Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Milyen a hangja? Ha jól tudom itt már felül van a hangszóró?
-
gerii
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Hmm, szóval tényleg komolyan gondolták hogy 560k-ért adják , és nem csak az "ajándékos" ára annyi
Nagy akksival 500-ért megvenném, így nem. -
ForRedGlory
félisten
-
gerii
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Adtak hozzá teleoptika szettet, vagy az már nem él?
Árkád MM-bennki van állítva, tudja valaki? -
Segal
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
"Egy nyűgöm van, de ezzel sok újat nem mondok. Kisebb akksi, mint Csájnában."
1 évet csak kibírsz vele
-
gretzky77
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
A Média Markt oldalán amúgy ha MyMediaMarkt (vagy mi a tököm) tag vagy akkor 50-el olcsóbb, így 500e az ára! -
ForRedGlory
félisten
válasz
gretzky77
üzenetére
Nagyon elégedett vagyok vele, valószínűleg jelenleg ez a legjobb androidos telefon (OPPO mellett). Egy nyűgöm van, de ezzel sok újat nem mondok. Kisebb akksi, mint Csájnában. Együtt lehet vele élni, mert 1 napot simán elmegy. Az OPPO üzemideje kellene bele és letarolná a piacot...
A sík kijelző érezhetően jobb, mint az X200 Pro (bárki bármit is mond, sugall), míg az általános sebessége is érezhetően javul (szebb, folymaatosabb animációk), abszolút zéró akadozás.
Az kifejezetten tetszik, hogy nagy átlagban keskenyeb és vékonyabb, mint a többi csúcs telefon, így sokkal jobban kézbe símul, sokkal kellemesebb a fogása.
A kamerát nem teszteltem, de az olyan mértékadó oldalakon lévő tesztek, alapán mint a GSMARENA (és XATAKA vagy mi a tököm
) szerint nem romlott az X200 PRO-hoz képest, de összesen 2 db képet gyárottam vele eddig, ott nagyon elégedett voltam az eredménnyel. -
F.tibooo
tag
CSEH ALZA SOKAT ELADOTT, MOST KIFOGYTAK. NOVEMBER 22- ÉN KAPNAK SZÁLLÍTMÁNYT.
-
F.tibooo
tag
SZLOVAKOKNÁL AZ ÚJSZERŰEK 450 EZER FT
-
F.tibooo
tag
A spanyol XATAKA független tesztelő oldal egy egyik legkorrektebb, és magas szakmaiszintű oldal.
A FELSŐ A VIVO X300 PRO ALUL AZ OPPO FIND X9 PRO ÉRTEK SZÁMAI LÁTHATÓAK -
allergia
csendes tag
válasz
gretzky77
üzenetére
Csak kíváncsiságból.
Bár momentán nem sok mindent tudnék felsorolni, mi szól a Pixel mellett. A havi frissítésen kívül, mert valószínű az unikális a Pixelnél.
Azzal, hogy a Zeiss módba behozták a RAW Lighting funkciót, meg van a képeknek az a természetessége, amit a Pixelek képeiben szeretek. -
allergia
csendes tag
Senkit nem akarok bosszantani, de két és fél hete használom az X300 Pro-t, igaz másodtelefonként a Pixelem mögött.
Elégedett vagyok vele :-) (igen, kínai ROM-os) -
Bferibörs
addikt
A tokok meg a fólia,megérkeztek kínából,már csak a teló kellene.
-
Segal
veterán
válasz
Bferibörs
üzenetére
Én anno ebay-ről 2 spd pedált rendeltem piszok jó áron. 2 országból érkezett külön időpontban 1-1 darab. Gondolhatjátok hogy leizzadtam amikor átvettem a postán a csomagot és 1 db volt benne. Mondom hogy a fenébe fogom ezt bizonyítani...
Ráírtam az eladóra aki írta hogy nyugi érkezni fog a másik is. Elsőre elég hihetetlennek tűnt a sztori, de pár nap múlva valóban megérkezett a másik pedál.
-
F.tibooo
tag
Valszeg nem lesz November 12- én sem készülék. A Média Markt is November 18-20 között várja.
-
gattolino
senior tag
Oké, szóval a GSMArena a Pro-bol az európait teszteli, aminek jóval gyengébb az akksija. A teszten is látszik, és a simából meg a globalt.
[link] -
F.tibooo
tag
Beszédes.
-
gretzky77
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Mik a tapasztalatok, hogy tetszik?
-
Bferibörs
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Gondolom ez a töltêsek számával még javulni fog,kell neki pár nap. Vagy rosszul gondolom?
-
F.tibooo
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Oppo Find X9 Pro. De itt van egy 7800-as akkumulátoros Vivo !!!! [link]
-
ForRedGlory
félisten
válasz
F.tibooo
üzenetére
Milyen 7500-as akksi? 6500 van a kínai verzióban, legalább lennél pontos. 🤦
Amúgy ki szólt hozzád? Nem is emlegettelek, de ha magadra vetted, annak ezek szerint oka van.
Van gond a toronyban, csak infót osztottam meg a VIVO akksijáról, mindenféle másik telefonnal való összehasonlítás nélkül. Nem is ez volt a cél, de látom ezt sem érted. Sebaj.
-
F.tibooo
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem tudom, és nem is akarom értelmezni. Egy 5400- as akksi nem veszi fel a versenyt egy 7500-al. Lehet erőlködni, bűvészkedni,de a tények makacs dolgok. Ráadásul releváns is az összevetés, mert mindkettő telefonnál Mediatek 9500 processzor dolgozik. A GSMARENA tesztje maximálisan lefedi a valóságot.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Na akkor összehasonlításképpen SIM kártyával (remélem okoska is tudja értelmezni).

-
F.tibooo
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
-
waszabi07
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
De sim nélkül sok értelme nincs is ezt nézegetni…
-
ForRedGlory
félisten
Továbbra sincs benne SIM, de az első lemerítésig már nem is lesz, mert akkor jobban összehasonlíthatóvá válik.
-
Bossi
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Köszi, egyébként neked az Alzától jött meg vagy máshonnan?
-
F.tibooo
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Jobb kijelző? A 200.Pro kijelzője páratlan minden szempontból..
-
ForRedGlory
félisten
Első ránézésre mindenben minimum olyan jó, mint az X200 Pro, amihez képest előrelépésként ezeket látom:
- lapos kijelző, ami számomra sokkal kellemesebb, mint a lekerekített
- a kijelző minősége jobbnak tűnik
- jobban lett az Android 16 felület, de ez majd X200 Pro-n is olyan lesz, szóval ez csak egy lábjehyzet
- fürgébb a telefon
- végre nem 60 hz-en döcög, amikor pl megy a YouTube és görgeted a kommenteket. Az a halálba kergetett...
- talán jobb a haptic feedback is (kellemes, nem tolakodó, iPhone szint)
- talán jobb a súlyelosztása, nem olyan fejnehéz, nem akar egyből előre bucskázni a kezemből, de ez simán lehet, hogy csak azért, mert az X200 Pro-nál megedződtem, hogy kell fogni. Az biztos, hogy amennyiben a kamera alatt kb egy cm-el lentebb az ujjamon egyensúlyozom, akkor nem billen le egyik irányba sem
- sokkal jobb a fogása, nagyon érződik az a 0.5 mm különbség a vastagságban.Elsőre röviden ennyi, a kamerát nem próbáltam.

-
Bossi
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Egyébként milyen a készülék ? Fotózás próba volt már ?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
F.tibooo
üzenetére
A Te véleményed pont annyit ér, mint sejted. Oppo tulajként lehet érdemesebb lenne megkeresni és boldogtani az Oppo társadalmat a telefon saját topicjában, ha már úgyis osztod a bölcsességédet. Köszi.

Btw, gondolom fél millió ember téved.

-
F.tibooo
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
AccuBattery....véleményes applikáció.....
-
ForRedGlory
félisten
Persze még SIM kártya sincs benne, szóval tájékoztató jellegű információ.
-
F.tibooo
tag
Marginalis eltérés nincs a Vívo és az Oppo között fotós képesség téren szvsz. [kép]
-
F.tibooo
tag
1 perccel az indulás után rendeltem meg az Alzánál a Vívo X300 Pro- t. Feltételezett érkezes, többszöri módosítassal, 11.19. Ezért lett helyette más.....
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Végre van 120 hz, miközben megy a YouTube videó.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Videó stream letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OLED TV topic
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Plusz éppen volt a Westendben 1 db (nem tudom, hogy fordulhatott elő ilyen tologatás mellett).

A FELSŐ A VIVO X300 PRO ALUL AZ OPPO FIND X9 PRO ÉRTEK SZÁMAI LÁTHATÓAK