- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuja1
aktív tag
válasz
BIZ0906 #9322 üzenetére
Ritkán szólok akkor is minek.
De elég cinkota, hogy már egy magát rendesen letakarító soft-nak is örülni kell.
és akkor hol tartunk a 1000 gyártó 1000 féle alaplap,vga,mem,HD...stb kompatibilitásától...Ilyenkor gondolok arrra tuti nem mi (emberiség) építettük a piramisokat.
-
bolcsodal
addikt
válasz
BIZ0906 #7511 üzenetére
"A VPU recover lehetővé teszi, hogy a megjelenítő illesztőprogramja alaphelyzetbe állítsa a grafikus processzort abban az esetben, ha az nem válaszol a megjelenítő illesztőprogram utasításaira. A VPU recover használata során a megjelenítő illesztőprogramja a legtöbb esetben képes alaphelyzetbe állítani a grafikus processzort a rendszer újraindítása nélkül is."
-
fagy53
nagyúr
válasz
BIZ0906 #7386 üzenetére
Az a jó, egy fokkal kevesebb gond van vele.
Én töröltem az egész CCC-t, csak a Display Driver van telepítve meg a .NET 2.0 és működik rendesen.sata??: de csak azért, mert a GPU-t túlhúztad és éppen a fagyás határán szédelgett, még több fesszel több pontot kaphattál volna. Mennyi volt a GPU fesz a 950-nél?
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
BIZ0906 #7382 üzenetére
A CCC-ben legalul. Nem tudom csökkentett módban elindul, az a gyanúm nem. Tedd fel a legfrissebb drivert (Catalyst 8.2), ha AGP-s, akkor biztos ami biztos alapon a 8.1 AGP Hotfixet töltsd le. (linkelve lett már párszor a topikban...)
CPT.Pirk: Ez eszembe se jutott, talán még sose indítottam Basic módban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Nyaralás topik
- YouTube
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest