- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Raspberry Pi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
én sem bánta meg h ezt választottam, nagyon nem! váltani nem fogok jo darabig! crysis nem hoz krízisbe, ami érdekel, az meg száguldozik evvel is! meg már az árnyékok sem ati-sak már, faxa képet ad tv-n! 96gt teccik, de mire rászánnám magam h vegyek, addigra sehol sem lesz az se
-
válasz
CPT.Pirk #8495 üzenetére
igen, a 7300GT-s topic még 2-3 hónapja is aktív és vidám volt
amúgy tényleg jó döntés volt ez a 2600XT, nekem egy darab driver problémám nem volt (na jó, 1, a piros árnyékok
), és a Crysis-en kívül minden remekül megy vele némi felbontás-kompromisszum árán. már majd' egy hónapja vacillálok, hogy veszek egy 3850-et vagy egy 9600GT-t, de még mindig nem bírtam rászánni magam
-
válasz
LALA_kiraly #8483 üzenetére
RivaTuner-ben lehet állítani a ventit is, monitorozásra is jó, nézd meg azzal.
mestery:
Ugye te sem hiszed komolyan, hogy a videokártya bekapcsolja a gépedet, amíg nem figyelsz? -
LALA_kiraly
őstag
Most tettem szert egy asus 26xt-re. Meg kell hagyni, ez tényleg halk. Volt már Xpertem, (az egy traktor), de a sapphire-től is halkabb. A fura, h everstbe odabiggyeszti a gpu tulajdoságoknál, h 59%-on forog a venti. Hőmérséklete megy csak 3X fok csak. Játék után is ennyit forgott. Lehet ezt állítani, vagy fix, esetleg az everest hülyesége?
-
grunge
addikt
asszem uj x-aktát lehet nyitni!
-
mestery
csendes tag
hh.
Kikapcsoltam a bill.-t de nem telt el 2 min bekapcsolt a pc. Majd holnap visszarakom az msi pro-mat szerintem azzal nem csinálja majd.Mind1 kikapcsolom a tápot
-
mestery
csendes tag
azt még nem is meséltem hogy:
Mióta beraktam shapphire 2600 xt-t néha bekapcsol a gép magától ti má hallottatok ilyet?
De az msi 2600prom al nem csinálta ezt.
a bios úgy van beállítva hogy bármilyen bill. lenyomására bekapcsoljon.
tegnap éjszaka arra ébredtem h. zümmög valami
önálló életre kelt a rendszer
ma éjszakára ez kikapcsolom de mitől fordulhat elő ilyen? -
Buda76
senior tag
Köszönöm , tehát akor inkább 7300gtddr3 mint 7600gs ddr2, és de, van különbség....
-
Buda76
senior tag
V megérné akormár egy 7600gs? ami azrt veri a 7300 t
-
Buda76
senior tag
768 az 768
tehát a 7300gt cod2 nél nem gyengébb mint a 6600gt vala?
-
Gucunja
aktív tag
de ha alapon járatom van különbség a két kártya között grafikai megjelenítésbe??
-
Gucunja
aktív tag
Sapphire radeon hd2600xt -t akarok venni de nem tudom megéri -e a + 4ezer forintot a ddr4es verzio???? szerintetek????
Sapphire Radeon HD2600XT 256MB (800Mhz/1400Mhz) - 2 év garancia ár:17.630.-Ft
Sapphire Radeon HD2600XT 256MB DDR4 (800Mhz/2200) - 2 év gar. ár:21.700.-Ft
melyiket vegyem???
-
Buda76
senior tag
Egy 7300gt körülbelül milyen teljesítményt hoz egy inno3d 6600gt 128 hoz képest? Van olyan? Vagy tán jobb is? az 1.7 p4 768 configban.
-
válasz
VaniliásRönk #8437 üzenetére
semmikor - 2005-ig egy 166-os Pentium MMX-szel száguldoztam!
CCC téma: nem is gondoltam, mennyi jóból maradok ki, amikor az első .NET-es telepítési probléma után kihajítottam a CCC-t mindenestül...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
wwenigma #8455 üzenetére
Te ezt komolyan gondoltad? Te írtad le, hogy fel kell tenni carlosca féle XP-t, szerinted tíz emberből hány tudja kicserélni benne a kulcsot? És ebből hány teszi ezt meg? Az meg hogy írok pár sort egy WXPEE kiadásról, az mióta warez? Nem én búzdítok illegális dolog használatára...
írásom nem az előtelepített progikról szólt, hanem a .NET dolgairól. Előtelepített progik (elnevezés sem stimmel, szerintem soha nem is próbáltá ilyet ki) javarészt nem használnak serialt, ami igen, az meg igényli a kulcs firssítését.
Nah de elegem van, komolyan mondom használd a carloscát, csak engem hagy békén vele.
Elmentem buliba... -
tzsolesz
nagyúr
Akkor nem csoda hogy okádott szegény. A winyómmal meg amúgy is baj van, mert SATA I-ben megy, és lasabb mint a legszarabb IDE vezérlős vinyó.
Akkor a kari tudd ettől többet is.
Egyébként 8.3-as driver sokat javított nálam a teljesítményen az eredeti CD-n található driver után.
A Jericho-val egész jó beállításokkal tudom nyomatni. Az élsimítást el kell felejteni egyenlőre az tuti.
Ja és miért van az hogy sokszor nagyobb felbontásban gyorsabban megy a játék mint alacsony felbontásban. Az befolyásolja hogy a monitorom 19" LCD? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
CPT.Pirk #8452 üzenetére
Idézet az általad linkelt oldalról: ...(pl. ReBornban lévő 2.0-át nem komálja az ati CCC)... No akkor most mi a warez?
Es mi van ha en lecserelem a keyt a sajat legalisomra, mert az 5mp és nem kell 5 óráig frissítések telepítését néznem?
Es a elotelepitett progik nem warez Vagy Te is kulcsot cserelgetsz az elavultakban?A hibák 99%-a pont az ilyen elobutykolt (altalad is ajanlott) xp kiadasok miatt vannak, aztan megy a siras, szar az ati meg az xp meg minden.... már bocs. És attol hogy beleverem a törpeharcsám, nem hiszem hogy baj lenne...
-
fagy53
nagyúr
válasz
tzsolesz #8450 üzenetére
Ne csodálkozz! A RAM használat kb 1440-1570MB ezekkel a beállításokkal a Crysis-nél.
A vinyón játszottál jórészt, csoda hogy így ment.
2007 második felében megjelent játékok 1GB-nél több memóriát igényelnek, nem a VGA a ludas, szaladj RAM-ot venni, ha procit is cserélsz! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
wwenigma #8449 üzenetére
Ennek baszottul nem itt van a helye, nem XP-t linkeltem be, csak a .NET keretrendszerekhez segítséget. Carlosca cuccát meg használtam, de nem értek egyet a win updatek lemezre pakolásával, mert több esetben hibát okozhatnak, amik csak később jönnek elő. (csak egy gondolat, pl. fontos rendszerfájlokat irogatnak át, egymás után több alkalommal az updatek a telepítés alatt)
És bocs, de nincs türelmem itt ülni, és telepítgetni 20 programot a win install után.
Az meg, hogy nem érted meg, más miért csinál valamit, attól nem kell a fütykösödet belekeverni a dolgokba, nincs jó vége.Jah és amit írtál, az wareznek minősül...
-
tzsolesz
nagyúr
Na most játszottam egy kicsit a krízissel.
1024*768, átlagosan minden közepes szinten, élsimítás kikapcsolva természetesen.
Hááááát, nélha behal, megáll, nehézkessé válik pillanatokra az irányítás, meg meg szaggatja folyamatot a sok ember ahogyan szaladgálnak. Hogy mondjam egy két dolgot alacsonyra veszek, és simán megy.
1Gb 800Mhz RAM-om van.
3.4 Ghz P4 (2Mb L2, 800Mhz FSB)-es proci.
Százalékos arányban mennyit javula helyzet a játék közben, ha mondjuk egy E4500 lenne benne.
Például ezek a tünetek megszünnének ilyen felbontásban, és mondjuk az élsimítást is pl 4x-re húzhatnám.
Csak nagyjából.
Óriási változást várjak, vagy csak egy 15-20%-osat, mert akkor egyenlőre még nem veszek. ilyet. -
Nekem is a 8.3 telepítésével jöt elő a probléma.
Szerintem az a baja, hogy a .NET 2.0 első megjelenésekor rendelkezésre álló osztálykönyvtárakat használtak benne, amik közül lehet, hogy 1-2 felül lett ddefiniálva a javításokban, SP-bn. Ezek a .NET frissítések vagy a Win upate-tel vagy akár más programokkal is felkerülhetnek. Persze ez csak gyanú, lehet ezer más oka is. Fejleszt szemmel én hasonlóra fogadnék -
fagy53
nagyúr
Köszi a segítséget CPT.Pirk és stevve, először kipróbálom a registy takarítást, majd a csendes telepítést. Húsvét vasárnap lesz időm erre, addig megvagyok CCC nélkül is. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a 8.3 megjelenéséig semmi bajom nem volt a CCC-vel! Valamit nagyon elcsesztek ebben a 8.3-ban!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nemtudom mi ez az opás a .net-el.
Tiszta windózt, aztán küldjétek fel ezeket a silent installos csomagokat, és máris megy a CCC örökre... [link]
Én varázsoltam össze őket. Yupiii -
fagy53
nagyúr
Marhajó! Most a 8.2 CCC is kiszállt a buliból, megkérdezte elküldheti-e a disznóságait a MS-nek, az igen után elköszönt.
Mint hóembernek, tele van a hócipőm a C A T A L Y S T tal!! -
levill
tag
nem tudjátok hol tudom szoftveresen megnézni a vinyóm fordulatszámát? ninsc kedvem kivenni
-
mestery
csendes tag
Nem hiszem h. hardweres gondja van, de kitudja. A Crysis megy pl. s nem hinném ha az
megy a witcher meg ne menne el rajt?.Ez a win ami most van fen pl nem csinál semmit ha el akarom indítani, marad az asztalon minden.1 másik win meg magára az exe re hivatkozik h hibát okozott.
A linket nem tudtam futtatni mer java run time kell de azt nem rakja fel. Majd ha a wint ujraraktam megnézem azért.valaki akinek agps kari-ja van?nem rakta fel?kipróbálhatná ha tudja.
-
mestery
csendes tag
válasz
tothzoltan #8419 üzenetére
hi!
Megírnád hogy milyen drivered van, meg wined?mert nekem nem indul el a Witcher.(,se
Shapphire 2600xt m van igaz agp.Majd megprobálok valamit kisilabizálni belőle az infodból.
thx -
levill
tag
nem ide tartozik de azért megkérdem: most fogom újra rakni a vistát most 32 bites van fent. megéri felrakni a 64bitest?
-
Buda76
senior tag
Hát köszönöm. Valóüszinü h akor várok még amig öszejön egy uj configra a pénz.
V veszek vmi 7300gt t -
tzsolesz
nagyúr
Hát sajnos nem megy nekem ez automatikus gpu/mem beállítás az AMD GPU Clock-al kapcsolatban, amikor újraindítom a gépet akkor visszaáll alapra.
-
válasz
bolcsodal #8427 üzenetére
Én is inkább váltottam, mint tovább erőlködtem volna AGP-vel. Jobban jársz mindenképp! Persze anyagilag sem kell elszállni, mert alaplap, CPU, VGA, Mem (attól függ, kinek-milyen van) kijön már 60 körül és lesz egy olyan konfig az ember kezében, amivel már lehet kezdeni valamit és AGP-snél sokkal jobb.
-
Buda76
senior tag
Tévedtem. A tápom 300W s :S:Stehát ilyen gyenge confikba neméri meg belepakolni egy agp s 2600xt t , meg táppal együt már 30k körül jár akkor meg már inkább új gép.
-
Amikor tápot kerestem régebben, bementem egy boltba (nevét szándékosan nem amlítem, mert nem lejáratni akarom őket, de én oda többet nem megyek)és kérdeztem, hogy FSP van-e. Mondta a srác, hogy ők itt kipróbálták az FSP-t és inkább ne vegyem meg, mert a Codegen sokkal jobb és olcsóbb is
Na akkor hagytam ott őket végleg... gondolom ezért adnak el sokat Codegen-ből, simán rásózzák mindenkire.
-
honotib
csendes tag
Sziasztok!
A Sapphire Radeon HD2600 xt 256Mb videókártya T&L képes kari? Előre is köszi a választ!
-
barnam_
nagyúr
válasz
tothzoltan #8419 üzenetére
300W-os Codegen igen gyege, lehet amiatt kapcsol le 3D-ben.
Vegyél egy 350W-s FSP-t, kb. 6.5k-ba kerül, és az minőségi, megbízható táp. -
tothzoltan
tag
gondoltam egy egyhetes corel-túra után megfingatom egy kicsit az új hd2600xt-t egy Witcherrel. a game elindul kezdővideó meg a menü-beállítások stb betölt, tölt a csik, és amikor indulna az első valódi videó a játékban a monitor egyszerűen nem kap jelet, kikapcsol, töltés leáll (házon lévő ledből következteteve) és beáll az agyhalál a gépnél. csak újraindítással tudom életre kelteni (megjegyzem ez nálam nem megszokott dolog).
az első gondolatom hogy a 300W-os codegen táp kevés a kártyának és ezért áll le mert gondolom a nagyobb terheléssel arányosan nagyobb feszültséget venne fel, ... gondolom én. de szerintetek is ez lehet a gáz?
csak egy 80-as vinyó, az alaplap meg 3-4 usb-s eszköz van fenn a tápon (még optikai meghajtót sincs a gépben), létezik az hogy ilyen feltételek mellett kevés neki a 300W? -
Wendelke
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem meg a Gigabyte HD2600XT kártyámat, még nem játszottam vele, mert csak most végeztem az összerakással. A kártya passzív hűtésű, és most hogy nézem a hőfokokat 47-49 C fok alapban.
Ez normális? Játék közben mennyi a megengedhető "normál" hőfok. Az előző kártyám Zalmann ventivel alapban 35 C fokos volt.
Előre is köszönöm a választ.
-
fagy53
nagyúr
Az FPS az igencsak objektív dolog
, de a megjelenítés, a látvány igénye az szubjektív.
Ha így , ezekkel a beállításokkal jó neked, akkor használd így.
Én inkább visszalépek a felbontásban, 1024x768-on használom a Crysist, de Low szintet nem engedek meg sehol.Buda 76: biztos jó lesz, a teljesítményének az 50%-át talán hozza, bár nem mernék rá megesküdni. Ha visszaolvasol egy kicsit, láthatod, hogy van olyan régebbi játék ahol még a 6600GT is gyorsabb volt egy ugyancsak régebbi konfigban. Próbáld ki, a tapasztalatok edzik az embert.
-
Buda76
senior tag
Tehát véleménytek szerint a fenemlitett 2600xt jó vétel lenne?
-
carrot
tag
válasz
barnam_ #8403 üzenetére
Na, megcsináltam a Crysis BT-al is, a négy average FPS: 32, 38, 38, 38.
Beállítások, minden medium kívéve shader, shadow, DX9 1280x1024, AA=No AA, Vsync=Disabled, 32 bit test, FullScreen.
Szubjektiv dolog ez az FPS, de nekem nagyon jó igy, sőt..
üdv.
PS: a krízises bench is az uccsó beállítások szerint dolgozik. -
negro
őstag
Ok azt ertem, hogy jobb procival jobbat teljesit de miert lasabb szinte a 6600GT-nel?
Meg ebbe az AGP-es lapba 3200-nal jobb AMD procit nem is tudnek rakni.Es X2-es lapokbol mar nincs AGP-es. Akkor ez meg egy nagy hiba illetve atveres a gyartotol, hogy kiadnak AGP-es verziot ebbol a kartyabol.
-
tzsolesz
nagyúr
Az AMD GPU Clocktool-ban mit kell elkövetnem hogy amit beállítok az úgy is induljon a következő gépinduláskor is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest