Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Fujifilm X
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Croft-21
őstag
válasz
yogibear
üzenetére
Hamàr szóba került a webkàrtya, amire a főszàmlàról tudok rá tenni pénzt, tegyük fel netes vásárlás során a webkàrtyàval fizetek és valahogy kikerülnek a kártya adatai csalók kezébe. Az oké, hogy nem tudnak pénzt levenni róla, mert csak annyit tettem rá, amennyi kellett a netes vásárláshoz, de ha az OTP azt érzékeli, hogy próbálkoznak ezzel a kártyával fizetni többször sikertelenül, akkor korlàtozhatjàk/letilthatjàk? Kvázi ezzel nekem okoznak gondot, mert igényelnem kéne egy új webkàrtyàt?
-
Bondix
aktív tag
Így van kint fordítva van azaz...
Magyar nyelvet választok ki végig minden magyar készpénz felvétel stb
Aztan a végén bedobja ezt a lehetőséget hogy átváltja az USD forintra nekem
Úgy hogy nekem forint alapú a számlám és forint is van rajtaNa és itt én ezt nem néztem hanem automatikusan rá nyomtam az elfogadás ami miatt azt csinálta mintha végig vitt volna egy váltást és...
A képen 30ezer Ft vettem fel de amiről én beszélek az 3x 150ezer azaz 3x17 ezer Ft plusz keletkezet a "váltás" miatt.Egy az h mivel forint alapú a számlám és forint van rajta minek ajánlja fel egyáltalán
Másik még végig is csinálta mintha tényleg váltott volna hol ott nem kellet hiszen forintból vettem fel forintotMost itt ennél a képnél már tudtam mi a hiba és persze elutasítottam de előtte automatikusan rá nyomtam csak és utána láttam amikor néztem a app-ba hogy valami nem egyezik mint összeg és akkor láttam hogy 150 adott ki tény de 168.240 számolt el mert...
S azért 3x xy összeg az...
Meg alapból mi a szarnak ajánlja fel amikor plusz gém magyarul..
-
namenlos
tag
válasz
viktorhu
üzenetére
De itt pont fordítva van. Legalábbis nekem úgy tűnik, hogy USD számlát érzékelt a kártya mögött, ezért a végösszeget dollárba írta ki/és terhelte is, amit aztán a másik bank viszzaváltott forintra és úgy könyvelte a számlán. Jó lenne tudni milyen kártya volt. Tippre valami olyan, ami mögött több devizanemű számla is van (pl. Revolut).
-
namenlos
tag
válasz
Bondix
üzenetére
Ezek hétfői tranzakciók voltak? Mert 01.26-án volt valami hiba, ami miatt ATM használati díjat számolt fel az automata magyar kártyákra is, pedig csak külföldi kártyára kellett volna. Ez az a díj, ami a képeden is látszik: 1999 HUF. Ez amúgy nem zavart, csak az USD váltás? Ha nem hétfőiek a tranzakciók, akkor a kép alapján nem magyar a bankkártyád, mert hozza az említett díjat, így nagyobb eséllyel a saját bankodnál volt a hiba.
https://www.economx.hu/gazdasag/atm-meghibasodas-teves-levonas.822955.html
-
Bondix
aktív tag
No én hív jártam 🫣🤬🤬
Másik banknál van forint alapú számlám kártyám de OTP ATM vettem fel pénzt
150 ezer nem is egyszer és nem néztem hogy feldobja az USD váltást.
Pl ez más összeg és ott már néztem tehát a nemre nyomtam :
Tehát az történt 3x is hogy 150 ezer vettem fel és nem ok ő olvastam minek nem magyar szöveg és automatikusan nyomtam a jobb oldali gombra ami persze az elfogadás volt.
Igy ki is adtam a 150 ezer Ft de amikor néztem a számlám akkor láttam hogy 168xy ezer Ft-ot számoltak el mert a gép hiába Ft volt a számlán ő felkinálta a usd váltást amire véletlen igen nyomtam és végre is hajtotta és mintha átváltotta bundás és úgy adta ki a 150 ezer Ft-ot
De persze így keletkezett 3x18 ezer Ft ami ugye nem teljesen jogos mivel az okes h én nyomtam rá mert nem is figyeltem meg nem is értem minek kínálja fel ha egyszer Ft akarok ki venni és Ft is van a számlán tehát kb átváltotta a nagy semmit ami miatt a váltás álltal keletkezett pénzt le vonta a bank.Remélem érthetően írtam körbe
Na de most jön az h hívtam mind a két bankot akik persze a labdát ide oda passzoltak...
Aztan végülis most az xy banknak írtam egy panasz és kérelmet hogy ez történt mellékeltem a képeket is és hogy jó fejsegbol a különbözetet utalja vissza mert igazából nem történt valuta váltás mivel forint számláról vettem fel forint.
Plusz azt se értem a opt ATM minek ajánlja fel ha forint alapú a számlám és Ft szeretnék fel venni.Ez elég megtévesztő szerintem főleg hogy nem is magyarul írja ki tehát ha egy idős ember látja rá nyom mint én hogy okes azt utana látja hogy...
Az hogy vissza kapom e 3xkb 20 ezer Ft-ot az kérdés de remélem hiszen én nem akartam USD váltani főleg mivel nem is volt.
Ft alapú számláról amin Ft van Ft-ot vettem fel amit meg is kaptam csak közbe jött egy üsd ajánlat kérdés amire rá nyomtam és így keletkezet kamu atvaltas miatt összeg azt már a folyószámlán láttam h nem -150 hanem -168....
-
válasz
Croft-21
üzenetére
Nem. Csak ha lemásolják a kártyád adataid (száma, CVC kód, lejárati dátum), de NFC-s fizetésnél nem kell ettől félned. Küldöldön fordulhat elő olyan, ahol bedugós/lehúzós kártyaterminál van, hogy lemásolják a kártyát (a terminál is gyanús lehet már), de nem túl gyakori az ilyen és amúgy is le lehet tiltani a kártyát, ha gyanús tranzakciót látsz. Emiatt nem idegeskednék annyira
-
Croft-21
őstag
Ha boltban fizetek fizikai/virtuális kártyával, akkor nem kerülhetnek ki az adataim? Csak adathalász linkre kattintàssal?
-
yogibear
addikt
válasz
bazsimano
üzenetére
(Érdemes előre egyeztetni az OTP bankfiókkal a pontos teendőkről, különösen, ha a meghatalmazó nem tud személyesen jelen lenni.)
Esetleg lehet, hogy kérhetik a dédi személyi igazolványának közjegyző által hitelesített másolatát is, de ahhoz a közjegyzőnek elég egy kézzel írt meghatalmazás, hogy lemásolhatja, ez volt mikor idős nem tudott lemenni "kötelező adategyeztetésre" a fiókba és postán kellett feladni a kitöltött adatlapot a személyije hivatalos másolatával, kb 3ezer volt 1,5 éve a közjegyzői másolat díja...
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
Gyors kérdés. Dédmama nem nagyon tud mozogni, azaz egyáltalán nem, és meg szeretnénk szüntetni az OTP számláját...ezt lehet meghatalmazással? anyósom elvileg volt bent a multkor és azt mondták neki, hogy vagy személyesen vagy közjegyző előtt aláírt meghatalmazással...de nekem ez egy kicsit sok...hogy közjegyző is kellene...valaki már volt hasonló cipőben?
-
yogibear
addikt
válasz
Croft-21
üzenetére
Besétálsz egy fiókba és leadod a plasztikot, érvénytelenítik és pár munkanap alatt visszaadják az éves kártyadíj időarányos részét...
Persze azzal együtt kell élned ha mondjuk kp-t akarsz befizetni automatánál, azt virtuális kártyával nem fog menni, fiókba kell bebattyognod a pénztárba és annak díja van, illetve ha pénzt akarsz kivenni automatából és lehalt vagy ki van kapcsolva az NFC-je (jártam már így), akkor is meg leszel lőve kereshetsz másik automatát (a bedugós plasztik persze működött). -
Croft-21
őstag
Nemrég küldtek nekem csere kártyát, mert a mostani lejár január végén. Le is vontak közel 5000 ft-ot kártya használati díjért. Azért ez egy kicsit sok.
Egy hónapja virtuális kártyát használok és azt használom mindenhol. Le lehet mondani a fizikai kártyát, ha nem használom? Vagy netán van olyan számlacsomag az otp-nél, amiben nincs fizikai kártya és arra át tudnék váltani? -
mjuti
tag
Sziasztok, ha applikáción keresztül indítanék számlanyitast akkor ugye a regisztrációval kezdi: név, mobil szám, email cím, majd jelszó, ezek után a továbbra kattintva hibát jelez és azt írja hogy csak fiókban vagy videobankon keresztül tudom folytatni.
Ez miert van? Mi nem tetszik neki?
Itt szeretném megnyitni az applikációban -
mjuti
tag
válasz
MrCsiT
üzenetére
nekem ez a "viszont"-tal kezdett mondandód még mindig a számlanyitási promók összevonhatóságára reflektál, nem pluszban még az ügyfélajánlóira is, ami ugye a kérdéses volt korábbi RR-13-mal való diskurzusomban...
mindegy is, ezek szerint te elindítottad a nyitást online, és nem tudtad befejezni mert régi adatokat töltött be? jól értem? ügyfélajánlóival csináltad? -
MrCsiT
addikt
Én pedig "viszont"-al kezdtem a mondandóm, tehát igen, értettem

Jó az a kis 50e is, fuss, szaladj, nyiss!

Ami meglepett, hogy valahonnan behúzott a rendszer a nyitás során régi elérhetőségeket is, és azokat csak fiókban lehet töröltetni. Mindegy, foglaltam időpontot, majd rákérdezek, ez hogyan is történt?

-
MrCsiT
addikt
válasz
MrCsiT
üzenetére
..update: a weblapjuk szerint is összevonható. (lsd. legfelül)
-
MrCsiT
addikt
.. viszont ezt úgy értelmezem, hogy a MOL Move 20e és a számlanyitási 30e a promo szabályzat szerint összevonható.
(" 7.7. A Promóció nem vonható össze más számlanyitási promócióval (ideértve az OTP Ügyfélajánló programot is), kivéve a jelen részvételi szabályzatban foglalt egyéb Promóciókat. ) -
vnorbi
aktív tag
válasz
Littoral
üzenetére
Nálam is van változás, tegnap reggel óta nem jönnek push üzenetek a számlamozgásokról. Esetemben ez a jó működés, eddig szelektíven jöttek kis összegű bejövő utalásokról és a kimenő utalásaimról, miközben semmilyen eseményre nincs engedélyezve az InternetBankban a push értesítések küldése.
-
Littoral
aktív tag
Van most valami változás a push-üzenetekkel? Három napja nem kapom őket. Az online chaten annyi volt a segítség, hogy megkérdezte a humán közreműködő, hogy nem csak elfelejtettem-e, hogy jöttek, miután megnéztem...? Nem, wazzz, nem felejtettem el... Felvett egy hibajegyet, aztán rám akart sózni egy biztosítást. Push üzenet azóta sem érkezik. Szóval, van valami változás ezzel kapcsolatban?
-
namenlos
tag
válasz
_Petya_
üzenetére
A devizaszámlának alapvetően 88 Ft/hó a díja, amit elengednek. Ebből ez sehogy nem jön ki, úgyhogy más lesz. Alapadataidat és számlaszámodat megadva írhatsz e-mailt az informacio@otpbank.hu-ra, vagy ezt az űrlapot kitöltve: https://www.otpbank.hu/portal/hu/kapcsolat/panaszkezeles/bejelentes#/panasz
-
_Petya_
őstag
Sziasztok,
Régi fajta prémium plusz számlám van (az ami már évek óta nem igényelhető).
Van deviza számlám is régóta, ingyenes volt ebben a csomagban, pénz most egyáltalán nincs rajta.
Az imént jött a push üzenet, hogy levontak 2110 Ft-ot (5,14 EUR) "tartozásrendezés" közleménnyel, amit az EUR számlámra tettek át.Volt valami változás? Már nem ingyenes ez a számla ebben a csomagban? Mert ha valóban nem ingyenes, akkor lemondom a francba, most úgysincs rá szükségem.
De ha még ingyenes, és tévedésből vonták le, akkor mit tudok tenni?Köszi!
-
namenlos
tag
-
tomp
félisten
válasz
hun_Banderas
üzenetére
Csodás. Akkor én még megbecsült ügyfél vagyok és nem piszkálják a kártya képét.

-
A MC Prémium kártya képe nem változott szerencsére sehol
Ha megtennék, az lenne az első, hogy ezt a bohóckodást jelezném feléjük. -
Moleman
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nekem az utóbbi 2-3 Mastercard kártyám is ugyanilyen zöld volt.

-
IntelKiller7
nagyúr
Hasznaljatok Visa kartyat. Az meg a ronda zold legalabb.
tudom, hogy az mc az egyik szponzor.
-
IntelKiller7
nagyúr
Ráadásul most jegyet is lehet nyerni rá az appban.
-
r3dsnake
nagyúr
Nem tudom kinek az ötlete ez a hülye focis dizájn, de kár volt.

-
Benhill
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Bármelyik automatából?
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Nincs egyik sem. De már megoldódott.
-
MasterMark
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ha van revolutod meg wise-od, akkor mindkettovel fel tudsz meg venni 75-75k-t ingyen amugy.
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Néztem tegnap, hogy 300k lesz februártól..
Egyébként tegnap sikerült felvenni a 150-et egyben.

Köszi a segítséget!
-
MasterMark
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
150k-ig ingyenes akar ket reszletben is. Kesobb 300k lesz ez a limit amugy Februartol.
-
Rhino666
addikt
Masnal is rosszalkodik? Bongeszos bejelentkezes is folyamatosan sikertelen, pedig meg a kodot is megkapom emailben.
-
namenlos
tag
válasz
szizoka
üzenetére
Nekem nincs csoportos rá, hanem magam utalom mindig manuálisan. Úgy értelmezem, te is manuálisan akarod, így a kérdés, hogy kell-e neked a csoportos, ami most mindent megbonyolít (és még díjai is van), vagy ha nem, akkor töröld le és nem fogja automatikusa vonni. Persze ebben az esetben nem ajánlott megfeletkezni a határidőről.
-
szizoka
csendes tag
válasz
szizoka
üzenetére
Sziasztok,
erre valaki?elérkezett az újabb visszafizetési időszak kezdete nálam.
Az üzenet ismét ez a visszafizetésnél:
Csoportos beszedéssel a teljes visszafizetendő összes automatikusan befizetésre kerül majd a visszafizetési határidő napján. Ha most visszafizetést indítasz, a csoportos beszedés AKKOR IS TEJLESÜLNI FOG A TELJES ÖSSZEGRE A MOSTANI BEFIZETÉSED MELLETT.
nálatok nem módosult? Valakinek info erről? -
IntelKiller7
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Megvan. Be volt állítva. Akkor no para.
-
net91
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nyilatkoztál arról, hogy az OTP-s számládnál akarod igénybe venni a 150 ezer forintos ingyenes pénzfelvételt?
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Csak OTP-s kartyam van.
-
Benhill
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Akkor ingyenes 150 ezerig, ha az adott bankhoz van nyilatkozatod.
Úgy értem hogy alapcsomagok esetén, ha pl 3 banknál van számlád, nem ingyenes mind a 3 banknál 150 ezerig a KP felvét. Csak egynél lehet egyszerre ingyenes. -
Noxy
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Vagy mennyi pénzt lehet autómatából felvenni egyszerre?
Amennyi be van állítva a b.kártyán napi limitnek.
Értelemszerűen a 150 e feletti összeg már díjköteles lesz. -
IntelKiller7
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék autómatából felvenni pénzt. Jól tudom, hogy ez jelenleg csak 150.000Ft-ig ingyenes?
Ezt akár most egyszerre ki is tudom venni ma? vagy 2 részletben tudom csak? 2x75k.Vagy mennyi pénzt lehet autómatából felvenni egyszerre? 300.000Ft-ra lenne szükségem. Sajnos az utalás nem játszik.
-
lehella
senior tag
Sziasztok,
van köztetek olyan magánszemély, aki OTP-nél csak hitelkártyát használ?
Én megszüntettem a lakossági számlámat ott, de a hitelkártya megmaradt, mert viszonylag kedvező a használata. Egyetlen gondom az, hogy nem kapok már netbankos pushup notikat a kiadásokról, illetve részletezőt sem látok így, mire mennyi ment el, főleg az OTP-s lehúzások érdekelnének. Csak havi egy SMS jön, hogy mennyit fizessek vissza. Ez normális így, más megoldás nincsen rá tényleg? -
Croft-21
őstag
Virtuális kártyàval hogyan lehet pénzt felvenni ATM-ből? Oda kell érinteni a telefont?
-
-
DS39
nagyúr
válasz
RedCactus
üzenetére
ez azért van szerintem, mert a mobilba digitalizált kártya egy tokent ad át fizetéskor, nem a valós kártyaadatokat, és itt most mindegy, hogy valós az fizikai vagy sem. szóval úgy általában kijelenthető, hogy mobillal lecsippantva nem megy ez, csak a fizikai kártyát érintve oda.
-
hun_Banderas
csendes tag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
OTP Bank hirdetmény - forint alapú kártyák:
1.2.3. Egyéb tranzakciók
1.2.3.1. Készpénzbefizetés
d) Virtuális kártyával nem lehetséges készpénzbefizetést kezdeményezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)