Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
Kaptam egy keyboard tokot a tablethez. Van ezekre is valamilyen védőfólia? Igaz, hogy ez védi a tabletet, de drága ahhoz, hogy sérüljön
-
sunny1
tag
Megrendeltem az A9+-t.
Milyen töltőt kell vennem hozzá? Köszönöm a segítséget. -
sunny1
tag
Az ajánlott A9+ nézegetem. Minimum 3évre tervezek vele.
Miért lenne jobb az 5G-s verziót választani? -
Rigormortiis
veterán
Tab S8nál másnak is fura, hangos zörgést ad ki magából a rezgőmotor?
-
Dr.NX
addikt
-
gabyka
aktív tag
Tudtok ajánlani appot a tab és a telefon összehozására? Olyasmi kellene, mint a link to windows, hogy tudjam a telefon fájljait kezelni, áttölteni, törölni közvetlenül a tabbal. Vagy akár oda-vissza. Mindkettő samsung.
-
Valaki cserélt már ezekben aksit? S7 Plus érdekelne konkrétan, youtube-on néztem egy videót, közepesen tűnt bonyolultnak de hallottam olyat, hogy aksi csere után se jobb az üzemidő, azért 5-6 óra SOT-nál csak jobb lenne.
-
gabyka
aktív tag
Pár napja gyűrök egy tab s9 fe tabot, most töltöm másodszor. Ha van kérdés esetleg...
Mondjuk alapvetően böngészés, filmnézés a dolga. Ne kelljen már ezért elővenni a notit. -
Rigormortiis
veterán
Szerintem inkább az Alldocube modelleknrk kellett volna, azok sokkal jobban pörögnek. Mi csak csöndben elnyomjodjuk a Samsungokat
-
Dr.NX
addikt
Ebbe a gyűjtőtopikba jöhet minden, ami a Samsung Galaxy Tab tabletekkel kapcsolatos.
Tapasztalatok, vélemények, tesztek, hírek, pletykák az S szériás és A szériás modellekről is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- GAI: Poor Volta...
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged