Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Balipapa

csendes tag

Hy all

3-nap történése

1 Nap ami itt már irtam

Lenne egy kis problémám Vettem egy Sapphire HD 2600 XT AGp 512Mb DDR3-mas kártyát
    a Gépem Intel 3Ghz Prescot ,1Gb Ram ,win xp sp2

Nem tudom használni mert állandoan nem jo az illesztö program.

Feltelepitettem a gyári CD-röl a drivert és megismeri 2600 XT Agp-nek de amint ujra inditom Illesztö program hiba (kék halál) és kiirja hogy a video kártyámak van baja.

Megprobáltam mást innen [link]
    és figyeltem nehogy vista driver legyen de eggyik Xp driver sem müködik . Mindnél Illesztö program hiba üzit ir ki .
    Megprobálta Másik driver után kutatni erre találta ezt az oldalt [link]
    örültem is neki van választék . Azt elkezdtem 8.1 azt 7.12 és 7.11 ....mire eljutottam 7.1-ig
    és mindig ugyan az a Hiba ILLESZTÖ PROGRAM HIBA (kék halál) :W
    Annyit észre vettem hogy felismeri a k :K ártyámat demint 2600 Series vagyis nem ugy mint a gyári CD 2600 Xt agp!
    Valamit elszurtam ? miért nem müködik a gyári driver? És ha jobb drivert teszek fel miért ismeri fel de nem mint 2600 XT Agp? hanem 2600 series ?
    Több mint 10 orát át probáltam életet lehelni de nemsikerült. kérlek segitsetek ?

2 Nap .

Megponáltam azokat a drivereket amiket irtatok Omega driver His Driver ujra a 8.2 Catalyst.
    Omega [link] mega a Amd oldala de ott csak Pci ex driver volt és a His oldaát is [link]
    Ez volt az a driver amitöl a legtöbbet vártam hiszen konkrétan a 2600 XT Agp-re irodott.
    Install és meglepetésre felismeri mint 2600 Xt agp ( nagy volt az öröm mig ujra nem inditottam a gépet) :W Szoval fagyi.
    Felhivom haverom aki mondja nézzem meg az alaplap beálitásait. Ok variálok vagy 25-ször ralyta de nemváltozik semmi.
    Mit volt mit tenni REINSTAL WINDOWS .
    Azt ujra mindent Gondolkodtam is mi lenne a jo Driver és az Omega melett döntöttem elsönek és nem müködött az a gyári és a 8.2 de semmi ! :W
    Este pihit fujtam mert már majd kifolyt a szemem a 60 Hz-töl és a kinos fejfájástol.

3 nap

Kifogytam az ötletekböl megnéztem az Alaplap leirását és jo a gépembe és Bios frissitésböl is a legujabb van fent megnéztem hogy a Táp -e a kevés (450W Chieftec) de azis elegendö. Kiszereltem megnéztem nem-e rosszul tette be de nem. Az jött a végsö megoldás amit nem nagyon akartam A VISTA.
    Install ..stb de alapbol nemismerte fel.
    Mivel nemvolt driverem csak a gyári CD igy nemvolt más döntésem Gyári vista driver felismeri 2600 XT Agp , ujraindit.......Fagyi Na ekkor jött rám a siro görcs :O
    Azt ujra internet Xp alatt és vista Driver 8.1 Catalyst Hotfix.
    CSökkentett mod vista leszed driiver elindit normal fel 8.1 . Ujra indit KÉK halál de MOst az egyszer az alaplapra mutogat, hogy nemjo. Alaplap beálitás mindent Enable elindit ÉS BINGOOOOOOOO :C :DD MÜKÖDIK .
    Gyorsan le is futattam egy 3DMArkot de hála az égnem minden ok.
    Gondoltam leirom a történetemet hátha segitek vele valakinek .
    Habár egy darab Xp driver nem müködött talán valamit kihagytam vagy Xp ujboli felrakása után nem az omegát kelett volna feltennem még nemtudom de egy biztos a Gyári Driver Egy hulladék és lehet, hogy az XP driverek jok lettek volna Agp-hez de Semmiképpen nem az Én Sapphire HD 2600 XT 512 DDR3 -hoz esetleg dd2 vagy a 256 Mb Agp-hez .
    Azis biztos, hogy mostanában Drivert nemteszek fel és most jöhetnek a Gamék...
    CSá all

Új hozzászólás Aktív témák