch 2-re. Az utolsó játékom a kis Switchre a Mortal Kombat Legacy Kollection Deluxe Edition lesz aztán vége. Kicsit hezitálok még mert jobban örülnék belőle egy Oled verziónak kicsit izmosabb akksi idővel. Meglátjuk! Az biztos hogy egyre több játék van ami érdekel rá! Pl: Fatal Frame 2 Remake, Silent Hill 2 Remake mert állítólag annak a portja is készül.
-
-
Guitar14
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Mondjuk ez nem egy életbiztosítás, nézzük csak meg a SW Republic Commando launch verzióját, az meg Xbox Classic érából van

-
taki01
őstag
Megjelent a Tomb Raider Definitive Edition. Most csak 16,37€.
-
Rigormortiis
veterán
4 euro a Doom. Remek port, de csak handheld érdemes játszani, arra van optimalizálva.
-
Quinine911
aktív tag
válasz
taki01
üzenetére
Wow - köszi, kár! Egy jó 400 órám van benne Switchen, sztem mèg soha nem jàtszottam ennyit egy ugyanazon játékkal, mint ezzel. Igaz, hogy néha a földhöz tudtam volna vágni a gépet főleg az elején, de annyira beszippantott, hogy nagyon durvá ráfüggtem, ezzel keltem, ezzel feküdtem… egyik legjobb játék, ever!
-
taki01
őstag
Snowrunner Switch verzió támogatása végetért
We wanted to clarify a few things following the latest SnowRunner update. As you know, this was the final update for the Switch and Mac versions of the game. Because of this, crossplay support has now ended, which means PROS isn’t accessible on these platforms anymore. We also want to let you know that the latest trucks and addons included in the update aren’t available on Switch and Mac. We know this isn’t the news you were hoping for, and we want to thank you for your patience and understanding.
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nekem az volt az elso resi jatekom. Haver ismertetett meg vele par eve. Coopban nyomtuk vegig vagy 6-7x, a platina miatt ps-en. Vegul amugy neki meglett, nekem egy trofea hianyzik a mai napig amit lusta voltam kigrindelni. Fu, a professional nehezsegi szinten azert volt egy ket szivas resze benne.
-
Rigormortiis
veterán
Megjelenéskor x360on is szanaszét játszottam, ps4en is többször végig vittem és itt is a végére értem.
Resident Evil 5. Számomra a széria egyik legélvezetesebb darabja.
És remek a Switch port
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- World of Tanks - OFF topic
- ASUS notebook topic
- Tesla topik
- További aktív témák...
- 160 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

TV-re kötve akartuk a gépet használni, de a Joy-Con nem akar működni. Ha megnyomom hosszan a szinkronizáló gombot, akkor nem fut végig a led sor, hanem csak a 2-es Led villog. Elvileg érzékeli, mert kiírja hogy paired, de nem reagál l, ha legnyomom a két kis ravaszt hogy fektetve akarom használni. Helyéte pattintva, kézi módban tökéletesen működik. Van esetleg valami ötlete mi baja lehet? A fw-je up to date természetesen.

Itt is együtt a Tsalád!

Sirandrish