- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
A piacon a felsőkategóriát leszámítva, nem sok olyan VGA van ami sokkal gyorsabb lenne a 2600XT-nél, már mint a normál boltokban. Középkategóriában melyik most a nyerőbb, az időtállóság tekintete is fontos. 9600GT, vagy HD3850 vagy 2900XT? ezek most annyiba kerülnek amennyiért egy jópár hete vettem 2600XT-met.
24-26K
-
grunge
addikt
no skacok, nem lesz 8.5? vagy csak tiszavirág sorsra itéltetett?
-
bubuka71
aktív tag
a 7.8as catalystot érdemes lecserélni a 8.4re ?
-
bach22
tag
hali! szeptemberben újjítanék gépet, csak nem tudom eldönteni, hogy maradjon az s939-es lap, vagy cseréljem le am2-esre, tudtok segíteni? bocsi hogy egy kicsit offolok, csak itt tudom, hogy segítőkész emberek vannak
-
Gyuri27
félisten
válasz
Májsztró #9892 üzenetére
"Konfigcsere lett , 4000+ Am2 Brisbane-ra , tuningoltam 2625mhzen jár a kicsike , és úgy értem hogy ebből a kártyából egy raklap processzor se hozna ki többet "
Azért nem hozna ki belőle többet egy nagyobb proci mert itt már vga limit van. Egy 2600-ra tuningolt x2 barátja egy 3850-s pl. -
"A rátartás miatt írtam 2.8GHz-et az A64 egymagosra, és ez nem rosszabb mint az E2160 2GHz-en"
ööööö... hát azoknál a játékoknál, amik csak egy magot használnak, tényleg nem, sőt, talán 15-20%-kal gyorsabb isNeked is, meg a Acta@-nek is csak azt tudom mondani, amit VaniliásRönknek 1-2 hónapja:
Oblivion 12x10, max beállítások:
- E2180@2GHz: cca. 41fps
- E2180@3GHz: cca. 59fpsEmellett a WiC a másik játék, ahol biztos vagyok benne, hogy kétmagos CPU nélkül nem sokra jutsz. A többi A-listásban vszleg nincs komoly gond.
-
Májsztró
addikt
most procicsere után látványosan jobban mennek a dolgok. A64 s939 3500+ Venice procim volt , egész erőteljesen szabtak vele a dolgok. Konfigcsere lett , 4000+ Am2 Brisbane-ra , tuningoltam 2625mhzen jár a kicsike , és úgy értem hogy ebből a kártyából egy raklap processzor se hozna ki többet
-
Acta@
csendes tag
3700+ Sandi húzással úgy vettem észre, 2,8 kb tényleg elég, onnantól 3Ghz-ig már nem dobott lényegesen többet a 3D, de ez abszulút rendszerfüggő. Igaz, hogy 2magos kell ahoz hogy tutira kihozd belőle a max-ot de egy erős egymagos rendszert csak emiatt nem kell feltétlen cserélni, max húzni kicsit.
szerk.: persze ha a videokarit is húzod, akkor már kell a 2 mag
-
fagy53
nagyúr
Sajnos az A64 3800+ és az X2 3800+ AGP-s konfigban van, így a 2600-at sehogyan nem tudom beletenni.
Annakidején a két poci cseréjénél a szénné húzott, 500@760MHz, 76GS-szel szinte semmi különbséget nem tapasztaltam a játékokban, csak a 3DM06 adott több pontot, különösen a procira. Meg persze a Lost Pl cave tesztje.
A 76GS ezen az órajelen a mai játékokban kb 30-40%-kal gyengébb mint az XT, de a régieknél 10%-ra is csökkenhet a különbség.
A konfig és VGA különbségek áthidalására, a SuperPi-tkezdtem el bevetni és valóban közös nevezőre lehet hozni a különböző procikat a segítségével.
Az E2160 1.6GHz órajel felett gyakorlatilag kihajtja az XT-t, és az 1M SPi érték megegyezik az X2 2.4GHz-es SPi értékével. Szerintem az átlagos játékokban a sima A64 2.6GHz környékén teljesen megegyezően bánik a 2600-al, mint az X2 2.4GHz-en.
A rátartás miatt írtam 2.8GHz-et az A64 egymagosra, és ez nem rosszabb mint az E2160 2GHz-en.
A 96GT-t viszont nem ajánlom az egymagos A64-gyel 3GHz alatt használni. -
bubuka71
aktív tag
amd athlon 3200+ akkor nem tudja kihajtani . most 2800+os sempron hajtja ezt cserélném ki .
-
tzsolesz
nagyúr
Egyébként kb milyen AMD-nek felel meg egy E4500-as? Soha nem volt még AMD-m, de hazudok volt egy 133Mhz-es régen, annek nem tudom mi volt a neve.
Egyébként úgy látom a 2600XT mellé AMD-ben is dupla magosat ajánl itt is mindenki.
-
Gyuri27
félisten
válasz
HUNNIA1920 #9862 üzenetére
Nagy kő esett le a szívemről
-
t1
veterán
válasz
bubuka71 #9867 üzenetére
- Athlon X2 4200+ S940 AM2 Brisbane dobozos vadiúj 3 év gar: 11.990,-
- Athlon X2 4600+ S940 AM2 Brisbane tálcás vadiúj 3 év gar AKCIÓ: 12.500,-
- Athlon X2 4800+ S940 AM2 Brisbane tálcás vadiúj 3 év gar AKCIÓ: 14.500,-
- Athlon X2 4800+ S940 AM2 Brisbane dobozos vadiúj 3 év gar AKCIÓ: 14.990,-
- Athlon X2 5000+ S940 AM2 Brisbane dobozos vadiúj 3 év garancia: 16.500,-
- Athlon X2 5600+ S940 AM2 Windsor dobozos vadiúj 3 év garancia: 23.500,-
- Athlon X2 6000+ S940 AM2 Windsor dobozos vadiúj 3 év garancia: 28.990,-
- Athlon X2 6400+ S940 AM2 Black Edition BOX vadiúj 3 év gar AKCIÓ: 31.990,-Gianni-nál..
-
bubuka71
aktív tag
hali . milyen 2magos amd proci hajtja meg a 2600xt-t ?
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
HUNNIA1920 #9859 üzenetére
Csak az nfs játékoknál vagy minden játéknál?
-
Gyuri27
félisten
válasz
HUNNIA1920 #9857 üzenetére
Ha rá keresel emlegetnek valami [link] patchet. Gondolom a game eredeti. Más játékkal is van ilyen?
-
Gyuri27
félisten
válasz
HUNNIA1920 #9853 üzenetére
Várom a fejleményeket. Egy 8.4-s drivert is dobj a vga-hoz ha még nincs fönn.
-
HUNNIA1920
őstag
-
Gyuri27
félisten
válasz
HUNNIA1920 #9851 üzenetére
Nem feltétlen vga probléma. Nekem mikor hasonló volt akkor tuningolva volt a gép és valamit nem szeretett. Tehát ha nem alapon csinálja akkor gyanakodj.
-
HUNNIA1920
őstag
Sziasztok!
Egy olyan problámám lenne, hogy a Sapphire 2600XT 256MB GDDR3 - as VGA - m rakoncátlankodik. Van hogy a win. betöltődése után, valamilyen hiba ablakot tesz ki, hogy "memória címzési hiba" meg hogy "hiba oka: read". Mindezt egy ATI VIDEO BIOS nevű ablakban.
A másik meg az, hogy a játékok hibával kilépnek pl.: Underground 2 pár perc után: "A win. hibát észlelt ezért leáll, a kellemetlenségekért elnézést kérünk.", vagy a Rush for Berlin is 5 perc után kilép.
Kérdésem, hogy mi lehet a probléma?
Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv: Tamás -
psyho85
aktív tag
válasz
tzsolesz #9849 üzenetére
Nem tudom, nem néztem utána, de a gddr3/4 RAM az XT-ken, az már nem 256bit-es
? Mert ugye a pro-n lévő DDR az csak 128-as, ami azért nem mindegy
. Azért mertem a memóriára hivatkozni, mert tudtommal az kell jobban/nagyobrészt/akármi az AA-hoz - tehát azt "eszi jobban". Tágítsátok tudatom, bizonytalan vagyok
.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
psyho85 #9847 üzenetére
A GDDR3 (700Mhz), és a GDDR4 (1100Mhz) es 2600XT között is csak 1-2 esetleg 3 fps különbség van. 400Mhz plussz= átlag 2-3 fps. Tehát nem hiszem hogy a gyorsabb RAM-al jobb az XT a Pro-nál. 8.000 Ft volt a különbség amikor én vettem a GDDR3-as XT-t.
Nem hiszem hogy csak az órajelekben lenne különbség.
Például hiába húztam én a 9550-es radeont 9600XT órajeleire, akko is lezúzta az XT. -
fagy53
nagyúr
válasz
tzsolesz #9846 üzenetére
Ennyiért meg különösen vivát neki, mert a mostani játékokban nyújtott teljesítményéért ez az ár nagyon jó.
Éppen a duplájáért vettem tavaly márciusban a 7600GS GDDR3-as karit, és csak feleannyit tud a régebbi játékokban, a maiaknál meg nagyobb a különbség.psyho85: az XT-nek pontosan ugyanennyi gondja van az AA-val 850/1100-on.
A PRO és az XT csak az órajelekben különböznek, azonos órajellel ugyanazt a teljesítményt nyújtják. -
psyho85
aktív tag
Üdv! Olvasgatva itt a procilimitről és a kari AA/AF-hez való viszonyáról, kicsit "megtekergettem a nyakát" a rendszernek. A 4,1Ghz-re felhúzott Prescott-al a windows még felállt, de játszani nem sikerült, nem bírták a ramok. Viszont, 3,7Ghz (275Mhz Bus, 200Mhz RAM@2,5-4-4-7) -el már simán mentek a dolgok, de a Call of Duty 4-ben az AA még mindig halált okozott max graf és max AF mellett 1024/768-ban - anélkül viszont tökéletesen futott, fps-t ugyan nem mértem. Ez persze egy 2600pro (@850/1100), egy XT-nek valóban nem lehet sok gondja az AA-val, a gyorsabb memória a "ludas", gondolom én. Szóval szvsz még többet is ki lehet hozni belőle, de mondjuk egy Prescott magos cucc ma már kezd nagyon kevés lenni.
-
tzsolesz
nagyúr
Ez a kari pedig most éli a virágkorátm hiszen a 8.4 catalist óta elég jól elbánik az élsimítással is már egy két játéknál (persze nem mindenhol). Bár lehetne jobb is. Ettől ez már nem lesz jobb. De a Gf8600 szériát ma már utóléri,és le is hagyja, egy csomó tesztben.
Pláne akkor majd, amikor valóban kijönnek a várva várt újfejlesztésű játékok, amik az ATI új architectúrájának kedvez majd.
Vivat HD2600XT! -
bolcsodal
addikt
válasz
tzsolesz #9844 üzenetére
1024/768-ban elég sokmindenhez elég. Mondjuk Full AA/AF 1024/768-ban Teljes object details mellett 30FPS alatt teljesítl Dungeon Siege II-ben. Ami elég ótvar....
Direct3D DirectX 9,0c-ben. Gondolom a proci nem fogja vissza, mert elég jól belendül, ha kikapcsolom az AA/AF-et.
-
tzsolesz
nagyúr
Én azt mondom, hogy most kezd feljönni az AMD is, remélem odacsap az intelnek, hátha még olcsóbban jutok hozzá egy yorkfield-hez a közeljövőben.
Bár igaz, hogy amilyen játékokkal mostanában játszom ahhoz elég a 2600Xt E4500 páros.
-
grunge
addikt
igazatok van!tény és valo h jobbak voltak akkor a zöldek! akkor én is azt vettem volna nem intelt...
-
válasz
VaniliásRönk #9840 üzenetére
így igaz, viszont a Nehalemekben ismét lesz HT, tehát szó nincs kukáról.
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
grunge
addikt
válasz
bolcsodal #9837 üzenetére
jooo de akkor nem az volt a cél hogy 2 magos procit 'emuláljanak' egy magon. ez a ht dolog olyasmi volt (ha jol emléxem),hogy ha egy proci 100%-on pörgött akkor fizikailag "pihent" egy része, azaz nem volt kihasználva. a ht-erre a részre gyurt rá. persze ezt nem lehet összehasonlitani a mai 2 magos dolgokkal, architekturákkal. akkoriban azért nagy szo volt, és hasznos
-
bolcsodal
addikt
Legyen úgy. De ha belegondolsz a két logikai szál ugyanazt a cahce-t használta a HT-s prociknál. Tehát erőteljesen parasztvakítás volt, csak úgy mint a PAT a Canterwood és a Springdale lapokban...
Ha érne valamit, akkor most a kétmagos procik 4 magosnak számítanának...
A Quad meg 8 magosnak..nemhiába dobták ki a szemétbe az egészet.
Persze más architektúra..de mégis...
Szerintem....
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
bolcsodal #9833 üzenetére
Csak összehoztuk. KÉT MAG KELL, ÉS NEM HT. Az meg hogy a prescott gyengébb a D-nél nem is volt kérdés, a 2Mb L2 szép szép, mondjuk egy E4000-es szérában, de nem egy prescott-ban.
Utóirat: De azért amikor letiltottam a BIOS-ban a HT-t, enyhén hátravágott a különbség, már win használatakor is, játékról nem is beszélve.
-
bolcsodal
addikt
válasz
tzsolesz #9832 üzenetére
Akkor fűzzük össze. A HD2600XT-t egymagos procival nem lehet szinte kihajtani játékokban. A HT pedig egy vicc, egyáltalán nem összevethető a két fizikai mag előnyeivel. Az összehasonlítás nem volt a legjobb, mivel a 805-ös a leggyengébb Pentium D...
Még úgy is gyengébb az egymagos Prescott, hogy 2MB cache-t heggesztettek hozzá...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
bolcsodal #9831 üzenetére
Ez tényleg egymagos volt. Csak HT-s. Egyébként a 805-nél ott van hogy multicore, tehát az tényleg 2 magos, az enyém csak egy. Amúgy olyan alaplapban volt benne ami még nem támogatta a kétmagos procikat, de a HT már igen, egyébként nem is ment volna. A feladatkezelő is kétmagosnak látta a HT miatt.
Érdekes hogy egyébként jobb tulajdonságai vannak a 640-nek, mint a D-nek, lásd 533 ergo 800 Mhz front side bus.
Abból is látszik a különbség, hogy a D-nek 2x1Mb L2 cache van, a 640-nek 1x2Mb.De ez már annyira OFF, hogy engem kifognak innen vágni.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
bolcsodal #9829 üzenetére
Nem nem, ez az én régi pontosan 3.2 Ghz-es prockóm volt amit eladtam.Egymagos volt a kicsike, csak két szálon futtatott egyes műveleteket, így elég közel állt a kétmagos testvéreihez, gyors is volt mint az atom, de a 4500-as 5-6 szor gyorsabb a tesztekben is amiket elvégeztem.
Tudom hogy te mire gondolsz, amúgy ez is D jelzésű volt, de mégsem az a "D" amiről beszélünk. Jó is lett volna, mert az elég lett volna nekem, sőtt.A szériaszáma 640. Itt az infó róla
-
bolcsodal
addikt
válasz
tzsolesz #9828 üzenetére
"P4 3Ghz HT 2Mb L2 cache " ilyen proci csak Pentium D szériában van, ami eleve két prescott magot tartalmaz.
Egymagos procival nehéz kihajtani ezt a kártyát..persze nem lehetetelen. Egy szorzolock mentes 3GHz-es Northwood-ot fel lehet tolni 4GHz-re..azzal talán elszaladgál....
-
tzsolesz
nagyúr
A fifa 08 jól megy egy 9550 radeonnal is. Máshol lesz a baj.
A Prostreet-nk meg proci kell nagyobb, mivel az nálad erősen CPU limites. Nem a videókártyának kell egyébként nagyobb proci, hanem a mai játékok futnak sokkal jobban kétmaggal, mint egy maggal. Tapasztalatból mondom.
Pentiumom volt 2600xt-vel. Utána vettem bele egy E4500-at, 10-15 fps-el jobb egy csomó játék. Ami azért nem elhanyagolható.Ami előtte szaggatott az ma simán megy kétszer olyan grafikai beállítás mellett.Nem azért kell kétmagos proci hogy kihajtsa a kártyát(mert állítólag egy P4 3Ghz HT 2Mb L2 cache már megfelelően kiszolgálja), hanem azért hogy ne ugorj CPU limitbe egyes játékoknál.
A pro street még nálam is CPU limites!
-
Net75
csendes tag
A HL2 jó is volt, de most lehet megoldódott az catalyst 8.4 el nem szaggat a fifa menü.
Ha a fifa megy minden ok
főleg azzal játszom
De köszi a gyors választ.
-
Net75
csendes tag
Sziasztok
P4 2.8Ghz proc
1G ram
HD2600XT 256MB DDR3 AGP
450 W Chieftec táp
Omega driverJelenség:
pl. NFS prostreet leakad, újraindul a gép
Fifa 08 lassú menü a játék normálLehet nem szolgálja ki a gép ezt a kártyát?
Itt olvasom hogy ehez mindenképpen 2 magvas proci kéne?
Akkor miért is árulják AGP-be?Amivel nem volt gond Airbone,Half-life2
De valaki tudna mondani fix olyan játékokat amit ez a kártya szeret. Bár elég jó hogy a kártya mondja meg mivel játszak
Na mind 1
Várom a tippeket ötleteket, köszi
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #9823 üzenetére
Azért a végére valahogy mindig egy a véleményünk (az esetek többségében).
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #9819 üzenetére
Ha oc-je van az más. Viszont 24k-s árnál meg a bolt a sz@r.
Azt, hogy én mit gondolok nem nagyon számít. A lényeg egy, ha nincs 17k-ja akkor mi van? Mert könnyen adni olyan tanácsot, hogy pótold meg 17k-val. Azt meg egy szóval nem mondtam, hogy a pro cf ütőképes. Szerintem most kellene várni. Jönnek hamarosan a 4xxx-s vga-k. Addig a pénz is gyűlik. Így szvsz 1-2 hónap múlva használtan ócsól esz a 3850. -
grunge
addikt
válasz
sztem is jobb ebben a kategoriában inkább egykártyás rendszerben gondolkodni! kevesebb fogyasztás, hötermelés, no kompatibiltási problémák..
-
KrAt
veterán
válasz
Hát van benne vmi..
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Gyuri27 #9817 üzenetére
HD2600Pro OC-je van, az gyk. egy 2600XT, 8k-ért 7600GT-t is bajos szerezni.
HD3850-et meg alaphangon kell venni [link], nem a felharmónikusok között kell keresgélni.
De ha 9-ért tudja csak eladni, és 14k helyett költ 17-et, még akkor is 100 helyett 120% feláráért kap +80-90 helyett +200% teljesítményt, ami nem függ attól, hogy xy program szereti-e a CF-t, nem gondolod hogy kicsit előnyösebb? -
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #9816 üzenetére
Ezzel csak az a bibi, hogy a 2600pro ára bótban 12k. Tehát eladja 8k-ért. Max 9. A 3850 meg 26-27k alaphangon.
-
KrAt
veterán
válasz
VaniliásRönk #9812 üzenetére
Az ok, de nekem már van egy 2600pro-m, amellé akarok mégegyet
-
bubuka71
aktív tag
válasz
hali . 2600xt megér 16400 ft-ot ?
-
bolcsodal
addikt
válasz
Két XT tud annyit, mint egy 3850-es?
-
KrAt
veterán
Erősen gondolkozom rajta, hogy szerzek mégegy 2600 PRo OC (ddr3) és berakom cf-be.. Szerintetek lenne értelme?
Mert elég olcsón lehetne szerintem szerezni egy másik karit, és azért ha megrángatom xt fölé, simán jó teljesítménye lenne, nem?
-
bolcsodal
addikt
válasz
BabLeWeS #9807 üzenetére
Bakker azért néha olvasgass utána annak, amit leírsz....
Teszem hozzá legutóbb a szüleim gépére csak vírusírtót sikerült rátennem (Avast Home), mielőtt feltettem a tűzfalat. Mire lehúztam netről a Comodo tűzfalat telepíthettem újra a rendszert...
Az első 15 percben vagy 40 támadást fogott meg az Avast, de volt köztük olyan, amivel nem tudott mit tenni...
Síma SP1-es windóz volt...
De a hardvert nem ette meg a vírus...
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
tzsolesz #9806 üzenetére
nem szószerint kóstolta meg
hanem nem tudom kifejezni magam
sztem túlhajtotta vagy nem tudom de az alaplapra mászott rá a vírus és a csávó nem mekk mester mer programozó
de a vinyóm már amugy is haldoklott 160GB-ből látott friss xp-vel 126GB-t mondjuk volt ugy hogy 1 nap alatt látott a vinyó 4x vista-t (2x home 1x ultimate 1x basic) meg 5x xp
de hát már az is 5 éves vinyó volt... de szerintem ne találkozzál virusokkal
nem éri meg...
-
tzsolesz
nagyúr
Én már hallottam olyat, hogy egy vírus, túlhajtja a vinyót(látni még nem láttam, csak valahol olvastam), de más hardver meghibásodásáról még nem. Elég elképzelhetetlen hogy az alaplapot "megkóstolta a vírus". Hogyan?
Az a szerelő nem mekkmester volt a meséből, mert akkor lehet benne valami, ha ő mondja. -
BabLeWeS
csendes tag
Nem!! a mostani gépem a régira épült januárba--> ugyaz az a hát, vinyó, dvd-iro-olvasó, és a táp a többi mind új mer az az előtti gépet 2003-ba juliba vettem és már elavult volt!!
na aki csinálta a gépet ő mondta hogy a vírus megkóstolta az alaplapom és az alaplap már nem sokáig fogja bírni az én használatom alatt!!és ahogy mondta szeptemberbe az január 2.dik én be is következett...
a régi vinyót meg azt mondták a boltba h a vírus ette meg!!a tápnak meg valami hűtésgondjai voltak
raziel: nekem nem a vírústol ment szét a tápom csak a vinyó de az már megélt 1 trójait
az a gyerek csak jácca a fejét... szerintem
CPT.Pirk: szerintem az a táp se volt szétszedve meg jók a képek
valamiért nagyanyám gépére emlékeztet a kb 2cm-s por a gép belsejében
-
Xyron
csendes tag
válasz
CPT.Pirk #9789 üzenetére
Játék közben egyszercsak bevillan egy fekete kép amin függőleges szürke csíkok vannak aztán nagy feketeség, amíg vagy tovább nem megy a játék, vagy kilép az asztalra és elkezd vinnyogni egy figyelmeztetés, hogy a képernyő illesztőprogram leállt majd helyre állt, de kilép a játékból ezalatt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szupervékony kávát kap a Realme GT7 5G
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Cooler Master CK350 Mechanikus billentyűzet Brown Switch RGB Megkímélt állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest