Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bolcsodal #7472 üzenetére
Le kelett volna fényképezni, mert uninstall után nekem 2d-ben pl. mozilla ablakból etüntek a gombok, színek, mintha sosem lettek volna ott, aztán variálódtak attól függően, hol volt az egér... Egyébként most újra meg fogom próbálni, mert jelenleg egyik driverrel sem vagyok képes CoD UO-t v. CoD2 -őt játszani, rendszerint random módon vagy 1-2 per után megfagy, vagy 1 órás intervallumon bellül. Előállt olyan jelenség, hogy éppen jeepben ültem CoD UO-n, erre játék megfagy, kép kimerevedik, de a kocsi motorhangja még két perc múlvi is változott...
Valószínüleg ez a codos probléma is csak engem sújt a komplett játékostársadalomból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest