- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
Bizony örülök neki
Így már csak a Rivatuner kell monitorozáshoz, a tuningal se kell már foglalkozni. Nálam jól írja ki a feszültségeket moddolt bios esetén is.
Szek.: ezt találtam a FAQ-ban:
Q: Why do I get three dashes instead of a number in some of the 'voltage' boxes?
A: Those voltages are 'fused', as ATI calls it. I suppose this means that it's the driver that sets these voltages. However, you can just leave this as it is or you can overwrite the dashes with any numeric value you like. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
"Lehet húzni, persze csak a szokásos 857MHz-ig a GPU-t" -> Gagyi
GPU feszt szoftveressen jelenleg (később sem) semmivel nem tudod megemelni, még biosban átírt érték sem segít.ATT átl. az omega driverekkel jön, ezzzel a karival kétszer próbáltam használni, kétszer win reinstall lett a vége. Pedig anno 9800Pro-mat szépen kezelte.
Amelett CCC nálam mindig jól ment, nincs szükségem ATT-re.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen ez okés, de előzőleg is szívtam az omega driver maradványai miatt, ezért nyomtam tiszta installt. Win felrakás meg megy magától, ahjoz nem kell gép elött űlni. (saját xp előnyei)
Aggregátor: Egyszerűen nem tetszik az ATT, az omega drivert is csak a cod uo, cod2 alatti fagyások kiküszöbölése miatt próbáltam ki, de nem segített a dolgon.
-
{Zodiac}
senior tag
valszeg mákod van, vagy a konfig beli különbség is bejátszhat, vagy bármi, de könyörgöm, miért kellene nekem többet foglalkoznom ilyen kérdésekkel? Ha a normális úton nem műxik, hajítom ki a p...ba, nincs erre időm. A bánatnak nem olvastam előbb a legelső hozzászólást, akkor messze elkerültem volna ezt a félresikerült torzszülöttet.
Lehet, hogy normális működésre lehet bírni, de a pénzemért nem problémák megismerését és megoldását szeretném elsajítítani, hanem egy alkatrészt akarok, ami működik NORMÁLISAN. Na ez mondjuk nem az.
-
barnam_
nagyúr
Csak a feszültségre gondoltam, de így még jobb.
Ha vmod után is ennyit mértél, akkor valószínűleg nem jó helyen grafitozol. Több pont is van a kártyán, ahol mérni lehet, és mindegyik értéke nő, ha emelem a vgpu-t.
A Load 70°C se túl jó, mert így nem tudsz sokan emelni a feszen. Nem gyári hűtővel elég jól lehetne húzni a kártyád. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nálam pl. komolyabb 3d-s alkalmazás asszem 65-70 fok közt küldi vmoddal, cod UO max beállításokon meg 55 fok körül elvan, holott cod2 meg felfűti rendessen.
Kellene neked valami komolyabb izzasztás, ez a progi pl. szépen leterheli, és közben mondjuk agct fájlba is írja a hőmérsékleteket. [link] (és látványilag is igen komoly)
-
ftc002
csendes tag
Jó estét!
Nos, a probléma bonyolódik
1. "Sajna" a legújabb BIOS van a lapomon alapból, így ez a lehetőség kilőve.
2. Bánatomban fogtam magam, és alapos tisztítás után feltettem a 8.2 drivert.
Láss csodát, elkezdte kezelni a kártyát a gép 400 FSB-n. (Általában egyből az rFactor configját szoktam indítani, és ha ott a kártya neve mellett -1MB memóriát ír, akkor van gáz)
Szóval most 556MB-ot látott, és ez melegséggel töltött el.
Ternészetesen a melegség hamarosan átcsapott fagyos hangulatba, hiszen gyorsan el is indítottam a játékot, amely köszönte szépen a lehetőséget, és a menünél lefagyott....
Újraindítás után 3DMark03-at indítottam, amely eddig szintén nem indult el ha húzva volt a proci, most elindult, az első repcsis tesztet le is futtatta, de a második "űrkatonásat" már nem tudta elindítani. Képernyő sötét lett, monitor stand by-ba ment.
Ezután próbálkoztam pár újraindítással úgy hogy biosban állítgattam nagyobb feszt procinak, agp-nek (persze csak módjával), állítgattam FSBRAM ratio-t, de semmi változás...
Így most picit megint megakadtam....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen okostelefont vegyek?
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest