- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Nem kéri tovább a nekik fejlesztett csúcs-GeForce-ot Kína?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Chromecast topic
-
21653 - 21601
21653 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
veterán
Nekem volt párszor ilyen, töröld le és tedd fel újra az app-ot. Be kell újra lépni meg minden. Sajnos ilyen színvonalú ez a bank.
-
wjbhbdux
veterán
Segítség, az appban egyszer kiválasztottam Qvik fizetésnél hogy másik appban (wise) szeretném és azóta átdobja oda. Sehol nem találom hogy lehet kikapcsolni, csak a wise app letiltása a készüléken segít vészmegoldásképp.
-
mokus18
tag
Sziasztok!
Nálatok működik az OTP alkalmazás push üzenetei?
Semmiről nem érkezik, legyen szó utalás, kártyás vásárlás, bejelentkezés, vagy akár jóváírás/terhelés - semmire sem jön. -
xrvman
őstag
-
Moleman
addikt
-
xrvman
őstag
ott is lehet választani, hogy az neked nem jó, és SMS-t kérsz.
szoktam használni így, mert nincs mindig nálam az az eszköz, ahol az app is van, de valamiért be kell lépnem idegen helyen böngészőből.
(szóval mindig van egy lenyitható opció a weben, hogy nem kaptam értesítést, nem tudom beolvasni, stb, míg végül csak eljutsz oda, hogy sms-t küld a szerencsétlen OTP)Köszi, siker!
Régebben volt csekkbefizetési lehetőség webes felületen is. Ez most már nincs? Ha nincs, nem nagy ügy, akkor elballagok postára és befizetem. -
VikMorroHun
őstag
-
DS39
nagyúr
ott is lehet választani, hogy az neked nem jó, és SMS-t kérsz.
szoktam használni így, mert nincs mindig nálam az az eszköz, ahol az app is van, de valamiért be kell lépnem idegen helyen böngészőből.
(szóval mindig van egy lenyitható opció a weben, hogy nem kaptam értesítést, nem tudom beolvasni, stb, míg végül csak eljutsz oda, hogy sms-t küld a szerencsétlen OTP) -
xrvman
őstag
Hát sajnos nem, nem kaptam meg. Az értesítés után QR kódot kér és nem SMS-t ahogy vártam volna. Telefon szervizben van, ideiglesen jó lett volna SMS-t kérni és úgy belépni a weboldalra.
-
Bal0924
senior tag
Köszi a segítséget!
Sikerült megcsinálni. -
namenlos
tag
-
perempe
veterán
My unicredit banking utaltam a villanyszámlát elektromosszamla@mvm.hu címre, de nem szerepelt semmi a közlemény rovatban, pedig írtam, amit kellene sima átutalásnál.
-
Bal0924
senior tag
-
DS39
nagyúr
Valószínűleg igen.
Egyébként az app-os belépés jóváhagyása képernyő esetén (PC böngészőben) van opció SMS-t kérni. (Azt kell választani hogy nem kaptam meg az értesítést, stb) -
Bal0924
senior tag
Az új telefonon az alkalmazást 24 órával a telepítés után tudod regisztrálni, utána oda fogja küldeni a 2FA megerősítést. A régi telefonon a beállításokban találod a mobil eszköz törlését (igen, az az), de én nem tenném az új regisztrálása előtt, mert akkor nem fogsz tudni az alkalmazással belépni az egyikről sem.
Amíg az újon nem aktiválódik, addig ne töröljem a másikon, köszi!
Csak egy feltevés, ha az összes telefonról törlöm a "mobil eszköz törlése"-t . Akkor visszatér az sms belépéshez?
-
viktorhu
veterán
A beállításokban olyat találtam, "mobil eszköz törlése". Ez lenne az?
Van itt még olyan lehetőség, hogy "internet- és mobilbank belépés letiltása". De asszem erre azt olvastam, hogy akkor az egész számlát blokkolom.
Csak azért nem merek csak úgy kattingatni, mert ha véletlenül blokkolnám a számlát, az baj lenne és akkor be kellene menni és az nagon nem szeretném.
Az új telefonon az alkalmazást 24 órával a telepítés után tudod regisztrálni, utána oda fogja küldeni a 2FA megerősítést. A régi telefonon a beállításokban találod a mobil eszköz törlését (igen, az az), de én nem tenném az új regisztrálása előtt, mert akkor nem fogsz tudni az alkalmazással belépni az egyikről sem.
-
Bal0924
senior tag
1. Szerintem ha van aktív Mobilalkalmazás, akkor arra jön az értesítés. (Ha nincs, akkor SMS megy.) Mindenképpen kétfaktoros a belépés, olyan nincs, hogy semmi sincs. (Esetleg DÁP-belépés lehet az alternatíva)
2. Internetbankban Beállítások » Eszközök áttekintése, letiltása. Itt az odal legalján megjelennek az aktív Mobilalkalmazás eszközök, melyek közül ami nem kell, azt letilthatod.
3. Azt nem tudom, hogy mi történik ilyenkor azzal az eszközön lévő appal, amelyiket letiltod. Lehet, kijelentkeztet csak simán, és akkor vissza is tudsz lépni a másik felhasználóval. Ha nem ez történik, érdemes letörölni, és újratelepíteni az appot.
A beállításokban olyat találtam, "mobil eszköz törlése". Ez lenne az?
Van itt még olyan lehetőség, hogy "internet- és mobilbank belépés letiltása". De asszem erre azt olvastam, hogy akkor az egész számlát blokkolom.
Csak azért nem merek csak úgy kattingatni, mert ha véletlenül blokkolnám a számlát, az baj lenne és akkor be kellene menni és az nagon nem szeretném.
-
namenlos
tag
Sziasztok!
Segítségt szeretnék kérni vagy tanácsot, tippet.Egy telefonon bejelentkeztem az otp bank alkalmazásba.
Az semmi gond.Mikor számítógépen lépek be, akkor a telefonon tudom engedélyezni, hogy beléphessek.
Lehet ezt az opciót kiiktatni? (ha nem, akkor a második kérdés)
Másik kérdés.
Egy másik telefonra is bejelentkeztem. De az előző telefonról el akarom hagyni.
De bejelentkezéskor még az első(előző) telefonra jön az értesítés, hogy engedélyezzem, amikor gépen lépek be.
Ha letörlöm az első telefonról a programot, akkor automatikusan a következő, a második telefonra jönne az értesítő?A harmadik kérdés.
Az első telefonon egy teljesen másik fiókkal lépnék be. Hogy tudok másik számlára belépni?
És elfelejtetni a régebbi bejelentkezést.Kicsit bonyolultak a kérdéseim. Remélem tudtok segíteni és nem kell bemenni az OTP-be, emiatt.
1. Szerintem ha van aktív Mobilalkalmazás, akkor arra jön az értesítés. (Ha nincs, akkor SMS megy.) Mindenképpen kétfaktoros a belépés, olyan nincs, hogy semmi sincs. (Esetleg DÁP-belépés lehet az alternatíva)
2. Internetbankban Beállítások » Eszközök áttekintése, letiltása. Itt az odal legalján megjelennek az aktív Mobilalkalmazás eszközök, melyek közül ami nem kell, azt letilthatod.
3. Azt nem tudom, hogy mi történik ilyenkor azzal az eszközön lévő appal, amelyiket letiltod. Lehet, kijelentkeztet csak simán, és akkor vissza is tudsz lépni a másik felhasználóval. Ha nem ez történik, érdemes letörölni, és újratelepíteni az appot.
-
namenlos
tag
Aktiválódott a csoportos beszedésem az OTP-nél. Ennek örömére gyorsan levonták azt a 25.000 Ft-ot, aminek a határideje 05.04-én lejárt, ezért 05.02-án átutalással rendeztem. Tök jó.
Hát ez inkább a szolgáltató könyvelési balf@szkodása, nem a bankké. A bank azt vonja le, amit beküld neki a szolgáltató terhelésre.
A már aktív (!) csop.beszedéseknél egyébként a közelgő terheléseket olykor már napokkal előbb is lehet látni, mert a szolgáltatók vagy egy héttel előbb beküldik a banknak. Ilyenkor még el is lehet utasítani a terhelést. Ez akkor praktikus, amikor keresztbe fizetés történik, mint most.
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Segítségt szeretnék kérni vagy tanácsot, tippet.Egy telefonon bejelentkeztem az otp bank alkalmazásba.
Az semmi gond.Mikor számítógépen lépek be, akkor a telefonon tudom engedélyezni, hogy beléphessek.
Lehet ezt az opciót kiiktatni? (ha nem, akkor a második kérdés)
Másik kérdés.
Egy másik telefonra is bejelentkeztem. De az előző telefonról el akarom hagyni.
De bejelentkezéskor még az első(előző) telefonra jön az értesítés, hogy engedélyezzem, amikor gépen lépek be.
Ha letörlöm az első telefonról a programot, akkor automatikusan a következő, a második telefonra jönne az értesítő?A harmadik kérdés.
Az első telefonon egy teljesen másik fiókkal lépnék be. Hogy tudok másik számlára belépni?
És elfelejtetni a régebbi bejelentkezést.Kicsit bonyolultak a kérdéseim. Remélem tudtok segíteni és nem kell bemenni az OTP-be, emiatt.
-
Noxy
veterán
Nekem ingyenes lenne, de semmi nincs beállítva.
Vagy a szolg.. app-ban fizetem, vagy e számla jön, pld a vízműtől.
Kb 20 valahány éve egyszer leürítették a számlámat gázóracsere után.
Akkoriban még nem volt a limit beállítási lehetőség.
Azóta se tértem vissza a csop..beszedésre.
-
Prien
addikt
Aktiválódott a csoportos beszedésem az OTP-nél. Ennek örömére gyorsan levonták azt a 25.000 Ft-ot, aminek a határideje 05.04-én lejárt, ezért 05.02-án átutalással rendeztem. Tök jó.
Én többek közt az ilyen anomáliák miatt is szüntettem meg az összes csoportos beszedést, egyszerűbb egy emlékeztetőt beállítani inkább. (Meg olcsóbb is
) -
Graphics
Jómunkásember
-
Oldman2
nagyúr
Mit vártál, otp...?
-
VikMorroHun
őstag
-
norti
addikt
-
namenlos
tag
Mostanában sajnos az a divat náluk, hogy smst küldenek, ha kész a kártya és lehet érte menni (sok kártyát nem küldenek ki...), amit vagy megkapsz vagy nem.
Én miután bementem a fiókba a régi kártya lejárta előtt 3 héttel decemberben, hogy mégis mikor kapom meg az újat, mert jönnek a karácsonyi ünnepek és megáll minden 3 hétig, akkor közölték velem, hogy már 1 hete ott a kártya és hogy küldtek smst. Mondom az fasza, tudnék róla (megmutattam neki az összes OTP-s smst és a telefonszámot is egyeztettük), ráadásul az elmúlt 10 évben már 3 bankfiókba is kaptam kártyát az országban, mert a rendszerük éppen oda irányította, ahol utoljára több éven keresztül ügyet intéztem, így mégis honnan találjam ki, hogy hova került. Kérdeztem, ez szerintük rendben van hivatalos értesítésnek? Meg akkor miért nem lehet már az alkalmazáson keresztül üzenni, ha már minden szolgáltatást is ott reklámoznak meg állítólag ügyfélkommunikációra is használják. Vagy miért nem küldenek újra sms értesítést?
Nyilván ezekre már nem kaptam választ.Nekem nemrég küldtek app értesítést és e-mailt is róla.
-
norti
addikt
Mostanában sajnos az a divat náluk, hogy smst küldenek, ha kész a kártya és lehet érte menni (sok kártyát nem küldenek ki...), amit vagy megkapsz vagy nem.
Én miután bementem a fiókba a régi kártya lejárta előtt 3 héttel decemberben, hogy mégis mikor kapom meg az újat, mert jönnek a karácsonyi ünnepek és megáll minden 3 hétig, akkor közölték velem, hogy már 1 hete ott a kártya és hogy küldtek smst. Mondom az fasza, tudnék róla (megmutattam neki az összes OTP-s smst és a telefonszámot is egyeztettük), ráadásul az elmúlt 10 évben már 3 bankfiókba is kaptam kártyát az országban, mert a rendszerük éppen oda irányította, ahol utoljára több éven keresztül ügyet intéztem, így mégis honnan találjam ki, hogy hova került. Kérdeztem, ez szerintük rendben van hivatalos értesítésnek? Meg akkor miért nem lehet már az alkalmazáson keresztül üzenni, ha már minden szolgáltatást is ott reklámoznak meg állítólag ügyfélkommunikációra is használják. Vagy miért nem küldenek újra sms értesítést?
Nyilván ezekre már nem kaptam választ. -
karlkani
aktív tag
Az OTP Bank alkalmazásban (nem a Simple!) is van QR kódos csekk befizetés, még nem használtam, de érdekelne, hogy írja a tájékoztató szövegben, hogy a posta visszaigazolást küld a kiválasztott email címre. Itt az OTP-nek már korábban megadott címek közül lehet majd választani vagy lesz egy mező ahol én megadhatok egy tetszőleges címet?
2004 októberben fizettem egy csekket így. Az OTP Digitális Szolgáltatási Szerződésben megadott e-mail címre jött a visszaigazolás.
-
DS39
nagyúr
Az OTP Bank alkalmazásban (nem a Simple!) is van QR kódos csekk befizetés, még nem használtam, de érdekelne, hogy írja a tájékoztató szövegben, hogy a posta visszaigazolást küld a kiválasztott email címre. Itt az OTP-nek már korábban megadott címek közül lehet majd választani vagy lesz egy mező ahol én megadhatok egy tetszőleges címet?
-
IntelKiller7
nagyúr
-
DS39
nagyúr
Hiba volt beaktiválni, mielőtt megkaptad.
Most ha valaki megtalálja az elveszettnek hitt borítékot tudja használni a kártyát.
Az OTP fele is jelezted az aktiválással, hogy megkaptad a kártyát.Én felhívnám mihamarabb a bankot és jelezném, hogy nem jött meg a kártya, küldjenek csere kártyát. (illetve a limiteket levenném a minimumra, mert jelenleg bármikor komolyabb kár érhet)
+1
A levélben írni is szokták, hogy a fizikai kártya jelenlétében aktiváld.Emellett a tértivevényes kiküldést is alkalmazhatná az OTP.
-
dptrsk
addikt
Lejart a korabbi OTP Bonus kartyam. Az appban mar regota ott az uj. Aktivaltam is. De a fizikai meg nem jott meg.
Az elofizetos szolgaltatasoknal frissitenem kellene a kartyat, de igy nem tudom. Az appban valahogy meg lehet nezni a kartya teljes tartalmat? Lejarat, es a hatuljan levo kodot?

Hiba volt beaktiválni, mielőtt megkaptad.
Most ha valaki megtalálja az elveszettnek hitt borítékot tudja használni a kártyát.
Az OTP fele is jelezted az aktiválással, hogy megkaptad a kártyát.Én felhívnám mihamarabb a bankot és jelezném, hogy nem jött meg a kártya, küldjenek csere kártyát. (illetve a limiteket levenném a minimumra, mert jelenleg bármikor komolyabb kár érhet)
-
IntelKiller7
nagyúr
Lejart a korabbi OTP Bonus kartyam. Az appban mar regota ott az uj. Aktivaltam is. De a fizikai meg nem jott meg.
Az elofizetos szolgaltatasoknal frissitenem kellene a kartyat, de igy nem tudom. Az appban valahogy meg lehet nezni a kartya teljes tartalmat? Lejarat, es a hatuljan levo kodot?

-
gg72
veterán
Újraindítottam a telót és most OK. Nem értem, korábban még sosem volt ez...
-
gg72
veterán
Nem enged be az OTP Mobilbank applikáció, mondván nem engedélyezett tevékenységet észleltek... Ilyen sem volt még soha, lehet vmi rendszerleállíás van már megint? Böngészőből és SMS kóddal be tudok lépni, csak az app nem működik. Másnál?
-
yogibear
addikt
-
mzso
veterán
Nincs netbankja, ráadásul meg is kellett változtatni az alap beállítást bevezetésekor, jó pár éve, addig nem engedett vásárolni...
Talán telefonon vmi otp-s biodroid meg tudja oldani neki a változtatást... elvileg volt ilyen lehetőség is... vagy be kell menni fiókba, és kérni hogy változtassák meg...Alapértelmezésben a kártyához tartozó folyószámla utolsó három számjegye, de ezt biztonsági okokból módosítani kell.
Nem volt jó három számjegy. Elmentem ATM-hez ott be lehet állítani.
-
yogibear
addikt
Nincs netbankja, ráadásul meg is kellett változtatni az alap beállítást bevezetésekor, jó pár éve, addig nem engedett vásárolni...
Talán telefonon vmi otp-s biodroid meg tudja oldani neki a változtatást... elvileg volt ilyen lehetőség is... vagy be kell menni fiókba, és kérni hogy változtassák meg...Alapértelmezésben a kártyához tartozó folyószámla utolsó három számjegye, de ezt biztonsági okokból módosítani kell.
-
nggabi
félisten
Számlanyitáskor kellett megadni. Netbankban látszik
-
mzso
veterán
Helló!
Ha valakinek nincs netbankja, és nem állított be semmit annak mi a telekódja?Azt hittem a számlaszám utolsó három számjegye, de nem fogadja el.
Ha meg nincs használható telekód, mi ******-ért küld SMS-eket telekódot kérve?
-
namenlos
tag
Sziasztok! A devizaszámla mellé most nincs az 1. évben a devizakártyának éves díja és a kibocsátási díj is 0.
Ha most ezt megigénylem, van lehetőség évforduló előtt visszaadni a kártyát (1 éven belül), vagy csak a devizaszámla megszüntetésével együtt lesz ez opció?
Hirdetményben sehol nem találtam erre vonatkozóan semmit.Alapvetően 42 eur éves díjért nem kell a kártya, de átmenetileg ki tudnám használni.
Mivel nem feltétele a számlacsomagnak a bankkártya, bármikor visszaadható.
-
Lacesz88
tag
Sziasztok! A devizaszámla mellé most nincs az 1. évben a devizakártyának éves díja és a kibocsátási díj is 0.
Ha most ezt megigénylem, van lehetőség évforduló előtt visszaadni a kártyát (1 éven belül), vagy csak a devizaszámla megszüntetésével együtt lesz ez opció?
Hirdetményben sehol nem találtam erre vonatkozóan semmit.Alapvetően 42 eur éves díjért nem kell a kártya, de átmenetileg ki tudnám használni.
-
Beni2360
félisten
-
skroy
senior tag
-
Beni2360
félisten
-
skroy
senior tag
Nem.
-
Beni2360
félisten
Sziasztok.
Van egy Net Webkártyám külön számlaszámmal.
Megadhatom ezt a vevőnek átutalás hoz?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Csokissüti
tag
Junior kartyát (még eppenhogy 14 év alatti) nem tudok a gyerek telefonjára tenni google walletba. Es az applikációmba sem látom az egyenlegét...... pedig kene allítólag látnom.
-
Benhill
őstag
Kicsit megakadtam segítséget kérek.
Új telefont vettem.
Walletbe belépek, Revolutos kártyákat simán hozzáadtam.
OTP-s kártyát először nem vittem végig, azóta olyan mintha beakadt volna. Töröltem a kártyát majd újra felvettem végigvittem az egészet, jött azonosító tranzakció is.
Rányomok, majd az fogad, hogy a kártyakibocsátó által megerősítve, mégis újra ugyanoda visz...
Járt már így valaki?
Kiírja , hogy beállítás befejezése, és hogy igazolni kell az Ön személyazonosságát.
- Bank felhívásaRányomok online, kiírja, hogy a Kibocsátó igazolása befejeződött, térjen vissza... Loop...
Szintén így jártam. Távolítsd el a mentett kártyát a walletből.(lenti linken)
Vidd végig PC-n a folyamatot, nekem akkor sikerült egyből. Telón hiába adtam hozzá 10x, ugyanaz volt mint nálad, PC-n egyből ment.
[https://wallet.google.com/wallet/u/0/paymentmethods] -
jotzo01
tag
OTP alkalmazás kezdőoldalán a belépés után kiírta, hogy 20.000 Ft egyedi kedvezményre vagyok jogosult, ami vagy Fizz utalványként vagy Persely funkcióval igényelhető.
Az értesítést bezártam aktiválás nélkül, mert láttam, hogy az aktiválási hónap végéig érvényes, így a mai napon lejárt volna. (A bezárás után, egy 10.000 Ft egyedi kedvezményt is kiírt, azt is megnyitottam és bezártam.)Most azonban sehol sem találom ezeket, teljesen eltűntek az alkalmazásból.
Más találkozott ilyennel? Itt a topicban nem találtam erre leírást.Online számlanyitás miatt kaptad?
-
namenlos
tag
OTP alkalmazás kezdőoldalán a belépés után kiírta, hogy 20.000 Ft egyedi kedvezményre vagyok jogosult, ami vagy Fizz utalványként vagy Persely funkcióval igényelhető.
Az értesítést bezártam aktiválás nélkül, mert láttam, hogy az aktiválási hónap végéig érvényes, így a mai napon lejárt volna. (A bezárás után, egy 10.000 Ft egyedi kedvezményt is kiírt, azt is megnyitottam és bezártam.)Most azonban sehol sem találom ezeket, teljesen eltűntek az alkalmazásból.
Más találkozott ilyennel? Itt a topicban nem találtam erre leírást.Menüben van egy olyan menüpont, hogy "Ajánlataink". Ott sincs?
Új hozzászólás Aktív témák
-
21653 - 21601
21653 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fujitsu LIFEBOOK E459 I3-8130U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD laptop
- HP ProBook 450 G8 I3-1115g4 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G2 Ryzen 3 5450u/16GB/256 GB SSD/14"FHD gyári gar
- HP Elite x2 G4 I5-8265U/8 GB RAM/256 SSD/3k IPS TOUCH 2in1 laptop és tablet
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó egy pixel 6
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 mini 64Gb 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha visszaolvasol pár hsz-t, telefonom szervizben, ám köszi.
)
2 hetet, azóta sem sikerült.