- Philips LCD és LED TV-k
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
uuh nagyon menő
-
jcrk
aktív tag
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Nagyon gondolkodtam én is a rendelésen amikor elérhető volt, de annyira sok volt a szállítás és a tax, hogy azt nem tudta bevenni a gyomrom
-
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Ejj, szép darab, gratula hozzá. A Switch Lite számomra is az egyik legkényelmesebb kézi konzol volt, az volt a belépőm. Aztán váltottam OLED-re és utána már nehéz volt visszavenni a Lite-ot a kezembe, hiába volt kényelmesebb, a kijelző azért ég és föld volt a két gép között.
-
Zsírkrétamen
senior tag
Végre kimaxoltam a switch élményem
Nagyon régóta szemeztem már a Super5oled projekttel, de eddig mindig lecsúsztam róla, de most sikerült! Én úgy döntöttem nem merek nekiállni a kijelző cserének, így inkább olyanra bízom aki már csinált ilyet (innen is köszi wiziloo
). Elképesztő a különbség, nagyon sokat dobott szinekben és fényerőben is a nem túl acélos gyári lite kijelzőn. Ha valaki gondolkodik ilyenen (vagy lehet majd még szerezni) én ajánlom, szerintem minden pénzt megér. Nekem méretben a lite áll kézre leginkább, volt már V1-em, oledem (kétszer is), sőt switch 2-m is, de valahogy mindig erre kanyarodtam vissza, mert az xs-es női kezeimnek ez a kényelmes. Azthiszem így kihúzom a switch 2 lite megjelenéséig, úgy is rengeteg a backlogom
-
-
Lien
aktív tag
Mivel sikerült mindenkivel le e-mailezni a dolgokat keresem utolsó 8. emberem jövő héttől a családba. Akit érdekel írjon nyugodtan és a részleteket megbeszéljük.
-
Lien
aktív tag
Köszönöm a válaszaitokat.
Hiszitek vagy sem az AI segített.
A Nintendo oldalán nem fogod megtudni az emberek személyes adatait DE amikor meghívód családfőként az embereket két e-mail kapsz. Az egyikben benne lesz a meghívottnak az e-mail címe, így már sikerült rábukkanni az emberekre és üzenetet küldenem nekik tegnap.
Viszont van egy anomália ami nem értem hogyan születhetett, mert hivatalosan csak a családfő hívhat be embereket más nem. -
Lien
aktív tag
Bár jobb teret nem látok ennek de van arra lehetőség, hogy a Nintendo Familyben lévő személyek e-mail címét vagy elérhetőségét megszerezze a családfő? Jövő héten kellene újítani és keresek 2 embert akit nem találok sehol.
-
csaba951
veterán
Nem, nem sok ilyen van benne. Igazából a te döntésed, hogy mennyire legyen nehéz. Ha most, így megcsinálod, akkor nagyon jó érzés lesz, hogy benne vagy a játékosok nagyon kis százalékában, akiknek ez sikerült. Ha csak a játék legvége felé csinálod meg, akkor sokkal könnyebb lesz megcsinálni.
-
kr:sz
tag
Jó döntés volt a Zelda Botw megvétele… 2 napja az eventide islandos küldetéssel szívok…😅 igaz csak 4 életem van. Párszor már tényleg csak 1-1 enemyn múlt, hogy meglegyenek vele. Sok ilyen rejtett gyöngyszem feladat van s játékban? Amúgy imádom 🥰
-
cSuwwi
senior tag
válasz
Micsurin
üzenetére
A 3D Worlds szerintem a legjobb ilyen beetető Mario drog

A Bowser's Fury (ha abban a csomagban veszed amiben együtt vannak) pedig egy Odyssey light-nak is elmenne, kinézetre nagyon hasonló. Ha az is tetszik, akkor utánna az Odyssey a következő lépcső.
2D-ből a klasszik Super Mario World, de az snesre volt, max. az emulátoros pakkban menne, de az mai szemmel nézve már hardcore, pedig talán a legjobb 2d mario.
-
playmore
tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Én friss Nintendos vagyok és még nem játszottam mindennel, viszont a következőket ajánlanám.
2D: Mario Bros. Wonder
3D klasszikus pályás: Mario Galaxy
3D open world: Mario Odyssey
Ha olyan kéne amit rendesen ketten - vagy négyen is - lehet (nem csak segítőként) akkor vagy a Wonder vagy pedig a 3D World + Bowser's Fury. -
Micsurin
nagyúr
SW1-re melyik a legjobb / legtartalmasabb Mario valakinek akinek első találkozása a témával? Agyalok meglepem párom csak úgy, tetszik neki a téma de sose Mariozott. A Zeldak meg a Splash óta csak porosodik a Switche...
-
peternac
tag
egy újabb kis indie játékot ajánlanék: Minishoot' Adventures
twin stick shooter+bullet hell+Zelda like elemek és progression+cuki rajzfilmszerű grafika
szerintem többet nem kell elmondani, engem az indie world-os trailer kilóra megvett
pár napja jött ki sw1, sw2, xbox és ps-re, pc-n már 2 éve kint van
ami talán negatívum: sw2-n játszom és elég sokat töltöget, pl. barlangba be majd ki (vagy csak hozzászoktunk a jóhoz...
)
a játék közepénél/kétharmadánál le kellett vennem a nehézséget, nem megy már úgy a lövedékek kerülgetése, mint régen -> így viszont túl könnyű lett, de annyi baj legyen
van többféle gyűjtögetni való (pl. tárgyak, amik erősítenek minket), térkép felfedezése, kis logikai feladatok stb., szokásos Zelda formula
itt van értelme az ellennek nekimenni, mert közben gyűjtünk "xp"-t, amivel fejleszteni lehet ezt-azt (a klasszik 2d-s Zeldákban ugye nincs ilyen xp-s fejlődős játékmechanika)
switch2-n tök jól néz ki és jól is fut, egyedül a hosszabb töltési idővel van gondom ill. a nehézség balance-szal (de ez talán egyéni szoc.probléma)
szóval részemről ajánlott vétel! -
Rony949
őstag
Shinobi mellett még jobban is néz ki. Illetve azóta már mindkettő kapott Switch 2 update-et is, szóval teljes az élmény.
Nem akar idén még egy fasza ninjás játék megjelenni?

-
Rony949
őstag
Tavaly augusztusban rendelt Ninja Gaiden Ragebound példányomat végre átvehettem.
-
lanszelot
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Hello,
Meg vettem a Mario Tennis Aces -t.
Huhhh, nekem extra nehéz.
Még soha se játszottam sport játékkal, így nagyon idegen tőlem. Szó szerint nem tudom mit csinálok, és mit kellene.
Csak veszítek
Már a tutorial gondot okoz
Tényleg ilyen nehéz, vagy én csinálok valamit rosszul?
A gomb kiosztást értem, de a csilllagos dolgot nem.
Az energiából megy, tudom lassítani az időt, és itt elakadtam. Valahogy nem értem, nem érzek rá. -
ooooobi
őstag
Nekem csak akkor kezd egesz hamar zsibbadni kisujjamtol kezdodoen ha agyba fekve tolom, ulve semmi gond. Gondolom fekve a konyokon tamasztas miatt ilyen.
-
Krisszer
aktív tag
válasz
draco31
üzenetére
>bár 3 óra nyúzás után van hogy lezsibbad a kezem

az nagyon jó arány, a switch meg a lite-on is natúrban bírom kb 20 percig zsibbadás nélkül.egyelőre vettem két ilyen gripet (egyet magamnak is) meg az officiális flip tokot. itthon jó lesz a grip, útközben meg a flip tok. egészen fasza amúgy, jó fogás esik rajta, bár kíváncsi leszek, hogy fogja bírni hosszabb távon.
-
Krisszer
aktív tag
válasz
lanszelot
üzenetére
no, ez érdekes, szerintem az, hogy lapos, az ergonómia antitézise, de ahogy mondod, kinek pap, kinek a paplan.
nemnem, amit linkeltél, arra gondoltam. lehet úgy pontosabb lett volna úgy írnom, hogy flip tok fogást javító hátsóféllel. ilyesmit (de nem ilyet) azt találtam én is, de csak sárga-kék-szürke-fekete színben, párom lite-ja meg a coral

szvsz főleg a litenál azért nagy előny, hogy nem kell egy zsúfolt buszon vagy akár csak egy szűkebb autóban a tokkal macerálni, azt is lerakni valahova vagy visszaimádkozni a táskába, hanem csak előveszed, hátracsapod az elejét aztán szólhat a TOTK. pont ezért is szeretem a 2DS XL-emet ennyire. -
Zsírkrétamen
senior tag
válasz
Krisszer
üzenetére
Én raktam rá egy üvegfóliát, maximum cserélgetem ha karcos lesz. Egyébként van hozzá rendes hordtokom is amibe simán belefér, de egyébként csak ugy rakom be a táskámba, hogy nem pont mellé hajitom a kulcscsomóm

Régen a nintendos flip tokot vettem meg, de most hogy kaptam hozzá ezt a grip-et eszembe se jutott lecserélni. -
lanszelot
addikt
válasz
Krisszer
üzenetére
Hello,
Na, nekem nagy kezem van.
196cm és 30+ év sport (súlyokkal).
De nekem pl semmi bajom a switch -el kézben.
Én le szoktam venni a kontrollereket és a gyári grip-el tolom.
Szerintem kinek a pap, kinek a papné.
Ha neked kényelmetlen akkor egyértelmű.Mit értesz flip tok alatt?
Mert a grip és a tok két külön dolog.
Flip tok (flip case) ami a képernyőre rá hajtható védő tok.
De az nem grip, az csak tok amiből nem kell kivenni a switch et. [kép]
Grip-et a kolléga lefotózta.
Flip grip , olyat még nem hallottam. Külön álló grip van ami 2 oldalra megy, de össze hajtható... Le veszed és össze hajtod? Van ilyen? -
Krisszer
aktív tag
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
nekem elképzelhetetlen, hogy meztelen a Switch 5 percnél tovább kényelmesebb legyen
de lehet csak nekem túl nagy a kezem hozzá
ez a tok egészen faszának tűnik, de kell a flip tok, mert táskába megy, mindennapi hurcolásra
no nem baj, keresgélek tovább! -
peternac
tag
egy kis játékajánló, ha már a Nintendo nem ünnepli meg a Zelda 40. évfordulóját (reméljük csak MÉG)
szóval: Under the Island (OpenCritic, MetaCritic)
egy nagyon jó kis retró Zelda-like, régi felülnézetes (A Link to the Past, The Minish Cap) szép pixeles grafikával
indie lévén nem olyan nagyon hosszú, de nekem nagyon adta a Zelda fílinget (overworld szépen fokozatosan nyílik ki, dungeonok, megszerezhető tárgyak, egy kis back tracking, harc, fejtörők, logikai feladatok, titkok stb.)
nekem 19 óra volt (lehet, hogy nem is rövid?) úgy, hogy "majdnem" kimaxoltam (gyűjthető tárgyak, upgrade-ek és acsik/trophy-k alapján, mert vannak azok is a játékon belül, ötletesen megvalósítva)
jelenleg 15%-os akcióban kapható, annak ellenére, hogy új megjelenés
én csak ajánlani tudom, vegyétek és játsszátok
*amúgy ez tök jó cucc, hogy megjelenéskor (esetleg előtte, preorder) az új játékok - főleg az indie-k - egy kis akcióval indulnak, pl. MIO is olcsóbb volt valamivel a megjelenése előtt, ha jól emlékszem
remélem ezt megtartja a Nintendo és/vagy a kiadók -
jcrk
aktív tag
Ez is jó ár: Metro Redux 2.99€
-
jcrk
aktív tag
Saints Row: The Big Purple Package €1.49
-
lanszelot
addikt
Hello,
Nintendo -ban úgy van a nehézségi szint megoldva, hogy a 6 éves gyerek és a felnőtt apuka is ugyanúgy tudja élvezni a játékot. Család barát szinte az összes Nintendo exclusive jatek.
Igaz ez a régi és új játékaikra is.
Annyi hogy a szintet még lejjebb tolták mert már 6 év alatt is játszanak a gyerekek.
Tehát ha végig mész a pályán és semmit se csinálsz csak rá mászol a pózna aljára Marioban akkor is meg csináltad a pályát.
No de ha mindent össze szedsz, úgy már nehezebb az idő miatt.
És ha mindenkit meg is ölsz, akkor hard (felnőtt) módban vagy.
Tehat úgy kell kitolni igazából hogy nem sérülsz, mindent össze szedsz, és mindenkit kinyirsz (van amikor mindenkit életben hagyni nehezebb, ezt lehet látni egy idő után)
-
kr:sz
tag
No... megvettem a Zeldát. Tavaly amúgy egyik barátomtól kölcsöm kaptam a sajátját, hogy próbáljam ki és meglepődtem, hogy az akkori mentésem megmaradt, így most nem kell nulláról indulnom, de amúgy kb.. elfejeltettem mindent is
nm1, gondolom majd gyorsan felveszem a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Philips LCD és LED TV-k
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Robotporszívók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de úgy voltam vele hogy most vagy soha, annyit nézegettem már, hogy ha lemaradnék róla akkor meg azok kattognék…
Nagyon régóta szemeztem már a Super5oled projekttel, de eddig mindig lecsúsztam róla, de most sikerült! Én úgy döntöttem nem merek nekiállni a kijelző cserének, így inkább olyanra bízom aki már csinált ilyet (innen is köszi wiziloo

)

Sirandrish