- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balipapa
csendes tag
Hy all
3-nap történése
1 Nap ami itt már irtam
Lenne egy kis problémám Vettem egy Sapphire HD 2600 XT AGp 512Mb DDR3-mas kártyát
a Gépem Intel 3Ghz Prescot ,1Gb Ram ,win xp sp2Nem tudom használni mert állandoan nem jo az illesztö program.
Feltelepitettem a gyári CD-röl a drivert és megismeri 2600 XT Agp-nek de amint ujra inditom Illesztö program hiba (kék halál) és kiirja hogy a video kártyámak van baja.
Megprobáltam mást innen [link]
és figyeltem nehogy vista driver legyen de eggyik Xp driver sem müködik . Mindnél Illesztö program hiba üzit ir ki .
Megprobálta Másik driver után kutatni erre találta ezt az oldalt [link]
örültem is neki van választék . Azt elkezdtem 8.1 azt 7.12 és 7.11 ....mire eljutottam 7.1-ig
és mindig ugyan az a Hiba ILLESZTÖ PROGRAM HIBA (kék halál)
Annyit észre vettem hogy felismeri a kártyámat demint 2600 Series vagyis nem ugy mint a gyári CD 2600 Xt agp!
Valamit elszurtam ? miért nem müködik a gyári driver? És ha jobb drivert teszek fel miért ismeri fel de nem mint 2600 XT Agp? hanem 2600 series ?
Több mint 10 orát át probáltam életet lehelni de nemsikerült. kérlek segitsetek ?2 Nap .
Megponáltam azokat a drivereket amiket irtatok Omega driver His Driver ujra a 8.2 Catalyst.
Omega [link] mega a Amd oldala de ott csak Pci ex driver volt és a His oldaát is [link]
Ez volt az a driver amitöl a legtöbbet vártam hiszen konkrétan a 2600 XT Agp-re irodott.
Install és meglepetésre felismeri mint 2600 Xt agp ( nagy volt az öröm mig ujra nem inditottam a gépet)Szoval fagyi.
Felhivom haverom aki mondja nézzem meg az alaplap beálitásait. Ok variálok vagy 25-ször ralyta de nemváltozik semmi.
Mit volt mit tenni REINSTAL WINDOWS .
Azt ujra mindent Gondolkodtam is mi lenne a jo Driver és az Omega melett döntöttem elsönek és nem müködött az a gyári és a 8.2 de semmi !
Este pihit fujtam mert már majd kifolyt a szemem a 60 Hz-töl és a kinos fejfájástol.3 nap
Kifogytam az ötletekböl megnéztem az Alaplap leirását és jo a gépembe és Bios frissitésböl is a legujabb van fent megnéztem hogy a Táp -e a kevés (450W Chieftec) de azis elegendö. Kiszereltem megnéztem nem-e rosszul tette be de nem. Az jött a végsö megoldás amit nem nagyon akartam A VISTA.
Install ..stb de alapbol nemismerte fel.
Mivel nemvolt driverem csak a gyári CD igy nemvolt más döntésem Gyári vista driver felismeri 2600 XT Agp , ujraindit.......Fagyi Na ekkor jött rám a siro görcs
Azt ujra internet Xp alatt és vista Driver 8.1 Catalyst Hotfix.
CSökkentett mod vista leszed driiver elindit normal fel 8.1 . Ujra indit KÉK halál de MOst az egyszer az alaplapra mutogat, hogy nemjo. Alaplap beálitás mindent Enable elindit ÉS BINGOOOOOOOOMÜKÖDIK .
Gyorsan le is futattam egy 3DMArkot de hála az égnem minden ok.
Gondoltam leirom a történetemet hátha segitek vele valakinek .
Habár egy darab Xp driver nem müködött talán valamit kihagytam vagy Xp ujboli felrakása után nem az omegát kelett volna feltennem még nemtudom de egy biztos a Gyári Driver Egy hulladék és lehet, hogy az XP driverek jok lettek volna Agp-hez de Semmiképpen nem az Én Sapphire HD 2600 XT 512 DDR3 -hoz esetleg dd2 vagy a 256 Mb Agp-hez .
Azis biztos, hogy mostanában Drivert nemteszek fel és most jöhetnek a Gamék...
CSá all
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest