- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Urak valaki használta ezeket a vga-t coolvivával (passziv)?
Illetve a 2600 furatai egyeznek-e a 3650-l? -
Gyuri27
félisten
válasz
Májsztró #9892 üzenetére
"Konfigcsere lett , 4000+ Am2 Brisbane-ra , tuningoltam 2625mhzen jár a kicsike , és úgy értem hogy ebből a kártyából egy raklap processzor se hozna ki többet "
Azért nem hozna ki belőle többet egy nagyobb proci mert itt már vga limit van. Egy 2600-ra tuningolt x2 barátja egy 3850-s pl. -
Gyuri27
félisten
válasz
HUNNIA1920 #9862 üzenetére
Nagy kő esett le a szívemről
-
Gyuri27
félisten
válasz
HUNNIA1920 #9859 üzenetére
Csak az nfs játékoknál vagy minden játéknál?
-
Gyuri27
félisten
válasz
HUNNIA1920 #9857 üzenetére
Ha rá keresel emlegetnek valami [link] patchet. Gondolom a game eredeti. Más játékkal is van ilyen?
-
Gyuri27
félisten
válasz
HUNNIA1920 #9853 üzenetére
Várom a fejleményeket. Egy 8.4-s drivert is dobj a vga-hoz ha még nincs fönn.
-
Gyuri27
félisten
válasz
HUNNIA1920 #9851 üzenetére
Nem feltétlen vga probléma. Nekem mikor hasonló volt akkor tuningolva volt a gép és valamit nem szeretett. Tehát ha nem alapon csinálja akkor gyanakodj.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #9823 üzenetére
Azért a végére valahogy mindig egy a véleményünk (az esetek többségében).
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #9819 üzenetére
Ha oc-je van az más. Viszont 24k-s árnál meg a bolt a sz@r.
Azt, hogy én mit gondolok nem nagyon számít. A lényeg egy, ha nincs 17k-ja akkor mi van? Mert könnyen adni olyan tanácsot, hogy pótold meg 17k-val. Azt meg egy szóval nem mondtam, hogy a pro cf ütőképes. Szerintem most kellene várni. Jönnek hamarosan a 4xxx-s vga-k. Addig a pénz is gyűlik. Így szvsz 1-2 hónap múlva használtan ócsól esz a 3850. -
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #9816 üzenetére
Ezzel csak az a bibi, hogy a 2600pro ára bótban 12k. Tehát eladja 8k-ért. Max 9. A 3850 meg 26-27k alaphangon.
-
Gyuri27
félisten
válasz
HUNNIA1920 #9701 üzenetére
[link] gyárilag nem, de kis reszelgetéssel talán. Azt majd megmondják itt a szakik.
-
Gyuri27
félisten
Kinek a pap, kinek a paplan. Én a krizissel nem játszottam, nem játszom és nem fogok játszani. Ha ingyé lenne vagy fizetnének érte sem.
Egyrészt mert nem, másrészt meg egy összetákolt optimalizálatlan valami.VaniliásRönk: csak nem gondolod, hogy nv-s karit veszek? Volt az is hosszú időn keresztül, de 1 elmult, 2 támogatom a céget.
fagy53: a dx 10.1-t nem emlegettem.
-
Gyuri27
félisten
Na! Az íróniának is van határa. De szerintem 10% nem számit. Föleg ha megnézzük milyen előnyökkel bír a 3650. Nekem ezek legalábbis fontosak.
VaniliásRönk: a kölök gépében volt egy 2600xt agp. Csere után jobbnak láttam a 3650-t. már mondtam miért. Így azt vettem, nem 2600 xt-t. Ennyi.
-
Gyuri27
félisten
válasz
tzsolesz #9665 üzenetére
Ha a teljesitményt nézed akkor kb 10% a 2600 javára. De az 30 fsp-nél nem érdekes. Mert nem segít. 60-70 fsp-nél nincs rá szükség.
Viszont nem melegszik annyira és a pp miatt 2d-ben alig forog a venti, így nincs hangja.
Nekem volt 2600 xt-m, de nem cserélném vissza a 3650-t rá. -
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #9501 üzenetére
Francokat. Felhívtad gyurcsókot.
-
Gyuri27
félisten
Ott az ms volt a hunyó. Ha olyan ütemben menne az átállás a vistára, vagy lenne dx10 kompatibilis dx9 (ahogy igérték) nem így állna a helyzet. Ez az átmeneti idő nem kedvez valóban az atinak. De egy ideje szvsz már nem készítenek dx9-s gamét. Év vége felé, jövő év eléjén változik a helyzet.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #8977 üzenetére
de megéri
a power play miatt alig forog a venti 2d-ben, és az 55nm miatt nem is melegszik -
Gyuri27
félisten
válasz
Sprinter1969 #8848 üzenetére
A tökfözelékes lábasom tele van a hozzád hasonló írni-olvasni nem csak okoskodni tudó kétszámjegyes iq-jú újjoncoktól.
De legyen fogadás. Én holnap 2-kor átveszem amit az iben rendelek. Azt találd ki mit fizetsz.7600GT: akkoz gógyi kellene.
diegho:
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sprinter1969 #8838 üzenetére
Te agyon iskolázott! Vettél ott már bármit is? Raktáron nincs ugyan. De ha most megrendeled holnap 14.00-kor átveheted! Náluk az van kint a lapon amit másnap át lehet venni! Így mégis csak okoskodásnak tűnik amit csinálsz.
Nem agpről volt eddig szó. [link] de van az is. -
Gyuri27
félisten
válasz
Sprinter1969 #8835 üzenetére
[link] ohh man! Előbb gondolkodj és azután írj ha lehet.
-
Gyuri27
félisten
válasz
albertz #8819 üzenetére
Sajnos akkor csak a cserélgetés marad. De mint írtad és szerintem is a lap lesz a bűnös.
[link] ha valóban az a kaki akkor az apróknál tts-t keresd meg. Mert ez a dfi 754-s lap jó nf4 infiniti.tzsolesz: barát így szokott ez lenni. Ha ár csökkentés előtt veszel valamit. Viszont ez nem jogosít fel arra, hogy minősithetetlen hsz-l szemeteld a totyikot.
Tehát vagy viselkedsz, vagy a modik tanítanak meg rá.7600GT: mennyin megy a proci? Vga driver, és felbontások?
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
game.amd.com
a legujjabat szvsz.
Persze nekem jó volt a sappi drivere is. -
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #7966 üzenetére
Az isten álgya meg jóindulatodat örökkön egy asus lappal.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #7797 üzenetére
Mert az nv-is fagyizik a cucc annyira le lett tesztelve. Már mondottam, hogy a krízis az utókor játéka. 2 év múlva egy átlagos konfigon a 80-ik patch után talán működni fog rendesen.
-
Gyuri27
félisten
válasz
{Zodiac} #7686 üzenetére
Akkor vegyél leadteket csak ne szemeteld tele a totyikot. Leírtad már párszor, hogy szar legyen ennyi elég. Egyébként egy ilyen áru vgat még jó hogy vissza hívtak. A sappit meg cserélték gariba gondolom. De itt ezt le kívánom zárni. Mert lassan a te balsorsodtól lesz tele a totyik. Ezt most halál komolyan mondom.
Egyébként vegyél dx10-s agp-s vgat a ledtektől. Gondolom nem csak a nasanak készítenek cuccokat rendelésre. -
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
lacika23 #7634 üzenetére
S valóban installáltad is az 1 hsz szerint? Mert ha simán felrakod (nekem legalábbis) nem dob hibát, települ. Viszont illesztőproginál ugyanazt a régi driver verzióját írja ki.
Cod2-4 megy. Táp milyen tipusú? Beállitások milyenek voltak? Szvsz a 2.4 cerka gyenge a vgahoz kicsit. -
Gyuri27
félisten
válasz
{Zodiac} #7626 üzenetére
Itt látszik, hogy valaki tud-e olvasni alapszinten vagy nem. Az 1hsz ugyanis tartalmazza a megoldást ami a driver telepítést illeti. Én egy xt használok agp-ben és semmi baja. Nem volt a 7.11-l sem, a 8.1-l és a 8.2-l sem. Tehát nem a vga-t kellene itt fikázni. Mert ez szvsz user error. Persze tévedhetek is. Igaz ezzel a gaméval nem próbáltam, de amivel én használom tökéltes.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Balipapa #7497 üzenetére
AJÁNLOTT DRIVER:
Lehetőleg mindig a legfrissebb legyen fenn. A legfrissebb driverek letölthetőek innen.
Az új driverek nem támogatják az AGP-s kártyákat, ezért
1 hsz!!!Nekem eddig mindenik (amit felraktam) catalystel müködött. A 8.1-l is. Másik totyikban az embernek 8.2-l is müködött az agp. Nem kell a pánik.
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #976 üzenetére
Nem ismerem a játékot ezért kérdeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Chrome
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózatokról alaposan
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby rádiós topik
- FOTÓS beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest