Hirdetés
- Apple MacBook
- Nyáron hozza a Steam Machine-t és a Frame-et a Valve
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Kirúgással fenyegeti mérnökeit az Intel vezére
- Nem szereti a Linuxot az NVIDIA RTX Spark
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnd
senior tag
Ohhh jut eszembe, hívás rögzítésre van megoldás? Ami nem ilyen kihangosítós és mikrofonos, hanem natív.
-
arnd
senior tag
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok,
ebben a topicbann van a legtöbb hozzászólás, gondoltam talán ez lenne a fő topic.
Mérlegelem az S24U-m cseréjét. Tulajdonképpen elvagyok vele, de qrvára bosszant, hogy az Ai-s funkcióit magyarul nagyrészt nem lehet használni. És persze az mégjobban, hogy két éve igérgették a magyar hívásfordítást, aztán nagy semmi lett belőle. Miközben már egy 100 ezres Honor is tud magyar hívás fordítást. Meg az akksi gyárukkal is mehetnek a fenébe. Bocsánat a ventillációért.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy Ai támogatottsága magyar nyelven milyen az X300 Pro-nak?
- hívás fordítás
- jegyzetek kezelése/összefoglalása
- bármilyen szöveges anyag összefoglalása, szerkesztése, generálásaAzért próbáld meg itt is megkérdezni,a felsoroltakat nem használom,így nem tudom.
-
arnd
senior tag
Sziasztok,
ebben a topicbann van a legtöbb hozzászólás, gondoltam talán ez lenne a fő topic.
Mérlegelem az S24U-m cseréjét. Tulajdonképpen elvagyok vele, de qrvára bosszant, hogy az Ai-s funkcióit magyarul nagyrészt nem lehet használni. És persze az mégjobban, hogy két éve igérgették a magyar hívásfordítást, aztán nagy semmi lett belőle. Miközben már egy 100 ezres Honor is tud magyar hívás fordítást. Meg az akksi gyárukkal is mehetnek a fenébe. Bocsánat a ventillációért.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy Ai támogatottsága magyar nyelven milyen az X300 Pro-nak?
- hívás fordítás
- jegyzetek kezelése/összefoglalása
- bármilyen szöveges anyag összefoglalása, szerkesztése, generálása -
SoupSayse
tag
Ugy veszem eszre x300 pro alatt, hogy a zeiss texture sokkal szebb/termeszetesebb kepet ad, mint a sima zeiss mode. A sima zeiss mode túlfényesít, kicsit kontrasztosabba teszi a kepet. Ki hogy van ezzel? (Bocsi az ekezetek hianya miatt)
-
SoupSayse
tag
Szia! Még várok rá, elvileg 10-én mehetek érte, áruházba rendeltem.
De szerintem nem lesz vele olyan nagy gondom, esetleg a méretével. Plusz pont számomra, hogy a rendszer nem kicsit ios copy, imádtam az ios 26 kinézetét illetve a dinamikus szigetet, csak a zártsággal volt utóbbi időben gondom, ezért is váltok most. -
Bossi
őstag
-
SoupSayse
tag
Én még csak most rendeltem be Mediabol az x300 Prot -10% kedvezménnyel, remélem nem lesz csalódás. Ip 17 Pro utan a Magic 8 Pro videofelvételben nagyon tré volt, remélem itt kicsit jobb lesz a helyzet.
-
Bferibörs
addikt
-
allergia
tag
A gshopper milyet árul? EU vagy CN verzió?
Ultraból eddig nem volt globális verzió.
Állítólag most lesz, legalábbis az EU engedélyeket beszerezte a Vivo.
-
sharkypeti
aktív tag
A gshopper milyet árul? EU vagy CN verzió?
-
milkabrams
őstag
Jön oppo is hasonló szenzorokkal ha a vivo nem jön be. Jó kepeket, amik akkor is jók, ha belenagyitassz, nem csak insta kompatibilis lesz, ugyis csak a gcam tud. Én is találtam a x200 pro-ra működőt és agyonveri a gyárit.
-
allergia
tag
Vagy várd meg az x300 ultrát, ott a 200 mpixel szenzorral a gcam is tud majd 50-et és jó config fájlokkal elképesztően részletes fotók születhetnek.
Igen, nekem is a fejemben volt/van ez az opció, csak eléggé ellentmondásos infókat találtam, hogy mikor jön + azért a tavalyi x200U valszeg (elvileg) jóval kevesebbe kerül.
-
milkabrams
őstag
-
Bferibörs
addikt
-
allergia
tag
-
Bossi
őstag
Értem, nekem volt több készülékem és nem hiányolom egyiket sem
elégedett vagyok az X300 Pro készülékkel. -
allergia
tag
Én csak magamból tudok kiindulni, kipróbáltam, és amellett, hogy nagyon jó teló volt, relatív hamar meg is váltam tőle és maradtam a Pixel 10XL-nél. Ami nem feltétlenül jobb teló, de nekem jobb.
Gondolom aki anno megvették kedvezménnyel, sokan el is adták. -
Bossi
őstag
-
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
-
gattolino
senior tag
-
Nagya21
addikt
-
Bferibörs
addikt
-
gattolino
senior tag
-
Tiger.
nagyúr
-
gattolino
senior tag
-
Tiger.
nagyúr
-
Bossi
őstag
https://drive.google.com/drive/folders/1lCaOcHZ321tqdTOVzytKUosaU_2xxuq0
nekem ezek a fotók vannak idáig,ígéretes a cucc.
Pár mai kép:
https://photos.app.goo.gl/XxZrnxCwQvQxh64F8 -
buranits1997
csendes tag
https://drive.google.com/drive/folders/1lCaOcHZ321tqdTOVzytKUosaU_2xxuq0
nekem ezek a fotók vannak idáig,ígéretes a cucc.
-
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
Amire figyeljetek!! Hívás.
Két simet használok. Egy névjegynél be van állítva,hogy ne az alapértelmezett számról hívja az illetőt.
Nem működik, hiába van beállítva a 2. számom, az alapértelmezettről hívja! -
Bossi
őstag
-
p2pp
őstag
-
a.sebi
őstag
Ott a lehetőseg, vedd meg tibootól, 650-ért árulta (vagy 699-ért, de nehéz követni, óránként változtatta az árat. Biztos figyelembe veszi az euro árfolyamot). Amúgy, aki érti az érti, aki nem, az így járt.
Fénymásold le a számlát , Alza ugy is elfogadja . Aztan januárban odaadod az eredetit . Így az értetlen hőbőrgő is nyugodt lesz ,(nem lesz , mert úgysem akarja megvenni csak okoskodik. )

-
ForRedGlory
félisten
-
F.tibooo
aktív tag
-
mQWeXgsf
aktív tag
Na, holnap jön az X300 Pro az Alzától fullos ajándék csomaggal. Akinek kell, szívesen átadom a rendelést.
Félmilliós telót adsz azonnali számla nélkül, vicces...
-
F.tibooo
aktív tag
Virágh Dani tesztelte mind a kettőt. Vivo X200 Pro jobban indított.
-
F.tibooo
aktív tag
200 PRO ÉS 300 PRO

-
gretzky77
veterán
Ahogy írtam, úgy adom.
-
ForRedGlory
félisten
-
gretzky77
veterán
Mi döntött a OnePlus mellett? A rendelés átadása esetén a számlás dolog maradt ugyanúgy vagy ebben a formában megkapom egyből?
-
ForRedGlory
félisten
-
Bossi
őstag
Na, holnap jön az X300 Pro az Alzától fullos ajándék csomaggal. Akinek kell, szívesen átadom a rendelést.
Akkor nálad marad a Oneplus?
-
ForRedGlory
félisten
-
melodie
tag
-
TODI1111
veterán
A vivo készülékek milyen gyakran kapnak bitonsági frissítéseket? Pusztán kíváncsiságból kérdezem, mert a samsungnál megszokott volt a havi frissítés.
-
F.tibooo
aktív tag
-
ForRedGlory
félisten
-
F.tibooo
aktív tag
-
benjoe1
aktív tag
Sima X300-at (nem Pro) rendelt esetleg valaki?
Méret miatt jobban tetszene, fotózásban/videózásban nem tudom mennyivel lenne rosszabba a Pro verziónál (egy Xiaomi 13-at cserélnék le, ha megérné). -
Elit3Zotya
addikt
Teljesen vállalható, meg is lepődtem rajta.
Utóbbi 3-4 évben rengeteget fejlődtek a képfeldolgozók, és a szenzor mérete egyre kevésbé számít, persze azért nem mindegy, hogy miből kell építkeznie az algoritmusnak.
1EV különbséget simán le tud küzdeni az algoritmus. -
ForRedGlory
félisten
Oneplusnál a szenzor csökkentés miatt 1 EV-vel kisebb a fénygyűjtése a oneplus fő szenzorának, ennek ellenére nincs sok különbség, szerintem.
Teljesen vállalható, meg is lepődtem rajta.
-
F.tibooo
aktív tag
Oneplusnál a szenzor csökkentés miatt 1 EV-vel kisebb a fénygyűjtése a oneplus fő szenzorának, ennek ellenére nincs sok különbség, szerintem.
Már a tudat miatt sem venném meg....Az OP13 is gyengus volt, fotós képesség terén.
-
Elit3Zotya
addikt
Hoztam egy kis érdekességet. Persze nem eredeti minőség, de most nincs kedvem vele szórakozni. Az első két mindhárom esetben az OP15.
OnePlus 15 vs. VIVO X300 Pro

-
Bferibörs
addikt
-
F.tibooo
aktív tag
(B)Az objektív sorsa ismeretlen(/B).... -
F.tibooo
aktív tag
Ez az asszonyozás...brrrr....pffff....
-
Bferibörs
addikt
-
Segal
veterán
"vejem intézi"
Akkor mostanság ne vesszél össze az asszonnyal
-
Bferibörs
addikt
Alza,most azt írta,hogy feladták,elvileg holnap megkapom,ha a futár is úgy akarja.😂
TODI1111
Nekem is Asus routerem van,meg ne kérdezd milyen 😂 wifi 6-- ot tud,ez lesz cserélve ,a vejem intézi,én nem értek hozzá.😁 -
TODI1111
veterán
-
Bferibörs
addikt
-
TODI1111
veterán
-
Bferibörs
addikt
Ez jó kérdés,Karácsonyra kapok wifi 7- es routert.🤔
-
TODI1111
veterán
-
F.tibooo
aktív tag
És ezért eladod? 50 ezer bukóval?
-
TODI1111
veterán
Sziasztok. A készülék elmletileg tudja a wifi 7 6Ghz-es hálózatot.
Miért nem használja sosem. A samsungok (S24 ultra, S25 ultra) szinte mindíg ezen vannak, mert ez a "legtisztább" csatorna. Az X300 pro viszont csak az 5Ghz-es sávot használja. -
Bossi
őstag
Fárasztanak, hátha megunod és elmondod.
Nem gondolom, hogy megjön a héten.Amúgy az OP15-re hétfőt írtak, erre vasárnap megjött. Szóval bármi lehet.
Nekem megjött
-
gretzky77
veterán
Nem gondolom, hogy megjön a héten.Amúgy az OP15-re hétfőt írtak, erre vasárnap megjött. Szóval bármi lehet.
OP 15-öt milyennek látod?
-
ForRedGlory
félisten
Sziasztok! Tegnap reggel erkezett mail hogy a telefon is lefoglalva már Alzanal,erre ma reggel érkezett hogy a grip kit 19.én érkezik,erre rá 2 órára már megint eltűnt a dátum egy friss emailben és ugy szerepel hogy dolgozunk rajta (megrendelve a beszállítótól,szerintetek van esély rá a héten?
-
buranits1997
csendes tag
Sziasztok! Tegnap reggel erkezett mail hogy a telefon is lefoglalva már Alzanal,erre ma reggel érkezett hogy a grip kit 19.én érkezik,erre rá 2 órára már megint eltűnt a dátum egy friss emailben és ugy szerepel hogy dolgozunk rajta (megrendelve a beszállítótól,szerintetek van esély rá a héten?
-
Segal
veterán
Én már kiseggelem az Ultra triót, aztán amelyik a legjobbnak tűnik az nyeri a lehetőséget.
-
allergia
tag
Nem mondtam, hogy nem jön be. F.tibooo-nál a megoldás.
Aha, így már értem!
-
ForRedGlory
félisten
-
Bferibörs
addikt
-
Bossi
őstag
Na délután megyek én is érte már a AlzaBox-ba van.
-
F.tibooo
aktív tag
-
allergia
tag
-
Bferibörs
addikt
-
gretzky77
veterán
Hoztam egy kis érdekességet. Persze nem eredeti minőség, de most nincs kedvem vele szórakozni. Az első két mindhárom esetben az OP15.

Hogyhogy megy a Vivo?
-
ForRedGlory
félisten

-
Bferibörs
addikt
-
F.tibooo
aktív tag
-
Bossi
őstag
-
Bferibörs
addikt
-
Bossi
őstag
-
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
-
milkabrams
őstag
Onnan vettem mindig, ha elhiszed, ha nem. Egy szóval sem mondtam, hogy eredeti, csak hogy jó minőségű... ~1-3eFt-ért.

Pl ilyet vettem az X200 Pro-hoz annak idején és tökéletes minőségű.
Nem a minőségét vitatom, hanem a valódiságát. Az aramid tokok megmunkálása miatt nem tudják olyan olcsón adni, mint a sima fröccsöntött cuccokat.
-
Bossi
őstag
Tessék, pár randomizált szar. Az első három a temető betonkerítése, csak hogy jobban értékeld mögötte lévő a művészetet.

Az alatta lévők 0.6x-től 100x nagyításig.

köszönöm.
-
ForRedGlory
félisten
Onnan vettem mindig, ha elhiszed, ha nem. Egy szóval sem mondtam, hogy eredeti, csak hogy jó minőségű... ~1-3eFt-ért.

szerk.: Nem lehet erről a fős temuról linkelni, vagy ph izéli el folyamatosan.
https://share.temu.com/GR4OErpi2HB
X300 Pro-ra való.

-
ForRedGlory
félisten
Alin van valódi aramid tok 10 ezer ft környékén. Temun, hát...

-
F.tibooo
aktív tag
. INDULHAT A NÉGYES TESZT -
milkabrams
őstag
Temu. Onnan még valami carbon fiber. Még nem néztem utána, de ott kb bármelyik jó lesz.
Majd írj véleményt, ha kitapasztaltad a telefont, érdekel.
Alin van valódi aramid tok 10 ezer ft környékén. Temun, hát...
-
ForRedGlory
félisten
-
TODI1111
veterán
Temu. Onnan még valami carbon fiber. Még nem néztem utána, de ott kb bármelyik jó lesz.
Majd írj véleményt, ha kitapasztaltad a telefont, érdekel.
Samsungnál nagyon hozzászoktam az UAG és Spigen tokokhoz
Úgy nézem ezt most el kell engednem.
Nagyon hozzászoktam az évek alatt a samsung menüjéhez és testreszahatóságához és ez attól elmarad, de teljesen használható. Nem volt még időm sokat próbálgatni, de az biztos, hogy a kamera része jobb mint az S25 ultrának. -
ForRedGlory
félisten
-
TODI1111
veterán
Gondoltam kipróbálom én is ezt a készüléket.
Milyen tokot használtok? Nézegettem, de nem nagyon találtam "rendes" tokot.
-
F.tibooo
aktív tag
-
F.tibooo
aktív tag
-
Bossi
őstag
Akinek megvan már a készülék pár képet dobhatna fel
nekem a kamera rész ami főleg számít ezért megköszönném
-
Bferibörs
addikt
-
ForRedGlory
félisten
-
Bossi
őstag
-
ForRedGlory
félisten
-
allergia
tag
-
ForRedGlory
félisten
-
F.tibooo
aktív tag
Tehát nem 200.000 Ft a különbség, hanem sokkal kevesebb, mert nem kapsz fullos ajándék csomagot. Köszi, most is ügyesen szóltál.
Vivo X300 Ultra a cél.
-
ForRedGlory
félisten
-
F.tibooo
aktív tag
Vezess le, hogy jön ki a 200.000 Ft különbség...
350 ezer Ft az érkező Vivo X300 Pro . Tradingshenzen. ( A kamerás szettet majd a Vívo X300 Ultrához veszem meg jövő tavasszal)
-
ForRedGlory
félisten
Vezess le, hogy jön ki a 200.000 Ft különbség...
-
F.tibooo
aktív tag
Volt időm gondolkodni..Írtam is itt korabban , hogy megkövetem magamat. Az Alza ennyi hasznot hozott a minősíthetetlen viselkedésével..Hamarosan jön a kínai verzió hozzam. Es hát 200 ezerrel olcsóbb. Meglátom, hogy méltó- e az ajnározásra.
-
a.sebi
őstag
Azért érdekes, hogy ha az alza kiküldte volna neked most itt ajnároznád a telefont .
Így hogy alza nem küldi már rimánkodsz az akku miatt . 2 hete elég volt a kis akku . Mostanra bűn . Kicsit önigazolás szagú ez .
-
ForRedGlory
félisten
Ezt is jól lehet alakítgatni, de nyilván nem éri el a Good Lock szintjét.
-
TODI1111
veterán
Én támogatlak benne, mert nem igazán tudok olyat mondani, amiben az S25 Ultra jobb lenne. Ennek, ha én mondom, akkor súlya van.
Nincs cerka, aztán jó napot.Engem inkább a testreszabhatóság érdekel.
A samsungnál már elég jó az ONE Ui. Főleg, hogy a Good Lock alkalmazással nagyon aprólékosan be lehet állítani mindent.
Viszont hoszú idő óta ez az első készülék ami annyira megtetszett, hogy már meg is rendeltem.
-
ForRedGlory
félisten
Én támogatlak benne, mert nem igazán tudok olyat mondani, amiben az S25 Ultra jobb lenne. Ennek, ha én mondom, akkor súlya van.
Nincs cerka, aztán jó napot. -
TODI1111
veterán
Van rajta fólia és tokot is adnak hozzá, de az nekem nem tetszik.
Ilyeneket dobálnak Temun kb 2000 Ft-ért.

Nekem is csak addig lenne rá szükségem amíg nem találok hozzá valami "normálisat".
Minden samsungomon UAG tokot használtam (használok), de erre sajna nincs. -
ForRedGlory
félisten
Van rajta fólia és tokot is adnak hozzá, de az nekem nem tetszik.
Ilyeneket dobálnak Temun kb 2000 Ft-ért.

-
TODI1111
veterán
Tudom, ilyen konstrukcióban vettem.

A készüléken van gyárilag fólia? Illetve van a dobozban tok? Azért kérdezem, mert a Media Markt-ban vetted és én is nagyon hajlok rá, hogy sok-sok éves samsungozás után kipróbáljak egy ilyen készüléket.
-
ForRedGlory
félisten
-
F.tibooo
aktív tag
Azt írta, hogy nem érdekli az akksi mérete, ha esetleg nehezedre esik értelmezni.
Engem meg a garancia hiánya nem érdekel.
-
ForRedGlory
félisten
-
F.tibooo
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyáron hozza a Steam Machine-t és a Frame-et a Valve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- TELJESEN ÚJ - 0 CIKLUSOS iPhone 17 Pro 256GB SILVER // GYÁRI FÜGGETLEN // EU MODELL
- Honor X8a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 14" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L450 I i3-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
De szerintem nem lesz vele olyan nagy gondom, esetleg a méretével. Plusz pont számomra, hogy a rendszer nem kicsit ios copy, imádtam az ios 26 kinézetét illetve a dinamikus szigetet, csak a zártsággal volt utóbbi időben gondom, ezért is váltok most.
elégedett vagyok az X300 Pro készülékkel.

(B)Az objektív sorsa ismeretlen(/B)....

. INDULHAT A NÉGYES TESZT

Úgy nézem ezt most el kell engednem.
Milyen tokot használtok? Nézegettem, de nem nagyon találtam "rendes" tokot.