- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- OLED monitor topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos fejegységek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
VaniliásRönk #13895 üzenetére
igazad van ez ki is ment a fejemből
van benne némi igazság, akkor már valami normális lap is elkelne alá..
-
-
grunge
addikt
megjött az utód, egy gainward 9600gt személyében. minden szép és jo, egyel több venti zajong a gépben
annyit tudok mondani így első ránézésre, hogy a catalyst sokkal jobban tetszett...filmezésnél meg a kis 2600xt-nek mintha lehelletnyivel, de szebb lenne a képe.
-
grunge
addikt
spore, 1440*900 med-high, csodásan fut
a minap szereztem egy mod-ot sturmovikhoz, nem kicsit meglódult az is, mivel van hozzá ATI optimalizácio is. Mindig meg tud lepni ez a kis kártya
-
grunge
addikt
elképzelhető hogy hamarosan vga-t cserélek. mit javasoltok, itt is megkérdem... árkategória a következő: 4670 ill. 9600gt? nincs idöm átnyálazni egyelöre érintett topicokat, ha valakinek van valami személyes tapasztalata, véleménye, szivesen fogadom
-
grunge
addikt
válasz
Killer man #13738 üzenetére
naja dx10 nem is izgat, csak azért gondoltam ezt a dolgot hogy ha régebbi dx9es gámákat akarok futtatni vistán akkor azonk miatt esetleg érdemes-e feltenni ezt. nos megtörtént a dolog, eddog egyedül GTA-SA-val probáltam, ott határozottan javult a dolog!
-
grunge
addikt
válasz
Killer man #13736 üzenetére
értem, köszi a véleményt
egyelöre probálgato ma 32 bitest...más ezen a Catalyst- is mint XP-n.
lehet hogy volt már rola szo, de kereséssel nem találtam...az oprendszer (vista sp1) tartalmazza ugye a DX10.1-et. ez viszont tartalmazza a DX9-et is, vagy azt külön kell majd felvarázsolni a gépre?
azért kérdem mert hősidökben lefelé kompatibilis volt DX de a 10esnél már nem vagyok biztos a dologban...
-
grunge
addikt
válasz
Killer man #13734 üzenetére
mik eddigi tapszteletaid? stabil a dolog? catalyst nem szórakozik? még soha nem probáltam 64 bites rendszert...kiváncsi lennék h a játékok menyire komálják vagy nem szeretik...
-
grunge
addikt
hajtja valaki ez ta karit 64bites pistán? lehet kipróbálom ha unatkozom
-
grunge
addikt
én egyedül az általam nagyon szeretett il-2 sturmovik 46 szimulátorban tapasztaltam/ok grafikai hibákat. mivel más játékban nem jelentkezett iylesmi, elkezdtem kutatni a hiba után. az a nagy helyzet, hogy az uj HD ATI karikkal ez a szimulátor nem kerek, van akinek a 4870-el produkálja ezt. anyira nem zavaro, idönként jön csak elö, teljesen randomra. azért zavar...talán a következö játékuk már nem csak nv-re lesz optimalizálva..
amúgy ez a vantage pontszámom. procin alig van tuning (333*9), vga-n nulla!
-
grunge
addikt
kiprobáltam a dead space-t. nem hittem volna, h ilyen szépen fut ezez a kártyán!
-
grunge
addikt
válasz
VaniliásRönk #13555 üzenetére
hehe, álmaimban még mindig a színpompás, 3d-s képek hullámain glideolok
-
grunge
addikt
válasz
VaniliásRönk #13547 üzenetére
na mii ez a stilusos lótúro?
netán kell hozzá egy s3 trio dx2 4MB társkártya? mert akkor elgondolkozom a beszerzésén...
-
grunge
addikt
válasz
VaniliásRönk #13471 üzenetére
jogos
az elözö részekböl kiindulva ez jo kis hátralépés...san andreas is elfutkározott azért a gef3-on is
-
grunge
addikt
gta 4-et megnézte valaki? olvastam h ati-n nem szeret egyelöre futkározni...
-
grunge
addikt
válasz
barnam_ #13396 üzenetére
anniyt biztos. hmm nekem vmi piros nyákos kéne..folyton ezek a szinek
néztem asus-t, annak egész joa hütöje és még viszonylag olcso is. belemerülök majd néhány tesztbe és akkor gondolkodoba esem h mi legyen...amugy miylen felbontásokban használod ha szabad kérdeznem? én 1680*1050-re pályázom.
-
grunge
addikt
válasz
barnam_ #13387 üzenetére
naja, nézegettem én is. mennyivel megy jobban mint a 26xt? A nem ref. hűtövel szereltek viszont nemsokkal olcsobbak egy jo árú 3870-nél, ezért gondolkodtam el...igazából 4850-esre fáj a fogam, de abbol is a ami bejön (gainward gs) 42k körül mozog, az meg sok píz...lehet karácsony utánra kéne halasztani, talán akkor lemennek picit az árak..
-
grunge
addikt
ha ujitani szeretnék, sztetek mire lenne érdemes váltani? ahogy elnézem szépen felmentek a vga árak...
megéri a akár a 30k körüli árat a 3870?
-
grunge
addikt
dead space-t probálta valaki? elbir vele a kari?
-
grunge
addikt
válasz
VaniliásRönk #13310 üzenetére
ha jol szellözik a ház, akkor nem kell arra semmiylen venti
-
grunge
addikt
válasz
Chaser #13180 üzenetére
jo értékek sztem. nekem 30fok alatt van a 2600xt 2D-ben, az eredeti gyári biosával. mikor frissitettem eltünt belöle a a powerplay, igy gyorsan vissza is dobtam az eredetit, amugy se játszom soakt
képeket sajnos nem tudtam késziteni, ne mjutottam anyi idöre géphez, majd most hétvégén pótolom!
-
grunge
addikt
-
grunge
addikt
válasz
Chaser #13158 üzenetére
köszi!
a belét én kentem le feketére
ha magasságban ugyanott van neked is, akkor sztem tuti elfér. 7végén lesz foto felülröl is, ugy tisztábban látod majd! jo kis kari ez, de amúgy kevesen cserélik 3850esüket 2600xt-re
nekem valami 48**-re fáj a fogam, majd meglátjuk...
-
grunge
addikt
válasz
Chaser #13156 üzenetére
nincs mit
másik topicba linkeltem már képet nagyjából igy fest a gép. a ramrögzítő fölé ugy nyúlik be a borda ha az ujjam simán befér. lapom . eleinte én is paráztam h nem fog elférni a nagy nb hűtö miatt...egyedül a kari kivételénél kell bűvészkedni, mert a pci-e rögzitö pöckét csak kis ügyeskedéssel érem el
-
grunge
addikt
válasz
Chaser #13151 üzenetére
lemérem persze, amint hazaérek...csütörtök/péntek magasságában lesz esedékes...nekem abit fp-in9 lapom van, bazinagy rajta az nb hűtő és igy is böven van hely a bordák között (kb 1,5cm). a lamellák valoban nem párhuzamosak teljesen, de a neten látott képekhez viszonyitva sokkal "egyenesebbek". a kártya belsejétől kb. ugy néz ki a helyzet, hogy a gpu rögzítés felétöl kezdödik a borda. igy emlékezetböl eniyre futotta most. ha gondolod képeket is tudok majd küldeni hogy néz ki nálam.
-
grunge
addikt
-
grunge
addikt
i965, és p35 chipsetek nyavajája ez hogy ha cf-be kötöd a kariakat akkor az egyiknek valoban csak 4x sávszél jut. ezen chipsetektöl felfelé ugy tudom már más a helyzet. a 975-ös lapok is 8*8-ban üzemelnek.
srácok! amugy az a "problémám" lenne hogy ha nem nativ felbontásban játszom akkor a képet nem huzza szét, hiába állitgatom a catalisztben. mert nativhoz kissé kevéske esetenként az ereje...
-
grunge
addikt
szevasztok! beujitottam egy 22es wide-ra és van egy kis "problémám". cs1.6 alatt 60fps-t mutat a mérö ha be van kapcsolva a vsync, ha kinyomom akkor megvan a 100, de zabvarossá teszi a képet (vsync nélkül a crt is ezt produkálta). szoval mit lehet tenni
cs-zik itt még valaki?
-
grunge
addikt
nekem a 8.5 érezhetö javulást hozott a sturmovik 46-ban! ennek most nagyon örülök
-
grunge
addikt
válasz
M@trixfan #10003 üzenetére
De szépen fogalmaztál
amugy én high beállitásokal toltam, szintén dinamikus fényekkel. kevés helyen lassult be igy a játék, és szép is volt rendesen
nem 2g ram a szük keresztmetszet, az biztos! söt! ez a másik oylan játék a sturmovik 1946 mellett, ami sokat profitált abbol hogy a procit 3ghz-re uztam. markok, hl2 1 fps-el se lett több...
(#10001) bolcsodal igen starforce...ne mvolt kedvem gépet szétberhelni emiatt! egyszer win reinstal llett valami hasonlo okosság miatt
-
grunge
addikt
válasz
BukottHangya #9948 üzenetére
valami lemezt nem kaptál hozzá? kis eröszakkal fel lehetne azt is rakni tán..én pl gyárit használom évek ota (samsung) és semmi problem eddig. kop-kop
-
grunge
addikt
válasz
BukottHangya #9909 üzenetére
xp-nél refresh force 1.1-et ajánlom mert az nem fogyaszt ramot, mivel a registry-t irja át. avagy a jo öreg refresh lock progit! ez egyébként vista alatt is müködött nekem! de mindenek elötta monitor driverét is tedd fel rendesn!
-
grunge
addikt
no skacok, nem lesz 8.5? vagy csak tiszavirág sorsra itéltetett?
-
grunge
addikt
igazatok van!tény és valo h jobbak voltak akkor a zöldek! akkor én is azt vettem volna nem intelt...
-
grunge
addikt
válasz
bolcsodal #9837 üzenetére
jooo de akkor nem az volt a cél hogy 2 magos procit 'emuláljanak' egy magon. ez a ht dolog olyasmi volt (ha jol emléxem),hogy ha egy proci 100%-on pörgött akkor fizikailag "pihent" egy része, azaz nem volt kihasználva. a ht-erre a részre gyurt rá. persze ezt nem lehet összehasonlitani a mai 2 magos dolgokkal, architekturákkal. akkoriban azért nagy szo volt, és hasznos
-
grunge
addikt
válasz
VaniliásRönk #9819 üzenetére
sztem is jobb ebben a kategoriában inkább egykártyás rendszerben gondolkodni! kevesebb fogyasztás, hötermelés, no kompatibiltási problémák..
-
grunge
addikt
strumovik enekem is abszolut kedvenc, nélküle nincs rendszer
a graf nekem abszolute másodlagos, lehet bármenyire csillogo-villogo, de ha nincs mögötte semmi akor felejtös....amugy régi autos játékokbol a gand prix sorozattal töltötem a legtöbb idöt (1-4), meg még az nfs porsche unleashed. ezeknek volt filingje!
(#9761) VaniliásRönk az elmult évek felhozatalához képest azért haladásnak nevezhetö.
-
grunge
addikt
válasz
VaniliásRönk #9757 üzenetére
azé' nfs hez képest felüdülés
könyörgöm 2008-at irnk és szimulátoron kivül visszatért abelsö nézet! én már ennek is tudok örülni
-
grunge
addikt
dá, táváris!
-
grunge
addikt
igy van, teljesen egyetértek!
amugy nem mondtam h "olyan rosz" a fizikája, csak azt furcsáltam én is, hogy a bömös túlzottan kezes és nem mocorog anyit
lehet csaka hülye nfs-t "szoktam" meg a doboz "fizikájával"
annak viszont örülök hogy ilyan jo véleménnyel vagy rola kormányt használva! amugy manual válto+no elektronika rulez
-
grunge
addikt
az széép
nekem a mustanggal sikerült egy 15-öst produkálni, 86%os töréssel tk-ra tenni a gépet!
a törés baromi jo és a hangok sem rosszak!
gbors: én is ezen morfondirozom
bár a fizikán van még kivetnivalo, de mindent egybevetve hangulatos darab!
Ezt a gámát is felirhatjuk a "szereti a 2600xt" listára!
-
grunge
addikt
2008-ban reneszánszát éli a BELSŐ NÉZET! ezt is megéltem! bexarás!
a replay nagggyon jooo, hangulatos! amugy fizika terén messze van a race-töl, de nekem pl nem sikerült semmit sem elállitani arcade-rol, még ha fejre álltam is...talán a full mégjobb lesz! nfs tényleg mehet a kukába
-
grunge
addikt
probáltátok dace driver grid demot? szereti a karti!
1024 high+2msaa+4af és szuperul megy! baromi jol néz ki, elvileg a dirt motorja van ez alatt is, csak kicsit optimalizáltak még rajta. egy probát megér! a pro street ehhez képest egy nagy nulla!
-
grunge
addikt
használ valaki vista+crt kombót? ha igen mivel lehet a frissitéseket beállitani? valami oylasmire gondltam mint a régi reforce1.1. xp alatt ezt használom mert a registry-ben müvelkedik és nem fut semmi sem a háttérben...ötletek?
-
grunge
addikt
végeztem STALKER-el! hát lol hogy mennire jol fut! 1024 minden high + 4*AA és meg se zizzent! viszonyitásként haverom 1950proján (többi elem majdnem ugyan az neki is) kissé beakadt itt-ott. baromi jol néz ki ez a játék, és hangulatos is!
-
grunge
addikt
huuu kiprobáltam ut3 demoját csak kiváncsiság képpen, hát valami eszméletlenül fut! 1024 minden amit csak lehet max+4xAF! ugy vettem észre az AF nemigen szabályozza le a karit, a sturmovik 46-ban is ahol azért eléggé nagy beláthato területek vannak nem lassult semmit sem. hihetetlen hogy mit megy ez a kis kari, ja és 1mhz tunig sincs rajta
-
grunge
addikt
számomra csak az a borzadalom hogy a SB Audigy2 ZS hangkarimhoz nincs driver (amikor vettem kisebb vagyonba került)! ami meg a creative honlapján van arra jo hogy sztereoban megszolaltassa, még az 5.1-et sem tudom beállitani, játékokon belüli eax1-4, ds3d...hangzásokrol nem is beszélve. JA! 10 dolcsiért megvehetném az Alchemy szoftvert ami lehetövé teszi hogy néhány játékban legyen 3d-s hangzás..NA ezt milyen meggondolásbol? amugy semmi bajom vele...
szal nekem is elöbb lesz Linuxom
-
grunge
addikt
válasz
tzsolesz #8871 üzenetére
kérdezd ki alaposan az eladot, nomeg gari sem utolso szempont. mondjuk én is használtan vettem 6600osomat és nem volt zsákbamacsek
meg pofátlanul egyszerü a tuning is, alapfeszen megy 9*333at, vagy 8*400at, de alapon is böven kihajtja a karit, szoval nem tuningolok
a cache hiánya nem befolyásolja játékok alatti teljesitményt, pláne tuning esetén.lapom totyikjában ezt átbeszéltük/kiprobáltuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest