- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
game.amd.com
a legujjabat szvsz.
Persze nekem jó volt a sappi drivere is. -
7600GT
senior tag
Sziasztok!
Ma én is beléptem a klubba egy Sapphire HD2600XT-vel. Egyelőre nincsen a gép összeszerelve, szóval még nincsenek tapasztalataim. Az lenne a kérdésem, hogy melyik drivert töltsem le, és honnan? XP-t használok.
-
Mzero
csendes tag
Üdv!
Egy ilyen kártyát vennék hamarosan: Sapphire ATI Radeon HD2600XT AGP
Elolvastam mindent részeltesen a driverrel kapcsolatban stb...
A kérdésem az lenne, hogy a procim(Amd Athlon 3200+) elég lesz hozzá vagy sem? Gondolom teljes mértékben biztos nem hajtja ki, de azért jobb lesz a teljesítmény mintha egy 7600Gs, vagy GT-t vennék?
Elég sok érdekes dolgot hallottam ezelőtt és eléggé elbizonytalanodtam. -
fagy53
nagyúr
Nézd meg ezt a tesztet ebben elpáholja a 2600XT a 7950GT-t.
-
Bandit21
addikt
Üdv, a CCC-ben lévő auto-tune-al kapcsolatban szeretnék kérdezni (Sapphire 2600XT AGP)
Elindítom, szépen kúszik fel a GPU frekije, aztán mint ki is van írva, h ez lesz 1x csak leakad (860-nál szokott) képernyő sötét, reset.
Akkor újraindítom a CCC-t megint auto-tune, kérdezi folytassa-e az előzőt, mondom igen, és jön az elejétől az egész.
Az én fejemben ez a dolog úgy nézett vna ki, h megjegyzi az utsó frekit ahol még működött a kártya rendesen, és azt teszteli még 1 kicsit, aztán ok.
És uaez a memóriákkal is. De ez nem így működik.
Egyszer megcsináltam 3 resetig, hátha lesz valami, de nem kínoztam tovább a kártyát.
Ennek nem az lenne az értelme, mint a régi 9600XT-knél, hogy játék alatt felhúzza magát az auto-tune-al megállapított még biztonságos frekiig?
Tehát, vki leírná miért nem működik ez rendesen, v ha ez a rendes akkor minek van?
Üdv és Köszi! -
Blacki
tag
Nos lenne egy kérdésem tudom láma vagyok. De az ati kártyákon az auto tune az mifene..
Mert én olyasmit vettem ki hogy a legjobb teljesítmény kapom ha rányomom vagy valami ilyesmi.. Ez most igaz ?? Nem szeretnék egy füstölt atit látni a gépemben .. -
tzsolesz
nagyúr
Remélem egyszer megérjük azt is hogy a hd2600xt megveri az X1950pro-t is.
Először én olyat akartam venni, de nem kaptam ott ahol kerestem. Utána evettem ezt, igaz ez olcsóbb volt így egy 5000 Ft-al.
-
na b****a meg, addig nézegettem az FPS-eket az Oblivionban, amíg elkezdtem vele játszani. most meg nem bírom abbahagyni
wwenigma: értem, de nekem ez is túl sok effort, és nincs másodlagos VGA-m (ill. ha lenne, akkor sem szeretnék 3 windows-hoz drivert levenni / feltenni)
raziel: AA nélkül észrevehetően, AA-val sokkal. -
raziel01
veterán
Egy 7950GT mennyivel gyorsabb, mint egy HD 2600 XT?
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem sok ido a posta hozza-viszi, addig meg a jo öreg S3 Virge szolgal.
Annyi a lényeg, külsérelmi nyom ne legyen, igy nem b@szol ki se magaddal, se a bolttal. A gyárban meg ugyis kap egy szep uj IC-t es megy uj ESD zacsiban a piacra vissza.
Akik furcsa dolgokkal kuzdenek 8.3-as Catalysttal, vagy a 8.2-est rakjak vissza , vagy a 8.4-et varjak meg, sajnos ez kicsit bugzik.
-
fagy53
nagyúr
Mivel driver problémád van, célszerű ennek utánanézni. Sajna AGP-s VGA-d van, ez egy kicsit komplikáltabb, mint az enyém.
Az #1hsz-ben le van írva a telepítés mikéntje, de ha jól tudom a 8.3-as Catalyst-ba már be van építve a hotfix, vagy van hozzá. Ebben remélhetőleg segít valaki, akinek ilyen kártyája van. -
válasz
VaniliásRönk #8680 üzenetére
12x10-ben 30 fps körül van a húzósabb outdoor részeken, 10x7-ben 40 felett. utóbbi érezhetően kényelmesebb - viszont ha a CPU nem tud, csak 30-at, akkor hiába.
-
Lacpas
csendes tag
Ennek alapján , kapcsold ki a VPU Recover-t a CCC-ben!
Szerintem nagy esélyed lesz arra, hogy nem fog újraindulni annál az ominózus helynél.Hat igen nem is indult ujra magatol, lefagyott...
vartam egy ideig hatha gondolkozik egy kicsit aztan bejott egy szep kek kepernyo amin azt irtak h valoszinuleg az ati2dvag filelal van problema, ha eloszor latom a szep kek kepernyot akkor nyomjak egy restartot ha meg nem akkor kovessem a kovetkezo lepeseket: (ezt nem teljesen ertem)
The device driver got stuck in an infinite loop. This usually indicates problem with the device itself or with the device driver programming the hardware incorrectly.
Please check with your hardware device vendor for any driver updates.Most mit kene csinalni?
-
válasz
VaniliásRönk #8678 üzenetére
nem is t'om... talán mert 10x7-ben megy szépen a 2600XT-vel, 12x10-ben meg már kicsit nyögvenyelősebb?
-
feco88
tag
Hello. Bocs hogy nem olvasom végig a topikot de sürgősen szeretnék választ kapni a kérdésemre ami ez lenne: haver gépébe kellene egy VGA 20-at tudd érte adni. 2 közül választottunk de nem tudjuk melyik legyen. 3000-es AMD sempronja van 256Kb-os gyorsitóval. PCI-Expreszre lenne. a 2 kari: PCI-E SAPPHIRE ATI HD2600XT/256MB DDR3/128bit (800/1400MHz) a másik : PCI-E SAPPHIRE RADEON X1650PRO 512MB DDR2 TD (450/800MHz). vagy lenne-e másik amit ajánlottok. köszi előre is a segitségetek.
vagy lenne még 1 : PCI-E SAPPHIRE ATI HD3650/256MB DDR3/256bit (725/1600MHz)
-
Debilon
addikt
válasz
barnam_ #8669 üzenetére
ha elmegyek pécsre, akkor kb 19k egy 256mb-os..
itt barcson helyben ez van:
Sapphire HD2600 XT, 256MB GDDR3 128-bit DVI+TV 2 év 22250azthiszem itt helyben akkor megveszem ezt..
május-június körülre lesz kis pénz megint, akkor úgyis tervbe van egy x2-es proci, talán egy 5000+ BE -
Lacpas
csendes tag
Lacpas: itt az előbb egy hasonlóan mágikus hibára bevált a Catalyst AI kikapcsolása, próbáld meg Te is.
Nah kikapcsoltam a Catalyst A.I-t. Megint kiprobaltam a cod4 sp reszenek a kerdeses mapjat es ismet abban a pillanatban indul ujra, elotte tokeletesen megy minden.
Felfigyeltem azonban egy pillanatig bevillano uzenetre, nyomtam egy print screent, kimentettem, mikor visszamentem a jatekba ujraindult a gep.
Az uzenet igy szolt:
http://kepfeltoltes.hu/view/080327/782659303untitled_www.kepfeltoltes.hu_.jpgNemtudom mi segithetne? nem emlekszem h alitottam volna valamit a catalyiston, lehet elallitodott valami. Nemtudom mi oldhatna meg a problemat? Esetleg egy drivercsere?
-
-
Debilon
addikt
hali!
7300gt-ről váltanék VGA-t, viszont az anyagi keret az szűkös
2600xt-t és 8600gt-ket nézegettem..
sapphire 2600xt-t 256mb-st 2 év garral 19-22k körül tudnék venni.. vagy 20k körül Sapphire 512mb-t..
érdemes lenne a mostani konfigomba? ha kell a proci olyan 2,8-2,9-ig tudom húzni.. -
TheGerike
tag
Értem én az eszmefuttatást, és én is szívesebben ruháznék be egy új gépre!
Csakhogy hiányzik az anyagi keret!
Mert vennem kéne Proci+Alap+Memória+Vidkari kombót, és az már így nem 25 papír!De ha esetleg vki vevő a konfigomra, szívesen megválok tőle!
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #8663 üzenetére
Én is úgy látom, hogy sokkal könnyeben teljesítik a kétmagos prockók a játékok igényeit. Egy mag az egy mag, és engem már ti korábban meggyőztetk arról hogy az már nem a mai játékokhoz való (mármint egy p4-es) Nekem most az van, de én lehet csak akkor váltok, ha még egy jelentősebb árcsökkenés következik be. Amit nem tudom mikorra várjak.
-
Balux
tag
válasz
Sprinter1969 #8650 üzenetére
upsz, elnéztem
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #8660 üzenetére
Hogy erre nem gondoltam, az AMD nagyon jók az biztos, havernak is AMD -je van, és nagyon szépen tekeri neki a játékokat. Én nem akartam különbséget tenni a két processzor tipus között, de nem is ez volt a célom, senki nem mondta hogy az intel jobb, de nekem most az van, és ezt ismerem jobban.
Amit meg leírtam az igaz és kész. Majd holnap megnézem öcsém gépében mit produkál a kari, ha nem lesz jobb, akkor este leiszom magam, azt csá. -
barnam_
nagyúr
Crysist közepes grafikán vittem végig nagy felbontásban, de kipróbáltam highon is, ott is csak néha-néha akadt be.
Nálam 1024x768-ban minden medium-on is néha lemegy 20 Fps-re, ha sokan jönnek
Ezért sztem nem mérvadó a beépített benchmark, mert abban átlag 38 fps-t kaptam, holott a játék közepénél ritkán megy ennyivel.tzsolesz: Nem azzal van baja, hogy rosszul írtad le, hanem VaniliásRönk szíve az AMD fele húz
-
válasz
VaniliásRönk #8655 üzenetére
fittyfenét. próbáld meg az Obliviont 10x7-ben
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #8657 üzenetére
Tényleg nem olvastad el. Ezért a nyelvbotlásért.
Felsorolást szerettem volna, de a procinál abbahagytam, egyébként ha tudni akarod.
Amúgy meg ha nem érdekel mások hozzászólása, akkor mi ráknak olvasod ezt a topicot, ez csak vélemény volt, amit tapasztalat szült, hidd el.
De te biztos olyan okos vagy, hogy téged ez nem érdekel.
Én bevallom hogy nem vagyok egy zseni ezen a téren. De hidd el minden amit leírtam az igaz.
De kijavítom magam: ajánlott processzor: Intel Core 2 Duo.
Kurva nevetséges egyébként mi? -
tzsolesz
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #8655 üzenetére
Csak, hogy sokszor, épp a proci a kevés a játékoknak, a mostani játékok jórészének az ajánlott gépigény Core 2 Duo, vagy hasonló teljesítményű AMD processzor.
Lehet hogy az én P4-en úgymond kihajtja, de szerintem ez mellé a kártya mellé illik venni egy jobb processzort is. Mert ha a VGA elég lenne a játéknak, azért közbeszólhat ám a proci gyengesége.
Példa? Öcsémnek Gigabyte 8500Gt (256Mb)-ja van, egy E4500 melett plussz 2*1GB Kingmax 800Mhz DDR2. Még a Crysis is 1152*960-on, plussz elég jó beállítások melett villámgyorsan fut neki.
Itt vagyok én akinek 1024*768-ban is, elég a közepes alatti beállításokon is beszaggat, belassul.(mondjuk ez a kevés ram hibája jórészt, de akkor is szembetűnő, hogy amikor neki 1GB ramja volt akkor is gyönyőrűen ment neki).
Vagy ott a Pro Street, hát mit mondjak nekem 1024x768-ban, sokhelyen max részletességen még szépen, gyorsan megy. Neki? 1280x1024-ben max részletesség mindenhol, max élsimítás. és láss csodát, úgy megy mint az én régi gépemen a most wanted.(de egyébként STB...)Tegyük azért mellé, hogy az összes tesztetamit eddig néztem, azokon halálra gyalázta a az összes 8500 GT-t, meg egy csomó helyen a 8600 GT-t is ez a kari.
Szerintem itt azt a kérdést kellene megválaszolni, hogy mit érdemes hozzárakni, és mi alatt nem érdemes hozzárakni prockót.
Véleményem az, hogy megérdemel ez a kari egy jó E2xxx, vagy Exxx prockót legaláb is Intel-ben, az AMD-ben nem vagyok otthon, de azt lehet már kapni pár ezer forintért 2 magosat is ahogyan azt néztem webáruházakban.
Én mindenképpen lecserélem a procimat, mert sok játéknál akadályozó tényező( mint ahogyan azt az ajánlott konfigokban is olvasni lehet) -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
TheGerike #8654 üzenetére
Egymagos proci is bőven kihajtja, ha van benne elég kraft, nálam 3000+ 2700MHz-en bőven sok is volt, 2400-nak is elégnek kell lennie, viszont nagy kérdés, hogy érdemes-e pénzt pumpálni egy AGP-s rendszerbe. Főleg, hogy van egy 1680-as monitorod, azt max. egy HD3850 hajtaná meg rendesen.
-
TheGerike
tag
Üdv Mindenkinek!
Gondolkodom én is egy AGP-s 2600xt beszerzésén, de olvasgatva a topicot nem nagyon ajánljátok csak 4000-es x2-ők meg e2160/2180-ak mellé!
Az én jó kis 3000+-os Athlon64-em nem hajtaná ki rendesen??
Ne váltsak 6600Gt-ről??
Valakinek nincsen véletlenül hasonló konfigja? Írhatna tapasztalatokat! -
válasz
Sprinter1969 #8650 üzenetére
az elmúlt 80 hsz-ben ez elég alaposan ki lett vesézve...
Lacpas: itt az előbb egy hasonlóan mágikus hibára bevált a Catalyst AI kikapcsolása, próbáld meg Te is.
-
Lacpas
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég újítottam a gépem, jelenlegi konfigom:
Alaplap: ASRock AM2NF3-VSTA, AGP 8x
Processzor: Athlon 64 X2 4400+
VGA: HD2600 XT
2x1Gb Kingmax 800 Mhz-es DDR2 RAM.Az a probléma hogy elkezdtem játszani a Call of duty 4-et, és az singleplayer egy pillanatában, a csernobilos pályán, miután lelőttem azt az embert a gépem szó nélkül újraindul. Kipróbáltam a játék multiplayer részét is, attól is újraindul néha mikor betölt egy-egy új pályát.
Kérdeztem már valahol mi lehet a gond, ott azt mondták h vagy a proci van túlhúzva (semmit nem húztam rajta) v a RAM szarakodik. Azt is elképzelhetőnek tartom h a játék hibás, mivel a Crysist közepes grafikán vittem végig nagy felbontásban, de kipróbáltam highon is, ott is csak néha-néha akadt be. Ez a játék viszont újraindul még 640x480-as felbontáson is. (pedig van külömbség közte és a Crysis közt)
Kérlek segítsetek ha tudtok, nem tudom mi lehet a probléma. -
Sprinter1969
csendes tag
Kérdésem lenne !
Van egy elég öreg gépem Abit IC7G alaplap P4 3Ghz-es procival +2Gb ram elég a 2600XT-nek egy ilyen konfig?? -
Wendelke
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy Gigabyte Ati Radeon HD 2600XT passzív hűtésű kártyára, rá lehet szerkeszteni ezt a hűtőt:
[L:http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=145]
Korábban egy Ati Radeon X800XL kártyán volt. Az adatlapon sem az első, sem a második kártya nem szerepel csak az, hogy "ATI Radeon x*** Series"
Előre is köszönöm!
-
tzsolesz
nagyúr
Amúgy mi az a catalist AI?
-
macy
addikt
Nekem a Fear Combat restartolta mindig a gépemet a fényeffekttel járó robbanásoknál. A Catalyst AI kikapcsolása után viszont már semmi gondja nem volt.
-
Balux
tag
Felraktam manuálisan a 2600xt agp-mhez a 8.3-as catalyst-t,
eddig ugynézki működik, DE
se a legújabb atitool béta se everest nem látja a GPU thermal sensort...
Van vkinek ötlete? -
tzsolesz
nagyúr
Most már tuti hogy a kártyának semmi baja, alapórajelen tökéletsen megy a pro street 1280x1024, jó néha kicsit beszaggat, de egy kör alatt egyszer de azt is nehéz észrevenni. Biztos mással van néha baj. Az a baj hogy túl sok beépülő modult raktam már eddig föl(ATT, Rivatuner, ATi Tools, AMD GPU Clock Tools, Fram FPS mérő), de nem tudom, hogy százszázalékosan el lettek-e távolítva, majd csinálok egy kis takarítást a sok barmolás után.
Meg ugye először feltettem a 8.3 catlistot driverestől, utána leszedtem, aztán fölraktam az eredetit, majd újra le, és vissza a 8.3-at driverestől, ccc-től.
Szerintem csak a pro street-et nem szereti valami miatt húzva, mert a többi játéknál nem volt ilyen zűr. Mármint nagy feketeség stb...reset.
Megnézem azt a szőrös fánk-ot este magamnak. -
válasz
tzsolesz #8635 üzenetére
a játék-specifikus optimalizációk legtöbbje az összes kártyát érinti, ilyen szempontból biztosan lesznek még javítások, bár most a CrossFire van nagyobb fókuszban a driveres gárdánál, nem az egykártyás dolgok. nekem a 8.2-es bevált, a 8.3-at a sok zűr miatt nem tettem fel.
ha arról meg akarsz győződni, hogy a kártyának semmi baja, akkor mindent vegyél alapórajelre (ne csak a VGA-t, a gép többi részét is), és futtass rajta vmi stressz-tesztet. a topicban népszerű a "szőrös fánk", ill. én az RTHDRIBL-t (intenzív) meg a LightsMarkot (sokféle effekt miatt) szoktam ilyenekre használni.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #8634 üzenetére
Nálam a Crysis-hez még a rem is kevés, úgy hogy azzal nem játszom, de ha annáél szar, akkor lehet hogy másnál is szar. De este azt teszem fel akko rén, úgy sem próbáltam még ki 8.2 -est. Sokan meg 7.11-re mondták hogy jó. nem értem. Vagy az már régen volt? Egyébként véleményetek szerint javul a kari minősége még ebben az évben újabb meghajtóval? Igért ezzel kapcsolatban valamit az AMD?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #8630 üzenetére
A VGA-ámnak még tuti semmi baja? Szerinted is csak bekavart a sok Ati Tray-tools(ezzel az fps-t mértem, volt már fennt rivatuner is, két catalist is, 2 driver is, AMD GPU Clock tools, amelyik most meg szarakodni is szokott, mert elindítom ,és nem is indul, el, de a folyamatatok közt ott van, és zabálja a procit 50% alá nem is megy, meg a ramot is 4-500mb-ig terheli le
Ha otthon leszek megnézem a ramokat a rajta... -
tzsolesz
nagyúr
Nem szokásom amúgy a tuningolás, csak egy kis plusszt akartam kicsikarni belőle. Gyönyörű szépen bírta amúgy a 850/850-et eddig, csak azt nem tudom most miől nem, de lehet hogy más miatt megy el a kép, és se kép se hang, illetve a hang az úgy marad, berreg azt csá, úgy kell mindíg kiresetelnem a vasat.
Mondjuk itt egy csomó ember azt mondta hogy simán 1 Ghz-en mennek nekik a ramok. ez érdekes, azért nem? Az elején valahogy nekem is ment még 900Mhz-en, jó nem hosszú ideig, csak kiváncsiskodtam, lehet már valami tönkrement rajta? Vagy lehet hogy nem most nem is VGA szarakodik, hanem valami más beállítás. -
válasz
VaniliásRönk #8625 üzenetére
vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy állati kiszámíthatatlanok, de a lényeg ugyanaz - vmod képes alaplap nélkül cca. 2.66GHz-re lehet biztosan számítani.
tzsolesz, #8617: sose értettem a VGA tuningolóknál, hogy miért vagytok olyan bátrak a RAM-okkal - a gDDR3 memóriák hajlamosak bemondani az unalmast, ha túl vannak hajszolva. ezeken a kártyákon általában 1.4ns-ra hitelesített memok vannak (714MHz) - én csak akkor küldeném meg őket számottevőbben, ha utánanézek a chipeknek, és látom, hogy pl. az 1.0-s és az 1.4-es memóriák csak a címkében térnek el
-
tzsolesz
nagyúr
Ja és a #8617-hez valaki?
-
fagy53
nagyúr
válasz
tzsolesz #8614 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy a határeset közelében, éppen elegendő a konfig a VGA kihajtásához.
Az E2160 1.4GHz-en 40.7s és 1.6GHz-en 36s az 1M.
A megállapításaim 2 játék az NFSPS és a Crysis teszteken alapulnak. Az NFSPS a proci terhelés miatt került a képbe, mert ez a játék a többiektől eltérően a procimat, mindkét magot, 3.4GHz-en is teljesen, 100%-on kihajtja. A Crysis meg a VGA-t terheli meg inkább.
Mindkét tesztsorozat ugyanazzal az eredménnyel zárult, 1.4GHz és 40s. Ez az a határeset ami alatt nem sok értelme van XT-t használni, a matematikailag is 99%-os kihajtás 2.0GHz és 30s. -
tzsolesz
nagyúr
Egyenlőre probkéma megoldva. Nem tom miért most jó.
Az semmi újabban újraindul a gépem, meg beokádik játélk alatt, ha húzva van a VGA-n,
Eddig bírta a 850'850, most már a 850/800 sem nem tom miért. Ez jó kérdés mi?
Egyszer jó, egyszer nem. Ez csúcs azért.
Mondjuk igazáéból ezt Pro street alatt produkálta, a többit nem néztem még. Mondjuk eddig nem játszottam sokat vele, lehet eddig sem bírta ezt a game-t?
Amikor kilép akkor a GPU dióda 52 C-os, a CPU 47 C-os. Sztem ez azé még normális nem? -
tzsolesz
nagyúr
Akkor, jó azért catalist-os tesztjeimet majd elvégzem.
Közben akadt itt egy kis bibi. Az AMD GPU Clock szarakodik, nem indul el, valamiért. Elindítom és semmi, csak tölt, vár. Megnézem a folyamatok között a proci használat 100%, és fut az AMD GPU Clock Tools, A CPU-t természetesen ez terheli le, mert a memóriahasználat is egyfolytában megy fölfelé egészen 480mb-ig vártam azután leállítottam, ezt csinálja tegnap óta, de nem tom hogy miért. -
válasz
tzsolesz #8604 üzenetére
tzsolesz: #8604: ez az fps-elvárástól is függ, de általánosan, az utóbbi 1 év játékainak többsége csak neccesen megy max. detail mellett 12x10-ben. pl. Bioshock nálam átlag 30fps (úgy tesztelek, hogy van benne harc is) - szebb a natív 12x10-ben, de inkább 10x7-ben játszottam vele. Crysis, Dirt és várhatóan az Assassin's Creed nagyon sok neki.
#8614: ne aggódj, nekem CCC nincs is fennfagy53: azért tudok olyan eseteket mondani, ahol nagyon karcsú az 1.4GHz. Heroes5 biztosan, de szerintem az Oblivion is röcögne vele. meg bármelyik komolyabb gépigényű RTS.
-
tzsolesz
nagyúr
-
detroitrw
addikt
ha érdekel valakit eladó a hynix tuningramos kuriózum
-
fagy53
nagyúr
A prociválasztáshoz egy kis adalék, az E2160 1.4GHz felett teljesen kihajtja az alap XT-t, 1GHz-en szinte semmit nem számít a VGA húzás, CPU limit.
Egy összehasonlítási alap a különböző CPU platformokhoz: az XT maradéktalan kihajtásához az a konfig megfelelő, ahol a SuperPi 1M tesztje 40 s alatti értéket ad. Ha egy Cel-os konfig ezt tudja, akkor jó ehhez a kártyához. -
tzsolesz
nagyúr
1280x1024-ben melyek azok a játékok amelyek esetleg már kiakaszthatják ezt a karit, mondjuk 2Gb RAM melett? Tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
Én ebben játszom általában a 19"-os monitor miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged