- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Dell asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
VW_Beetle
tag
Na nekem megint újabb örörm a 8.2-es Catalsyt után plusz 3 FPS-el tolom a CS-t és a Bioshockot meg plusz 2-vel ez már valami
-
VW_Beetle
tag
Én meg most gondolkozok egy 8800GS vételével, de nincs szívem ezt a kis drágát eladni
-
VW_Beetle
tag
válasz
barnam_ #7049 üzenetére
Szép nagyon.... na és egy érdekesség minden simán ment erre ma ugy 16 körül videokari eléggé furákat mmávelt ki-majd bekapcsolom ugy 2 óra külömbséggel erre belép és pár másodperc mulva összeeset a kép.. jó okés ezt 4x eljátszotta begurultam kivittem lehűteni... betettem a fagyasztóba
aztán BIOS reset... na hát semmi ujraraktam a Winfost erre most jó wááá és emiatt odalett 3 filmem ez mitől lehetett kérdem én
??
-
VW_Beetle
tag
ÉS még1x köszönöm a segítségeteket
-
-
VW_Beetle
tag
Más programok amik kérnek .Net-et azok meg simán mennek
-
VW_Beetle
tag
Magyar a win, de Net 3.0-at hazsnálok és az is magyar
-
VW_Beetle
tag
NA ez mitől van nékem.. és erre mi a megoldás??-> [link]
-
VW_Beetle
tag
Leteszteltem a HD2600XT-mel a Crysist az új 8.1-es driverrel Vistán na egy kicsit fura de őssz vissz 2 FPS külömbség jött ki, de COD4-nél már 4
CS-nél meg még mindig 70FPS FULL HIGH minden
-
VW_Beetle
tag
Na sikerült 915 fölé húzni a picit 925-re ment fel tudom nem sok de 3dMark06-ot viszsi csak az a baj hogy a lapom nem engedi a prochuzást ClockGen-el megpróbálom megy majd ki és bekapcsolom és akkor sipit és kész reset bios
most akkor vehetek új alaplapot??
-
VW_Beetle
tag
Sziasztok na nekem az lenen a gond hogy sok tesztben olvastam hogy a HD2600XT-m Sapphire megy 900MHZ-en a memory clock de ezt amikor feltesezm oda akkor még megy de jtáékot elinditok és vége kiüti magát
Ja és hogyna tudta az egyik uriember 11 ezres értéket a 2600por-jával
Nekem 4200-os procival 2 GB Ram és egy meghuzatott 887-ig VGa-val kaptam 5k-s értéket
-
VW_Beetle
tag
Nekem az a bajom hogy amikor felhuzom a memoryt 900MHZ-ig aztán elinditoma tezstet a felnél kifagy de szerintem ez nem a max a cuccnak vagy igen??
-
VW_Beetle
tag
Nekem az a bajom hogy Catalytnál egyzserűen átállitom az órajelet és mindig visszaugrik eredeti állapotra ez mi miatt van??
-
VW_Beetle
tag
válasz
Ace Ventura #4129 üzenetére
Szia vegyél nyugodtan nagyon jó vétel olcsó és szuper én szeély szerint javasolni tudom
-
VW_Beetle
tag
Ahogy látom akkor még én örülök az 5453-as pöttyös eredményemnek
-
VW_Beetle
tag
én is azt ami nem akármi egy gyöngyszem
az első DX10-es karim
-
VW_Beetle
tag
Na ma is történt egy csoda fetudtam huzni a VGA-t kemény 20 perc játék erejéig 921/876Mhz-re nagyon örültem aztán lefagyott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged