Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
raziel01
veterán
Veszélyesek ezek a vírusok.
Másik fórumon egy gyerek azt bizonygatta, hogy egy vírus megtámadta a Codegen tápját és az alaplapját és ez miatt mind a kettő meghalt. LOL. -
BabLeWeS
csendes tag
mármint mire gondolsz??
amig nem volt net semmi baja nem volt a gépnek csak utánna mivel a trójai megkóstolta az alaplapot és végűl is az halt meg... de most h van új vinyó( a másik még 160GB PATA volt) a táp meg amúgy vagy 7 éves szal... nem bánom
de többet nem bízok a gagyi vírusirtókban,,,!!
Kaspersky internet security 8.0 4everFagy53: próbálkozz virusirtó meg tűzfal nélkűl 1 hónapig letöltéssel járatni a gépet és talán az segíthet a problémádok ( haveom szerint )
-
Xyron
csendes tag
Hali! Nekem vmi driver problémám van... (Sapphire radeon HD 2600 XT) Vista van fent a gépen és ha játszom vmivel állandó jelleggel behal a driver!
Pedig a legújabb verzió van fent! Segítség...
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #9784 üzenetére
Kösz a linket VaniliásRönk de van vírusirtóm és meg is vettem inkább eredibe ma a kaspersky8.0-t
de az volt a baj a trójaival hogy szeptemberbe jött meg a net és miután rámentem a netre utnána 2perc múlva megált a gép... de úgy h nem tudtam belépni a biosba sem ( számítógép szaki mondta aki megcsinálta a gépet) hogy ez egy nagyon kicsike kis virusocska volt ami ha nincs net semmi baja a gépnek ( 3évig ugyan az a gépem volt ) és h megjött a net elkezdte leszedegetni a sok vírúst és hát azok éhesek voltak... na és van egy dvd-m amit még augusztusba irtam ki ( virusos dvd ) mer akoriba norton volt a gépen pff.. és az nem jelzett... és az a gépem meg is halt január 2dik-én ( intel P4 2ghz, ashrock alaplap, 2x512ddr, abit siluto nvidia geforce 5700gt 256mb) és az alaplapot kezdte meg a vírús... a mostani gép az előzö tesója mer az a ház volt tát meg vinyó amit most cseréltem... na mind1 a kaspresky 7.0 volt még 3 nappal ezelőtt a gépen és az egyből jelzett h virus van a dvd-n de nekem kellet a zene és hát benyaltam de szerencsére a mostani gépnek már semmi baja igaz h picit huzatni kell mer a vírusirtó teljesítménye a maxon van de már jó és lett 1 600W szünmentápom a 800W után meg 2x500GB samsung
nah most leirtam a gépem történetétVIGYÁZZATOK A VIRUSOKKAL!!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nemtom hallod. kb. 2 éve már csak win tűzfal van a gépen avast virkerrel, meg windefender, azt mégsem jön vírus/trójai stb. (pedig net, letöltés, xxx megy rendessen
)
Egy alkalommal nyeltem be szándékossan egy hírdető trójait (mert egy cracket mindenképpen le kelett futtatni
), amit viszont az ismert trójai eltávolító progik meg még csak nem is láttak. Mondanom se kell, a trójai egy trójai eltávolító progit reklámozott...
Az sem találta meg, amit vanillás kolléga linkelt. Trójan Remoover kipucolta. -
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #9784 üzenetére
Te is elhitted ezt a trójai dumát?
Újrarakás után rögtön beszedni egy ilyen kártevőt.. nem semmi! Nekem miért nem sikerül sohasem? -
BabLeWeS
csendes tag
leszedem a játékot, felrakom, bekötöm a kormányt, felnyomom a hangerőt és kiirja h az xxx.exe hibát észlelt ezért leált... na mind1 a cod4-re az nfsps-re az oblivionra is ezt irta ki és hát újra raktam a gépet... aztán reggel nyomnám be a gépet és nem indul mert meghalt a zsír új vinyóm... vissza vittem kicserélték gariba és vissza hányom a game-ket na végre fasza indul játék
tölti a cod4-et és hirtelen megáll a gép... gondoltam h áramszünet de utánna leesett h szünmentes a táp és levittem a boltba a gépet aztán ma vissza kaptam... és közlik h nem tudják h mit töltöttem le de h oan trójai volt a gépen hogy jó hogy nem ölte meg szegénykét...
úgyhogy most okosan jáccok és a gamet amit meg itt beszéltek inkább nem rakom fel... van mire költeni a zsét...
-
-
Skorbut
tag
válasz
VaniliásRönk #9767 üzenetére
Köszönöm!!!
-
jss
aktív tag
Sziasztok!
Az volna a problémám, hogy nincs magyar nyelvű Controll Centerem, illetve egyáltalán nincs.
honnan tudnám letölteni? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
grunge
addikt
strumovik enekem is abszolut kedvenc, nélküle nincs rendszer
a graf nekem abszolute másodlagos, lehet bármenyire csillogo-villogo, de ha nincs mögötte semmi akor felejtös....amugy régi autos játékokbol a gand prix sorozattal töltötem a legtöbb idöt (1-4), meg még az nfs porsche unleashed. ezeknek volt filingje!
(#9761) VaniliásRönk az elmult évek felhozatalához képest azért haladásnak nevezhetö.
-
Tuja1
aktív tag
válasz
tzsolesz #9762 üzenetére
hajajjj . Last Ninja, wizadr of war, barbarians ahol már volt lefejezés
játék élmény nem csak a grafikán múlik, sőőőőttt.....
ma ha felrakom a rendszerem egy játék kap helyet mielőtt ghostolnám a rendszer winyót.
Az IL-2 sturmowik 1946.
A többi csak két rendszer visszaállítás közti 30-40 napig kap esélyt.Azalatt meg végig viszem és minek koszolja a winyót
-
Bazsy
aktív tag
Megoldotta magát a problémám... nézegettem a biost meg chipsetdrivert frissitettem és most tökéletes minden.
Szerintem valami erőforrás ütközés lehetett.
Köszönöm azért a tippeket
-
tzsolesz
nagyúr
Na de gyerekek, emlékeztek még a commodore64-es időkre? Volt vagy 4-5 autós játék, a forma 1, a testdrive, meg az outrun europe, street rood. Ebből választottam, és hogy mennyire elvoltam velük egy hónapig is, és nem a graf számított, hanm az élmény. Nem tudom mit szóltam volna akkor a mostani autós játékokhoz, de biztos elájultam volna bármelyiktől.
Én valamelyik nap megnéztem a Juced2-őt, hát nem tetszett. A legtöbb időt, amivel eddig autós játékkal eltöltöttem az a carbon volt, a pro street kb félóra volt. Hiányoltam belőle a történetet, és a célt.
-
grunge
addikt
válasz
VaniliásRönk #9757 üzenetére
azé' nfs hez képest felüdülés
könyörgöm 2008-at irnk és szimulátoron kivül visszatért abelsö nézet! én már ennek is tudok örülni
-
válasz
hát igen, Téged mindig is az ilyen visszafogott középutas irományaidért szerettünk
-
fagy53
nagyúr
válasz
Tömör, de túl általános.
-
VaniliásRönk
nagyúr
RD Grid... röviden, tömören: ez egy SZ@R.
#9758 fagy53: Nem részletezem, elég volt egyszer átélni, nem óhajtom felidézni...
-
sereeff
aktív tag
Hali! Kellene vmi új alaplap a vas alá..... van valami javaslat úgy 25 ezerig? :-)
-
gyiku
nagyúr
gridet singlebe meg nem is neztem, haverokkal marhulunk 4-5en online. allat!
-
tzsolesz
nagyúr
Valószínű, ez függ a környezettől is (a rendszered felépítésétől). Egyébként a hangkaridnak valószínű a 2600-od hd audio vezérlője szól be. Azt vedd le, vagy tiltsd le. Én újratelepíteném a windows-t, hogy mindent kizárjak. Mert ha naem így teszel, akkor eltelik 3-4 nap esetleg egy hét is, miközben lehet, hogy egy 30-40 perces művelet (win reinstall) megoldja a problémád. Ha utána sem megy, akkor gyere és megpróbálnak az okosabbak segíteni. "Az okosabbakat" nem magamra értettem, hanem a többiekre.
-
Bazsy
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #9752 üzenetére
Na várjatok, a windows kb 1 honapos telepités és eddig tökéletesen müködött.
Akkor most a kártyacserétöl lett beteg? -
Bazsy
aktív tag
Sziasztok!
Segitségre lenne szükségem.
Helyzet: Vettem egy 2600XT AGP-t (Sapphire), egy nvidia 7600GS helyébe ment, aminek letöröltem a drivereit mielött kiszedtem.
Ezét feltettem (a hotfixeset a sapphire oldalárol).
Na ittjön a problémasor:Még a driver telepités elötti inditáskor is és azota mindig (miota a kártya bennvan) a windows induláskor az svchost.exe kiakad procihasználatban és ugy is marad. Ha kilövöm a processt eltünik a winxp téma és a normál classik marad, de a proci használat megszünik.
Másik, hogy a hangkártyámat (Audigy2) nem látja a saját mixere. Viszont hang az van
Harmadik hogy a tunernél se látni a hanggal kapcsolatos dolgokat viszont müködik.
A játékok mennek, sztem azokkal nincs semmi gond.
Kérnék pár tippet, hogy mi lehetne megoldás.
-
veber
tag
Hi
Érdeklődnék egy hd2600pro-val mennyire lehet játszani mostanság, nem a legújabb és legnagyobb játékokra gondolok. -
grunge
addikt
dá, táváris!
-
grunge
addikt
igy van, teljesen egyetértek!
amugy nem mondtam h "olyan rosz" a fizikája, csak azt furcsáltam én is, hogy a bömös túlzottan kezes és nem mocorog anyit
lehet csaka hülye nfs-t "szoktam" meg a doboz "fizikájával"
annak viszont örülök hogy ilyan jo véleménnyel vagy rola kormányt használva! amugy manual válto+no elektronika rulez
-
fagy53
nagyúr
Én kormánnyal néztem, és nem tűnik olyan rossznak a fizikája, mint ahogy írod. A GTR2-höz képest lazább a dolog, én kikapcsolok minden segítséget és manual váltóval nyomom, így túl kezesnek tűnik a BMW a Ferrari-hoz képest, ami hasonló stílusban vezetve bizony ficánkolósabb, az esőről nem is beszélve.
De sokkal jobban élvezhető és realisztikusabb mint az NFSPS, ami csak VGA tesztelésre jó.
-
én azért kicsit meglepődtem, amikor a Flatout-ban jól bevált kanyarvételi technika (power sliding + a kollégák kanyarstabilizátorként való használata) első kísérletre totálkárosra törte az autót, de aztán megszoktam, hogy ez itten nem arcade gaming
tzsolesz: párszázzal előtted írtam én is egy igen hasonló levelet a pormennyiségről -
tzsolesz
nagyúr
Atyaúristen! Kitakarítottam a hűtőjét. Ne tudjátok meg mi volt benne. A szőnyegen nem szokott ennyi por lenni nálunk, pedig én is sokat takarítok itthon, besegítek élettársamnak.
Én megíjedtem, de komolyan szerencse hogy eddig is tudta valamelyest hűteni. Csekély 10C°-al lenntebb ment hőmérséklete, és már húzva sem sipákol alapon.
-
grunge
addikt
az széép
nekem a mustanggal sikerült egy 15-öst produkálni, 86%os töréssel tk-ra tenni a gépet!
a törés baromi jo és a hangok sem rosszak!
gbors: én is ezen morfondirozom
bár a fizikán van még kivetnivalo, de mindent egybevetve hangulatos darab!
Ezt a gámát is felirhatjuk a "szereti a 2600xt" listára!
-
tzsolesz
nagyúr
Üdv, az miért van hogy mihejst meghúzom a karit 857-re egyből 48 C°-ról 60°-ra emelkedik a gpu hőmérséklete alapon semmi terhelés nélkül, és elkezd sikítani a ventillátor? Nem emlékszem, hogy eddig csinálta vola. Már újraraktam a drivereket, meg a ATT-t is, de még is ezt csinálja.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Valahogy átjött ez a feeling, már én is töltöm a cuccot.
-
grunge
addikt
2008-ban reneszánszát éli a BELSŐ NÉZET! ezt is megéltem! bexarás!
a replay nagggyon jooo, hangulatos! amugy fizika terén messze van a race-töl, de nekem pl nem sikerült semmit sem elállitani arcade-rol, még ha fejre álltam is...talán a full mégjobb lesz! nfs tényleg mehet a kukába
-
grunge
addikt
probáltátok dace driver grid demot? szereti a karti!
1024 high+2msaa+4af és szuperul megy! baromi jol néz ki, elvileg a dirt motorja van ez alatt is, csak kicsit optimalizáltak még rajta. egy probát megér! a pro street ehhez képest egy nagy nulla!
-
Tuja1
aktív tag
nemkem egy 7600gt-m volt amíg ki nem nyiffant
és kaptam helyette egy asus 2600prot ddr2eset
a 7600gt agyon húzva ment 6012 pöttyöt 3dmark05-ben
a ddr2es prom meg alapból vitt 6000pöttyöt
meghúzva 6600 pöttyöt
ha odanyomtam a procinak 7940 pöttyöt
úgyhogy egy "sima" pro is lazán alázza a 7600gt-t
nagyon úgy néz ki váltok pci-os lapra 13kért elvitték a karim és ennyiért vettem itt egy 1950pro-t.
Pedig szerettem ezt a karitúgy néztem azért a 1950pro jobb egy 2600xt-nél
Vagy nem?
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
tzsolesz #9719 üzenetére
hát igen beanyaltuk rendesen tzsolesz...
de hát nem baj... én csak amiatt vettem meg a karit mer haveromnak is ilyan volt meg másik szaki is mondta h neki galaxi nV.je van csak neki 128gddr3 és veri a többi karit... de úgy volt h asus eah8800gt-t veszek aszem de én nem bántam meg
hiába többet fizettem(ünk) érte majd kap egy év múlva jobbat
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
BabLeWeS #9714 üzenetére
Nem olyan vészes tízezreket bukni napok alatt, én ebben menő vagyok. Megvettem boltban áprilisban a 2600xt-t 24.000.-Ft-ért, 5-6 nap múlva látom, hogy csak 16.000.-Ft, a nálánál jobb karik is 23-26K-ba kerülnek. Nem baj segítettem a gyárat is ennyiveel, végül is van píz.
-
Bengio
tag
válasz
VaniliásRönk #9717 üzenetére
Értem, köszi, megnyugodtam akkor, csak nem olvastam visszább. Megcsináltam a catalystot is, már telepít.
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
Bengio
tag
Sziasztok!
Köszönöm szépen a segítséget azoknak, akik válaszoltak a kérdése(i)mre.
Lenne még itt pár dolog. Például, hogy az HD2600XT-hez (AGP) mért nem tudom feltenni a 8.4-es catalyst-ot?
másik, hogy melyik az erősebb kártya: HD2600XT, vagy nv7600GT (256MB GDDR3)?
Csak mert most megvettem az Ati-t, de sok helyen azt olvasom, hogy a 76GT erősebb. Szerintetek jobb lenne, ha gyorsba eladnám a 2600XT-t, és vennék egy 76GT-t?? -
válasz
VaniliásRönk #9712 üzenetére
én is pontosan erre gondoltam rávilágítani
bablewes: 27.940??? én a Sapphire-t tavaly július végén, amikor vadiúj volt a kártya, kerek 27-ért vettem...
-
BabLeWeS
csendes tag
figyeljetek már lécci
!!
utánna néztem hogy az én gigabyte radon-om azt március eljén 27.940HUF ér vettem...
na most a shappire hd3850 18-19e 2600xt meg 15e-ért van... most a giga ilyen jó vagy a shappire ilyen szar?? szerinetetek?? mármint az árban és a teljesítményben....?? -
válasz
VaniliásRönk #9708 üzenetére
ha meg ügyetlen, akkor bukta 15K. végső soron önbizalom kérdése a dolog - meg ráérő időé
-
BabLeWeS
csendes tag
én kis 5cm-s hűtöt tervezek a silent pipe helyére...
ez a kari szereti a cod4-et?? -
válasz
VaniliásRönk #9705 üzenetére
igen, bár a hűtőcsere mindenképpen garanciavesztéssel jár, ha reszeled a kártyát, ha nem
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
HUNNIA1920 #9704 üzenetére
A hűtőt kell reszelni, nem a kártyát.
-
HUNNIA1920
őstag
Tehát akkor nem. A kártyán még van 2.5 év gari, így inkább nem reszelgetek.
Köszönöm a gyors választ. -
Gyuri27
félisten
válasz
HUNNIA1920 #9701 üzenetére
[link] gyárilag nem, de kis reszelgetéssel talán. Azt majd megmondják itt a szakik.
-
HUNNIA1920
őstag
Üdv!
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy egy PCI-E Sapphire 2600XT - re felmegye a Zalman VF-700 AlCu?
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest