- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Dell asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bruticus
csendes tag
válasz
Gyuri27 #10883 üzenetére
köszi ..de már kérdtem tőlük !! ..az ipontól
512es nem votl nekik inkább ugymondom hogy iceQ-s nem volt nekik...csak sima fanos!
256mb-be nemtudom van e nekik iceqba..most irtam nekik..de szerintem hanem volt 512 iceq akkor nemsok remény van 256-ras sem mind1 várom a válaszukat..sima fanos van mind2ből..tudsz válaszolni a fentebb tett kérdéseimre?
és hogyérted ezt hogy nem kell 512mb ?!
thx
-
-
HUNNIA1920
őstag
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Gyuri27 #9817 üzenetére
HD2600Pro OC-je van, az gyk. egy 2600XT, 8k-ért 7600GT-t is bajos szerezni.
HD3850-et meg alaphangon kell venni [link], nem a felharmónikusok között kell keresgélni.
De ha 9-ért tudja csak eladni, és 14k helyett költ 17-et, még akkor is 100 helyett 120% feláráért kap +80-90 helyett +200% teljesítményt, ami nem függ attól, hogy xy program szereti-e a CF-t, nem gondolod hogy kicsit előnyösebb? -
válasz
Gyuri27 #9695 üzenetére
kissé szélsőséges vagy, nem?
az "összetákolt" meg az "ennél jobban nem sikerült eddig optimalizálni semmi mást" között azért van néhány lépcső, szvsz.
szerintem a crysis egy elképesztő technológiai showcase - ahhoz képest, hogy mi mindent csinál egy kép előállításához, meglepően gyors, és nem mellesleg már high beállítások mellett üt mindent látványilag. az más kérdés, hogy lehetne gyorsabb, ha a magamutogatásból egy kicsit visszavettek volna. -
válasz
Gyuri27 #9684 üzenetére
ez tényleg gusztus dolga, lehet a Crysis-t szeretni vagy utálni (érdekes módon semlegesekkel nemigen találkozom
), de hogy "egy összetákolt optimalizálatlan valami" lenne, az elég nagy... khmmmm... valóságtól való távolállás
de egyébként is, csak a példa kedvéért hoztam. 25-30 fps környékén nagyon is számít 10%. -
fagy53
nagyúr
válasz
Gyuri27 #9674 üzenetére
Én meg azt tapasztaltam, hogy a PP kb annyit számít, mint az a 10% teljesítmény különbség. Tény, hogy korszerűbb a 3650-es, ezért ajánlottam a srácnak ezt, de tudni kell, hogy a a két kártya használhatóságát és funkcióit tekintve eléggé kiegyenlített.
Az én 2600 PRO-m idle, nem alig, hanem egyáltalán nem forgott a venti csak időnként.
A biosban kellett beállítanom 10%-os fordulatot állandóra, hogy egyenletesen hangtalanul működjön.
A DX10.1-et meg el lehet felejteni, mert ha lenne is ilyen játék, ez a kártya nem lenne alkalmas a futtatására a szerény FPS-szek miatt. -
-
fagy53
nagyúr
válasz
Gyuri27 #9117 üzenetére
Igen, már én is úgy gondolom, hogy legalább egy év kell még a DX10 ill. a Vista komolyabb térnyeréséhez. A DX9-es játékokra meg sokáig lesz még igény, mert most olvastam, hogy az MS 2010-ig forgalmazza az XP-t.
gbors: gyakorlatilag egy árban vannak, de a teljesítménytöbblet a 9600GT vásárlása mellett szól. Sajnos igazad van, ha azt mondod hiába a korszerűség, az igazi DX10, ha a játékok 99%-a nem a 3850 és társaira íródik.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Gyuri27 #8980 üzenetére
PowerPlay helyett van ATi Tool is, egyébként sem olyan zajos a venti max. fordulaton sem. (nekem annó meg kellett néznem, hogy forog-e egyáltalán
)
CPT.Pirk: Neked "csak" Pro OC-d van (ill. Xpertvision Sonic), azok jellemzően kevesebbet mennek.
Aggregátor: Kényelmesen úgysem lehet 857MHz fölé húzni a GPU-t, teszt erejéig poén, de ezért nem érdemes kiadni plussz pénzt.
-
Sprinter1969
csendes tag
válasz
Gyuri27 #8841 üzenetére
tudsz olvasni te több diplomás !!!
Írtam hogy a nagy kerekben sincs! akkor honnan szerzi, Föld alól !!???
Telefonáld kőrbe holnap az egész országot és akkor mószerold a másikat!
Szerintem ez meddő vita felesleges ezzel hergelni a másikat!
Ez van ezt kell szeretni! De ha tudsz vegyél nekem egyet és küld el holnapra!!! -
Sprinter1969
csendes tag
válasz
Gyuri27 #8837 üzenetére
Hívd fel őket nagyokos és utána mondj bármit is !!!
Ma 15-20 üzletet felhívtam sehol sincs raktáron!! Még a nagykerekben sincs!
Ezt a választ kaptam talán péntekre de nem biztos!
Nem csak gondolkodok utána járok!! Oké Gyuri27
Azért ezt nézd meg keresd az AGP-nél
http://webshop.amorfnet.hu/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=31 -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Gyuri27 #8824 üzenetére
Az se semmi, csak bánt egy kicsit, hogy mindíg elszúrom ezeket a vételeket. A mobilokkal dettó így vagyok. Úgy örültem neki amikor megvettem, egy kicsit mostmár bosszús vagyok, hogy nem tudtam két hetet várni vele. Nekem azonnal kellett.
Na de sebaj, mert ahogyan látom a teszteket sok helyen csak fél vagy 1 fps különbség van a két kari között, jó néha 4-5 fps. Ez azért nem olyan nagy szám. Gondolom ez a kari (mivel azért csak alsó-középkategóriás) nem jelent számottevő gyorsulást a gyorsabb ram. Esetleg akkor lenne sokkal gyorsabb ha GPU sebessége is ugyanilyen arányban lenne fürgébb.
Hmmm. Mindegy, lehet észre sem venném játék közben csak akkor ha közben menne egy fps mérő.
Köszi a kelégítő válaszotokat.
Na de van ami egy fél órája felvidított. Sikerült úgy tűnik eladnom a a procimat 15K-ba.
Már nézegetem a procikat, ami majd jobban megkergeti a kis 2600-at. -
-
Acta@
csendes tag
válasz
Gyuri27 #8000 üzenetére
Kösz a segítséget. Egyébként teszteket próbáltam minél többet olvasni, csak attól tartok hogy nem tükrözik 100%-ban a valóságot. De remélem igazuk van. A 8x-os pcie-től azért féltem, mert a cf és sli rendszereket mindig csúcskategóriás gépeken futtatták, nehogy bármi visszafogja, ott meg mindig 16-osat használtak. Mindenesetre
-
válasz
Gyuri27 #7712 üzenetére
Igen, a 2600XT-hez kevés a P4-3GHz. Nagyon kevés. 3.6-on még mindig nagyon kevés. Konkrét példák arra, hogy mennyivel mozdított előre az E2180, nem éppen CPU limites beállításokkal: Doom3 (52->75), Bioshock (28->40), Heroes 5 (22->45), Oblivion (20->nemtudommennyide30tutilesz).
Ui: ezekben a számokban persze a RAM is benne van, de szerintem a DDR-400-as RAM-ok annyira nem lehettek szűk keresztmetszetek.
-
{Zodiac}
senior tag
válasz
Gyuri27 #7681 üzenetére
pontosan, ezért nem lehetett itthon kapni, mert visszahívták őket, de az csak a kereskedőkön múlt, hogy vissza is küldik-e... az enyém Hong-Kong-ból való és ott is mondták, hogy nem értik, miért nem küldték vissza európából... de a sapphire-ról nem hallottam ilyet, hogy visszahívta volna a kártyáit, mert szarok... na erről ennyit
szóval etikus üzleti viselkedés esetén nem találkozhattunk volna problémás leadtekkel. Nem hiába gyártanak cuccokat a Nasa-nak is.
-
{Zodiac}
senior tag
-
strebacom
senior tag
Ja ezt most azért kaptam, mert hogy nem eredeti, de megvolt a CE változat, csak mikor feltörték akkor eladtam egy hülyegyereknek, de a tört is tökéletesen ment addig, még belenem került ez a 2600Pro...De leszarom az egészet amúgy is csak egy szar hent volt semmi más....
-
strebacom
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged