- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
Robinhofan #7869 üzenetére
#1 hsz!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Robinhofan #7499 üzenetére
1280*720 DX7, 4XAA, minden más maxon, így 70-140 között van, füst közepén sem megy át diavetítésbe. (ezek az értékek normális proceszorral, és a multigpu parancs bekapcsolásával érthetők)
7600GT-nél elég dúrván jobb, de megvenni akkor érdemes, ha nem egy celeron mellé veszed.
bolcsodal: Nincs semmi hibaüzi, amiket írtam, aszthiszem a restart után keletkeznek.
-
Makaveli
senior tag
válasz
Robinhofan #7503 üzenetére
Sztem megéri ilyet venni. Amúgy valaki az én kérdésemre?
-
efegyke
tag
válasz
Sztem írdd le milyen konfigod van és akkor meg tudjuk mondani vegyél-e.Amúgy sokkal jobb mint egy 7600GT márcsak azért is mert olcsóbb de gyorsabb.A driverrel meg nincs sok baj simán meg lehet csinálni elsőre is jól.Nekem is 8.2 van fent és szuper.
Én pl úgy csináltam mindig hogy felraktam a windowst és a drivereket, KIVÉVE A VGA-ét(mert az változott legsűrűbben).Ezek után leghostoltam bootit-tel az egész meghajtót és mikor jött az új kari ghost vissza és minden elölről mintha benne se lett volna a régi kártya.Ezzel fél napokat lehet nyerni
-
barnam_
nagyúr
válasz
Megéri, a driver-el sincs gond, ha megfelelően telepíted fel.
Milyen gépbe kellene? Mert ha valami Celeron, akkor nincs értelme... -
grunge
addikt
válasz
jobnak jobb, de ugye agp...sztem tedd félre a lovét platform cserére. márha akarsz egyáltalán olyat, ha nem akkor probáld be a dolgot saját felelősségre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen okostelefont vegyek?
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Stellar Blade
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged