Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghosst
csendes tag
Na megoldottam winfos reinstal
és most megy 7.11es-el..:S
Amúgy aktiv hütésű shappiron. Xp sp2. És 7.7esel kb 3 hónapot ment hiba mentesenMiután az elözö hiba ki lett javitva amitöl nem ment
De azt is itt oldották meg
biosban azt a pipelint vagy mit kellet kikapcsolni
-
Ghosst
csendes tag
Hello!!
Hátha ti tudtok segiteni:S
A videókarimhoz akartam drivert frissiteni. Eddig az alap drivert adtam ami a tobozba volt asszem 7.7es. Felraktam a 8.2 ccc-t innlt kezdve elszabadult a pokol^^ Restertoltam majd azt irta ki nincs driver instalálva a hardwerhez vagy vmi hasonlót..:/ Ezek után probálkoztam a 8.1el az is ugyan ez. Majd meg probáltam 1 omegat annak restart hire se hamva se maradt vagyis nem ment. Jó ezek után megprobáltam a 7.10 ekkor 0X ...akármien hiba lépett fel és fel se ment a driver. Ekkor megint felraktam az alap CD-s drivert azal már működött úgy ahogy de ha akármilyen teljes képernyös alkalmazást elinditottam akkor vagy lefagyott a gép vagy olyan szinten akadt már az intró is mint állat...:S Ekkor winfos reinstal driverek fel. Majd ugyen az akad mmint az állat
vagy ki fagy:S most asszem 7.7 driver van fent és eddig ezzel működött! de most ezzel se
-
Ghosst
csendes tag
Hmm nem tom mitől mert a biost még nem frissitettem de Pl. az EvE-online most hibátlanúl működik ,de a graw2 viszont katasztrófa...:S
-
Ghosst
csendes tag
A biosom az elméletileg 2007/06/01 az sztm nem olyan régi hogy frissíteni kéne:S
-
Ghosst
csendes tag
oké de igazából nem látom az összefüggést a hiba és a bios közt..:s gimmi more information plz!
-
Ghosst
csendes tag
na asszem bele írtam az adatlapomba a lényeges dolgokat. És itt 1 kép is:
kép[link] -
Ghosst
csendes tag
bahh le fogom lőni magam...-_- Toltam 1 full reinstal windostól kezdve... és még mindig ugyan az a hiba...
7.11 driverrel a szin helyre állt de még mindig nem futnak rendesen a játékok a grafika gyönyőrű lenne de teljesen eltorzulnak a dolgok bizonyos szögekből nézve és ááá...
-
Ghosst
csendes tag
7.7-s van fent vmiért frissiteni nem tudom az elöbb említett hiba kód miatt...
a Szin helyre állt de még mindig öszeomlik a játékok grafikája:S
-
Ghosst
csendes tag
Leszedtem és nem tom újra rakni:S 0x800040707 hibát ír ki
-
Ghosst
csendes tag
Sziasztok!
Nem tom ez e a megfelelő hely de más topikot nem találtam. Van 1 Ati Radeon HD2600XT DDR3 512mb-os kártyám. És az a gondom vele hogy a böngészőben 1-2 szín nem olyan mint a régebbi kártyámmal. (ati radeon 9600se 256mb
) És ez alatt nem azt értem hogy szebb hanem hogy teljesen más színe van. És ha rákattintok vagy végig húzom rajta az egeret akkor vissza ugrik a régi rendes színére. Illetve ha vmi játékot futtatok PL.: WoW , EVE, Graw2, Stalker akkor a játékban a skinek nem igazán ott vannak ahol lenniük kéne..:S Szal így jobbra balra elhúznak és elég csúnya látvány..:S Mi lehet ennek az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged