Hirdetés
- Fórumok
- Konzol játékok
- Nintendo Switch
- (kiemelt téma)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Különleges konzollal köszönti a 25 éves Xboxot a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A kilohertzes monitor és a pehelykönnyű kézikonzol varázsa
- Androidos tablet topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem szereti a Linuxot az NVIDIA RTX Spark
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
62663 - 62601
62663 - 62601 62600 - 62501 62500 - 62401 62400 - 62301 62300 - 62201 62200 - 62101 62100 - 62001 62000 - 61901 61900 - 61801 61800 - 61701 61700 - 61601 61600 - 61501 61500 - 61401 61400 - 61301 61300 - 61201 61200 - 61101 61100 - 61001 61000 - 60901 60900 - 60801 60800 - 60701 60700 - 60601 60600 - 60501 60500 - 60401 60400 - 60301 60300 - 60201 60200 - 60101 60100 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-18 09:17 Téma összefoglaló
-
koncsik
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrishtanAG
senior tag
A Gamesir G8 plusra érdemes ránézni. Abban olyan HD rumble van, hogy még a szomszéd szobában is érzik, amikor rezeg
-
a2d2
addikt
-
cSuwwi
senior tag
Azt néztem először de teszteket nézve és olvasva több helyről több negatív kritikát is olvastam.
A burkolat minősége az olcsóbb műanyagból való. Bal oldalon az irányító gombok nem mindig reagálnak. Ez csak 2 dolog de többször felmerült youtube és reddit kommentek között is.
Lehet, hogy ezek hibás darabok voltak vagy kamu vagy nem tudom de ami miatt nem bántam meg ezt a Mobapad-ot így 1 óra handheld játék után az 2 dolog miatt van. Kisebbnek tűnik egy hangyányit ami miatt úgy érzem jobban kézreáll, jobban elérem a gombokat mint Hori Pad Pro-nál, talán nincs akkora tenyerem mint gondoltam. A másik a bal oldalon az irányító gombok helyett ilyen enyhén homorú cucc van ami valami eszméletlen kényelmes.
Jó az a Nyxi is, azt választottam volna ha ez nincs, főleg így akciós áron.
Másfél éve használok ilyet (írtam is róla ide), meg az elődjét és utódját is, semmi gond nincs vele, kellően masszív, nem volt gond a gombokkal se eddig, a hall-effect miatt nem driftel, kényelmes a tenyérnek is. Van hozzá grip is, arra felakasztva a két kontrollert kézi kontrollerként is megy, itt ez ahogy látom fizetős extra
Biztos jó az is, ezek alapján megelőzte a korát a hyperion. Van már hyperion3 is, csak switch2höz, ott hasonló a digit gomb, ez most a divat. -
Narxis
nagyúr
Azt néztem először de teszteket nézve és olvasva több helyről több negatív kritikát is olvastam.
A burkolat minősége az olcsóbb műanyagból való. Bal oldalon az irányító gombok nem mindig reagálnak. Ez csak 2 dolog de többször felmerült youtube és reddit kommentek között is.
Lehet, hogy ezek hibás darabok voltak vagy kamu vagy nem tudom de ami miatt nem bántam meg ezt a Mobapad-ot így 1 óra handheld játék után az 2 dolog miatt van. Kisebbnek tűnik egy hangyányit ami miatt úgy érzem jobban kézreáll, jobban elérem a gombokat mint Hori Pad Pro-nál, talán nincs akkora tenyerem mint gondoltam. A másik a bal oldalon az irányító gombok helyett ilyen enyhén homorú cucc van ami valami eszméletlen kényelmes.
Jó az a Nyxi is, azt választottam volna ha ez nincs, főleg így akciós áron.
-
Narxis
nagyúr
Na megérkezett a Mobapad M6 HD és a hozzá való tok. Nem semmi gyerekek, nem gondoltam volna, hogy a Hori Split Pad Pro-nál van jobb controller.
-
mahoni
tag
-
TrishtanAG
senior tag
-
EmThor
addikt
Gyerekkorom nagy kedvence, igazi meglepetés -
consono
nagyúr
Pedig általában az utángyártottra írják, hogy nem jó de akkor megnézem alin a kínálatot. Ha valaki tud jót akkor dobhatna linket.
Ez jó lenne? Bocs mobilról írok.
I just found this on AliExpress:
HAC-003 3.7V/4310mAh Replacement Charger Battery HAC 003 Battery for NS Switch Game Console HAC-001 Batteries
https://a.aliexpress.com/_EGkAZcOMegjött közben az akksi, vagy még úton van? Sajnos nálunk sem nagyon bír már többet a gép mint fél-egy óra, folyamatosan drótra dugva meg nem az igazi...
-
a2d2
addikt
Ha váltanál (thx@semin):
BB topicból, Sundesz fórumtárs által linkelve.
Nintendo Switch 2 142 490 forint az allgero.hu-n (Mall-hu az eladó), 6200 forintos kupon is mehet rá (ha van).
ÁK 169 900 forint
#akcióEzt a posztot szerencsére nem láttam eddig
De nagyon belehúzott az allegro, tegnap jött meg egy onyx boxx go 7-es, 65e Ft volt a 6200Ft-os kuponnal (máshol 80-100e között mozog). -
taki01
őstag
Sziasztok, elővettem a Switch1-met ami V1-es. Egy 1TB-os microSD van benne. Bekapcsolás után azt vettem észre, hogy nagyon lassan töltenek be róla a játékok. A microSD-t teszteltem és az nem mutatot semmi sebesség gondot. Ha letöltöm újra a játékot, akkor normál sebbességen töltődik be. Más találkozott hasonlóval és van valami megoldása? Az utolsó problákozásom az lesz, hogy kap egy factory reset-t, hátha úgy meg javul.
Egy factory reset megoldotta. Most már rendben töltődnek be a játékok és nem tapasztalható semmilyen lassú betöltés.
-
tl-x
addikt
Most, hogy a fejlesztők csődbementek, már mindegy
Pedig a játék nagyon jó szerintem. Én támogattam őket megvettem 3 platformra is
-
TrishtanAG
senior tag
Hátha mást is érdekel, a Mandragora benézett 9000 Huf. alá.
Most, hogy a fejlesztők csődbementek, már mindegy
-
Okologicky
kezdő
Hátha mást is érdekel, a Mandragora benézett 9000 Huf. alá.
-
z4zelda
tag
Ha váltanál (thx@semin):
Nintendo Switch 2 142 490 forint az allgero.hu-n (Mall-hu az eladó), 6200 forintos kupon is mehet rá (ha van).
ÁK 169 900 forint
#akcióKöszi rendeltem! Már csak 11 db van siessetek!
-
koncsik
MODERÁTOR
Jó játékot, köszönet az eredeti megosztóknak!
-
tboy93
nagyúr
Futni viszont tenyleg jol fut. Elso 2-3 palyan mar tul vagyok, semmi teljesitmeny problema nem volt. Chill ez a jatek.
-
horkovy34
tag
Ha váltanál (thx@semin):
ÁK 169 900 forint
#akcióUhhhhhhhh! Köszönöm szépen!
Ennyiért én is berendeltem egyet! Elintézted hogy csak váltsak én is, pedig egyátalán nem terveztem mostanában!
Ennyiért ezt így vétek lett volna kihagyni! Nem baj a Switch 1 V2-es gépemet megpróbálom elnyomni mert így felesleges lesz!
-
taki01
őstag
Azt nem írtam, hogy szép
Anno abba is sokat beleraktam a Switch-n és PC-n is. PC-n haverokkal sokat nyomtuk. A Switch-es kiadásnak nagy előny volt, hogy tartalmazta már megjelenéskor az összes dlc-t. -
Linkh
tag
talán az allegro fórumban segítenek, logikát én ebben találtam. A nejem régóta vásárol innen, rendszeresen küldenek neki, de hogy most ki és miért kapott és aki nem kapott miért nem kapott, ebben nem tudok segíteni, de talán az allegró fórumban van akinek van infója
Ok, ott utánanézek. Én se sűrűn használom, szószerint 1x-2x rendeltem onnan.
-
Baltazár123
őstag
talán az allegro fórumban segítenek, logikát én ebben találtam. A nejem régóta vásárol innen, rendszeresen küldenek neki, de hogy most ki és miért kapott és aki nem kapott miért nem kapott, ebben nem tudok segíteni, de talán az allegró fórumban van akinek van infója
-
Linkh
tag
Láttam és vettem
de kösz itt is. Mondjuk, ha megjön akkor mondhatom csak, hogy váltottam. Valamiért a fejemben a 200e forintos ár rögzült. Annyiért nem kéne, de így kuponnal 136e, már ok. A régi switchet meg eladom vagy elajándékozom.Éredekes, hogy 118e vettem a smash bro példányt 2018 karácsonyra és inflát hozzátéve drágább volt, nem is kicsit.
Ezt a 6200forintos kupont hogyan lehet aktíválni? Van applikációm,de nem mutatja a kupont.
-
Baltazár123
őstag
Ha váltanál (thx@semin):
ÁK 169 900 forint
#akcióLáttam és vettem
de kösz itt is. Mondjuk, ha megjön akkor mondhatom csak, hogy váltottam. Valamiért a fejemben a 200e forintos ár rögzült. Annyiért nem kéne, de így kuponnal 136e, már ok. A régi switchet meg eladom vagy elajándékozom.Éredekes, hogy 118e vettem a smash bro példányt 2018 karácsonyra és inflát hozzátéve drágább volt, nem is kicsit.
-
Tim82
félisten
Ha váltanál (thx@semin):
ÁK 169 900 forint
#akcióLáttam ott is, de köszönöm, vettem is egyet, az ár az kb. a legolcsóbb használt HA-s árak szintjén van.
-
Norb79
addikt
Ha váltanál (thx@semin):
ÁK 169 900 forint
#akcióAzé 2millió egyszáznegyvenháromezer az nem kevés egy switchért!
-
koncsik
MODERÁTOR
Ha váltanál (thx@semin):
ÁK 169 900 forint
#akció -
koncsik
MODERÁTOR
Tudtommal lítiumos akku van benne, azok nem szeretik ha túlságosan le vannak merítve vagy túlságosan fel vannak töltve hosszabb ideig vagyis tárolás közben. Pro 1em nincsen, de mindenhol azt olvastam, hogy kb ugyanolyan kapacitású akksi van benne mint a Pro 2ben és az bizony bírja a 40et, többet is talán. Ha zárlatos lenne nem tudnád használni órákat sem, gyakorlatilag biztos, hogy elgyengült. Ahogy rápillantottam az akksicsere elég egyszerű és a csere darab sem kerül sokba.
köszi
Több, mint 6 órát hagytam töltő, ahogy javasolták, most 4 óra játék után is még teljes töltöttséget mutat, remélem csak vaklárma volt.
-
playmore
tag
Switch Pro Contoller-rel mi a tapasztalat üzemidő szempontjából? 40 órát írnak, valós ez? Még a Switch megjelenésekor vettem, nem volt igazán gyakran használva, de amikor használtam volna, mindig feltöltöttem (sokszor lemerült 2 használat között), de 2-3 óránál többet nem használtam 1-1 alkalommal... Lehet, hogy az idők során nagyon meggyengült az aksi? Most 3-4 óra után lemerült.
Előre is köszi.Tudtommal lítiumos akku van benne, azok nem szeretik ha túlságosan le vannak merítve vagy túlságosan fel vannak töltve hosszabb ideig vagyis tárolás közben. Pro 1em nincsen, de mindenhol azt olvastam, hogy kb ugyanolyan kapacitású akksi van benne mint a Pro 2ben és az bizony bírja a 40et, többet is talán. Ha zárlatos lenne nem tudnád használni órákat sem, gyakorlatilag biztos, hogy elgyengült. Ahogy rápillantottam az akksicsere elég egyszerű és a csere darab sem kerül sokba.
-
koncsik
MODERÁTOR
-
tl-x
addikt
-
Crvsh3R
senior tag
Switch Pro Contoller-rel mi a tapasztalat üzemidő szempontjából? 40 órát írnak, valós ez? Még a Switch megjelenésekor vettem, nem volt igazán gyakran használva, de amikor használtam volna, mindig feltöltöttem (sokszor lemerült 2 használat között), de 2-3 óránál többet nem használtam 1-1 alkalommal... Lehet, hogy az idők során nagyon meggyengült az aksi? Most 3-4 óra után lemerült.
Előre is köszi.Nálam akkor merült le így, amikor úgy raktam a tokba a kontrollert, hogy nyomódott a ravasz gomb. Másnapra teljesen lemerült a kontroller. Néha előfordul.
-
Norb79
addikt
-
koncsik
MODERÁTOR
Lehet van benne minimális túlzás, meg idővel lehet kopik, de kb reális. Még az xbox one-xbox series kontrollerhez kapható play&charge kithez képest is feltűnően sok ideig bírja, pedig arra is akörüli számot mondanak, hogy mennyit bír.
/szerk: vagy sikerült zárlatossá tenni vhogy, aksi nem hiszem, hogy leharcolódott, hacsak nem 10 éve napi szinten töltöd sok órákat.
köszi, tl-x-nek is. A zárlatos akku megállapítható valahogy szétszedés nélkül? -
Norb79
addikt
Előre is köszi.Lehet van benne minimális túlzás, meg idővel lehet kopik, de kb reális. Még az xbox one-xbox series kontrollerhez kapható play&charge kithez képest is feltűnően sok ideig bírja, pedig arra is akörüli számot mondanak, hogy mennyit bír.
/szerk: vagy sikerült zárlatossá tenni vhogy, aksi nem hiszem, hogy leharcolódott, hacsak nem 10 éve napi szinten töltöd sok órákat. -
tl-x
addikt
Előre is köszi.Enyém elég sokáig bírja, nagyon ritkán kell tölteni, pedig az se egy mai darab. Ritkán volt csak olyan, hogy lemerült álló helyében.
-
koncsik
MODERÁTOR
Előre is köszi. -
Narxis
nagyúr
Szerintem megrendelem mert nem drága de megtartom a gyárit és ha gáz lenne akkor visszateszem.
-
tboy93
nagyúr
Pedig általában az utángyártottra írják, hogy nem jó de akkor megnézem alin a kínálatot. Ha valaki tud jót akkor dobhatna linket.
HAC-003 3.7V/4310mAh Replacement Charger Battery HAC 003 Battery for NS Switch Game Console HAC-001 Batteries
https://a.aliexpress.com/_EGkAZcOVagy igen vagy nem. Nem rendeltem még, jó tippet nem tudok adni. Ajánlás alapján vennék. Ha itt visszakeresel nincs link korábbról?
-
ldave
félisten
https://a.aliexpress.com/_EGkAZcOSzerintem az utángyártott az ilyen zsákbamacska. Lehet hogy jó lesz, lehet rosszabb, mint az eredeti
-
Narxis
nagyúr
https://a.aliexpress.com/_EGkAZcO -
tboy93
nagyúr
Megvettem végül.
30 fps szerintem megvan. Szépnek nem szép mondjuk
De amúgy kb hozza azt amire számítottam. Le kell lassulni hozzá, de pont ettől jó. -
Parson
addikt
Áh, közben találtam egy helyi szakszervizt, ahol relative elfogadható áron profi és rutinos kezek fognak hozzányúlni, kipucolni és egyböl pasztát is cserélni... úgyhogy inkább nekik fogom átadni a switchet aprólékos mókolás és egyéni szivások garmadája helyett...
A poén csak az, hogy pont mai naptól vannak szabin 3 hétig... úgyhogy türelem.

-
tboy93
nagyúr
Nem biztos, hogy megéri a gyári akksit keresni. Szerintem fillérekért lehet utángyártott, akár nagyobb teljesítményű is.
Én most a dualsense kontrollerembe vettem kínából akkut, szerintem kb 1,5-2x annyit bír mint új korában... -
Narxis
nagyúr
Valami rendes pasztát tegyél bele én amúgy most egy akkumulátor cserén gondolkodom. Van még ehhez gyári aksi újonnan?
-
ldave
félisten
-
Parson
addikt
Mondasz vmit... közben máshonnan is hasonló tippet kaptam, de ott elsö körben csak egy óvatos porszivozással a szellözönyilásnál... aztán ha az sem segit ideiglenesen, akkor menve csak tovább süritett levegös megoldáshoz / házbontáshoz és pucoláshoz.
Amúgy sajnos az idö nagy részében inkább csak áll a gép, kb 15-20%-os kihasználtságot se ért el az elmúlt 8,5 év alatt, mióta megvan.
No közben eljutottunk odáig, hogy a switch most már minden alkalommal kb 1 órányi TOTK után túlmelegedésre hivatkozva lekapcsolja magát... nincs, mese házat kell bontani vmikor és nekiesni süritett levegövel...

-
sirarcheer
senior tag
-
Narxis
nagyúr
-
tboy93
nagyúr
-
taki01
őstag
-
fausto
addikt
Közben reddit-en találtam még egy infó morzsát, ami releváns lehet:
"We have reviewed your case and would like to inform you that the total number of people who can be part of a Family group is 8.
This is also the maximum number of accounts anyone can be part of within a Family group over a 12-month period.
This applies to every family member: if a user tries to join a Family group and this would cause the user or any of the other members to exceed the limit, the option to join will be restricted."
Ez alapján az a gond, hogy adott 12 hónapos kereten belül legfeljebb 8 ember lehet a tagja a családi csoportnak (1 admin + 7 meghívott).
Ti voltatok heten, egy kilépett és jött helyette mégegy, ezzel megvan a 8 ember. Igen, 7-en vagytok, de aki kilépett is beleszámít még, emiatt nem tudsz meghívni +1-et, mert ő már a 9. tag lenne 12 hónapon belül.Persze ez csak az én értelmezésem, lehet rosszul látom.
Visszaírt a support, nagyjából az van, amit írtál - a kilépett ember is beleszámot a 8 családtagba. Ezek szerint most 1 évig 7 emberrel működik a dolog.
-
tboy93
nagyúr
mudrunner milyen S1-en? ilyen laza autos kikapcsnak jó? nagyon nehéz, 30 fps azért megvan?
-
Narxis
nagyúr
-
playmore
tag
-
lazac_
aktív tag
-
tl-x
addikt
-
Norb79
addikt
-
lazac_
aktív tag
-
Narxis
nagyúr
Na neeeeee, elkezdett driftelni a gyári controller, a bal stick...
-
draco31
veterán
-
fausto
addikt
Közben reddit-en találtam még egy infó morzsát, ami releváns lehet:
"We have reviewed your case and would like to inform you that the total number of people who can be part of a Family group is 8.
This is also the maximum number of accounts anyone can be part of within a Family group over a 12-month period.
This applies to every family member: if a user tries to join a Family group and this would cause the user or any of the other members to exceed the limit, the option to join will be restricted."
Ez alapján az a gond, hogy adott 12 hónapos kereten belül legfeljebb 8 ember lehet a tagja a családi csoportnak (1 admin + 7 meghívott).
Ti voltatok heten, egy kilépett és jött helyette mégegy, ezzel megvan a 8 ember. Igen, 7-en vagytok, de aki kilépett is beleszámít még, emiatt nem tudsz meghívni +1-et, mert ő már a 9. tag lenne 12 hónapon belül.Persze ez csak az én értelmezésem, lehet rosszul látom.
Köszi, ez jó nagy marhaság

Egyébként akit nem engedett belépni, az új user, nem rég vette a gépét, még nem volt családi csomagban. Kíváncsi leszek, mit válaszol a support.
Új hozzászólás Aktív témák
-
62663 - 62601
62663 - 62601 62600 - 62501 62500 - 62401 62400 - 62301 62300 - 62201 62200 - 62101 62100 - 62001 62000 - 61901 61900 - 61801 61800 - 61701 61700 - 61601 61600 - 61501 61500 - 61401 61400 - 61301 61300 - 61201 61200 - 61101 61100 - 61001 61000 - 60901 60900 - 60801 60800 - 60701 60700 - 60601 60600 - 60501 60500 - 60401 60400 - 60301 60300 - 60201 60200 - 60101 60100 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- Nintendo Switch
- (kiemelt téma)
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Nintendo Switch 2 full dobozos 2028.04.28.Konzolvilág jótállás
- PlayStation 5 Slim Disc Ed. 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó gyári garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Hibás első generációs,modolható, nem patchelt LCD Nintendo Switch + dokkoló, hori split kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion GO Z1E/16Gb/1Tb Csomagküldés az árban
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 1TB IPS 1 év teljeskörű garancia
- Új IKEA DUBBLA laptopállvány eladó
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

Ennyiért én is berendeltem egyet! Elintézted hogy csak váltsak én is, pedig egyátalán nem terveztem mostanában!

Sirandrish