- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balipapa
csendes tag
válasz
#93794560 #14254 üzenetére
Bár nekem AGP-sem van tapasztalataim szerint az élsimitás tacsra vágja a videokártya sebességét. Nekem 512MB SAphire 2600 Xt és Ati catalyst 10,1 és jol müködik de a 3d beállitásokat nézd meg benne és javaslom tedd mindet pipára vagyis ( Az alkalmazás beállitásainak alkalmazása). Esetleg gpu-z progit futtatál? Nyugalmi álapotba mennyi a cpu és gpu hömérséklete? Esetleg virus!!! .
-
Balipapa
csendes tag
Hy all
Nekem van egy agp-s Sapphire radeon HD 2600 XT 512Mb ddr3 mas videó kártyám.
A kártyán van 1 Jumper és azt szeretném meg tudni az mire jó? Feszültséget váltanám vele vagy a venti fordulat számát?? leirást nem találtam rola sehol és elrontani meg nem akarom. -
Balipapa
csendes tag
http://www.sapphiretech.com/us/support/drivers.php
Ha ezzel sem megy akkor tényleg lehet, hogy a Kártyának baja van -
Balipapa
csendes tag
válasz
AgentSmiths #13765 üzenetére
Szeva nekem eleinte nem is müködött a Sapphire 2600 XT 512 ddr3 AGp kártyám még a Gyári driverrel sem. Miután ujra telepitettem a win xp-t és a legujabb alaplapi drivert müködött. Igaz csak a gyári driverrel . A 3Dmark 2001 nekem is gond nélkül lefutott de a 2003 már nem. Probálkoztam több frissitéssel (kb 15-20 Driverrel )de egy sem ment(kék halál vagy 16 szin). Hozzáteszem az uj driverek Pci-e hez vannak igazitva. Ami neked esetleg müködne az a Sapphire oldalán van driverek között ott talász AGp-s drivert talán igy müködni fog.
Valaki tud egy jo progit amivel huzhatom a kártyát annak nagyon örülnék
-
Balipapa
csendes tag
Nekem Sapphire radeon 2600 Xt Agp 512 ddr3 van és keresek hozzá egy programot amivel lehet egy picit tuningolni a kártyán?
-
Balipapa
csendes tag
Most vettem észre, hogy a Dxdiag adatlapja szerint 756 Mb ram van a kártyán LOL
-
Balipapa
csendes tag
A Ramokat hagytam auton a többit mind Enable!
Szabo ha Agp kártyád van akkor tuti nem müködik 8.2 alatt ezt itt a forumban is irták probáld ki a 8.1 Hotfixet mint én ha Pci ex kártyád van akkor nemtudom -
Balipapa
csendes tag
szabo861011 Talán az én történetem ralytad segit de ird le milyen géped van és op rendzsered és milyen drivert használsz ugy talán többet tudunk segiteni
-
Balipapa
csendes tag
Hy all
3-nap történése
1 Nap ami itt már irtam
Lenne egy kis problémám Vettem egy Sapphire HD 2600 XT AGp 512Mb DDR3-mas kártyát
a Gépem Intel 3Ghz Prescot ,1Gb Ram ,win xp sp2Nem tudom használni mert állandoan nem jo az illesztö program.
Feltelepitettem a gyári CD-röl a drivert és megismeri 2600 XT Agp-nek de amint ujra inditom Illesztö program hiba (kék halál) és kiirja hogy a video kártyámak van baja.
Megprobáltam mást innen [link]
és figyeltem nehogy vista driver legyen de eggyik Xp driver sem müködik . Mindnél Illesztö program hiba üzit ir ki .
Megprobálta Másik driver után kutatni erre találta ezt az oldalt [link]
örültem is neki van választék . Azt elkezdtem 8.1 azt 7.12 és 7.11 ....mire eljutottam 7.1-ig
és mindig ugyan az a Hiba ILLESZTÖ PROGRAM HIBA (kék halál)
Annyit észre vettem hogy felismeri a kártyámat demint 2600 Series vagyis nem ugy mint a gyári CD 2600 Xt agp!
Valamit elszurtam ? miért nem müködik a gyári driver? És ha jobb drivert teszek fel miért ismeri fel de nem mint 2600 XT Agp? hanem 2600 series ?
Több mint 10 orát át probáltam életet lehelni de nemsikerült. kérlek segitsetek ?2 Nap .
Megponáltam azokat a drivereket amiket irtatok Omega driver His Driver ujra a 8.2 Catalyst.
Omega [link] mega a Amd oldala de ott csak Pci ex driver volt és a His oldaát is [link]
Ez volt az a driver amitöl a legtöbbet vártam hiszen konkrétan a 2600 XT Agp-re irodott.
Install és meglepetésre felismeri mint 2600 Xt agp ( nagy volt az öröm mig ujra nem inditottam a gépet)Szoval fagyi.
Felhivom haverom aki mondja nézzem meg az alaplap beálitásait. Ok variálok vagy 25-ször ralyta de nemváltozik semmi.
Mit volt mit tenni REINSTAL WINDOWS .
Azt ujra mindent Gondolkodtam is mi lenne a jo Driver és az Omega melett döntöttem elsönek és nem müködött az a gyári és a 8.2 de semmi !
Este pihit fujtam mert már majd kifolyt a szemem a 60 Hz-töl és a kinos fejfájástol.3 nap
Kifogytam az ötletekböl megnéztem az Alaplap leirását és jo a gépembe és Bios frissitésböl is a legujabb van fent megnéztem hogy a Táp -e a kevés (450W Chieftec) de azis elegendö. Kiszereltem megnéztem nem-e rosszul tette be de nem. Az jött a végsö megoldás amit nem nagyon akartam A VISTA.
Install ..stb de alapbol nemismerte fel.
Mivel nemvolt driverem csak a gyári CD igy nemvolt más döntésem Gyári vista driver felismeri 2600 XT Agp , ujraindit.......Fagyi Na ekkor jött rám a siro görcs
Azt ujra internet Xp alatt és vista Driver 8.1 Catalyst Hotfix.
CSökkentett mod vista leszed driiver elindit normal fel 8.1 . Ujra indit KÉK halál de MOst az egyszer az alaplapra mutogat, hogy nemjo. Alaplap beálitás mindent Enable elindit ÉS BINGOOOOOOOOMÜKÖDIK .
Gyorsan le is futattam egy 3DMArkot de hála az égnem minden ok.
Gondoltam leirom a történetemet hátha segitek vele valakinek .
Habár egy darab Xp driver nem müködött talán valamit kihagytam vagy Xp ujboli felrakása után nem az omegát kelett volna feltennem még nemtudom de egy biztos a Gyári Driver Egy hulladék és lehet, hogy az XP driverek jok lettek volna Agp-hez de Semmiképpen nem az Én Sapphire HD 2600 XT 512 DDR3 -hoz esetleg dd2 vagy a 256 Mb Agp-hez .
Azis biztos, hogy mostanában Drivert nemteszek fel és most jöhetnek a Gamék...
CSá all -
Balipapa
csendes tag
Hy all
Lenne egy kis problémám Vettem egy Sapphire HD 2600 XT AGp 512Mb DDR3-mas kártyát
a Gépem Intel 3Ghz Prescot ,1Gb Ram ,win xp sp2Nem tudom használni mert állandoan nem jo az illesztö program.
Feltelepitettem a gyári CD-röl a drivert és megismeri 2600 XT Agp-nek de amint ujra inditom Illesztö program hiba (kék halál) és kiirja hogy a video kártyámak van baja.
Megprobáltam mást innen [link]
és figyeltem nehogy vista driver legyen de eggyik Xp driver sem müködik . Mindnél Illesztö program hiba üzit ir ki .
Megprobálta Másik driver után kutatni erre találta ezt az oldalt [link]
örültem is neki van választék . Azt elkezdtem 8.1 azt 7.12 és 7.11 ....mire eljutottam 7.1-ig
és mindig ugyan az a Hiba ILLESZTÖ PROGRAM HIBA (kék halál)
Annyit észre vettem hogy felismeri a kártyámat demint 2600 Series vagyis nem ugy mint a gyári CD 2600 Xt agp!
Valamit elszurtam ? miért nem müködik a gyári driver? És ha jobb drivert teszek fel miért ismeri fel de nem mint 2600 XT Agp? hanem 2600 series ?
Több mint 10 orát át probáltam életet lehelni de nemsikerült. kérlek segitsetek ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Milyen notebookot vegyek?
- Villanyszerelés
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest