Új hozzászólás Aktív témák
-
Májsztró
addikt
Colin Dirt-t milyen beállításokkal játszátok ? Nálam minden low , meg ki van kapcsolva ami csak lehet , és ha több autó is van a képen akkor játszhatatlan 12-20 FPS-t kapok !
-
AtHoS
nagyúr
-
válasz
VaniliásRönk #2072 üzenetére
mondjuk dolgozásból?
-
barnam_
nagyúr
válasz
szatek1987 #2086 üzenetére
Kell egy patch, hogy menjen:
Hotfix for 3DMarkŽ06/05/03 and PCMarkŽ05 -
DeadMeat
nagyúr
válasz
szatek1987 #2086 üzenetére
Mar volt rola szo,nemsokat kellett volna visszaolvasni.Toltsd le hozza a pecst.Vagy keresd vissza melyik fajlt kell kitorolni.
-
szatek1987
csendes tag
shaphire HD 2600 XT van és az miért van hogy a 3dmark nem idnul el vagy azt irja ki hogy system error vagy lefagy.
Ha valaki bir segítsen plss -
t.tomi
tag
válasz
szatek1987 #2075 üzenetére
AGP vagy PCIe ?
Mert nem mindegy!
AGP-nél szívni fox a 7.10-zel... -
szatek1987
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #2078 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
-
barnam_
nagyúr
2600XT @ 880/1000 Mhz, Crysis:
Vista DX10: 1024x768 noAA, minden medium, kb. 20-24 fps-el ment, néhol lement 18-ra is.
XP DX9: 1024x768, noAA, Objects, Shadows, Physics, Shader High-on, többi mediumon.
Xp-n meg átlag 20-24 fps-el megy (kisebb tereknél még feljebb is), és abszolút játszható Egyedüli különbség a DX10-hez képest, hogy DX10-ben szebbek a fények. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
szatek1987 #2077 üzenetére
Röviden: Igen.
Hosszan: A régebbi Catalystok még első körben uninstallálták a régit, aztán restart után lehetett kezdeni újra, akkor kúsztak fel, az újak ezt egy körben megcsinálják mint a ForceWare-ek.
-
szatek1987
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #2076 üzenetére
Tudom hogy nagyon szerencsétlen vagyok de most van előszőr ATIM
Azt akarom kérdezni hogy csak rátelepítem a drivert és kész mint az Nvidianal vagy itt töröljem le a drivert?Amugy nagyon köszönöm
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
szatek1987 #2075 üzenetére
-
szatek1987
csendes tag
Hali
Most vettem egy HD 2600 XT de amit drivert hozzá adtak annál az ujjabb játékoknál egy két helyen elsötétedik a kép.
Tudnátok mondai jó drivert rá?
Ha Linket is kapnék nagyon megköszönném -
válasz
VaniliásRönk #2070 üzenetére
akkor vegyenek még egy GTX-et
-
a crysis-ben brutális mennyiségű poligon és még brutálisabb mennyiségű shader van, szerintem nem nagy csoda, hogy lassú. amúgy én teszteltem úgy 10x7-ben, hogy a fizikán kívül minden high-ban volt, 15fps lett az eredmény, úgyhogy egy erősebb kétmagos procival és egy GTX-szel nem igaz, hogy nem lehet vele játszani.
-
Matamata
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #2066 üzenetére
Sajnos ez igaz
Csak mért vakítják vele a jónépet?HD2900xt-vel elérték víruskeresésnél a RAID elméleti áteresztőképességének a végét.
Már az X1900-as szériánál is volt ez a funkció asszem.
-
Matamata
aktív tag
Featureről jut eszembe. Játékok fizikájának számítását is hirdetik köztük !
Meg pl videókártya általános számításokra való használhatóságát !
( HD2900XT 21xgyorsabban keresi a vírusokat mint egy Opteron proci)
Ezeket valaki már használta közületek? -
Matamata
aktív tag
Tényleg Linuxal hogy megy ez a kártya?
-
Matamata
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #2059 üzenetére
Tesóm is inkább leszedte mert a TL-56 TurionX2-es procis +1Gb ramos laptopja "enyhén" belassult tölle. -
éN79
addikt
válasz
VaniliásRönk #2059 üzenetére
A 3K baráti nagyon, én viszont amióta felraktam, azóta szinte kizárólag csak ezt használom, biztos hogy vannak hibái, de nekem valamiért jóval gyorsabb mint az xp (lehet 3D-ben van lemaradás..., bár eddig nem vettem észre).
A Crysist meg ha jól olvasgattam nem sikerült olyan jól optimalizálni mint a FarCry-t, a nagy vasak birtoklói is fanyalognak, hogy diavetítés az egész, ha úgy állítják be ahogy az elvárható lenne a mienkél 3-5x drágább kártyák esetén. -
éN79
addikt
válasz
VaniliásRönk #2051 üzenetére
Igen, Vista alatt próbálkoztam vele, ezekszerint ez volt a "gond", bár én még így is "élveztem".
-
Matamata
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #2047 üzenetére
Kössz
Van AM2-es gépem is -
barnam_
nagyúr
Én ma felraktam egy XP-t, hogy megnézzem azzal hogyan megy a Crysis
Még Vista volt fenn, és több órán át ment a vga 870/1000 Mhz-en CrysisbenPróbálgattam az AGCT-t, mostmár nem fekete képernyő fogad, ha egyből 900/1000-et állítok be. Viszont 857 MHz-en túl mindig fekete képernyő lesz, és nem áll vissza a driver.
-
éN79
addikt
No, megnéztem a Crysist, mit tud a kártya. 1280x1024-ben, minden medium, AA értelemszerűen nem volt bekapcsolva és így mondjuk úgy játszható volt a dolog. Nem mondom hogy 20 FPS fölött sokszor voltam, de azért még élvezhető volt a dolog.
A kártya 860/900-on járt, így volt max. 65 fokos a vpu.Utána a "restore default clock" megint fekete képernyővel honorálta az igyekezetemet, de pár másodperc múlva visszaállt.
-
Matamata
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #2043 üzenetére
Nekem 2800+-os Sempron
mellett lesz de lehet azt is cserélem 3400+-os Athlonra
-
Silverr
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #2043 üzenetére
3D Mark nem igazán érdekel
,viszont játékokban nem szeretnék proci limitet.
Köszönöm a gyors választ -
Silverr
aktív tag
Hello.
Holnaptól egy 2600xt tulajdonosa leszek, a 1950pro mellett ö gyözött.
Egyetlen kérdésem lenne még.Mi lenne a minimum processzor követelmény ami ki tudná teljesen hajtani ezt a kártyát.Gondolok itt AMD x2-re természetesen (no tuning).Hozzáértök segitségét várom és előre is köszönöm -
Matamata
aktív tag
AGP-s HD2600XT-nek külön tápkábel kell. Azt ad hozzá a Sapphire?
-
éN79
addikt
válasz
VaniliásRönk #2036 üzenetére
Már egy ideje játsza ezt az Ipon.
Amúgy javaslom a Birdpc-t aki AGP-s karit akar, van náluk (elvileg), nem is rossz áron talán.
-
t.tomi
tag
-
neti
csendes tag
Megrendeltem!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá
Már nagyon várom. -
neti
csendes tag
Az Ipon-ról itt is olvastam korábban és pont azt mondták róla, hogy gyorsak, és megbízhatóak. Egyébként jók az áraik is és garancia futár is van náluk.
-
Onton
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #2033 üzenetére
Az lehet,de pl az Ipon olyat is csinált amit még eddig nem is láttam
(www.aliencomputers.hu a weblapja az AlienComputers-nek,az Ipon pedog lefoglalta magának a www.aliencomputer.hu címet ami az Ipon weblapjára irányít,így is növelve a forgalmat) De ebbe nem nagyon szeretnék belemenni,csak nemtom,hogy ha ilyet bevállalnak,akkor pl garit hogy intéznék... -
Onton
csendes tag
Tudna valaki mondani online boltot ahol jó áron kapható AGP-s 2600XT? csak az Ipon-t találtam,de nem halottam jókat arról a boltról..
-
Matamata
aktív tag
Valaki próbált már Zalman VNF100-et vagy bármilyen passzív hűtést felrakni HD2600XT-re?
-
Onton
csendes tag
SAPPHIRE HD2600XT 256MB GDDR3 TD Lite AGP
Valaki elmagyarázná,hogy mit jelent az,hogy "TD Lite"?
Jah és az,hogy legújabb Catalyst nem működik AGP-s kártyákkal tudni,hogy miért van? Vagyis,hivatalosan már nem támogatják,vagy pedig csak 1 bug amit majd javítanak?
Omega driver miben másabb,mint a hivatalos Catalyst? olvasgattam az Omega driver readme filet és ott ezt írják: "Added a temporary fix to the AGP problems (some cards not working) until ATI releases an official fix."-> Vagyis Omega driverrel nincs gond? -
neti
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #2024 üzenetére
Hát akkor szerintem ez így teljesen rendben van.
Várom a székleeséses gravitációtKöszönöm mindenkinek
Anyámanak, szerkesztőnek, a producereknek ...Tényleg köszi mindenkinek.
Aszem klubbtag leszek és megrendelem.
Majd ha meglesz mondom milyet estem
Sziasztok
-
VaniliásRönk
nagyúr
Uram viccnek is rossz, fórumon vagyunk.
Szivesen.
A Radeon 8500-am 4.5 évig szolgált (igaz újkorában erős VGA volt), el lehet lenni egy VGA-val elég sokáig, de ha megtetszik egy friss játék ált. akkor is fejleszteni kell ha nem szoktál rendszeresen.
Az 5200 után le fogsz esni a székről.
Ált. 30%-on jár a venti, valószínűleg sokáig fogja bírni, de ettől még fél éven belül elpatkolhat ha gyenge db., ez szerencse kérdése is.
(homállyal meg ne foglalkozz, jóideje nem hallani ilyesmiről)Szerk.: A Catalyst 7.7 még biztos jó, de buherálva a 7.10 is, szerintem javítani fogják a hibát, csak most valószínűleg az új kártyákkal vannak elfoglalva. (HD3800-ak)
-
neti
csendes tag
Minden AGP-s driver rossz?
Egy ilyen jelzést találtam csak.
Nem hinném hogy minden driverrel rossz? -
asadasad22
őstag
Hali. Lenne egy kérdésem. Mostanában gondolkozok egy AGP-s 2600XT beszerzésén, a 7600GT-met kb 5k beruházással lecserélhetném rá. Tegnap néztem egy HD videót, .mkv kiterjesztésű 7 gigás x264 filmet, 720p felbontásban (HD-DVD-ről lett rippelve, közel azonos minőség és ráfér egy DVD-re), és sajnos azt kellett megtapasztalnom, hogy a 7600GT-m nem vitte éppen tökéletesen, sokszor belassult, megakadt, a procim meg nyilvánvalóan nem visz el egy ilyen filmet. Az 1080p-s filmeknél meg méginkább megakadozgat a dolog. A kérdésem az lenne, hogy egy 2600XT-vel folyamatosan menne teljesen? Az tiszta, hogy HD-DVD-t és Blu-Ray filmeket viszi, de a .mkv kiterjesztésű x264 filmekbe is besegít egy kis hardveres támogatással?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
varga911 #2014 üzenetére
Meg egy frászt.
A két kari között teljessen eltérő tervezési filozófi áll, pl. ha az lenne amit mondasz, akkor itt mindenki ajánlaná a 2600xt-t DX9 -re 4XAA mellé, hogy mekkora istencsászár...
Röviden összefolalva:
8600GT:
nagyobb textúrázó képesség, DX9 viszonyaira tervezték, AA-t jobban bírjaHD2600: kicsit későbbi kiadás, jobb HD lejátszás támogatás - hdmi audio, ellenfelénél jóval nagyobb shader teljesítmény, DX10 viszonyaira alakítva, AA-t nem annyira komálja, de lehet használni (pl.HL2).
Összegzés: DX9 alatt sok helyen jobb a 8600GT, DX10 alatt (gondolok itt CoH-ra, de annál csak jobb lesz egy teljessen DX10-es gaméban) meg le tudja nyomni a 8600GTS-t. És le is nyomja.
Ezek tények, részrehajlás nélkül.
-
Onton
csendes tag
válasz
belaazallat #1960 üzenetére
ez komoly,hogy ennyi mindent kell vele bajlódni? meg az mind szép és jó,hogy működik vele,de jelent-e ez valami hátrányt a PCIE-es változat "eredeti" driverjéhez képest? elég gáz,hogy már ennyire leszarja az ATI a driver támogatást...gondolkodtam,hogy veszek az AGP-s lapomba egy 2600XT-t,de lehet,hogy e miatt inkább leteszek róla...
u.i.:Az AGP-s 1950PRO-val is van ilyen gond,vagy csak a 2600-asokkal?
-
neti
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #2017 üzenetére
Egy másfél év? 5200 4 éve megy
Mivel nem vagyok egy negy gamer ebből arra következtetek ha egy gamernek 1-1,5 év az nekem 2-2,5
Tehát ez jónak mondható szerintem.
Elöbb utóbb pedig ígyisúgyis váltani kell tudom de áthidalásnak jó lenne szerinted.
( Főleg egy 5200 után)
Nagyon köszönöm Uram.
Már csak a homály jelenségtől tartok a Sapphire kártyán.
A hangja jó mert nincs állítólag ez viszont lényeges kérdés ugye.
A venti 2 évet bírni fog e? ( Hogy miértnem tudják a chipet átrakni a másik oldalra hogy ne fejjel lefel menjen az a szerencsétlen venti húzva saját súlyát). -
neti
csendes tag
2600 XT of course
-
neti
csendes tag
Ja és nem nagyon találok 8600 GT AGP-t viszont 2600XT-ből van.
Bár olvastam lehet driver gond, de áthidalható.7600GT -n gondolkodtam még mert az beszerezhető AGP-s formában de magasan verte a tesztekben a 2006XT. Tehát ezért döntenék mellette.
-
neti
csendes tag
Sziasztok
Most egy régi FX5200 van amit épp itt az idő lecserélni
viszont konfigot nem szeretnék cserélni csak a PCI-E miatt. A konfig cserét 3-4 év múlva tervezem csak.
Szóval egy olyan kártyát szeretnék bele ami viszi a legtöbb játékot bár nem vagyok függő keveset játszom ha néhanapján úgy tartja kedvem Akkor viszont sokat
Mivel szoktam ( szoknék
) játszani ? FIFA08 (ami még a mostani kártyán is megy
)
de a Moha Airbone már nem ( nem támogatott kártyaezt írta és a gép újraindúlt
)
NFS Carbon aszem =re ennyi.Köszi
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez az omega szerintem elég trágya lett régebben jobbak voltak. Javaslom térj vissza CCC-re, mert abban tudunk segíteni. Mikor omegát leszedtem gépről, és felment a rendes driver, elég sok grafikai hiba lett, főleg 2D!-ben, ergo az egész wint újra kelett raknom. Tetejében még az omega nem is volt gyorsabb...
-
koncbacsi
csendes tag
SOS
!
Valaki kérem adjon tippet melyik kártyát vegyem?
Gigabyte NX86T256H 8600GT vagy Sapphire Radeon 2600XT 256M PCIe
Előre is köszönöm!
konc -
neti
csendes tag
Az elöbbiekben azt a pár 100.000 oldalt nézegetve visszafele találtam egy olyat hogy csak a monitor auto setup gombját meg kellett volna a delikvenseknek nyomni.
Ez igaz lehet? ( 2D homályos kép)
Nagyon érdekelne hogy végnapjait élő 3G P4 800MHz, Abit IS7-E alaplap, 2G 400 MHz RAM mellett muzsikálna -e ?
Valaki írjon választ mert nagyon rendelném, de véleményeket várok. ( pro és kontra)
Köszi
-
Tomate
veterán
Hello!
Érdekelne egy ilyen kari 20-25ezer között melyiket ajánljátok? -
neti
csendes tag
Sziasztok
Nagy küzdelem árán sikerült döntenem és döntésem nevezhető véglegesnek.
Annyit szeretnék kérdezni ha most szeretnék venni egy HD2600XT DDR3 -mas karit
ami konkrétan SAPPHIRE HD2600XT 256MB GDDR3 TD Lite AGP ez a típus.
Mennyire kell tartanom a hibás daraboktól? ( a homályos képre gondolok 2D -ben)
csak VGA-s monitorom van.Köszi
-
AMD Power
titán
válasz
VaniliásRönk #2001 üzenetére
Ez pontosan így van!
-
Levin01
őstag
Help me!
2600XT-vel szeretném kirakni a képet tv-re és clon módban ez megy is simán. A gondom az, hoyg 1440x900-as felbontású tft-t használok és a tv-out a klón módban is aztomatikusan 16:10-arűnyú képet rak ki a 4:3-as tv-re, ebben az esetben meg csúszkál a kép jobbra-balra ahogy az egeret mozgatom és mindig hiányzik a kép egy része, mert nem fér rá. Felbontást külön a tv-nek nem enged állítani a driver.
Kérdésem, hogy hogy lehet 4:3-as képet kiküldeni tv-outon ha az alap felbontás a gépen 16:10-es???? -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
DeviL-B #2000 üzenetére
A GTS árában 1-2 hónap múlva 8800GT-t vagy HD3850-et kapsz, nem kis különbség.
A 2600XT GDDR4 meg mindössze 5-10%-kal gyorsabb a GDDR3-asnál, ha ennyi az árkülönbség is, csak akkor éri meg. De még akkor is elgondolkodtató hogy Sapphire 2600XT GDDR3-ból van Lite is 22-ért. (24-ért tuti nincs GDDR4-es, max. GDDR3-as Full)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elden Ring
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged