- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
Most nincs gond a sebességgel.
-
Engem tegnap nem akart beengedni mobilon, mert nem volt netem, állítólag. De amúgy volt.
-
Nagyon be van lassulva a mobilbank. Is.
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Köszi, ezzel kezdtem mielőtt itt kérdeztem, csak én át állítottam a keresőben a dátumot 24 órán belülre. Amit linkeltél az 2024-es de köszönöm.
Az utalás már működik. -
Cblacksmithc
aktív tag
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
-
Mr. Elliot
senior tag
Sziasztok!
Esetleg valaki más is belefutott abba, hogy ma nem megy át utalás?
"a feldolgozás során elutasítva" hibaüzenetet dobál.
Minden feltételem létezik az utaláshoz.
-
Üdv! Autónyeremény betétet lehet venni szerintetek ajándékba, más nevére online felületen? Köszi!
-
-
luciferk
senior tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Ja, ja, én is most akartam belépni, utalás stb, de nincs hálozati elérés hibaüzenetett kapom, vajon mennyi ideig szórakoznak vele.🤔
-
Winnie The P
őstag
Üdv!
Lehalt az app megint, se wifin se mobilneten nem megy. Azt írja nincs kapcsolat! Grat hozzá! -
Andris...
aktív tag
Ha egy külföldi eladó visszatérít nekem egy bizonyos vételárat egy meghiúsult vételért, a bankszámlaszámomat önmagában kell megadnom, vagy kell valami egyéb azonosító a nemzetközi tranzakció miatt?
-
Winnie The P
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
Valami nálam nem jó továbbra sem. Nem tudok pénzt hozáadni a Revolutomhoz. A jóváhagyás után hibaüzenettel kifagy a Revolut. Eddig sikerült, most nem jön össze, már háromszor utasította el a Revolut.
-
razorka777
veterán
válasz
Winnie The P
üzenetére
Nálam ok.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Másnál sem jó az app? -
yogibear
addikt
válasz
ridiculous
üzenetére
Azt meg hogy?
Vagy a skynet életre kelt?
-
yogibear
addikt
válasz
kopeter1982
üzenetére
Kéri, mindegy hogy telefon/óra/kártya NFC, vagy plasztik bedugós...
-
namenlos
tag
válasz
ridiculous
üzenetére
Tegyél panaszt e-mailben, hogy vizsgálják ki és kompenzáljanak, amiért önhibádon kívül be kellett menned a fiókba. Párhavi számlavezetést lehet jóváírnak.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
ridiculous
üzenetére
Kértem mára időpontot, bementem. Kiderült hogy amikor észleltem a problémát, azelőtt 1 nappal megszűnt magától (wtf) a digitális szolgáltatási szerződésem.. nem tudom hogy tud megszűnni ha se én, se ők nem szüntették meg. Zseniális.
-
kopeter1982
csendes tag
Erre megoldás tud lenni, ha nem ugyanaz a két kártyának a PIN-kódja. Így amikor beütöd a debit kártyáét, már fel fog tűnni, hogy vajon miért nem fogadta el az ATM.
Persze ez csak akkor igaz, ha ilyen órás/telefonos készpénzfelvetelnel is kéri az ATM a PIN-t (ezt nem tudom, még sose próbáltam). -
net91
senior tag
válasz
yogibear
üzenetére
Velem történt.

Pénzfelvétel előtt telefonon beállítottam a debit kártyát, majd a pénzfelvételnél úgy gondoltam, hogy kipróbálom, hogy működik-e a karórás készpénzfelvétel annál az ATM-nél. Működött, de a karóránál az alapbeállítás credit kártya volt.
Na, ez egy véletlen készpénzfelvétel volt. -
vnorbi
aktív tag
válasz
yogibear
üzenetére
Kihagytad, hogy véletlenül beütöd a jó PIN kódot
Most nem ugrik be semmi, de sok évvel ezelőtt például a postai csekkbefizetés kártyával problémás volt, mert pénzfelvételnek számított. Bár pénzt nem is láttál, de ebből lehetett véletlen "pénzfelvétel", és akkor jól jött volna, ha a 0-s limit megállítja a terhelést.
-
DS39
nagyúr
Az app frissítésének leírása alapján bekerült egy új funkció, "Bankkártya fagyasztás", ami ideiglenes tiltás csak és 60 napon belül feloldható.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
donbig
üzenetére
Heti többször be szoktam lépni. Nem kerülte el a figyelmem.

Tegnap megpróbáltam online vásárolni is, fizetésnél megerősítőkódot küld egy kb. 4 éve nem használt és már nem is létező telefonszámomra.. zseniális az otp, hétfőn megyek be bankfiókba, mert ez egy rossz vicc. -
donbig
tag
válasz
ridiculous
üzenetére
Ezelőtt mikor léptél be utoljára? Az biztos nem kerülte el a figyelmedet, hogy az OTPdirekt kivezetésre került, helyette digitális szolgáltatási szerződést kell kötni? Bár mivel e-mail címmel, jelszóval lépnél be, ezt zárójelbe tehetjük. A direktbe még be lehet lépni azonosítóval, jelszóval, számlaszámmal, de sok mindent már nem lehet a felületen csinálni.
-
ridiculous
aktív tag
Másnál is van olyan probléma hogy appban bejelentkezésnél jelszó megadása után azt írja ki hogy
hiba történt és próbálkozzon később
?
Webes felületen meg hogy rossz mail vagy jelszó..
Chaten azt mondta az ügyintéző hogy nincs digitális szolgáltatási szerződésem miközben hosszú évek óta használom, tegnap óta nem tudok belépni sehol.. -
vnorbi
aktív tag
válasz
Fecogame
üzenetére
Így van, összesen egy olyan fiók van, ahol Egészségpénztári ügyintézés van.
1138 Budapest, Váci út 135-139. OTP Bank fiók
Hétfő: 8.00 - 17.00
Kedd - péntek: 8.00 - 16.00https://www.otpegeszsegpenztar.hu/hu/ugyfelszolgalat
Az összes többi fiók szerintem csak annyit csinál, hogy ha belépni akarsz a pénztárba, akkor átveszik a nyilatkozatot, és postázzák ők, de minden más esetben a központi EP fiókba kell menni, vagy oda postázni.
-
Most voltam bent a fiókban felmondani az EP kártyámat (váltottam Premiumra), erre az ügyintéző adott egy papírt, hogy azt postázzam be nekik, mert ők nem foglalkoznak ezzel.
Ez tényleg így van, vagy csak lusta volt elintézni?
-
twice
tag
Sziasztok!
Esetleg van valakinek információja, hogy az E-utalás 20e Ft-ig számlacsomag elem díjmentes időszaka meg fog-e hosszabbodni (net számlacsomag)? Tudom, hogy eddig mindig kitolták, viszont egyelőre nincs róla hír, és a hirdetmény alapján a hónap utolsó munkanapján 17 óráig (tehát holnap 5ig) lehet lemondani. Nem nagy összeg, de nem esne jól, hogy a pár forint megtakarítást amit adott ez a számlacsomag elem, elviszi majd az 1 havi költsége.
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
axioma
veterán
nekem hitelkartyanal azert csinaltak, hogy triggerrel akkor terheljek be, amikor minuszba (keret folotti kihasznaltsagba) ment, es ravaghattak jo kis dijakat pluszban (kb. 12 orat volt ilyen allapotban, igaz egy napzarassal egyutt) - arra utaznak hogy nem figyelsz
mondjuk 10+ eve volt -
mzso
veterán
Az OTP az akkor vonja le a havi díjat amikor épp olyan hangulata van? Nehogy kiszámítható legyen? Legutóbb Január elején vont le. Most már február vége van de a Januárit még nem vonta le.
-
mzso
veterán
válasz
Moleman
üzenetére
Igen, én mindig csak Revolutról utaltam, de biztos működik másik magyar számláról is, az algoritmus csak a közleményt nézi, hogy "munkabér" legyen. Revolutról az ékezeketek miatt a biztonság kedvéért "_MUNKABER_" közleménnyel szoktam utalni.
Mai utalás a revoluteról még átmegy? -
skroy
senior tag
Az előjegyzett jóváírások mikor jelennek meg az appban? Konkrétan egy fizz.hu vásárláshoz volt aktiválva egy kedvezmény, 10%, max. 5000Ft első vásárlásra simplepay fizetéssel. Már 2 hete volt, de semmi nyoma nincs. Volt már ilyen kedvezményes vásárlásom, akkor ha jól emlékszem hamar megjelent a jóváírandók között.
-
LEON-T
aktív tag
Nice.
Szerintem is kínos. De, azért azt nem értem, hogy legalább a limit kikapcsolásának lehetőségét miért nem teremtik meg.
Köszi mindenkinek. -
válasz
LEON-T
üzenetére
Most kipróbáltam, mert a múlt héten nekem sem ment (akkor még tájékoztatás sem volt a főoldalon), most nálam működik, akkor én most nem tartozom bele az egyes ügyfelekbe.
Múlt héten még oda tartoztam.
Gondolom ez nem vigasztal, de elég gáz, hogy mondjuk vásárolnál nagyobb összegért és nem tudsz, mert a limit nem engedi.
-
LEON-T
aktív tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek infója, hogy mi a helyzet az OTP virtuális vásárlási mizériával?
Erősen frusztráló, hogy nem tudok virtuális vásárlás limitet állítani.(Kikapcsolni sem lehet.)
Előre is köszönöm. -
headhunter
addikt
OTP Bank Mobil app
Tranzakciók --- Tranzakció részleteinél, miért nem látszik ki utalt?Bank neve, számlaszám és a közlemény olvasható.
Pdf letöltése után viszont már szerepel a számlaszám tulajdonosának neve is.
-
kisuttoro
kezdő
Ma igényeltek nekem a web számlámhoz web kártyát ez tényleg “1-2 munkanap”?
-
Moleman
addikt
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Moleman
üzenetére
Ez pont fordítva van. Az OTP-nél nem nagyon gondolták a Smart (akkori nevén Simple) indításakor (2012-ben), hogy a minimálbér elérheti a 150 ezer forintot. Emiatt 35 év alatt kell a minibálbérnek érkezni (akciósan 150 ezer forintnak), 35 év felett elég a 150 ezer forint a minimálbértől függetlenül.
Ezt a hibát jó 10 évvel a konstrukció indulása után fedezték fel, a 2023. május 01-től nyitott számláknál már nincs életkori megkötés, minden új szerződésre a minimálbér (akciósan 150 ezer forint) jövedelem beérkezése az elvárás a számlavezetés nullázásához.
-
viralmind
aktív tag
válasz
Moleman
üzenetére
Hat igen ezert irtam , hogy kivitelezheto a dolog, de esetlegesen lehet benne buktató. En is gondolkodtam hasonlo megoldason revo-rol meg is tudnam oldani, de az az evi 12ezer nekem nem eri meg ha magyarazkodnom kell es feleslegesen magamra huzok barmilyen szervet, mert akkor nagyobb szarban leszek mint ami hasznot elertem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 26
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest