- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Megjött a vezetékmentes SteelSeries Aerox 3 egér ráncfelvarrott kiadása
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Imádja a gyors mozgásokat az új FidelityFX SDK
- BenQ XL2411 + RX 580: Keresem a megfelelő kábelt a 144Hz-hez
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokissüti
tag
Sziasztok!
Otp junior számlát vagy revolut kidet nyitnék 14 éves gyerekemnek. Nem szeretnék mindenféle számlavezetés meg ilyen olyam díjat....
Az otp juniornak milyen költségei vannak? A tájékoztatóban 0ft-okat látok de azért gyanakszom
. Nem nagy összegek mozognának a számlán. -
yogibear
addikt
válasz
benfolds
üzenetére
[HIRDETMÉNY
A LAKOSSÁGI FORINT ALAPÚ KÁRTYÁKRÓL]1.2.3. Egyéb tranzakciók
1.2.3.1. Készpénzbefizetés
1.2.3.1.1. Készpénzbefizetés kártyaszámlára, azaz a kártya mögött álló számlára
a) OTP azonnali befizetésre alkalmas ATM-jein keresztül 50 Ft + 0,25%/tranzakció**A díj akciós elengedését a Bank visszavonásig, de legkésőbb 2026.06.30-ig napjáig biztosítja.
-
yogibear
addikt
válasz
benfolds
üzenetére
Az OTP Bank Nyrt. az alábbi bankszámlákra történő befizetés esetén továbbra sem számít fel díjat a pénztári készpénzbefizetések után:
saját számlára történő befizetésNa ennek kell utánajárni... mert itt ezt találtam
Készpénzbefizetés bankfiókban forintban vagy valutában - díjmentes
A fenti hirdetmény szerint... -
yogibear
addikt
válasz
benfolds
üzenetére
2 éve díja van a pénztári, nem saját számlára történő befizetésnek...
Az ATM-eken keresztül ugyanez díjmentes...[HIRDETMÉNY
a nem saját bankszámlára történő pénztári készpénzbefizetés díjtételéről] -
benfolds
őstag
sziasztok, hátha tudja valaki egy ennyire specifikus dologra is a választ: net számlacsomagnál a befizető kártyával azonos számlára milyen költséggel lehet pénzt befizetni otp-s atm-nél? (100 ezer ft)
illetve otp-s pénztári befizetés ugyanekkora összegnél mibe kerül, ha nem saját számlára fizetem be? (saját számlánál azt írja a hirdetmény, hogy ingyenes, net számlacsomag esetében) -
DS39
nagyúr
válasz
raziel01
üzenetére
Érdemes lenne ezt kiírniuk, mert korábban nem így volt.
Egyébkent az ő részükről érthető a változtatás:
- 1 hónapig 2 kártyát használhattal felár nélkül
- sokan korábban ilyenkor letiltották a régit, ami felesleges volt, és sokan reklamáltak mert ezért a bank pénzt számít fel
- némi biztonsági kockázat, hogy ha valaki eldobta a régit, de nem vágta össze, akkor mások tudták érintéssel használni (ha szerencséjük volt). -
DS39
nagyúr
Az új netbankban lejárat miatti cserekártya aktiválás után a régi kártyát, és annak adatait, beállításait már nem mutatja.
Legutóbb amikor ilyen volt 3 éve, még a régi netbankot használtam, ott ilyen esetben a tárgyhó végéig mutatta a régi kártyát is, sőt használható is volt az adott hónap végéig (fizettem vele online, miközben a boltban már az újat használtam fizikailag).
Szóval most ez csak az új netbankban működik másképp, és rejti el, vagy ez azt is jelenti, hogy innentől kezdve már a régi inaktívvá is vált? -
Winnie The P
őstag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Nem értem, amit írsz. Én csak reagáltam egy írásra.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Google Wallet/Apple Pay sem megy? Fizikai kártya? Pár ezer Ft vésztartalék mindig legyen nálad.
-
yogibear
addikt
Reggelre a Skynet öntudatra ébredt.

-
luciferk
senior tag
Nekem sem sikerül most belépnem😕 tegnap elött a persely funkció nem volt elérhető🤔, egyre több a hiba.😕
-
RedCactus
őstag
Ha valakit érdekel, kíváncsiságból én is be akartam lépni és hát nekem sem megy...
-
DS39
nagyúr
Ez már tényleg vicc...
Az aktuális egyenleget nem tudja megmutatni az app.
Számlatörténet sem.Ezt így a hosszú hétvégére hogyan sikerült elbaxni?
-
Telón se tudok belépni most...

-
yogibear
addikt
A feldolgozás során technikai hiba történt. Kérjük, frissítsd az oldalt, majd folytasd a folyamatot. Ha ezt követően is hibát tapasztalsz, kérjük vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
Ennyit tud az ország vezető bankja... lehet a skynet is ünnepnapot tart...
-
Winnie The P
őstag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ezzel az a baj, hogy egy "vezető" bankról van szó. Tudod amikor állsz a boltban sorba, és amikor fizetnél rájössz, hogy lehalt az app. Kp-d meg nincs, mert mindenkit a digitális világba terelnek. De sorolhatnám napestig!
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Sajnos manapság bármi bármikor elromolhat.
Telekom: megadom a felhasználónevet, jelszót, e-mailben kapott kódot, de nem lehet belépni. Sokszor egymás után. Másik böngésző, másik oprendszer, akkor sem. Végül DÁP belépéssel sikerült létrehozni egy másik, hitelesített fiókot, amiben ugyan nincs semmi, de kiválaszthatom, hogy a régi fiókomat akarom használni, ahol az előfizetéseim vannak.
Wise: Gyanús tranzakciót észlelt, ezért bizonyítanom kell, hogy nem vagyok csalás áldozata. De hiába bizonyítom, akkor sem hajtják végre azt a tranzakciót.
DÁP: nem indul, mert rootoltam a telefonom. Mi van?!
Wise: belépni lehet biometrikus azonosítással, de a kártya adatait nem lehet lekérni, mert csak. De én vásárolni szeretnék, és kellene a kártya kódja. Nem!
Webes felületen belépek, lekérem a kártya kódját, jóváhagyom a tranzakciót, majd jó 10 perces várakozás következik, mire sikerül a vásárlás.Ez az elmúlt egy hónap összefoglalója. (OTP-nél csak kisebb problémák voltak.)
-
jack982
senior tag
nem megy ez a szar. túl sok IT-st rúgtak ki pár hónapja a marhák.
-
Zozzant
addikt
válasz
Winnie The P
üzenetére
... és megint hálózati hiba...

-
hhgygy
senior tag
válasz
Decus Trivet
üzenetére
Lehet, hogy feltörték? Csak találgatok.
-
Decus Trivet
lelkes újonc
Hello,
Valaki tapasztalt már olyat, hogy egyszer csak mínusz 300k-ba került a webkártya egyenlege ? Nem is tudom, hogy lehetséges ez, mindig annyit tettem rá, amennyit levettem, nem is lehet vele túlköltekezni. Különböző konverziós vagy ilyen olyan díjak miatt eddig talán egyszer került mínuszba, de az pár száz forint volt. Ez valami hiba ? Persze holnap rákérdezek, de esetleg valaki találkozott ilyennel? -
hun_Banderas
csendes tag
válasz
Victoryus
üzenetére
Az Ügyfélszabályzat szerint van lehetőség az email azonosító megváltoztatására, de ténlyeg csak bankfiókban. Kaptál megerősítő linket az új email címedre? Ha nem, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy csak a kapcsolattartási email címedet változtatták meg (ezért is kapsz reklámokat tőlük) és nem az Internetbank azonosítódat. De csak tipp.
II.1.2. Digitális szerződés módosítása
II.1.2.1. Szerződéshez kapcsolódó azonosító adatok módosítása
II.1.2.1.1.E-mail cím módosítása
(37) A Digitális fiókhoz azonosító adatként regisztrált saját használatú e-mail cím
módosítására – aktív státuszú Digitális szerződés esetén – bankfióki ügyintézés keretében
nyílik lehetőség. Az Ügyfélnek a kapcsolódó nyilatkozat aláírásával szükséges hozzájárulnia
az azonosító e-mail cím módosításához. Tekintettel arra, hogy egy adott e-mail cím kizárólag
egyetlen Digitális fiókhoz kapcsolódhat, a sikeres módosítás feltétele, hogy a megadandó új
e-mail cím a módosítás időpontjában ne legyen még nyilvántartva másik Digitális fiók
azonosító adataként. Új e-mail cím beállításához szükséges továbbá, hogy az Ügyfél igazolja,
hogy az adott e-mail cím használatára jogosult. Ennek érdekében a banki rendszer
automatikus üzenetet küld az Ügyfél által megadott új e-mail címre, melyet követően az
Ügyfélnek 24 óra áll rendelkezésére ahhoz, hogy az üzenetben elhelyezett gombra történő
kattintással megerősítse az e-mail fiók használatát, valamint az adatmódosítási szándékot.
Ennek elmaradása esetén az azonosító e-mail cím módosítása nem valósul meg, miáltal a
24 óra leteltével a korábbi e-mail cím marad érvényben az Ügyfél Digitális fiókjához
kapcsolódóan. A megerősítő e-mail kiküldését követően annak lejártáig vagy Ügyfél általi
megerősítéséig az InternetBankba történő bejelentkezés, valamint új mobileszköz
regisztráció nem lehetséges. Amennyiben az azonosító e-mail címhez kapcsolódó Digitális
fiók alatt több különböző Felhasználói profilhoz (lakossági és vállalati) történő hozzáférés is
biztosított, akkor a módosítás automatikusan valamennyi érintett Felhasználói profilra -
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Én is voltam így, direkt a fiókban változttam, de mintha a falnak beszéltem volna ezek szerint.
-
Victoryus
addikt
Ha az ember a fiókban humán munkatársnál direkt közölte anno, hogy a qva indamail megszünése miatt másik email kell, és ezt a humán munkatárs végre is hajtotta, akkor ami a lópikuláért kell az app-nak a régi indamailes cím, hogy be tudjak lépni? A gmail-re jönnek a reklám és egyéb üzeneteik, tehát valamit tényleg módosított anno a bankos fickó. Most cseszegettem a telefont, és be kellett újra lépni az appba... király, jól meg is lepődtem. De legalább működik. De nem találtam módosítási lehetőséget, a sima weblapjukon sem. Ott az indamailes email szerepel. yess.
-
xrvman
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Köszönöm, du megpróbálom.
-
Noxy
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Megnyitod a kamera app-t, majd ráböksz a nav.gov.hu-ra. [kép]
Ha nem megy, akkor ott van uan ez a link a PDF-ben qr kód felett.
Amúgy meg NAV mobil app-ban lehet Google meg ApplePay-l is fizetni. -
namenlos
tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Azért mert az nem egy hagyományos "csekki QR-kód", hanem egy weboldal linkje, amin bankkártyával befizetheted az összeget.
-
raziel01
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Engedd el. Nekem sem ment. Van sima netes befizetés ami ingyenes vagy van utalás.
-
Grande Ale
őstag
Lehet hogy nem teljesen OTP, de lenne egy kérdésem, hátha tud valaki segíteni. A gépjárműados QR beolvasasakor azt írja, hogy nem megfelelő QR kód. Icsekk és banki appal is. Mi lehet a hiba?
-
Atomgeszi
nagyúr
Vállalkozói és magán számla is ugyanazt a telefonos app-ot használja?
-
namenlos
tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Tippre a NAV gépjárműadóját akarod befizetni.
iOS-en gyárliag működik, ha kifotózod képernyőképként, és a képet megnyitva, a jobb alsó sarokban lépő szövegkijelölő ikonra kattintasz, felugrik egy olyan, hogy "Több infó" a QR-kódról, és akkor megnyítja a fizető weboldalt.
Ha nem NAV és nem iOS, akkor passz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Metal topik
- World of Warships
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Sapphire Radeon RX 470 4GB GDDR5 - Mining Edition wEdition
- ASUS Dual Radeon RX 580 OC Edition 8GB GDDR5
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nem nagy összegek mozognának a számlán.