- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
Crysis-hez melyik driver kell?
Mert a 8.1-el ilyen szépen néz ki. -
sadams
tag
Illetve ez a 7.9-es driver is csak felrak valami install manager-t, de utána nem történik semmi.
-
sadams
tag
Egy pici problémám van ezzel a 8.1-es Catalyst feltelepítésével.
Ugyebár AGP-s HD2600XT-vel XP alatt eddig is modósításokkal ment csak fel a driver. A Vista driver természetesen más felépítésű. Találtam hozzá leírást: http://home.comcast.net/~exdeus/ati-hd2x00/
Azonban az itt leírt file nincs az új 8.1-es Catalystben. Csak "CL_57724.inf" van, de ebben hiába végzem el a változtatást nem települ fel a driver. Egyelőre felrakom a 7.9-est (elvileg ebben még van agp támogatás
), ha van valakinek valamilyen ötlete kérem jelezze.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Gúgül súgjá:
A 2008-as év legújabb Catalyst meghajtója a 8.1-es verziószámot viseli, és a számos javításon túl a MultiView nevű új ficsőrrel is rendelkezik, mely több kártyás rendszerek esetén lehet hasznos. A meghajtó a Radeon 9550-es szériától fölfelé az összes Ati kártyát támogatja, beleértve a hamarosan megjelenő 3870 X2-őt is. A driver a következő játékoknál tapasztalható nagyobb hibákat javítja: Half-Life 2: Episode 2, F.E.A.R., BioShock, TES IV Oblivion, World in Conflict, ET: Quake Wars.
-
djrobaa
aktív tag
-
gyiku
nagyúr
7.12-vel megy minden rendesen, erdemes feltenni 8.1-et? alkottak benne vmi maradandot?
-
pisti
őstag
HD3690 : Oppá, ezt tessék csekkolni. Komoly HD2600XT utód.
-
kiscsáko
tag
válasz
Killerlaca #6483 üzenetére
sokkal
-
TasiA
senior tag
válasz
ha a 8600Gt jobb, a 2600XT meg ~ = a 8600Gt-vel, akkor szerinted??
-
barnam_
nagyúr
válasz
Hogy ne lenne jobb! Viszont ne kérdezd hány %-al, mert én nem szoktam ilyeneket számolni
-
barnam_
nagyúr
válasz
Killerlaca #6480 üzenetére
Megéri a Sapphire 2600XT 20k körül.
Ha esetleg kicsit túl tudod lépni a keretet, HD2900Pro van 33k, és HD3850 35k körül a PH-s bazárokban. Ezek ár/érték arányban jobbak a 2600XT-nél. -
Killerlaca
senior tag
Sziasztok
Behalt egy gf7600gt kártyám és az lenne a kérdésem megéri egy ilyet venni helyette
SAPPHIRE - HD2600XT 256MB HTD DDR3 Full PCIE
vagy
MSI RX2600XT-T2D256EZ/D3 PCIE
Esetleg vannak ennél jobbak(jobb vétel) kb 20-30 000Ft körül.Köszönöm előre is.
Üdv
-
barnam_
nagyúr
Itt megtudod kérdezni mennyit ér a géped:
Mennyit adnál ezért a gépért/alkatrészért topik
Itt pedig hogy milyen hardvert lenne érdemes venni:
Milyen gépet vegyek?Inkább cseréld le az alaplap+proci+ram-ot, persze csak ha van rá keret. A milyen gépet vegyek nevü topicban segítenek neked.
-
levill
tag
nekem is 6600GT volt lecseréltem az egész ˇKócerájt" kb 20k-ba jött ki alaplap/vidkari/proci. és teljesitmény is jobb lett. szerintem megérte. és PCI-E van legalább.
mod: ha eladod a régit jó áron és veszel valami olcsó cucot akkor jobb áron kijössz mint ha csak gy AGP-s karit veszel -
Slampa
csendes tag
AGP-s karija van valakinek? Érdemes lecserélni egy 6600 Gt - t? Vagy akkor az egész kocerájt inkább?
-
barnam_
nagyúr
Legújabb ATT: 1.3.6.1067
Magyaritás
Leírás: Ati Tray Tools A-tól Z-igHa mindent úgy csinálsz, ahogy le van írva, működni fog.
-
fagy53
nagyúr
válasz
barnam_ #6467 üzenetére
Igen, úgy kezdtem, hogy kipipáltam, mert tudtam, hogy innen nem lehet húzni.
Közben kiderült, hogy a nyavalyás az órajeleimet sem ismeri!
Megnéztem a leírást is, de ettől sem lettem okosabb.
Kár, mert ez jobban tetszik így holtában is mint a CCC!VaniliásRönk: valószínű ezt csinálom én is, feladom a harcot és visszateszem a CCC-t.
Megpróbálom még a legújabb ATi Tray Tools-t leszedni, bár lehet, hogy ez az! -
grunge
addikt
válasz
barnam_ #6463 üzenetére
én ugy csináltam 1 honapja anno mikor megvetem a karit, de ezen a piros "üdvözöljük" árnyékon kivül még a tv-re kötve jött elö egy kis szintévesztés. 7.11-el az is megoldodott. vistát meg nem akarok felrakni
indianka: nekem passziv MSI van, nem melegszik...sztem az ultimate-t nyugodtan be lehetne vállalni, pláne huzatos házban
-
fagy53
nagyúr
válasz
belaazallat #6460 üzenetére
Lehet, hogy CCC a bűnös? Kipróbálom.
-
fagy53
nagyúr
válasz
belaazallat #6458 üzenetére
A 7.12-nél jelentkezett először az XP-ken, hogy a win ÜDVÖZÖLJÜK felirata kapott egy piros betűárnyékot, de más feliratok más színű kontúrral is megjelennek.
Az új 8.1-es ezt a hibát nem javítja ki, bennemaradt. -
DeadMeat
nagyúr
Komolyan mondom nincs semmifele szinhiba,mint amit emlegettek.Egyedul a friss telepites utan csoppet homalyosak a betuk,de a monitor kalibralasa utan semmi hiba nincs.Vagy en vagyok vak,de akkor nemcsak en,direkt megkertem acconyt sasolja meg...
Es igen vistat hasznalok. -
fagy53
nagyúr
válasz
barnam_ #6447 üzenetére
Igen biztos ez lesz az oka, mert sokunknak változatlan maradt ez a hiba és igazad lehet, hogy mi szerencsétlenek XP-t használunk és az ATI-nál büntetve vagyunk.
levill: lehetőleg csak a legjobb eredményedet tedd fel a listára, mert ha mindennap felraksz egyet Rover623 nem fogja díjazni.
-
levill
tag
na egy 100-ast javitottam 3DM06
mod:már csak egy 2magos proci kéne és megközelitenélek titeket -
Liberator
tag
Felraktam az új drivert, de ennél is megvan a kék-piros hiba, ugyhogy marad a 7.11
-
indianka
tag
sziasztok
új gépem építésébe a fórumozók ph-s kollegák tanácsára sapphire 2600xt gddr3-ast tervezek venni
tudom mi a különbség a full, a lite, és az ultimate verzió között...az ajándék játék anniyra nem érdekel, nem vagyok egy nagy játékos, a kártya is fullHD videókhoz kellene...
azt a tanácsot kaptam eőször h vegyel ultimate-et, viszont egy kicsit tartok a passzív hűtéstől...az aktívtól meg a hangja miatt...mivel a mostani gépemben összvissz két venti van (táp+proci), a jövendőben pedig minimum 4 (táp, proci, vga, ház) ha az aktív hűtésűt veszem...
a ház amit tervezek coolermaster elite r311...elég jól szellőző, ventis ház...játék sem lesz...szerintetek így mennyire melegszik a passzív...vagy inkább ne kockáztassak, és maradjak az aktív hűtésűnél... -
levill
tag
most hoyg látom nekem is viszsi az 1Ghz-t a ram gondolom valami jóféle ram csücsül rajta szóval nem nézem meg
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
mcmester21 #6433 üzenetére
Ált. lusta vagyok, és csak rátelepítek. Mikor nem, akkor uninstall, restart, majd install. Driver cleanert csak akkor, ha valami gáz volt.
-
barnam_
nagyúr
válasz
mcmester21 #6433 üzenetére
Leszedem az előzőt, DriverCleaner-el lepucolok mindent, és utána felrakom az új drivert.
-
mcmester21
csendes tag
Ti hogy szoktátok az új drivert telepiteni? Leszeditek az előzőt?
-
levill
tag
856/1000 stabil 3DMark06: 4474 pötty
Proc: AMD san diego 3700+@2860Mhz
mem. 2x512MB kingston ~430Mhz
VGA:Sapphire 2600XT GDDR3 856/1000
levill
tag
Rivatunerrben húztam most 800/970-en stabil.már csak a GPU-t kéne 900 fölé húzni
-
t.tomi
tag
AGP- karival rendelkezőknek!
Catalyst 8.1 + AGP hotfix!
Katt
Próbáljátok! -
TasiA
senior tag
Felraktam, még játszani nem játszottam, de továbbra is pirosas néha a fehér szín. Szal ezt nem javították. Vélemény megint megvan!
-
kommunism
aktív tag
valakinek valami tapasztalata az új catalystal kapcsolatba jobb mint a 7.12??
-
mestery
csendes tag
hali
nem tom van má valakinek eredménye azzal kapcsolatban h. a crysisben mér akad a menü. meg a videók? -
carrot
tag
Sziasztok!
Ha nem veszek külön hűtőt, akkor meddig húzható egy Sapphire XT, stabilan?
És hűtővel? Sokat dob a játékokon, v hagyjam a fenébe?
Biztos valaki már kérdezte, de mindjárt elmegyek...Köszönöm szépen!
-
sadams
tag
Az XP-s részleg tényleg lehalt.
Kíváncsi lennék a véleményekre, szóval bármilyen tapasztalat van írjátok meg.AGP-s támogatás mostmár soha nem lesz Ati-nál?
-
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #6412 üzenetére
Nekem simán lejött.
Bár én a Vista drivert szedtem le, az XP-t lehet hogy többen töltik.
Szerk.: az XP-s is lejött. -
sadams
tag
-
Polllen
félisten
Sziasztok!
Van értelme vga-ról kivezetni a hangot átalakítóval, ha nincs hdmi-s erősítőm vagy maradjak hangkarinál?
(ha nem tvre kötöm)
-
tewe15
csendes tag
Köszönöm mindenkinek, aki hozzászólt az üzieimhez, sokat tanultam belőlük!!! Meddig érdemes, lehet húzni a kártyát? Főleg, ha nem Qimonda memchip van rajta, és passzív hűtéssel? Mag, memória freki? Ha valaki már húzta, írjon már légyszi adatokat, és azt hogy milyen progival húzta.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest