Új hozzászólás Aktív témák
-
Na akkor figyelem ennél is az akciókat, mert amúgy jó néz ki.
Régi NFS-eket szerettem nagyon, amíg meg nem jelent a GRID,
na az nálam mindent vitt a kocsik egyéni élethű fizikája miatt. -
Az NFS Unbound-ot nem nagyon fogom tesztelni, mert ennyit ki nem
adok egy játékért.
Utoljára a Sniper Elite 5-öt vettem meg tavaly leakciózva 4000Ft-ért,
mert már 3éve vártam hiába, a virágbolti verzióra.
A multi nem nagyon megy, inkább csak a sztorikat nyomom végig.
Célszerű olvasgatni az adott játék fórumaiban, hogy másnál is van e ilyen gond. -
Zozzy94
tag
-
Mi is ez a játék?
Ha nem fizetős akkor feldobom és kipróbálom a
3080ti videókártyámmal.Ja és vegyél egy támasztót, nehogy így járj! <--
Ha pl. lanparty-ra járkálnál akkor kocsiban ha függőlegesen tennéd be a házat, akkor egy szállítás alatt kb. kuka a kártya. -
Zozzy94
tag
Na, közben csak megoldódott.
Szükséges volt még belépnem a Tűzfalba is módosítás miatt, illetve a Rendszer-Kijelző-Grafika menüpontba is, valamiért ott sem volt oké a beállítás.
Végre működik úgy ahogy illik
-
Zozzy94
tag
Köszönöm a segítségeket!

Annyi történt, hogy azóta legalább nem dob ki a játékokból single esetén, igaz csak akkor ha pl "futtatás rendszergazdaként" indítom és akkor is 2-3. alkalomra sikerül, amikor szeretnék multi-zni akkor viszont továbbra is ugyanazt csinálja
Hol lehet még a hiba?Illetve - szerintem amatőr vagyok - mi lenne az a DDU?

-
válasz
Zozzy94
üzenetére
Szerintem ezt azért nem kellene csinálnia.
Elég sok vga járt már a gépemben, de a DDU mindig mindent tökéletesen megoldott, ha valamilyen probléma merült fel akkor ott a
vga volt a ludas, mert másik gépben is ugyanazt a hibát produkálta.
Próbáld meg amit Kókuszdió említett, azaz teljesen szűz rendszerrel.
Ha akkor is csinálja, akkor be kel dobni egy másik gépbe is próbára. -
Zozzy94
tag
Sziasztok!
Adott továbbra is egy 24GB-os 3090. Ismét van driver probléma, eddigi "legjobb" az 546.65 volt, viszont mindegyik játék ezzel sem indult el. 1 ideig elengedtem, viszont tök jó lenne ha mindegyik működne ahogy régen is, jelenleg letöltöttem az nvidia oldaláról az 581.80-at. A helyzet annyival lett jobb, hogy legalább a játékba be tudok lépni, de akár single akár multi-t indítanék töltéskor kidob asztalra. App is letöltve, "optimalizálva" jelentsen az bármit is, jelenség ugyanaz...
Mit akarhat még tőlem a vidikártya/illesztőprogtam?
Esküszöm anno gamer laptopon 1 ilyen sem volt, igaz, az csak egy 1060-as kártya volt.
-
Joshi
titán
Most erre mit mondhatnék? Szerencsére le is írtad hogy tök fölösleges az egész. Inkább 1440@144Hz mint 1080@240Hz. Sőt az lenne a legjobb ha natív 2160@144Hz lenne, de ugye annyin nem meegy egyik játék se. Persze megy, de akkor megint csak a grafikát kell butítani. A lényeg hogy kompromisszumos.
-
Enton
addikt
Azért amikor már valamit ténylegesen lehet mérni: [link]
Azt már csak berögződés parasztvakításnak hívni. Az hogy embere válogatja mennyire érzékeny erre az megint olyan lottó amit fogantatáskor nyertél x és y-ból.
Persze hogy hardver meg még nem sok van ami ilyen mennyiségű képet kitol vagy marad a régi játék. -
válasz
Kókuszdió
üzenetére
"MSI 350w on le is olvad"
Ezt ugye nem a SUPRIM X -re írtad?
Nálam a fent említett vga 420W-ot is megevett 3Dmark pontvadászat / extreme OC alatt és akkor sem érte el a 70 fokot! 4évesen még csavarmatricás is volt. 2140Mhz körül ment végig a tesztek alatt.
Megkockáztatom, hogy a ROG-ot is leverte volna, mint vak a poharat. Nem véletlen sikerült vele az összes teszten első helyet megcsípni vele az adott CPU+VGA párosítást nézve. -
Kókuszdió
nagyúr
válasz
CyberGekko
üzenetére
285w al 70 fok ,pedig brutális a hűtés…
Asus kártyák magasan a legjobbak (Rog ,Tuf) ,65 fok 350w-on.
Semmi uv meg cibálás ,berakod és kész. - MSI 350w on le is olvad ,erre a nagyon olcsó inno 3d is képes 2 év garanciával újonnan. -
válasz
CyberGekko
üzenetére
Grave_444 értéke teljesen jó, mert ha emlékeim nem csalnak akkor a gyárihoz képest talán mínusz 1-2száz pont lehet a superposition-nál, ami FPS-be lófütty.
Én is ilyen 280-290W-ra lőttem be anno a kártyát.
Most visszaléptem 2080ti-re, mert a story játékokhoz nekem az is bőven elég. -
Grave_444
nagyúr
válasz
CyberGekko
üzenetére
Az egész jó érték. Nálam ha jól emlékszem 850mV és 1800MHz.
Tuningot nem próbáltam, inkább az alacsony fogyasztásra mentem. -
Grave_444
nagyúr
válasz
CyberGekko
üzenetére
Mennyire sikerült levinni a feszültséget? Milyen órajelen fut?

-
CyberGekko
kezdő
MSI 3080 Gaming Z Trio-t sikerült 285W fogyasztásra levinni , és némi OC-t is kapott , 70 fokon megáll még meleg tetőtéri szobában is , eddig stabil tűnik !
sztem még lehetne ebből is faragni
-
CJ4567
nagyúr
2023-ban váltottam 1080p144-ről 1440p165-re a 3070-el, majd váltottam 3080-ra, most 9070XT-t használok, és olcsón váltottam 1440p240-re, mert Alzán az MSI MAG 274QF X24 elég jó áron van. És egy jó ideig maradni is fogok 1440p-n, 1080p-nél sokkal élesebb, viszont nem kell akkora erő hozzá, mint a 4K-hoz.
Multi, és single-vel vegyesen játszom, nemrég a Ghost of Tsushima + BF6 pörgött, de a Tsushimát meguntam, úgyhogy modolt Fallout New Vegas van most a terítéken.
-
Joshi
titán
Ne már gyerekek, azért 3080 - 4080 - 5080 kártyákat nem a csóringerek veszik. Arra ott vannak az alsó polcos kártyák. Most komolyan milyen topikba vagyunk? A 4K monitor szinte már megkerülhetetlen és nem is drága. Most ne az OLED monitorokat nézzük.
-
Tomassy00
senior tag
Ez a 4K is honnan jött
-
Grave_444
nagyúr
Értem, de ga ennyi a keret nem sok mindent lehet(ett) tenni. Kevés tud már lenni az a 10GB, úgy veszem észre azért 1440p-n elég a legtöbb helyen. Nyilván ha van lehetőség sokkal inkább egy 12, de inkább 16GB-os kártya már, viszont gpu erőben még mindig ott vannak ezek is.

Egyébként az új alternatívákra értem, 3 év garanciával.
-
Grave_444
nagyúr
-
Joshi
titán
válasz
Tomassy00
üzenetére
Ennyiért soha nem volt ilyen régi kártya én ezen akadtam fenn. Most röhögsz ezen, de régen nem tudott NV annyi kártyát gyártani amennyi kereslet volt rá (bánya). És bánya szempontjából pont a 3000-es széria volt kiemelkedő.
Abban igazad van hogy ha van akkor egyértelműen inkább egy ilyen garival, mint egy használt. Habár használtan lehet hogy jobb hűtésűt kapsz ugyan ennyiért, persze garid nem lesz. De az nem olyan nagy gond, habár az ördög nem alszik.
-
Joshi
titán
Na most megint van 5db nekik raktáron. Előbb rákeresve nem volt elérhető. Nem tudom honnan szedik ezeket, igaz hogy már 150k..

-
Joshi
titán
válasz
Tomassy00
üzenetére
Rákerestem és Alzás Inno 3080-at vettél. Ja már nem lehet venni. Azért mondom, hogy ne ezzel hencegjél. Örülj neki hogy volt ez a lehetőséged és pont.
Azt a részét is érti mindenki hogy a te döntésed logikus volt, hiszen majdnem annyiért vettél egy új kártyát mint amennyiért a használtak mennek. Mondjuk az amit vettél se biztos hogy új volt, mert ezeket a gyártó javítja/javíttatja. Szóval lehet hogy egy javított újracsomagolt kártyád lett. Habár ez se gond, a lényeg hogy menjen rendesen és a füst ne jöjjön ki belőle. -
Tomassy00
senior tag
De hát a lőtéri kutyát sem érdekli az hogy eddig ilyen nem volt ! A lényeg az hogy most Volt. És én csak azon "vitatkoztam" hogy nem egy rossz vétel ez a kártya annak aki most tervez 3080-at venni. Boltból zsír új, garis, és ha nem tetszik 14 nap van vissza vinni. Nem egy "Suprim" az tény ! De nem is egy használhatatlan szar. Már az elején se értettem miért kell bele keverni a bányász meg a Suprim hülyeségeket ! És légyszives még 1x ne írd azt hogy eddig nem lehetett régi kártyát újonnan venni mert eret vágok !
-
Joshi
titán
válasz
Tomassy00
üzenetére
Te kezdtél el mindenkivel "vitatkozni" hogy hát újat kell venni nem használtat. De basszus, eddig nem lehetett régi kártyát újonnan venni. Azt a részét mindenki érti, hogy volt egy lehetőséged és éltél vele, de ez nem általános sőt nagyon nem az.
Ha rákeresek a 3080-ra neten (igaz nem túrtam fel érte a netet), akkor ezt adja ki. De ennyiért ki az a hülye aki megveszi, amikor fele ár alatt meg tudod venni használtan. Érted. Most hogy te egy Inno-t találtál 140-ért, hát ok grat hozzá.

-
Tomassy00
senior tag
Hidd el hogy én értem. Most van/volt ez a lehetőség.... De itt mindenkinek csak a Suprim meg a full cover meg így bányász úgy bányász meg semmi baja meg ilyenek
Te is írod hogy értsem meg hogy nem volt eddig ilyen stb... De most van. Ennyi. Akkor ki nem érti ?
SSSUUUUUPPPPRRRIIIIIMMMMM
-
Joshi
titán
válasz
Tomassy00
üzenetére
Te meg azt értsd meg, hogy ilyen nem nagyon volt eddig, hogy egy két generációval régebbi kártyát még lehet kapni újonnan. Amúgy se nagyon lehet kapni, vagyis pár verzió még talán van elfekvőben. Gondolom rengeteget legyártottak a bányászok miatt, de aztán befuccsolt a mutatvány.
-
Grave_444
nagyúr
Nekem 3070-ben volt Suprim X, az is tudott 300W körül kajálni. UV mellett egy friss Thermal Grizzly pasztával 30% induló fordulaton, ami 1000-1100rpm megállt 60-62 fokon, 80 alatti hotspottal. Persze jóval kedvezőbb fogyasztással, de gyári órajeleken.
Legjobb kártyám volt.
Gondolom a nagyobb kártyák is hasonlóan masszívan lettek összerakva.Tehát ha ez a kiindulási alap egy gagyi hűtés 75-80 fokon, 2500rpm-en számomra értelmezhetetlen.
-
Nekem pl. volt INNO és MANLI is. Az tény, hogy ezeknek gyengébb a hűtésük, vagyis a ventik hamarabb halnak meg, mert a jobb hőfok miatt kicsit meg kell emelni a venti fordulatot is. Persze ez inkább HC gamer használat mellet jön ki, aki 24-ből 10-12 órát játszik.
A legjobb 3080 ami a gépemben volt az MSI SUPRIM X volt. Talán ha 60%-on forogtak a ventik akkor sokat mondok. 70fokot még a nyári 30 fokos szobában sem érte el.
Még undervolt nélkül is teljesen halkan üzemelt amikor terhelést kapott a kártya.
Alap, hogy ezeket a kártyákat UV-val illik használni, mert ha tudja 280W-on is ugyanazt mint 320W-on, akkor miért ne használja úgy az ember. Gyári venti profillal, hűvösebb és halkabb is ezáltal.
DE, ha ugyanabban az árban 2-3 év rendes kisker garisat lehet venni akkor egyértelmű hogy én is a budget márkára szavaznék, még akkor is ha 5-10ezerrel több az ára. -
Tomassy00
senior tag
válasz
CyberGekko
üzenetére
Mármint a 10gb-os ?!

-
Tomassy00
senior tag
válasz
CyberGekko
üzenetére
1-2 óra Red Dead Redemption 2 (1440p max graf) után 78 fokos a kártya és átlag 320W-ot eszik.
23 fok van a szobában
78foknál 76%-on forog a vga-n a venti (halkabb mint az MSI 1080ti Gaming X
, bár lehet ujra kéne már kenni meg padozni szegényt... de akkor is... )
Fractal Design Define R4 ház, elöl 2x 14cm hátul 1x 14cm mind a 3 venti minimumon van!
Ha felteszem maxra a házventiket (ház venti kapcsoló) akkor megáll olyan 72 foknál és 70-72% os venti mellett. terhelés alatti hangjával meg vagyok elégedve, azt hittem süvíteni fog, de nem. Majd lehet nyáron
De akkor meg ott az UV
-
CyberGekko
kezdő
-
Tomassy00
senior tag
válasz
CyberGekko
üzenetére
Ne
-
Tomassy00
senior tag
Írjátok itt többen hogy a kártyátok ilyen meg olyan, ennyi éves meg annyi éves stb...Az elejétől kezdve nem igazán erre próbálok reflektálni...

Senki nem mondta hogy a használt cucc halálra van ítélve....
Itt a lényeg az hogy van 3080, amiből van bolti új, és használt, a használt piacon. Az ár szinte ugyan az. A lehetőségek és a kockázatok adottak. Mérlegelni kell, és dönteni. -
Joshi
titán
válasz
Tomassy00
üzenetére
Én arra írtam, hogy használt kártya és köszöni szépen nincs semmi baja. A kártyák általában a rossz hűtés és a tuningtól halnak meg. 2023-ban vettem egy full cover blokkos 3080-at is 170-ért, szerintem akkor az jó árért volt és a mai napig hibátlan. Én utoljára újonnan egy Nvidia 6800GS-t vettem, onnantól kezdve mindig használtan veszek videókártyát. Nekem nem éri meg az új ára. A te példád is ritka, mert két generáció már kijött a 3xxx-es széria óta, de valamiért még ma is vannak bolti új darabok. Ilyen régen nem nagyon volt, mármint hogy ennyi év után még van új egy ennyire régi szériából.
-
F e Z o
veterán
válasz
Tomassy00
üzenetére
4,5 éves a Gigabyte karim, s ment bányában is optimalizálva 24/7-ben, használt alkatrészekből üsszerakva egy külön vízhűtéssel. Megbízható eladótól kell vásárolni, ha használtat vesz az ember.
#40152 Tomassy00 : Tudtommal 5070-ből nem készült csak 12GB-s kari, csak 5070Ti-ből. Arra meg nem csak egy "kicsit" kell rádobni. Persze mindenki azt vesz, amire pénze van, s használja.
-
Tomassy00
senior tag
válasz
CyberGekko
üzenetére
Volt olyan is még 1-2 hónapja, amíg el nem vitték. De szerintem a 400 euro körüli árat nem érte meg. Nem is vettem. Mert akkor már dobok hozzá és akkor inkább egy 5070 16gb.
Nekem ilyen árért elég a 10gb. Tudom mire kell, nem várok csodát tőle, se teljesítmény, se hűtés terén. Ez a kártya ennyiért egy jó vétel és kész !
Ki kell próbálni, ha nem tetszik akkor ott a 14 nap .... -
Grave_444
nagyúr
válasz
CyberGekko
üzenetére
Én is az MSI-re szavazok, abban még nem csalódtam.
Igaz EVGA-ban sem, mert az nem volt. -
Tomassy00
senior tag
válasz
zebra_hun
üzenetére
" Sztem normálisan használva nem hal meg 20 év múlva sem. Amelyik megpusztul, az az elején már ledobja a láncot. "
Ezt a témát is meg lehetne hámozni mint egy krumplit...Mert a valóság az, hogy a "megy vagy nem megy" , e két véglet közt még van pár lépcsőfok. Pl rejtett hibás / szervizelt kártyák a használt piacon. Amiről az eladók szeretnek sumákolni... De lehetne ezt ragozni a végtelenségig. Én úgy vagyok vele hogy HA van lehetőség akkor inkább boltból veszem, mert ha gond van "már az elején", akkor inkább az Alzával intézem, és nem a Józskagyerekkel
-
zebra_hun
veterán
-
Tomassy00
senior tag
A 3090 kicsit más ársávban van, és talán már nem is lehet újat garival venni.
Itt most a 3080 a téma, az új bolti, és a használt. Aki boltból veszi most garival a 3080 -at az ráér két év lejárta után parázni hogy mi lesz ha meghal... Aki meg használtan veszi 0-garanciával,,, nos hát... De neked az hűtés többe van mint ez az Alzás 3080
-
Tomassy00
senior tag
válasz
CyberGekko
üzenetére
Nekem az az inno már itt van az egyik gépben. Az ég világon semmi baja. Úgy voltam vele vásárláskor hogy ha nem jön be, akkor vissza viszem oszt ennyi. Meglepett amúgy, mert arra számítottam én is hogy gagyi meg minden... De nem. Teljesen egybe van a cucc. Nem egy MSI vagy ASUS vagy EVGA de azé nem olyan rossz mint amilyennek (te) is beállítod. Az árát tekintve + a 2év garancia, nem kérdés hogy ez éri meg jobban ha 3080-ban gondolkodik az ember. Használtan 3-5 éves kártyát venni aminek nem tudni az "előéletét"
Hát... -
válasz
CyberGekko
üzenetére
Akkor egyáltalán miért opció, amikor ugyan ennyiért alzanal újat kapsz?
-
Tomassy00
senior tag
válasz
CyberGekko
üzenetére
Mennyiért vannak ? Ha nem titok...
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
F e Z o
üzenetére
MSI 3080 GAMING Z TRIO hűtésénél messze nem jobb az Evga ,kb. a közelébe sem ér sem hatásfokban ,sem hangilag.
Msi egy halk és hűvös kártya ,Evga meg hangos és meleg.
Ettől függetlenül az összeszerelési / forrasztási minősége egy Evga-nak a történet legfelsőbb foka…
Így 5 év használat / idő után én is az Evga t választanám. -
F e Z o
veterán
válasz
CyberGekko
üzenetére
Szerintem, ha léghűtés, akkor az EVGA a legjobb választás.
-
CyberGekko
kezdő
Tanácsot szerertnék kérni hogy melyiket érdemes választani ?
- MSI GeForce RTX 3080 GAMING Z TRIO
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMINGgari nincs egyikre sem.
-
válasz
CyberGekko
üzenetére
Kb. ugyanaz, mind a kettő.

Az egyik legjobb hűtéssel rendelkeznek.
3x8pin-es tápcsatit kér ez is, az is.A GAMING X az 1815 boost clock-os
a GAMING Z pedig 1830.Vedd amelyik jobb áron van, vagy több garival....
-
CyberGekko
kezdő
MSi 3080 Gaming-X és a Gaming-Z között mi akülönbség ? Melyik a jobb ?
-
Volt egy 3080 MSI SUPRIM X a gépemben, ami 420W-ot kajált OC alatt. Meg is csaptam a konfigommal vele a UL.3Dmark lista legelejét. <--
Természetesen csak a pontvadászatig ment rajta az OC, mert pár fps-ért felesleges
kínozni a vga-kat. Így kajált 600W körül a gépem, mert az i7 12700 5220Mhz-en volt,
ami kb. 150-160W-ot kért. -
Grave_444
nagyúr
válasz
CyberGekko
üzenetére
Egy 650-es táp elég lenne. Az a 15 éves nem, a kora miatt egyértelmű a csere.
Amúgy egy 3080 elvan átlag 250W körül UV mellett, gyári órajelen. -
válasz
CyberGekko
üzenetére
Nekem egy i7 12700@5000Mhz és egy EVGA RTX 3080 FTW3 ultra (3x8pin-es tápcsati)
kajált 520W körül konnektorból mérve. A tápom EVGA 750 Supernova.
Szóval ha alapon használod akkor elég lesz a táp, de persze nem árt majd lecserélni,
mert hát jobb a békesség.
A kártyát meg nem árt majd undervolt-olni, mert úgy még kevesebbet kér, ugyanannál a
teljesítménynél. 320w helyett 280-290 -el is megelégszik. -
válasz
CyberGekko
üzenetére
Ez az a táp? <---
Mert ha igen akkor azon csak 2x6pin tápcsati van és a 3080-nak 2x8 kell,
egy combosabb 3080-nak meg 3x8pin is dukál.Amúgy ha alapon van a kártya és a proci is akkor kb. 500W körül kajál a géped.
De azért én sokáig nem használnám 650-es táppal.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
CyberGekko
üzenetére
Attól függ mennyire van elengedve mindkettő.
-
CyberGekko
kezdő
Corsair HX650 tápegység elboldogulna egy 3080-al ? 12700KF mellett?
-
-
Kókuszdió
nagyúr
Némi törődést is érezni ,mostani 581.57 driver Nvidia app telepítése nélkül kimondottan jól szuperál.
Utoljára a 537.58 volt ennyire stabil ami mára kereken 2 éves (új rendszereken is eddig őt használtam).
A játékok képe is egy picit szebb mélyebb színekkel.Jó lenne egy ilyen 20gb-os 3080 ,fejjel ugranék a boltba érte itthon .
-
rup1u5
nagyúr
Eladó RTX 309

-
-
CJ4567
nagyúr
A 9070XT az a 4080/5070Ti teljesítményét hozza, játéktól függően hogy melyik a jobb. Jelen esetben a HZDR, és a CP2077 RT alatt lett volna jobb, mint a 3080, mert nem fogyna el a VRAM (2077 Bench alatt nem fogy el a VRAM, viszont Dogtown-ban RT mellett a 10GB szinte azonnal csődöt jelent)
#40109 Kókuszdió 260k-ért vettem a felbontott Steel Legend Dark-ot, Alzán, tudom hogy ez kiugróan jó ár, én azt érzem, hogy abszolút megérte. +30-70% teljesítmény (RT-ben 30-40% körül van a javulás, raszterben van a 40%+), 16GB VRAM, ~270W-ból képes hozni a gyári teljesítményét, vagy akár többet is, és a gépházba, se köré nem fűt be iszonyat módon, és abszolút halk gyárilag is.
Illetve amit észrevettem, hogy a késői UE4 (pl. Jedi Survivor) és UE5 játékok alatt sokkal simább a frametime grafikon, és ezt a folyamatosságban is észre lehet venni.Jedi Survivor alatt példa, és ilyenkor a 3080-on csak az FPS korlát segített, vagy elviselted, hogy ez ilyen, hiába vettem lentebb a beállításokat, akkor magasabb FPS mellett nem volt olyan folyamatos, mint kellett volna lennie.
Epic beállítások, RT bekapcsolva, DLSS/FSR minőség:
Itt már a 9070XT is alulfeszelve ment. -
Kókuszdió
nagyúr
válasz
CJ4567
üzenetére
Nagy király vagy ,köszönjük szépen!
Használtan garisan nagyon max. 160k ,garancia nélkül meg 140k környékén lehet eladni ezeket a kártyákat...
Erre kéne rá pótolni 150k környékén ,ha szeretne az ember újonnan vásárolni.Elnézve a teszteket ez sajnos nagyon nem éri meg.

Lehetséges majd a későbbiekben a használtpiacon vadászgatni ,de akkor már inkább még fentebb nézelődnék.
Személyes szubjektív hangos véleményem ,bocsánat
-
rodman73
aktív tag
3080-ból melyik gyártó kártyája a leginkább ajánlott? Vega ftw3 és mSI Suprimokat nézegetem leginkább.
-
Swaggering78
kezdő
.
-
Az Afterburner-ben jobb felül van még egy kis windows ikon,
amikor mented el a beállítást akkor az pipáld ki hogy kék legyen és úgy mentsd!
Így már indulásnál az elmentett beállítással fog indulni.
Ezt én is megszívtam az elején.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen processzort vegyek?
- [K2]: AnyDesk átverés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Fitbit Versa 4 okos óra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Honor Magic 6 Pro Epic Green Használt, karcmentes garancia 2027. 10. 31-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Illetve leárazásokon volt már 5€ is.

Hol lehet még a hiba?