-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
OroszN
kezdő
-
kopidoo
senior tag
Sziasztok!
Alzán szokott lenni kupon/akció a Pro modellre? -
Kolondrum
félisten
Pontosan! Ez sanda gyanúm szerint a CPU miatt van, nem mennék mélyebbre az okfejtésben. A Oneplus 15 nyakamat rá, hogy nem így viselkedik.
Ez az egész töltősdi akármelyik telefon esetén igen el van ferdítve. Mindenki kb azt nézi mit ír ki, közben a kábelben nem úgy megy a Kraft. X9 pro-nál elég erős ez a jelenség. Még gyári töltővel is egy elég szűk sávban tud 80W-al tölteni sok HA esetében. Tökéletesen elég egy 45-50W-os PD töltő a célra.
[link]
Ez egy nagyon jól sikerült darab, pedig a gyártó oldalán sincs róla infó. Több telefonnál jól vizsgázott. Kettőt is vettem, céghez, asszony iPhone, otthon meg LCD-s okostöltő van. -
Exquisito
tag
Csak kérdezem. Nekem első perc óta feltűnt. Szóval töltés meg a Wattok körüli anomáliák. Szép meg jó, ha mondjuk 30% körül töltőre dugod és nem nyomkodod, tölt ahogyan tölt, melegre csökken a kraft, meg ahogyan megyünk a 100% felé, ez oké, de azt megfigyeltétek, hogy töltés közben nyomkodni nem szerencsés? Eleve amint megy a kijelző beesik a Watt, mellé meg hajlamos ezen a kis watton (kb 20W) maradni akkor is ha újra alszik a kijelző. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy tolod bele a nagy watokat, de egy Fb csekkolás után hajlamos ezen a kis számon maradni végig. Hiába hűl le, van bármi, ott ragad. És ez annyira jellemző, hogy töltés közben kb hozzá sem nyúlok. Ugyan ez van, (erre az LCD-s töltő tesztelés közben jöttem rá) ha mondjuk pár százalékkal vissza meríted majd töltöd, akkor sem nyomja neki, csak kb ilyen 20W-al. Ezek nem mindig vannak így, de jellemzően. Elég kényes. Most vagy az akku védő elektronika miatt ilyen vagy nem tudom. Nem töltő függő, nekem van itt annyi fajta mint égen a csillag.
És nekem ne gyerek, hogy neketek nem ilyen. Ilyen, csak ti nem monitorozzárok még én igen, mert leköt meg elvagyok ezekkel.
Persze van drága kábel halom nálam, egy vagon minőségi töltő is. Szabványokkal is tisztában vagyok, kábelekkel is.Nekem csak a kábel kijelzős de az látszik, hogy bekapcsolt kijelzőnél visszaesik a töltés, viszont ha kikapcsol akkor egy idő múlva nőni kezd. De most 72%-nál próbáltam, itt meg mindegy, hogy mi van a kijelzővel 21-22W a töltés.
-
Kolondrum
félisten
Csak kérdezem. Nekem első perc óta feltűnt. Szóval töltés meg a Wattok körüli anomáliák. Szép meg jó, ha mondjuk 30% körül töltőre dugod és nem nyomkodod, tölt ahogyan tölt, melegre csökken a kraft, meg ahogyan megyünk a 100% felé, ez oké, de azt megfigyeltétek, hogy töltés közben nyomkodni nem szerencsés? Eleve amint megy a kijelző beesik a Watt, mellé meg hajlamos ezen a kis watton (kb 20W) maradni akkor is ha újra alszik a kijelző. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy tolod bele a nagy watokat, de egy Fb csekkolás után hajlamos ezen a kis számon maradni végig. Hiába hűl le, van bármi, ott ragad. És ez annyira jellemző, hogy töltés közben kb hozzá sem nyúlok. Ugyan ez van, (erre az LCD-s töltő tesztelés közben jöttem rá) ha mondjuk pár százalékkal vissza meríted majd töltöd, akkor sem nyomja neki, csak kb ilyen 20W-al. Ezek nem mindig vannak így, de jellemzően. Elég kényes. Most vagy az akku védő elektronika miatt ilyen vagy nem tudom. Nem töltő függő, nekem van itt annyi fajta mint égen a csillag.
És nekem ne gyerek, hogy neketek nem ilyen. Ilyen, csak ti nem monitorozzárok még én igen, mert leköt meg elvagyok ezekkel.
Persze van drága kábel halom nálam, egy vagon minőségi töltő is. Szabványokkal is tisztában vagyok, kábelekkel is. -
kermark
újonc
Ugyanígy nekem is manuálisan kellett bontanom a BT kapcsolatot a tok lecsukása után többször is.
Reménykedjünk, hogy gyorsan jön valami patch. -
Kolondrum
félisten
Nekem január vége óta van fent alis smartdevil üvegfólia a official storeból. A hozzáadott kerettel raktam fel. Nem rossz. bírja a karcot, de sajna picit nagyobb a fólia a kijelzőnél. A keretnek van pici lötyögése kb. 0,2-0,3mm. Ettől függetlenül pont úgy sikerült felrakni a fóliát, hogy a kijelző alsó széléhez és a bal széléhez pont passzol, de a felső szélén és jobb szélén kb 0,2mm-t túlnyúlik a fólia. Szinte körömmel érezni is lehet. Szóval picit nagy a fólia, Ráadásul emiatt a gumis tok széle, pereme is hajszál híján majdnem hozzáér ehhez. Pont múltkor sikerült valahogy szorosabban megfogni a telefont az oldalzsebemből kivéve, úgy hogy a gumitok széle a szorosabb fogás miatt hozzáért és egy gombostűfejnyi darabot lepattintott a üvefólia széléből. Nem nagy probléma, de ezzel számolj.
Nekem az a lényeg, hogy a XUNDD tok ne emelje fel és ezt tudja. Eltűnt az utolsó bubi is, jó az ellegrós. Tized mm hézag van itt ott, jó lesz.
-
attak79
tag
A 16.0.7.205 frissítés óta az EarFun Air S fülesem 2-3 másodpercekre berecseg és kiesik a hang. Kipróbáltam mindent a Bluetooth cache törlésétől a Bluetooth-Wifi alaphelyzetben állításáig. Hátha valakinek érdekes lehet, a megoldás a kodek váltás volt, AptX-ről SBC-re. Remélem, ha befut nálam is a .207-es frissítés akkor megoldódik az AptX hiba is.
Nálam Soundpeats,Baseus megy LDAC kodekkel,de ilyen problémák nem jelentkeztek.
-
Surci1
tag
Nekem január vége óta van fent alis smartdevil üvegfólia a official storeból. A hozzáadott kerettel raktam fel. Nem rossz. bírja a karcot, de sajna picit nagyobb a fólia a kijelzőnél. A keretnek van pici lötyögése kb. 0,2-0,3mm. Ettől függetlenül pont úgy sikerült felrakni a fóliát, hogy a kijelző alsó széléhez és a bal széléhez pont passzol, de a felső szélén és jobb szélén kb 0,2mm-t túlnyúlik a fólia. Szinte körömmel érezni is lehet. Szóval picit nagy a fólia, Ráadásul emiatt a gumis tok széle, pereme is hajszál híján majdnem hozzáér ehhez. Pont múltkor sikerült valahogy szorosabban megfogni a telefont az oldalzsebemből kivéve, úgy hogy a gumitok széle a szorosabb fogás miatt hozzáért és egy gombostűfejnyi darabot lepattintott a üvefólia széléből. Nem nagy probléma, de ezzel számolj.
Na az imént lecseréltem a lepattant szélű üvegfóliát egy újra, mivel anno az alis smartdevilesből a két darabosat vettem. Természetesen ezt is azzal a kerettel raktam fel. Próbáltam a tized mm-ekkel játszani, hátha sikerül pontosabban felraknom, de sajna nem. Most is a kijelző felső szélén és jobb szélén picit túl lóg az üvegfólia. Kiváncsi leszek ez meddig bírja, mikor nyomja meg a gumis tok peremszéle..
Holnaptól lesz egy kis akció az alin és veszek megint egy 2 darabosat 12,72 dolcsiért. -
Surci1
tag
A 16.0.7.205 frissítés óta az EarFun Air S fülesem 2-3 másodpercekre berecseg és kiesik a hang. Kipróbáltam mindent a Bluetooth cache törlésétől a Bluetooth-Wifi alaphelyzetben állításáig. Hátha valakinek érdekes lehet, a megoldás a kodek váltás volt, AptX-ről SBC-re. Remélem, ha befut nálam is a .207-es frissítés akkor megoldódik az AptX hiba is.
Én is aptx fülest használok ( tronsmart, soundpeats) és nekem is berecseg időnként, ami eddig nem volt, Ráadásul néha előfordul az is, hogy a fülest a tokba visszarakva nem állítja le a zenét, nekem kell a bt kapcsolatot bontani a telón.
-
Surci1
tag
-
Kolondrum
félisten
-
South Velen
addikt
-
leslien
nagyúr
Az nem ugyanez.
