- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- Apple MacBook
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Dell notebook topic
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bryan65
tag
Sziasztok a kérdésem a következö lenne AGP 2600XT 512Mb-os kártyám van a 8.2-es drivert
használom,ez elött az omega drivert használtam a gondom az hogy pl:a PC GURU játék elözetest akarom megnézni és mást nem láttok csak egy szin kavalkádot és igy megy a lejátszás,mit kellene beállitanom. -
Bryan65
tag
Az ATI Omega xp2 48442 (18mb)-meghajto programmal elindultak a 3D-alkalmazások,lefutotak a 3DMark05 tesztjei is(5815),ha valakinek 3D-vel gondjai lenénnek
AGP-s kártyánál ,használja az omega drivert,Sapphire HD 2600 XT-nél.
Sziasztok. -
Bryan65
tag
Sziasztok most vettem egy sapphire hd 2600 Xt 512 ddr3-ast AGP-s változatba!! És miután beszereltem a gépen semilyen 3D-és alkalmazás nem indul el,visszavittem az üzletbe kaptam egy ujat de ez sem müködik ugyan ezek a gondok, és az xp-t is ujra tettem már!!
Mi lehet az oka hogy nem müködik ezek után sem???
A gépem:AMD 2800+ sempron,2*1gb ram dual,abit nf7-es alaplap!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- The Crew sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest