Új hozzászólás Aktív témák
-
{Zodiac}
senior tag
Help me!
Nővérem gépét rakom össze: AMD 3500+, DFI LP UT nf3 s939, 1GB Kingmax 2.5-4-4-7 és Sapphire HD 2600 Pro/AGP.
Azon túltettem magam, hogy a 3Dmark-ok nem futottak le rajta, míg szét nem buheráltam pár file-t, de hogy Colin 2005-ben elmegy a kép feketébe és a gép lefagy... zsír új xp, zsír új driverek.
Mi ez az egész???
Mindenkinél jól fut az AGP-s verziója enneka kártyának és csak nálam nem stimmel valami? Nem ismerem az ATI kártyákat, szóval SEGÍTSÉG!!!
-
grunge
addikt
válasz
CPT.Pirk #7598 üzenetére
de a populáris fajták lefelé tendálnak.
már irtad h bejött az neked, majd megnézem! mondjuk szimulátorokon kivül nem is kell vezetni tudni
Ste: látom inkább aszimulátorokat kedveled, ott legalább vannak még jo dolgok ma is
részemröl annyi a gebasz h kormány kéne ugye...esetleg te avval tolod? szigoruan életszerü dolgok után?
mennyin idlézik a passziv zafid? nekem 26-29fok a passziv msi xt. nem tudom h miért de tud power playt (pedig elvileg nem kéne neki), 110/252-re áll vissza winben.
-
Ste
addikt
válasz
Matamata #7575 üzenetére
nálam a sapphire ultimate gyönyörűen és hűsen üzemel (pedig itt is csak 2 hőcső megy a
kártya hátoldalára)
tud fűteni, de kis szellőzés az ő esetében is csodákra képesgrunge: szerintem nem fogom kipróbálni
minimált játszok, csak néha kap el egy kis autózási láz
asszem maradok olyankor a retro gaméknál. mostani nagy kedvencem a Gtr-ek után a Gt Legends (közvetlenül a valós gokartozás után)
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Csak kíváncsiságból, te hogy tudtál vezetni sötétben MW-ben? Akkori karim GF2MX400 volt, és az nem rajzolta ki a lámpák fényét, ergo full sötétben mentem...
(mondjuk a játék nem ért túl sokat, hamar törlésre került, miután a levegőben belerepültem egy szélesség nélküli élével felémnéző kerítésbe) -
Ste
addikt
a réges-régi Nfs Mw kinek milyen beállításokkal megy 2600xt-n?
érdekes módon élsimítás mellett meghal szegényke (1280, minden max, élssimítás első lépcsőjén már 20-27fps max, vga alapon)
ami még érdekesebb, hogy Nfs U2-vel dettó ez a helyzetkonklúzió: vagy nálam van szőr a palacsintában, vagy valamilért a 8.1-8.2-es catalyst sem ezekhez a játékokhoz való és meghal szűrővel
másoknak hogyan muzsikálnak eme játékkövületek?
köszönöm a válaszokat
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #7586 üzenetére
Köszi, a hotfix segített mégis, pedig nem dll hiba volt...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
TazLeacher #7585 üzenetére
1. Első hsz.
2. Catalyst 8.2. -
TazLeacher
nagyúr
Segítséget kérnék. Most raktunk össze egy zsír új gépet. X25000+ és 2600XT. XPSP2. Minden driver fent, 7.10-es ctalyst (ez volt kéznél...) 3DMark06 nem indúl. Indítás után nem válaszol. Egyszer sikerült "előcsalni" egy hibaüzit, de nem DLL hiba volt. Mitől lehet? Ez a verzió eddig mindenhol működött, kivéve ezen a gépen. 3DMark06 reinstall volt, a helyzet változatlan...segítsetek légyszi, mert du jönnek a gépért.
-
grunge
addikt
válasz
VaniliásRönk #7583 üzenetére
nekem meg tnt2-mön feszit egy p2 celeron kúler
-
DRB
senior tag
-
grunge
addikt
nah megoldottam driver problemet. 8.1 uninstall, majd driver cleaner, és 8.2fel. most minden faxa, megszünt a szkreccselés
-
barnam_
nagyúr
Csak a feszültségre gondoltam, de így még jobb.
Ha vmod után is ennyit mértél, akkor valószínűleg nem jó helyen grafitozol. Több pont is van a kártyán, ahol mérni lehet, és mindegyik értéke nő, ha emelem a vgpu-t.
A Load 70°C se túl jó, mert így nem tudsz sokan emelni a feszen. Nem gyári hűtővel elég jól lehetne húzni a kártyád. -
Matamata
aktív tag
Valaki rakott már fel rá Zalman VNF100-at ?
Mert szeretném ha passzív lenne a kártya hűtése de nem tudom hogy fel lehet-e rá rakni meg hogy elég lenne-e a hűtésére ?
Mert HIS-ből van egy olyan HD2600-as amin VNF100 van csak nem három hőcsővel hanem csak kettővel . -
DRB
senior tag
CPT.Pirk: Valószinü azért nem egyformák a hőmérsékletek, mert van amelyik játék jobban kihajtja a kártyát, van amelyik meg ingább a porcit nyúzza. Én pl. az LFS-nél(Live for Speed) vettem észre, hogy kb. 75-80%-on megy a kártya, nem is melegszik annyira, de a 64-66 fokot eléri így is, persze ha növelem a felbontást akkor eléri a 100%-t a terhelés(gondolom a melegebb is), de akkor meg már a proci nem bírja. Ja, meg a jó öreg CRT monitorom se szeresse az 1280x1024-et csak 60HZ-en, ettől viszont a szemem terhelése is felmegy 100%-ra
Az rthdribl megvan, használom is tersztelésre.Aggregátor: Szerintem a mélcímedre küldöm, de elötte úgy is szólok. Persze ha meglesznek a képek majd akkor, mert "természetesen" nem ért ide a beigért fényképezőgép tegnap. Nem tudom hova lett az ember felhívni sem tudom.
Vmod nélkül mennyit mértél?
Ezt most mire érted, a feszültségekre, a hőmérsékletekre, vagy, hogy meddig lehet így húzni? Leírom mindet.
A feszültségek: GPU: 1,27v(feltéve, hogy jó helyen mértem), VRAM: 1,82v.
A hőmérséklettek: Idle: 47-50 fok, 100%-on terhelve: 68-70 fok.
A túlhúzás: GPU: 898MHz(megy tovább is de nem stabil), VRAM: 918MHz(ez is megy tovább de kezd hibázni, viszont stabil, úgyértem nem fagy le, akár még 1000MHz-nél sem).fagy53: Mikor belinkelted a #7558-ba már akkor letöltöttem. És tényleg jó, egyből felmet 70 fokra a GPU a szőrős karikával.
-
Lazax
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy a Sapphire 2600XT Ultimate (passzív hűtésű) kártyán meg lehet fordítani a hűtőt? A kártya másik oldalán talán hűvösebb van - mert most a memóriához is hozzáér és a northbridge is fűti.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nálam pl. komolyabb 3d-s alkalmazás asszem 65-70 fok közt küldi vmoddal, cod UO max beállításokon meg 55 fok körül elvan, holott cod2 meg felfűti rendessen.
Kellene neked valami komolyabb izzasztás, ez a progi pl. szépen leterheli, és közben mondjuk agct fájlba is írja a hőmérsékleteket. [link] (és látványilag is igen komoly)
-
DRB
senior tag
válasz
CPT.Pirk #7564 üzenetére
Azért gondoltam, hogy Aggregátor mélcímére küldöm, mert megbeszéltük, hogy beteszi a vmodos cikkbe kiegészítőnek, és netán vágni, méretezni, akármit akar vele. Mondjuk le is tudja tölteni, na mind1 majd kitalálja hová küldjem.
Természetesen figyelni fogom a hőmérsékleteket, éppen most néztem mennyi ha terhelve van, és néha beleszalad a 70 fokba. Mi lesz ha vmod+húzva leszTöbben is írtátok itt, hogy kinek mennyi, most nem kerestem vissza, de olyan 38-40 fok rémlik idle, terhelve nem emlékszem, igaz azt nem írta senki hány fokos szobában nézte, de csak nem minusz 20-ban
Azthiszem mielött neki esek a vmodnak lekapom a hűtőt és megnézem milyen és mennyi paszta van alatta. Esetleg teszek rá másikat, még nem tudom. -
ftc002
csendes tag
Jó estét!
Nos, a probléma bonyolódik
1. "Sajna" a legújabb BIOS van a lapomon alapból, így ez a lehetőség kilőve.
2. Bánatomban fogtam magam, és alapos tisztítás után feltettem a 8.2 drivert.
Láss csodát, elkezdte kezelni a kártyát a gép 400 FSB-n. (Általában egyből az rFactor configját szoktam indítani, és ha ott a kártya neve mellett -1MB memóriát ír, akkor van gáz)
Szóval most 556MB-ot látott, és ez melegséggel töltött el.
Ternészetesen a melegség hamarosan átcsapott fagyos hangulatba, hiszen gyorsan el is indítottam a játékot, amely köszönte szépen a lehetőséget, és a menünél lefagyott....
Újraindítás után 3DMark03-at indítottam, amely eddig szintén nem indult el ha húzva volt a proci, most elindult, az első repcsis tesztet le is futtatta, de a második "űrkatonásat" már nem tudta elindítani. Képernyő sötét lett, monitor stand by-ba ment.
Ezután próbálkoztam pár újraindítással úgy hogy biosban állítgattam nagyobb feszt procinak, agp-nek (persze csak módjával), állítgattam FSBRAM ratio-t, de semmi változás...
Így most picit megint megakadtam.... -
psol
csendes tag
válasz
bolcsodal #7549 üzenetére
Látom-látom...
Majdnem ugyanezt a konfigot cseréltem le egy az egyben erre...csak azt tartottam szem előtt, hogy kis fogyasztású, csendes gépet rakhassak össze. Az alaplap 12ezer volt, a procc 15ezer, a memória 4ezer és most ez a kari 18ezer. Eddig az alaplapi gpu-t kínoztam, majd kaptam egy x800xl-t, most pedig rászántam magam erre a 2600xt-re. Egyik legjobb döntésem volt, nekem pont megfelelő a tudása.
-
DRB
senior tag
válasz
barnam_ #7557 üzenetére
Alakulgat, sőt igazából semmi akadája, megtaláltam a két ellenállást, elvileg a mérőpontokat is, igaz a GPU-nál csak 1,27 voltot sikerült mérnem(lehet, hogy nem jó helyen mértem
). Szóval annak ellenére, hogy úgytünik megvan minden, kissé bizonytalan vagyok, tényleg tök más az AGP-s kártya, pl. sokkal hosszabb mint a PCIe-es tesója, illetve még az is zavar, hogy idle fix 50 fok a GPU, szerintem ez kicsit sok. Na meg egy pici időzavarban is vagyok, mondjuk ez annyira nem gond. Viszont az jutott hirtelen az eszembe, hogy elküldöm a kártyáról készült képeket, bejelölöm mi hol van stb., nézd meg, ha szerinted is oké a dolog akkor megcsinálom, természetesen a saját felelőségemre. Majd beállítok egy bazi nagy turbinát
a kártya mellé míg húzom/tesztelem. No akkor este csinálok néhány jó képet, mert amit eddig sikerült, hát izé.... szar na.
Egy barátom elméletileg még ma este hoz egy 6.x(azthiszem) megapixeles gépet, azzal zsír képek lesznek.
Ha arra a mélcímre küldöm ami az adatlapodon van az jó? -
fagy53
nagyúr
Egy jó kis izzasztó progi a VGA-hoz - ez
-
DRB
senior tag
ftc002: Itt találsz BIOS-t az NF7 v2.0-hoz ha kell.
Ha minden áron Win alól akarsz frissíteni akkor ezt töldsd le.
Különben nekem majdnem olyan a lapom mint tied, de én akárhová húzom az fsb-t(akár 233MHz-re) nem csinál ilyen hülyeségeket. Most a 8.2-es driver van fenn a videókártyához, ezzel sincs baj, csak egy kis macera volt a telepítéskor, a "manuális" módszerrel kellett felrakni, és azóta semmi gond vele(mondjuk elötte sem volt). Az #1-ben van egy link, ott le van írva, hogy kell "manuálisan" feltenni. Azért javaslom inkább a 8.2-est, mert ebben végre javították azt a szin hibázós dolgot ami eddig boldogított minket.Na meg azért is mert tökéletesen működik az AGP-s kártyákkal.
-
Dead_slow
tag
-
gyiku
nagyúr
masik bajom, hogy everestet kiraktam vista oldalsavra monitorozni, de egyszeruen nem talalom benne a gpu homersekletet. vmiert nem latja. viszont ccc-ben ir hofokot, tehat valahogy az kiolvassa. 5let?
-
psol
csendes tag
válasz
bolcsodal #7519 üzenetére
Gigabyte GA-MA69VM-S2
AMD4600X2 - AC Freezer 64 PRO
1GB Kingmax 800MHz egy slotban
200Gb Sata Samsung vinyó, 3 éves
450W GoldenPower PSUez úgy elnézve a legalja
, de nem is teljesítményre kellett, illetve azt hiszem, ennek a konfignak bőven elég a 2600XT, tök felesleges lett volna ebbe egy 8800Ultra...ez van, ezzel kell játszani
(nem is igazán játékra kell ez a masina, az csak hab a tortán, hogy néha tudok vele játékozni is kikapcsolódásképp)
-
-
gyiku
nagyúr
mijen progival lehetne visszavenni a kartya aramzabalasat? c&q-nal szerintem ugyanugy maxon megy, mint game kozben. nem lehetne csinalni vmi 2d-s low dolgot, mint pl a cpuszorzot visszaveszi 5re? ha meg kell a kraft, megy 11.5? tehat le kenne venni a vga-t, hogy webet elvigye, stb.
-
DRB
senior tag
HD filmek lejátszásához: Media Player Classic - Homecinema 1.0.11.8 [link]
Nem kell trükközni különféle PowerDVD stb. codec-kel, ebben már benne van a hardveres támogatás (DXVA). És működik is, bár ez sem tökéletes, pl. nem szeresse ha avi konténerben van a film, kb. olyan mintha tíz képkockát menne előre a lejátszás azután kettőt meg vissza, elég fura, persze az is lehet, hogy az én készülékemben van a hiba.Viszont az .mp4, .mov, .mkv, .264 fájlokat bírja. [kép]
A kép össze van vágva, csak szólok mielött valakinek feltünik, hogy valami nem stimmel vele.De a lényegen ez nem változtat.
-
Zolee11
senior tag
válasz
barnam_ #7527 üzenetére
Hátöizé, AMD Gpu Clock Tool-al is 870-en úgy elszállt ahogy kell. Asszem nem zúzom tovább, de ha jól emléxem van valami olyasmi, hogy van egy ilyen "holt tér" és ha mondjuk 880-ra vagy 890-re raknám egyből akkor nem halna meg. Viszont érdekes, hogy egyből eltünik a kép (monitor jelzi, hogy nincs jel), ahogy rányomok a Set Clock-ra. És olyan 6-10 mp és újraindul a rendszer... Mind1, nem akarom húzni, csak kiváncsiságból nyúztam egy kicsit.
-
ftc002
csendes tag
válasz
bolcsodal #7526 üzenetére
400-as ramok vannak, így a procit húzva is csak "normál" állapotba kerülnek szvsz.
Egyébként minden tökéletesen fut ha húzva van, tesztek is lemennek, melegedés sincs, fagyás sincs, csak a videokarit nem kezeli rendesen. Semmit nem tudok elindítani. Se játékot, se 3DMarkot. Mindent elutasít, hogy nem tudja megnyitni a displayt... -
Zolee11
senior tag
Mondanék neked de, az Abit oldal nem jön be... tölt, tölt, tölt, és vagy már 5-8 perce csak tölt... teljesen mind1 melyiket választom, Global, Benelux, stb.
Én BIOS-flash programra gondoltam és nem órajel manipulátor programra. Azokat én se ajánlom, csak fagyás és fagyás a következmény...
De BIOS-t legtöbbször win alól frissítek, nem kell bootolgatni, lemezekkel szórakozni.Aggregátor:
-
bolcsodal
addikt
Én nem ajánlom ezeket aprogikat. Hacsak az alaplaphoz adott progival nem lehet ilyeneket csinálni. Nekem IS7-em van és általában fagyáshoz vezetett az windóz alól történő FSB állítás.
Valamint neked AMD procid lévén nem a proci szorzót kellene állítgatni (amire tökéletes lenne az RMClock), hanem az FSB-t. Az FSB emelése viszont megterheli az összes komponenst így instabilitáshoz vezethet. A RAM-ok hogy futnak húzva?
A teljesség igénye nélkül: ClockGen, RMClock, Speedfan, SysTool..ezek operálnak windóz alól.
-
Zolee11
senior tag
Egy rendszergazdától olyan infót kaptam, hogy szerinte az AGP frekit is meghúzom ilyenkor titokban, bár a biosban folyamatosan 66MHz-en látom.
Erre bőven van esély. Egyszerűen nincs más magyarázat a dologra. Esetleg hibázik a CPU, vagy a memória, vagy az alaplap, ezeken az órajeleken... A szoftverkörnyezetnek közvetlenül semmilyen összefüggése nincsen az órajellel.
Ha 333-as FSB-n stabil, akkor 400-on azért nem mert valami hibázik, és az nem szoftver miatt van az biztos. Én is a BIOS frissitést tudom ajánlani. Hidd el nem olyan vészes. Olyan progit szeddj le ami win alatt is működik, majd tölsd le a legújabb BIOST és minden szükségtelen programot zárj be. Elindítod, megcsinálja, restart, BIOS-ba be, újra beállítod a dolgokat, és már meg is van. -
Zolee11
senior tag
Kicsit tesztelgettem és arra jutottam, hogy 863 a vége a GPU-nak, ha 864-re rakom akkor behal a garfikus felület, és system restart... Riva Tuner-el is ugyanezt csinálja...
Am. még a gyári hűtő van rajta, csak kell vmi viszonyítási alap. 3D Mark alatt néha felugrott 63 fokra is, de az szerintem vmi mérési hiba lesz, met akkor ugrott 55-ről egyből 63-ra amikor a GPU terhelés 100-ról 0%-ra esett vissza (persze lehet, h nem tudott frissíteni), majd terhelés közben megint visszaesett 55-58 fokra, ez érdekes lenne, ha igaz lenne...
CoD4 alatt 40 percet játszva 54-56 fok között mozgott. És ez a gyári hűtés.
Holnap megnézem mit tud a VF900-as, de az is lehet, hogy visszarakom a gyárit, és a 900-ast eladom. Anno még a 6600GT-hez vettem (gyári hűtővel majdnem 100 fok volt terhelve), csak az gyári hűtéssel kelt el, a VF900-as meg megmaradt... -
ftc002
csendes tag
Sziasztok!
Jó pár hete már írtam a problémámról, de felvetem még egyszer hátha....
Szóval, adott a köv konfig: NF7 v2.0, AthlonXP 2500+ (Barton), 1 GB RAM, Sapphire HD2600XT 512 DDR3 AGP-s kari.
Ha a procit alapon használom (333 FSB), akkor a videokártya normálisan működik, tehát megy minden rendesen (3DMark, játékok, stb.)
Ha viszont a procit felhúzom a 3200+ szintjére (400 FSB), onnantól a kártyát nem kezeli rendesen semelyik driverrel (minden itt olvasottat kipróbáltam. természetesen külön-külön).Egy rendszergazdától olyan infót kaptam, hogy szerinte az AGP frekit is meghúzom ilyenkor titokban, bár a biosban folyamatosan 66MHz-en látom. És állítólag egy friss BIOS segíthetne ezen.
Ez lehetséges? Csak úgy poénból nem merek nekiállni egy BIOS frissítésnek...Köszike előre is...
-
psol
csendes tag
Sziasztok, tegnap vettem egy Asus HD2600XT GDDR3 256Mb karit, használtan, de amúgy kifogástalan állapotban. Egy X800XL-t cseréltem le vele. Eddig csak pár órát használtam, de nagyon meg vagyok vele elégedve, nem melegszik, a hűtő absztolút csendes, rendszerprogik mellett eddig csak a Stalker ment, de az tökéletesen, Very High grafikán. Nem nagyon prógálgattam, hogy mit bír a kártya, erősebb hűtés nélkül nem is igazán akarom húzni, bár a gyári is korrektnek tűnik. Hynix ramok vannak rajta, azt ugyan nem néztem meg, milyenek..
Összességében nagyon korrekt kis kártya, örülök neki. A legújabb drivert raktam fel rá, de csak a videókártya vezérlőt, semmi problémát nem észleltem eddig.
Zsolt
-
Zolee11
senior tag
Megnéztem a Catalyst Centerben a tuningot. GPU 870-nél KO. Kép eltünik, hang beakad, majd megszünik a rángatódzó hang is, és pár mp múlva újraindul a gép... hát ez lol
ezek már így reagálnak tuningra? Vagy csak az ATI saját marhasága ? Új kártyákat még nem tuningoltam, de a régebbiek először csak szemetelni kezdtek, és csak utána jött a befagyás...
Na mind1 nem a tuning a lényeg, csak a hőmérséklet érdekel. Most nem futott 53 fok fölé.
De megnézem a Riva Tunerrel játék alatt mikor már izzad egy órácskát... -
-
Zolee11
senior tag
Sziasztok.
Milyen programal tudnám mérni a GPU hőmérsékletet terhelés alatt egy 2600-os karin? Régen erre tökéletes volt az AtiTool, de az sajna nem jó ehhez a kártyához. Van valami hasonló program ami képes lenne terhelni a GPU-t, és közben kijelezni a hőmérsékletet?
Vagy csak naplózásos módszerrel oldható meg, miközben futtatom pl. a 3D Mark-ot?
A cél az lenne, h megmérjem mennyi a különbség a gyári (ASUS) hűtés és egy VF900CU között.
THX. -
bolcsodal
addikt
válasz
BIZ0906 #7511 üzenetére
"A VPU recover lehetővé teszi, hogy a megjelenítő illesztőprogramja alaphelyzetbe állítsa a grafikus processzort abban az esetben, ha az nem válaszol a megjelenítő illesztőprogram utasításaira. A VPU recover használata során a megjelenítő illesztőprogramja a legtöbb esetben képes alaphelyzetbe állítani a grafikus processzort a rendszer újraindítása nélkül is."
-
BIZ0906
aktív tag
Ennek a VPU Recorvernek van valami érteleme vagy haszna? Egyáltalán mire jó mert amit ott írnak nem igazán tünik fel :S ?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Robinhofan #7499 üzenetére
1280*720 DX7, 4XAA, minden más maxon, így 70-140 között van, füst közepén sem megy át diavetítésbe. (ezek az értékek normális proceszorral, és a multigpu parancs bekapcsolásával érthetők)
7600GT-nél elég dúrván jobb, de megvenni akkor érdemes, ha nem egy celeron mellé veszed.
bolcsodal: Nincs semmi hibaüzi, amiket írtam, aszthiszem a restart után keletkeznek.
-
Makaveli
senior tag
válasz
Robinhofan #7503 üzenetére
Sztem megéri ilyet venni. Amúgy valaki az én kérdésemre?
-
Robinhofan
csendes tag
válasz
efegyke #7502 üzenetére
P4P800 SE alap, I.P 4, 3ghz, 400W-os Chieftec, 2gb ddr ram. és most a HD 2600 XT ha meg lehet oldani a drivereket, és ha lehet vele játszani Cod2-őt. Mert még mindig az a legjobb játék! És ezért nem akarok belerakni 150 ezret a gépbe. Minek ha csak cod2-4, Cs, és még egy pár játékkal játszok? Sztem bőven elég egy ilyen gép, nem muszály a PCI-e. Ha van rá normális driver, akkor sztem azt fogom megvenni.
Szoval ha megveszem, akkor ujra kellesz rakni az xp-t, és csak utánna a drivert? A 8.2es driver nem a pci-e hez valo? -
efegyke
tag
válasz
Sztem írdd le milyen konfigod van és akkor meg tudjuk mondani vegyél-e.Amúgy sokkal jobb mint egy 7600GT márcsak azért is mert olcsóbb de gyorsabb.A driverrel meg nincs sok baj simán meg lehet csinálni elsőre is jól.Nekem is 8.2 van fent és szuper.
Én pl úgy csináltam mindig hogy felraktam a windowst és a drivereket, KIVÉVE A VGA-ét(mert az változott legsűrűbben).Ezek után leghostoltam bootit-tel az egész meghajtót és mikor jött az új kari ghost vissza és minden elölről mintha benne se lett volna a régi kártya.Ezzel fél napokat lehet nyerni
-
barnam_
nagyúr
válasz
Megéri, a driver-el sincs gond, ha megfelelően telepíted fel.
Milyen gépbe kellene? Mert ha valami Celeron, akkor nincs értelme...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- VR topik
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Elden Ring
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest