Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- IFA 2025: Körömnyi SSD-k videózáshoz
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghosst
csendes tag
Hello!!
Hátha ti tudtok segiteni:S
A videókarimhoz akartam drivert frissiteni. Eddig az alap drivert adtam ami a tobozba volt asszem 7.7es. Felraktam a 8.2 ccc-t innlt kezdve elszabadult a pokol^^ Restertoltam majd azt irta ki nincs driver instalálva a hardwerhez vagy vmi hasonlót..:/ Ezek után probálkoztam a 8.1el az is ugyan ez. Majd meg probáltam 1 omegat annak restart hire se hamva se maradt vagyis nem ment. Jó ezek után megprobáltam a 7.10 ekkor 0X ...akármien hiba lépett fel és fel se ment a driver. Ekkor megint felraktam az alap CD-s drivert azal már működött úgy ahogy de ha akármilyen teljes képernyös alkalmazást elinditottam akkor vagy lefagyott a gép vagy olyan szinten akadt már az intró is mint állat...:S Ekkor winfos reinstal driverek fel. Majd ugyen az akad mmint az állat
vagy ki fagy:S most asszem 7.7 driver van fent és eddig ezzel működött! de most ezzel se
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest