Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghosst
csendes tag
Hello!!
Hátha ti tudtok segiteni:S
A videókarimhoz akartam drivert frissiteni. Eddig az alap drivert adtam ami a tobozba volt asszem 7.7es. Felraktam a 8.2 ccc-t innlt kezdve elszabadult a pokol^^ Restertoltam majd azt irta ki nincs driver instalálva a hardwerhez vagy vmi hasonlót..:/ Ezek után probálkoztam a 8.1el az is ugyan ez. Majd meg probáltam 1 omegat annak restart hire se hamva se maradt vagyis nem ment. Jó ezek után megprobáltam a 7.10 ekkor 0X ...akármien hiba lépett fel és fel se ment a driver. Ekkor megint felraktam az alap CD-s drivert azal már működött úgy ahogy de ha akármilyen teljes képernyös alkalmazást elinditottam akkor vagy lefagyott a gép vagy olyan szinten akadt már az intró is mint állat...:S Ekkor winfos reinstal driverek fel. Majd ugyen az akad mmint az állat
vagy ki fagy:S most asszem 7.7 driver van fent és eddig ezzel működött! de most ezzel se
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy ki fagy:S most asszem 7.7 driver van fent és eddig ezzel működött! de most ezzel se