Az a kínai verzió, nekem már az ESIM hiánya miatt rögtön kiesik.
De van ott még más gond is, mókolni kell a magyar nyelvvel, pár Google Auto és AI szolgáltatással és nem utolsó sorban valószínűleg sokkal több adatot oszt meg Kínával mint a GDPR compliant szoftververziók. És talán az Oppo CN verzióban a Vivo kínai verziókkal ellentétben B20 sincs.Ráadásul a kínai verzióra nem érvényes az Oppo gari csak amit a TS ad.
Oppo CN verzában van B20 és 5G hálózat is remekül müködik itthon..
-
gattolino
senior tag
Az nem ugyanez.
De van ott még más gond is, mókolni kell a magyar nyelvvel, pár Google Auto és AI szolgáltatással és nem utolsó sorban valószínűleg sokkal több adatot oszt meg Kínával mint a GDPR compliant szoftververziók. És talán az Oppo CN verzióban a Vivo kínai verziókkal ellentétben B20 sincs.Ráadásul a kínai verzióra nem érvényes az Oppo gari csak amit a TS ad.
Már hogyne lenne. Eredeti kínai
[link] -
leslien
nagyúr
-
South Velen
addikt
Az nem ugyanez.
-
gattolino
senior tag
-
South Velen
addikt
áttöröltem egy tiszta pólóval az Oppo Reno 14 kijelzőjét, hogy eladás előtt ne legyen maszatos a képeken, a gyári kijelzőfóliában lett is 2 mikrokarc... kicsit ideges lettem, tudom ez a fólia dolga, de azért elég puha anyagból készülhet. A Vivo X300 Pro-n lévő fólia sokkal jobban bírta
de egy idő után ha használatban maradnak nálam, amúgy is leszedem ezeket, üveget sokkal jobb tapicskolni.
-
South Velen
addikt
ráadásul valószínűleg ugyanabból a raktárból szolgálnak ki...
tehát tök ugyanazt a készüléket .hu alatt jóval drágábban kapod meg. Mondjuk ez is megérne valami EU szabályt.
-
leslien
nagyúr
-
kermark
újonc
-
Kolondrum
félisten
Lenulláztam a gyári fóliát. Krátert karistoltam bele nem tudom mivel. Úton egy üvegfólia szett applikátorral. Ha beválik linkelem. Allagrós.
-
hunhool1979
tag
-
Mclovin
senior tag
Sziasztok.
Tudnátok segíteni abban, hogy kínai és a global verzió honnan rendelhető most a legjobb áron?
-
Kolondrum
félisten
-
Kolondrum
félisten
Töltő vonalon olyan váltás lesz mint ami az országban van 04.12. óta. Rendeltem egy különlegességet, itt már LCD kijelző, minden létező szabvány játszik. Összhangba a többi eszközzel, de maradni fog az Ugreen Nexdone Pro 45W is, csak abból melós lesz. Jövök ha befutott és be is vált. A gyári töltő nem kell innentől,,sokallom a 80W-ot ami egyrészt nagyon rövid ideig igaz ha nem meleg az akku.
-
g-thomas
senior tag
-
Kolondrum
félisten
-
g-thomas
senior tag
-
g-thomas
senior tag
-
Kolondrum
félisten
Nekem nincs.
-
leslien
nagyúr
-
Kolondrum
félisten
Van akinek már csak 99% az akku kapacitása? Nekem 130 ciklussal 100% még.
-
hargitomi
tag
Sziasztok! Van aki az eredeti kinai belpiacos, ColorOSt használja? Itt is csak az a hátrány mint Oneplusnál (nincs e sim, nincs widevine L1), vagy van más is? Köszi.
-
leslien
nagyúr
Szlovák Alzánál 1039.- euro kicsit olcsóbb 2 év garancia, viszont itthon is vihető garanciába ... Párkány billa box ban utánvéttel átvehető..

-
stuka20
senior tag
köszönöm
Vajon mikor várható Tradingshenzenre a global verzió az oppo-ból?
Bár a linkelt a gshopperen sincs már fent. -
South Velen
addikt
-
stuka20
senior tag
Honkongi global verzióban van esim? Vagy egyik kínából rendelt global verzióban sincs?
-
g-thomas
senior tag
Egyébként az Alzánál is elérhető lett az X9, X9 Pro, X9 Ultra, ha esetleg valaki keresné, hogy honnan lehet érdemes beszerezni biztos helyről.
-
Kolondrum
félisten
-
Sgr_A
addikt
-
g-thomas
senior tag
-
Sgr_A
addikt
-
Kolondrum
félisten
-
g-thomas
senior tag
Szia, igen tegnap érkezett meg az új telefon, a cég kicserélte garanciában. Míg az elözövel bármelyik perspektívából fotóztam, majdnem mindig a széles látószögü készített képet, az új már rendben müködik. Több S25 ultra extulaj kommentjét olvastam (nálam is azt váltott az Oppo), hogy nagyon jól tették, hogy váltottak Oppo-ra. Majd meglátjuk, de az biztos, hogy tényleg gáz, amit a Samsung is csinál kamera, ill. akkufronton.
Akkor megérte visszaküldeni.
Nektek milyen szoftververzión van a készülék? Nekem még nem lát újabb frissítést a januári Security Update-nél és a 3.504-nél, pedig elvileg már van egy frissebb 5.701-es.

-
Kolondrum
félisten
-
seneca07
tag
Szia, igen tegnap érkezett meg az új telefon, a cég kicserélte garanciában. Míg az elözövel bármelyik perspektívából fotóztam, majdnem mindig a széles látószögü készített képet, az új már rendben müködik. Több S25 ultra extulaj kommentjét olvastam (nálam is azt váltott az Oppo), hogy nagyon jól tették, hogy váltottak Oppo-ra. Majd meglátjuk, de az biztos, hogy tényleg gáz, amit a Samsung is csinál kamera, ill. akkufronton.
-
hunhool1979
tag
Sziasztok!
Segítsetek kicsit, melyik beállítással lehet a holdról normális minőségű közeli fotót készíteni?
Próbálgatok mindent, de közöm nincs az egészhez
-
g-thomas
senior tag
Nálam egy hete érkezett meg a Phonedroidtól 1080 euróért 2 év francia garival, tokkal (ezen meglepődtem mert azt olvastam nem lesz a dobozban) és eus töltőfejjel.
Az Ultrát vártam, de amikor kiderült mennyi az annyi, akkor le is mondtam róla. Nem bántam meg, mert eddig nagyon bejövős, bika akksival és kamerával.
Üdv a klubban! Hát igen, az Ultrának jó ára lett. Nem ismerem a Phonedroidot, de nekem EU-s modellhez nem volt se tok, se töltő.😅
-
g-thomas
senior tag
Igen, én sem voltam még 1 hét után "elájulva" az üzemidötöl. Mindenestre visszaküldtem garanciában, hogy nézzenek rá a kamerára, lehet, hogy nem én vagyok a hunyó.
Majd kiderül mit mondanak. Én is megnéztem rengeteg tesztet, mindenhol áradoztak a kamerákról, én azért nem ájultam el töle.Azóta van bármi fejlemény?
-
kermark
újonc
Nálam egy hete érkezett meg a Phonedroidtól 1080 euróért 2 év francia garival, tokkal (ezen meglepődtem mert azt olvastam nem lesz a dobozban) és eus töltőfejjel.
Az Ultrát vártam, de amikor kiderült mennyi az annyi, akkor le is mondtam róla. Nem bántam meg, mert eddig nagyon bejövős, bika akksival és kamerával.
-
seneca07
tag
Szia!
Szerintem nem rossz a kamera, csináltam vele nagyon szuper képeket, de nem érzem én sem azt, hogy ez valóban annyival jobb, mint a Galaxy S25 Ultrám volt. Jobb, de nem annyival, mint ahogy minden videós ömleng róla. Sokan kiemelték, hogy milyen konzisztens a színkezelés, na ezt pont nem tapasztalom.

Az akkunak azért kell egy kis idő, amire beáll szerintem. Viszont én is azt érzem, hogy a OnePlus 15-öm üzemideje jobb volt. A Xiaomi 17 Ultrámnál pedig nem igazán érzem jobbnak az akkut, de még nincs egyikkel sem azért sok tapasztalatom.
Mester Fotó módban [kép] nálam működik az optikák közti váltás, de Pro Videó módban nálam az ultraszélesre nem enged váltani felvétel közben.
Életlen, szemcsés képet és vibráló videót még nem tapasztaltam.
Igen, én sem voltam még 1 hét után "elájulva" az üzemidötöl. Mindenestre visszaküldtem garanciában, hogy nézzenek rá a kamerára, lehet, hogy nem én vagyok a hunyó.
Majd kiderül mit mondanak. Én is megnéztem rengeteg tesztet, mindenhol áradoztak a kamerákról, én azért nem ájultam el töle. -
g-thomas
senior tag
Sziasztok, kb 1 hete vettem én is egy global verziós telefont. Elötte egy rakás tesztet elolvastam róla, hogy milyen szuper az akku, meg a kameraszett, stb. Csináltam kint nappal, enyhén felhös idöben felvételeket. Amikor pl. rázoomolok vmire, fotózásnál, vagy videófelvétel közben, a kép szemcsés, életlen lesz, videónál pedig, mintha kicsit vibrálna a kép. Csak zoomolásnál! Az Oppo egy Samu s25 ultrát váltott, de annál pl. pro módban ki tudom választani melyik lencsével készítsem a képet. Telefotós lencsével a samsungnál rálözelítve is jó minöségben fotóz. Nem találtam az Oppo-nál akár pro módban, fotó-videó készítéskor hol tudom a megfelelö lencsét kiválasztani. Vagy a telefon selejtes, vagy én, mert nem tudtam rendesen ezt beállítani. Tudja esetleg vki, mi lehet a megoldás?
Szia!
Szerintem nem rossz a kamera, csináltam vele nagyon szuper képeket, de nem érzem én sem azt, hogy ez valóban annyival jobb, mint a Galaxy S25 Ultrám volt. Jobb, de nem annyival, mint ahogy minden videós ömleng róla. Sokan kiemelték, hogy milyen konzisztens a színkezelés, na ezt pont nem tapasztalom.

Az akkunak azért kell egy kis idő, amire beáll szerintem. Viszont én is azt érzem, hogy a OnePlus 15-öm üzemideje jobb volt. A Xiaomi 17 Ultrámnál pedig nem igazán érzem jobbnak az akkut, de még nincs egyikkel sem azért sok tapasztalatom.
Mester Fotó módban [kép] nálam működik az optikák közti váltás, de Pro Videó módban nálam az ultraszélesre nem enged váltani felvétel közben.
Életlen, szemcsés képet és vibráló videót még nem tapasztaltam.
-
seneca07
tag
Sziasztok, kb 1 hete vettem én is egy global verziós telefont. Elötte egy rakás tesztet elolvastam róla, hogy milyen szuper az akku, meg a kameraszett, stb. Csináltam kint nappal, enyhén felhös idöben felvételeket. Amikor pl. rázoomolok vmire, fotózásnál, vagy videófelvétel közben, a kép szemcsés, életlen lesz, videónál pedig, mintha kicsit vibrálna a kép. Csak zoomolásnál! Az Oppo egy Samu s25 ultrát váltott, de annál pl. pro módban ki tudom választani melyik lencsével készítsem a képet. Telefotós lencsével a samsungnál rálözelítve is jó minöségben fotóz. Nem találtam az Oppo-nál akár pro módban, fotó-videó készítéskor hol tudom a megfelelö lencsét kiválasztani. Vagy a telefon selejtes, vagy én, mert nem tudtam rendesen ezt beállítani. Tudja esetleg vki, mi lehet a megoldás?
-
g-thomas
senior tag
-
Sgr_A
addikt
-
g-thomas
senior tag
Sziasztok! Én is beköszönök ebbe a topikba is, a héten szereztem be a készüléket.

-
pluhi
tag
Az oké, csak eltelt 4 év. De ezek szerint jól bírja a fröccsöntőforma
. -
Kolondrum
félisten
Nem az, kb ugyan abban a gyárban készülnek. Nekem is OP11 vagy 13 korból való töltőim vannak. Egyébként sztem bármilyen PD töltő is jó, nem fog gyárival sem sokat 50-55W fölött tölteni.
Más: A legutóbbi szoftver sztem jól sikerült. Legalábbis üzemidőben jó.
-
pluhi
tag
Üdv! Onepus 10 pro 5G-ről váltottam, egész betyár kis teló ez. Akku brutális. Phonedriodról megjött 25 óra alatt DHL express-szel, EU töltővel, gyári tokkal. Vicces módon tök ugyanaz a 80W-os töltő volt mellé, mint anno a oneplus 10-hez.
-
attak79
tag
-
Sgr_A
addikt
-
gerii
addikt
Frissítette már valaki az új verzióra? Csak érdekelne hogy minden fasza-e
Xiaomi beidegződés... -
Sgr_A
addikt
Csatlakozom egy globál verzióssal
-
Segal
veterán
Sziasztok!
Kb 1 hete tulaja lettem egy ilyen gyönyörűségnek. Picit szokni kellett az újdonságokat mert android 11-ről váltottam, de a kezdeti nehézségek után nagyjából már mindenre sikerült rájönni magamtól vagy netes keresgéléssel.
Viszont a gmailt nem tudom rávenni hogy értesítést küldjön, ha emailt kapok. Szerintem minden létező értesítés ki van pipálva az alkalmazásban és a telefon beállításokban is és ezen kívűl mindenhol működik is a szalagos értesítési sáv, de a gmail az istennek sem küld. Volt telefon újraindítás is. Van esetleg még valami amit be kéne kapcsolni? A képernyő zárolása és a reklámszalag is be van kapcsolva az értesítések kezelése részben, de azon belül az email-nél, de még a mellékleteknél is...
A régi telefonom meg ha épp be van kapcsolva azonnal küldi...
Előre is köszi ha valaki tudja a megoldást.Végül redditen megtaláltam a megoldást. (reddit link)
-
Segal
veterán
Sziasztok!
Kb 1 hete tulaja lettem egy ilyen gyönyörűségnek. Picit szokni kellett az újdonságokat mert android 11-ről váltottam, de a kezdeti nehézségek után nagyjából már mindenre sikerült rájönni magamtól vagy netes keresgéléssel.
Viszont a gmailt nem tudom rávenni hogy értesítést küldjön, ha emailt kapok. Szerintem minden létező értesítés ki van pipálva az alkalmazásban és a telefon beállításokban is és ezen kívűl mindenhol működik is a szalagos értesítési sáv, de a gmail az istennek sem küld. Volt telefon újraindítás is. Van esetleg még valami amit be kéne kapcsolni? A képernyő zárolása és a reklámszalag is be van kapcsolva az értesítések kezelése részben, de azon belül az email-nél, de még a mellékleteknél is...
A régi telefonom meg ha épp be van kapcsolva azonnal küldi...
Előre is köszi ha valaki tudja a megoldást. -
South Velen
addikt
-
Migee
tag
Végül eladtam az X9-emet, de semmi problémám nem volt vele, minden amit említettél ment hibátlanul
a Vivo-mat innen rendeltem, mindent ment flottul. Azonnal feladták és 3 munkanap alatt itt is volt. Most a kínai újév miatt persze nem adnák fel azonnal.
Ekkora összegnél kellene lennie vámnak nem? Az oké, hogy kifizeti az áfa-t az eladó cég.....
-
South Velen
addikt
Az évek során éppen ezt láttam és tapasztaltam folyamatosan: hogy egy nem-Samsung mobil is "éppen olyan jó olcsóbban" vagy "okosabb, erősebb" , csak mellé a
- jaaaa, hát az AOD épp nem megy sötétben;
- jaaaa, hát a Bluetooth -al igen, vannak csatlakozási (kompatibilitási) gondok;
- jaaaa, az SMS-ek néha nem jönnek meg ezekre a telókra, dehát mi baj ezzel.. (Xiaomi mobiloknál volt ez jellemző)jellegű, szerintem teljesen vállalhatatlan hibák azok, amik miatt inkább a biztos kompatbilitást és a bosszankodás mentes(ebb xD) használati tárgyat választom. (pl. a Samsung-tól). Persze, ott is vannak kompromisszumok, csak nem ilyenek, amiket fentebb írtam.
Nekem semmi bajom az Oppoval meg a Vivoval.
Xiaomi az más tészta, az ő szoftverük ezer sebből vérzik
Samsungot meg PWM miatt nem veszek, meg most már Göd miatt sem. A OneUI nem rossz, azt alairom.
-
MrCsiT
addikt
Az évek során éppen ezt láttam és tapasztaltam folyamatosan: hogy egy nem-Samsung mobil is "éppen olyan jó olcsóbban" vagy "okosabb, erősebb" , csak mellé a
- jaaaa, hát az AOD épp nem megy sötétben;
- jaaaa, hát a Bluetooth -al igen, vannak csatlakozási (kompatibilitási) gondok;
- jaaaa, az SMS-ek néha nem jönnek meg ezekre a telókra, dehát mi baj ezzel.. (Xiaomi mobiloknál volt ez jellemző)jellegű, szerintem teljesen vállalhatatlan hibák azok, amik miatt inkább a biztos kompatbilitást és a bosszankodás mentes(ebb xD) használati tárgyat választom. (pl. a Samsung-tól). Persze, ott is vannak kompromisszumok, csak nem ilyenek, amiket fentebb írtam.
-
South Velen
addikt
Picit off,de az X9 Pro és a Vivo (gondolom x300 Pro) közül melyik jobb számodra?
Nekem sima X9 volt, így nekem a X300 Pro mindenben jobb (csak nehéz, de az X9 Pro is az).
A két rendszer különbségéréről már írtam ebben a topikban is.
Ahogy nézem az X300 Pro kamerában azért jobb még az X9 Pro-nál is. Akkuban kicsit az X9 Pro a nyerő. A többi meg valószínűleg szubjektív.
-
hunhool1979
tag
Végül eladtam az X9-emet, de semmi problémám nem volt vele, minden amit említettél ment hibátlanul
a Vivo-mat innen rendeltem, mindent ment flottul. Azonnal feladták és 3 munkanap alatt itt is volt. Most a kínai újév miatt persze nem adnák fel azonnal.
Picit off,de az X9 Pro és a Vivo (gondolom x300 Pro) közül melyik jobb számodra?
-
hunhool1979
tag
Sziasztok. Akik
hosszabb ideje használják, azoktól kérdezném, hogy mennyire elégedettek a telefonnal? Tapasztaltatok e valami problémát vele? Ilyen alap dolgok, mint nfc fizetés, mobil bankolás, Bluetooth, GPS, Android autó mennyiért okésak?
Másik [link] innen rendelt már valaki? Elég jó az ár. Erre szerintetek jön még valami plusz költség?Én OP13-ról váltottam.
Abszolút jó döntés volt. Az akksi nagyon durván jó.
Teszik a felület, mindent működik hibátlanul!
Én innen [link] rendeltem az enyémet, 4 munkanap alatt ideért.
40 euró volt a postaköltség,azon kívül más extra költség nem jött rá.
Vopmart-rol rendeltem hozzá jó sok mindent pluszban. -
klaya86
őstag
Köszi a választ. S25U helyett keresnék valamit. Még rápróbálok most az s26u-ra ,de sok reményt nem fűzők hozzá, hogy marad. Aztán az Oppo, talán vivo, illetve xiaomi 17 ultra közül lesz szerintem valami.
-
South Velen
addikt
Sziasztok. Akik
hosszabb ideje használják, azoktól kérdezném, hogy mennyire elégedettek a telefonnal? Tapasztaltatok e valami problémát vele? Ilyen alap dolgok, mint nfc fizetés, mobil bankolás, Bluetooth, GPS, Android autó mennyiért okésak?
Másik [link] innen rendelt már valaki? Elég jó az ár. Erre szerintetek jön még valami plusz költség?Végül eladtam az X9-emet, de semmi problémám nem volt vele, minden amit említettél ment hibátlanul
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok. Akik
Másik [link] innen rendelt már valaki? Elég jó az ár. Erre szerintetek jön még valami plusz költség?Én nagyon szeretem, semmi kivetnivalót nem találtam azon kívül, hogy a UI csúnya, sokszor átgondolatlan és iOS koppintás.

-
klaya86
őstag
Sziasztok. Akik
Másik [link] innen rendelt már valaki? Elég jó az ár. Erre szerintetek jön még valami plusz költség? -
attak79
tag
Jelentem,minden működik,öröm és boldogság van,az ügyfélszolgálatnál elhárították a problémát: a hálózati beállításoknál két helyen a One helyett Vodafone szó szerepelt...
-
attak79
tag
-
leslien
nagyúr
Sziasztok!
Tegnap vettem észre-mivel ritkán használom- hogy nem működik a mobilinternet a telón.
( One,feltöltős ) Fönt a kis ikonoknál sem változik semmi.
Átraktam egy másik telóba a kártyát,ott teljesen rendben van. Töröltem a hálózati beállításokat,repülömód ki-be, hard-reset,és így se megy.
Vkinek vmi ötlet ezek után?másik kártya? mármint másik szolgáltató...
-
attak79
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem észre-mivel ritkán használom- hogy nem működik a mobilinternet a telón.
( One,feltöltős ) Fönt a kis ikonoknál sem változik semmi.
Átraktam egy másik telóba a kártyát,ott teljesen rendben van. Töröltem a hálózati beállításokat,repülömód ki-be, hard-reset,és így se megy.
Vkinek vmi ötlet ezek után? -
gerii
addikt
Most néztem hogy a galériában a saját képekre milyen kategóriákat tud létrehozni: szemüveges, vízpart, fű, virágok, építészet stb
Mindent elemez, elég durva belegondolni. Pedig egy csomó ilyen gyári okosfiszfaszt nem is engedélyeztem... -
veebrave
junior tag
Már nem annyira egy cég ha jól tudom, de kacifántos a helyzet.
Nekem bejön mind a két rendszer.
A ColorOS kicsit jobban hasonlít az iOS-hez, néha már pofátlanul (ami lehet előny vagy hátrány), persze alapvetően mindkettő az almás trendeket követi mint mindegyik kínai droid.
Eddig a ColorOS volt a kedvenc rendszerem, de valahogy az OriginOS barátságosabb de ez simán lehet hogy csak a betűtípus miatt van.

Nagy bugokat nem igazán tapasztaltam egyiken sem, de talán valamivel kiforrottabb a ColorOS, egy picit "precízebb" érzete van.
Funkcionalitást tekintve nagyjából ugyanazt tudják, de a Vivo néha sokrétűbb beállítást enged (pl. a gyorsgomb Vivo-n beállítható szimpla és duppla kattra is külön-külön, Oppon nem).
Mindkettő pörög rendesen, az animációk valahogy jobbak Oppo-n, emiatt még pörgősebbnek hat egy kicsit.
AI integrációban elvileg többet tud a Color OS.
Nekem elég a Gemini, ChatGPT, nem használom ezeket a rendszerbe integrált dolgokat.lassan nekem is ki kell próbálni egy Oppót.

thx a megosztott tapasztalatokat!
-
South Velen
addikt
Már nem annyira egy cég ha jól tudom, de kacifántos a helyzet.
Nekem bejön mind a két rendszer.
A ColorOS kicsit jobban hasonlít az iOS-hez, néha már pofátlanul (ami lehet előny vagy hátrány), persze alapvetően mindkettő az almás trendeket követi mint mindegyik kínai droid.
Eddig a ColorOS volt a kedvenc rendszerem, de valahogy az OriginOS barátságosabb de ez simán lehet hogy csak a betűtípus miatt van.

Nagy bugokat nem igazán tapasztaltam egyiken sem, de talán valamivel kiforrottabb a ColorOS, egy picit "precízebb" érzete van.
Funkcionalitást tekintve nagyjából ugyanazt tudják, de a Vivo néha sokrétűbb beállítást enged (pl. a gyorsgomb Vivo-n beállítható szimpla és duppla kattra is külön-külön, Oppon nem).
Mindkettő pörög rendesen, az animációk valahogy jobbak Oppo-n, emiatt még pörgősebbnek hat egy kicsit.
AI integrációban elvileg többet tud a Color OS.
Nekem elég a Gemini, ChatGPT, nem használom ezeket a rendszerbe integrált dolgokat. -
veebrave
junior tag
Most nincs. Mikor én novemberben vettem, volt több helyen is az EU raktáras helyeken.
Esetleg még a phonedroid.fr-t lehet érdemes figyelni.
még egy gyors kérdés.

a Vivo és az Oppo rendszere között van jelentős különbség?
kvázi egy cég, talán az Oppo prémiumabb? márka, ezért kérdezem.szoftveresen milyen a Vivo?
-
veebrave
junior tag
Most nincs. Mikor én novemberben vettem, volt több helyen is az EU raktáras helyeken.
rendben, köszi!
-
South Velen
addikt
-
veebrave
junior tag
Aliexpressen egy német cégtől. De egy ideje nincs nekik.
Alin néztem, de szerintem nincsen globál ott.
mindegy, szerintem szólok ismerősnek, hogy engedje el a dolgot, vegyen inkább OP 15-öt, ha nagy akksit akar. -
South Velen
addikt
-
veebrave
junior tag
Azt fizeted amit ott látsz (plusz 44 euró a posta,azt hiszem).
Nincs plusz áfa.
FedEx kézbesíti.köszönöm az infókat!
-
hunhool1979
tag
-
veebrave
junior tag
Hong-Kong
vám, áfa, semmi? simán kézbesítették?
-
hunhool1979
tag
-
hunhool1979
tag
-
veebrave
junior tag
Igen, csak kevés power usert érdekli, meg a fókusz a Pro modellre került.
Úgyhogy ez egy nagyon niche választás, de a mindennapokban (ha épp nem fotózok) semmi különbséget nem érzek ez és az X300 Pro között, sőt, ez pörgősebb is valahogy az azonos HW ellenére. Kicsit a szemem jobban szereti a Vivot, és persze a zoomkamera egy másik liga.egyébként hol vetted?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar. - 05.14: Tesla M60, Quadro P2000
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Yoga Slim 6 OLED Ryzen 5 7540U / 16GB / OLED / FHD+ Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Persze van drága kábel halom nálam, egy vagon minőségi töltő is. Szabványokkal is tisztában vagyok, kábelekkel is.
Find X9 pro fekete .. 960 eur.. Párkány boxban is átvehető.. él itthon minden garancia, el állás... itthon ugyanez