- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orphy
csendes tag
Akkor lefordítom, hátha segít;)
Windows XP/MCE
Indítsd el a telepítőt, első körben létre fog hozni egy könyvtárat, ahová a a további lépésekhez szükséges file-okat másolja: C:\ATI\Support\[Current version]
A [Current version]-t a Catalyst verziójából be tudod azonosítani.Ezután indul el a Catalyst telepítője, amit egyelőre Cancel-elj le, mert kell előtte pár dolgot csinálni:
Nyisd meg szerkesztésre a következő file-t:
C:\ATI\SUPPORT\[Current Version]\Driver\Driver\XP_INF\CX_*****.infAz "[ATI.Mfg.NTx86]" régióhoz, add hozzá a következő sorokat!
Megkereshedet a többi hasonló nevűt, és beszúrhatod alá, de igazából mindegy, hol vannak a régión belül."ATI Radeon HD 2400 PRO AGP" = ati2mtag_RV610, PCI\VEN_1002&DEV_94C4
"ATI Radeon HD 2400 XT AGP" = ati2mtag_RV610, PCI\VEN_1002&DEV_94C6
"ATI Radeon HD 2600 PRO AGP" = ati2mtag_RV630, PCI\VEN_1002&DEV_9587
"ATI Radeon HD 2600 XT AGP" = ati2mtag_RV630, PCI\VEN_1002&DEV_9586A következő file-okat is szerkesztened kell:
--------------------------------------------------------------
C:\ATI\SUPPORT\[Current Version]\Driver\Driver\CX_*****.INI
C:\ATI\SUPPORT\[Current Version]\Driver\Driver\INSTALL.INIMindkét file-ban a [WINXP] régióban keresd meg azt a sort, ami "R6=DriverPath_R6"-tal kezdődik, és a végére szúrd be:
,0x94C4,0x94C6,0x9586,0x9587
Ezután kb így kell kinéznie:
[WINXP]
Label=R6,R6_2,R6_3,R6_4,R6_5,R6_6,R6_7,R6_8,R6_9,R6_10
R6=DriverPath_R6,0x554F:0x149218BC,0x7162:0x3001147B,0x94C4,0x94C6,0x9586,0x9587
DriverPath_R6=\XP_INF,CX_52443.INFHa minden megvan, akkor ments el mindent, és a setup.exe-vel indítsd el a Catalyst telepítőjét.Ha mindent jól csináltál, akkor most már nem fog kilépni hibával, és a telepítés+reboot után működni kéne neki.
Nálam XP alatt ez segített.
Vista alatt viszont még mindig gondjaim vannak
-
Mzero
csendes tag
Áhhh...egyre rosszabb...már a 8.2-t sem akarja feltenni, ugyanarra a hibára hivatkozva: "Nem megfelelő a hardver vagy az oprendszer" Majd kilép a telepítésből
-
Mzero
csendes tag
válasz
barnam_ #8886 üzenetére
AGP-s gépem van
Olvastam már, hogy sok a gond vele, de van egy hotfix is, amit nem tudok feltenni, állandóan valami hibát ír, talán le kellene szednem az előző drivert? Hotfix számomra nem különálló drivert jelent, szóval csak ezért próbáltam "rátelepíteni" a catalyst-ra. -
Mzero
csendes tag
Nos megint itt
Szóval megvan a kártya, felraktam egy korábban belinkelt ati illesztőprogramot, ami tömörített formátumban volt. Szépen fel is telepített mindent magának, aztán újraindítás majd nagynehezen betöltődött a catalyst is. Egyből indítottam egy játékot tesztelni, de az egész textúrahibás, méghozzá nem is kicsit
Volt már valakinek ilyen probléma? Mit érdemes tenni? Már töltöm a 8.3as, tehát legújabb catalyst-et, hátha azzal jó... -
Orphy
csendes tag
Először a gyári driverrel próbálkoztam - nem volt jó.
Utána talán a sapphire hotfix-el - szintén.Az install mindkét esetben végigment, de reboot után mindig sírt, hogy nem találja a kártyát, vagy nem jó a driver...
Végül eltávolítottam mindent, és megpróbáltam manuálisan a 8.3-as ATI-féle megoldást.
Itt érdekes, hogy a CCC már nem került fel, a driver elvileg felment, de reboot után a passziánsz még mindig sírt, hogy nincs 3D gyorsítás. Nem tudom, miért nem tett fel CCC-t, elvileg az All in One installert használtam. Ezek után külön már nem tettem fel CCC-t, főleg, hogy kellett jönnöm melózni.
Lehet, hogy újrahúzom az egész Vista-t ha hazaértem, és megpróbálom újra a manuálisan meghekkelt 8.3-as Catalyst-ot, hátha sikerült hazavágni valamit...
-
Orphy
csendes tag
ECSL7S7A2 alaplap, AMD Athlon XP 1700+ proci, 1.5 GB RAM
Tudom, hogy gyenge, meg hogy a mai játékok kb meg sem moccannak rajta, de teljes gép cserére most egy darabig nincs keret (ugyanis az alaplapcsere miatt kb mindent kéne rögtön cserélni...) - viszont a D3D10-et nézegetném fejlesztői szemmel, elsősorban ezért kéne a Vista, és elsősorban ezért vettem az ú kártyát...
-
efegyke
tag
Hello!
Jó lenne tudni a géped többi alkatrészét hogy a Vistás kérdésedre tudjunk válaszolni.Ha lassabb géped van alapból nem is érdemes Vistát használnod mert a játékoknak nem marad eléd proci/RAM kapacitás.Omega driver szerintem nem jobb mint az eredeti(én 8.2est használok)lassulnak a játékok tőle(nálam)
Tedd fel manuálisan a 8.2es drivert és ahhoz valami CCC-t ami szimpatikus neked!
-
Orphy
csendes tag
Sziasztok,
én is tegnap vettem egy Sapphire ATI Radeon HD 2600PRO 512MB DDR2 AGP-s videokarit.
XP-re nagynehezen sikerült a manuális módszerrel feltenni a legfrissebb ATI-s drivert:
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xpAz első kérdésem, hogy a fórumon sokatt emlegetett Omega driver ennél mennyivel jobb? Érdemes-e feltenni azt az ATI-s helyett?
Vista alatt viszont gondjaim vannak, próbálkoztam a gyári driverrel, a legújabb ATI-s driverrel manuálisan, sőt a Sapphire-féle hotfix-el, Omega driver Vista-ra még nincs (vagy csak nem találtam meg), de csak nem akarja tudni az igazságot.
Annyira nem, hogy még a passziánsz is csúnyán akad Vistán - azzal az üzivel, hogy ki van kapcsolva a 3D-s gyorsítás.Láttam fentebb egy Vista-ra való hotfix-et, ez megoldja a problémát?
Van ezzel a kártyával valakinek Vistán tapasztalata?
Esetleg valami tipp, hogy mit érdemes megpróbálni?Előre is köszi!
-
grunge
addikt
válasz
tzsolesz #8871 üzenetére
kérdezd ki alaposan az eladot, nomeg gari sem utolso szempont. mondjuk én is használtan vettem 6600osomat és nem volt zsákbamacsek
meg pofátlanul egyszerü a tuning is, alapfeszen megy 9*333at, vagy 8*400at, de alapon is böven kihajtja a karit, szoval nem tuningolok
a cache hiánya nem befolyásolja játékok alatti teljesitményt, pláne tuning esetén.lapom totyikjában ezt átbeszéltük/kiprobáltuk
-
válasz
barnam_ #8870 üzenetére
igen, a végén alapvetően oda lyukadunk ki, hogy a bizalmon dől el a használt / új kérdés
én nem vagyok egy könnyen megbízós típus, úgyhogy inkább szavazok az újra.
tzsolesz: ha a CPU feszültséget tudod buherálni, akkor az 2xxx-ek egyetlen achilles-sarka kiküszöbölhető - alapfeszültségen "megbízhatatlanok", van, hogy még 2.8GHz-ig sem mennek el
bár látom, jobban szimpatizálsz a több L2 cache-es verziókkal, az is egy szempont...
CPT.Pirk: 8.3-as driver? annál jeleztek ilyen CPU/2 bajokat, igaz, CrossFire-ben főleg...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ismét megpróbáltam, megint elbuktam!
Vidkari? Tuning rajta 880/850MHz
Proci? Tuning rajta 2550MHz
Ram? Tuning rajta 425MHz
Friss fél napos win, még virkert is kinyomtam3Dmark06? <---- #@!d+!!!!!
[link]MIÉRT?????
-
tzsolesz
nagyúr
Értem, ezt át kell gondolnom mindenképpen. Amúgy van lehetőség CPU feszültség állítására is. Jó kis lapom van most, jó nem nagy durranás de jó. Lehet benne tuningolni is. Támogatja már a 45nm-es CPU-kat is.13333 FSB, 3 fázisú tápellátás, stb...
Addig is köszi, úgy néz ki nem merek használtan venni procit, ki tudja mi? De annyira csábít, azért csak egy E6600-as a fenébe is.
De az is lehet hogy várok egy kicsit, hátha lesz mostanában egy kis árcsökkenés.
Na most mennem kell, van egy kis melóm. Sziasztok. És még egyszer köszi.
-
válasz
barnam_ #8868 üzenetére
én C2D-t csak újan vennék, mert a jó tuningolhatóság egyben felhívás keringőre, és ki tudja, az előző tulaj mennyire ment át állatba
amúgy én is a 2xxx-es verzióra szavazok, de mivel nekem ez van, talán nem meglepetés. tzsolesz, az alaplapod BIOS-a tud CPU feszültséget módosítani? -
tzsolesz
nagyúr
Na most lessz a jövőhéten alkalmam venni egy prockót a 2600XT-ém alá. Melyiket ajánljátok boltból E4500 23-24K környékén, vagy itt aprón E6600 25K-ért?
Úgy néz ki megveszik a procimat 15 kilóba. -
fagy53
nagyúr
-
-
fagy53
nagyúr
válasz
barnam_ #8862 üzenetére
Próbáld majd ki amit linkeltem, nem hiszem, hogy ennél egyszerűbb.
A ventit meg egy csúszkával bárhová 0-100%-ig be tudod állítani és tesztelheted a hőfokot.
Az automata meg több lépcsőben bármilyen beállított hőmérséklethez hozzárendel egy fordulatszámot.
Ez az új ATT teljesen kiváltotta a CCC-t, az ATiTool-t és részben a RIVA OSD monitort, de lehet, hogy egészen, mert még nem néztem meg első örömömben, hogy a CPU adatait plugin-ben be tudom-e rakni. -
barnam_
nagyúr
Szerintem sokkal egyszerűbb a Radeon Bios Editor-al beállítani a 2D/3D órajeleket, illetve a venti vezérlést. Nézd csak meg miket lehet állítani a ventilátoron, van egy úgynevezett "Transfer function", az jobb mint a sima "Temperature table". Tmin - a minimum hőmérséklet, ahol bekapcsol a venti; Tmax - az a hőmérséklet, ahol 100%-ra kapcsol; Tmin% - kezdő fordulatszám; Slope - a fordulatszám emelkedése, x%/16 °C. Van egy help is, ott részletesebben leírja ezeket, de angolul.
Én ezzel állítottam be, mégpedig úgy, hogy 70 °C-nál még csak 40%-on forog, 80 °C-nál pedig 100%-on. Ezt a fajta vezérlést nem tudja az ATT. -
fagy53
nagyúr
Gyerekek, van egy jó hírem! Az ATT legújabb verzíója ismeri a kártyáinkat, működik az overclocking, persze GPU - 850MHz, MEM - csillagos ég, ragyogóan lehet a ventit szabályozni, pl kézzel bármilyen fordulatszámot be lehet állítani és így ki lehet kisérletezni, hogy a különböző hőmérsékletekhez milyen ventiford. tartozik, majd ennek ismeretében be lehet állítani az automatikus szabályozást.
Be lehet állítani a 2D/3D-t és ehhez órajelprofilokat lehet rendelni.
A többi eddig is használható funkciója pl OSD-be ki lehet rakni GPU freki, hőmérs., venti fordulat, MEM freki és szabad vmem, felhasznált rendszer mem / amit a játék használ/ továbbra is működik.ATT 1.4.7.1157 Itt a [link]
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sprinter1969 #8848 üzenetére
A tökfözelékes lábasom tele van a hozzád hasonló írni-olvasni nem csak okoskodni tudó kétszámjegyes iq-jú újjoncoktól.
De legyen fogadás. Én holnap 2-kor átveszem amit az iben rendelek. Azt találd ki mit fizetsz.7600GT: akkoz gógyi kellene.
diegho:
-
diegho
nagyúr
válasz
ipon pedig tud szerezni... én is ott vásárolok ahol ők és nem kevés agp-s 256/512-es ddr3-as 2600xt van raktáron... talán nem okoskodni kéne, hanem gondolkodni.
jah és én nem telefonáltam körbe az egész országot csupán az első nagykert néztem meg... a fene... a második megnézett nagykerben is van mindkettő. húha mi történik itten kérem? egy nap alatt mindenki kapott készletre? vagy szimplán semmi nagykert nem kérdeztél körbe...
-
Baboon
senior tag
Szervusztok!
Mit tud egy 2600xt 512 ddr3 vagy 256 ddr4 húzva? Nagy felbontásra kéne a nagy monitor miatt. Tudom, ezek nem erre valók, de nem szeretem a fekete csíkokat így 1440x900ba játszom. Melyik a jobb erre?
Mennyit mennek 3dmark 06-ba?
Ja és mi az a kiírások mögött hogy Full? van vmi game a dobozba? -
7600GT
senior tag
válasz
Az ipont felhívtad?
-
Sprinter1969
csendes tag
válasz
Gyuri27 #8841 üzenetére
tudsz olvasni te több diplomás !!!
Írtam hogy a nagy kerekben sincs! akkor honnan szerzi, Föld alól !!???
Telefonáld kőrbe holnap az egész országot és akkor mószerold a másikat!
Szerintem ez meddő vita felesleges ezzel hergelni a másikat!
Ez van ezt kell szeretni! De ha tudsz vegyél nekem egyet és küld el holnapra!!! -
fagy53
nagyúr
Az X2-öt legalább 2.4GHz-re tedd, így kihajtja biztosan a kártyát. A nagyobb felbontás a procit is jobban igénybeveszi.
Gyuri27: ennél a játéknál érdekes módon a 433MB-os mem. használat sem lassít, de nem is látszik a grafikán.
A textúrázást Extra-ra téve kb ennyit használ.
-
tzsolesz
nagyúr
Itt van a híres, a drága:
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sprinter1969 #8838 üzenetére
Te agyon iskolázott! Vettél ott már bármit is? Raktáron nincs ugyan. De ha most megrendeled holnap 14.00-kor átveheted! Náluk az van kint a lapon amit másnap át lehet venni! Így mégis csak okoskodásnak tűnik amit csinálsz.
Nem agpről volt eddig szó. [link] de van az is. -
tzsolesz
nagyúr
Ez király. A boltok árai között akár 8K-ós különbségek is lehetnek. Azért ez érdekes.
Nem baj, én jótékony vagyok, nekem a 24.000 Ft-os kellett.
Lehet ez jobb. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy azóta ahogy így lement az ára a GDDR4-eseknek, én nem látok Sapphire 2600XT-t GDDR3-asat ilyen áron, csak a GDDR4-es verziót. A múlthéten még mindenhol azért 22.000 Ft környékén volt ám. A Sprinter által közölt boltban is 23-4K körül van még mindíg a GDDR3-as. Lehet hogy ez csak egy akció lenne itt ott, és nem mindenhol így van?
-
barnam_
nagyúr
válasz
Sprinter1969 #8838 üzenetére
1. vegyél 256MB-osat
2. vársz az 512MB-osra -
Sprinter1969
csendes tag
válasz
Gyuri27 #8837 üzenetére
Hívd fel őket nagyokos és utána mondj bármit is !!!
Ma 15-20 üzletet felhívtam sehol sincs raktáron!! Még a nagykerekben sincs!
Ezt a választ kaptam talán péntekre de nem biztos!
Nem csak gondolkodok utána járok!! Oké Gyuri27
Azért ezt nézd meg keresd az AGP-nél
http://webshop.amorfnet.hu/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=31 -
Gyuri27
félisten
válasz
Sprinter1969 #8835 üzenetére
[link] ohh man! Előbb gondolkodj és azután írj ha lehet.
-
tzsolesz
nagyúr
Hát nem tudom, felraktam 900Mhz-re, és kb 15 perc internetezés után lefagyott a gépem, úgy hogy becsíkosodott az egész kép szétszórva. Túlmelegedtek volna ennyitől? Mondjuk követtem el közben egy olyan malőrt, hogy levettem vissza közben egyszer 800 Mhz-re véletlenül, utána megint visszaraktam 900mhz-re. Lehet hogy ez nem tetszett neki?
Azt hol látjátok hogy 2D-ben közben mennyi? Azt külön kell állítani?Ja, és azt honnan tudom meg, hogy nekem milyen ramok vannak rajta, everest-ben keressem, vagy haggyam?
-
Sprinter1969
csendes tag
a
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #8827 üzenetére
Akkor azt mondod, eleve drágán vettem 24K-ért? Azt.
Igen láttam közben a tesztekben. Nem emerem nagyon húzni a sapphire-omat, mert enm tudom milyen következményekkel jár ha folyamatosan olyan frekin járatom a ramokat, amiket nem bír hosszútávon. Egyáltalán mi az a freki ami hosszútávon még nem lehet káros?
Talán 850Mhz?Nyiscsák, hol az a hely? Nem mondom hogy ba.....
Mert most már engem is kivágnak érte...
UI: Szerintem én vettem meg az utólsó 24K-os darabot az országban, gondolom akkor porolták le.
-
barnam_
nagyúr
válasz
tzsolesz #8823 üzenetére
1 bazdmeg még elmegy, több már nem
Egyébként már régóta 20k alatt van a 2600XT ára, DDR3-as Sapphire-t már 17k-ért lehet venni. Azon meg ne idegeskedj, hogy vehettél volna DDR4-eset, mert alig gyorsabb, ráadásul a DDR3-asokon általában jól húzható ramok vannak.
Nyiscsák: Az még jobb
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Gyuri27 #8824 üzenetére
Az se semmi, csak bánt egy kicsit, hogy mindíg elszúrom ezeket a vételeket. A mobilokkal dettó így vagyok. Úgy örültem neki amikor megvettem, egy kicsit mostmár bosszús vagyok, hogy nem tudtam két hetet várni vele. Nekem azonnal kellett.
Na de sebaj, mert ahogyan látom a teszteket sok helyen csak fél vagy 1 fps különbség van a két kari között, jó néha 4-5 fps. Ez azért nem olyan nagy szám. Gondolom ez a kari (mivel azért csak alsó-középkategóriás) nem jelent számottevő gyorsulást a gyorsabb ram. Esetleg akkor lenne sokkal gyorsabb ha GPU sebessége is ugyanilyen arányban lenne fürgébb.
Hmmm. Mindegy, lehet észre sem venném játék közben csak akkor ha közben menne egy fps mérő.
Köszi a kelégítő válaszotokat.
Na de van ami egy fél órája felvidított. Sikerült úgy tűnik eladnom a a procimat 15K-ba.
Már nézegetem a procikat, ami majd jobban megkergeti a kis 2600-at. -
tzsolesz
nagyúr
A bazdmeget általánosan mondtam, és gondolom senki nem úgy értette mint azonalli cselekvésre buzdító szót, gondolom én. Asszem annyira nem volt az csúnya.
Nem szoktam soha trágár kifejezéseket használni, nem szemetel a topic-ot, mindíg az adott témában szólalok csak meg, tehát soha nem off-olok, és nem fogok a jövőben sem.De: Elnézést kérek tőled is 7600Gt, ha véletlenül ettől a kifejezéstől ennyire megrendültél volna, és tőled is Gyuri27, na meg mindekitől.
Egyszerűen lehidaltam, és nem találtam más szót az eszköztáramban.
Megszólni már tud mindenki, de válaszolni azt nem. Volt ám ott egy kérdés is.
-
Gyuri27
félisten
válasz
albertz #8819 üzenetére
Sajnos akkor csak a cserélgetés marad. De mint írtad és szerintem is a lap lesz a bűnös.
[link] ha valóban az a kaki akkor az apróknál tts-t keresd meg. Mert ez a dfi 754-s lap jó nf4 infiniti.tzsolesz: barát így szokott ez lenni. Ha ár csökkentés előtt veszel valamit. Viszont ez nem jogosít fel arra, hogy minősithetetlen hsz-l szemeteld a totyikot.
Tehát vagy viselkedsz, vagy a modik tanítanak meg rá.7600GT: mennyin megy a proci? Vga driver, és felbontások?
-
7600GT
senior tag
válasz
tzsolesz #8820 üzenetére
Ebből a stílusból lécives vegyél vissza. Elhiszem, hogy ideges vagy, de akkor is legaláb a hejjesírásra figyelj! Az nem bazdmeg, hanem baszdmeg!
Tudod, a basz a szótő.
Nah befejezem, mert kivágnak.
Szerk.: Várom az ötleteket, hogy miért olyan tetü lassú nekem a cod4! Próbáljak meg új drivert?
-
tzsolesz
nagyúr
Ekkora szívást bazdmeg. két hete vettem a a 2600XT GDDR3-al 24 K-ért, most meg a PCX-en HD2600 XT GDDR4 (2200Mhz)-es 19.240.-Ft. Ezt hívják szopásnak. Nem kicsit nagyon. Öcsém mindjárt meg is rendeli, én beverem az arcát mérgemben bazdmeg. Ez csúcs. Nagyon átkúrtak. Mennyivel jobb az amúgy. A csekélyke 400Mhz-et leszámítva.
-
albertz
csendes tag
válasz
Nyiscsák #8809 üzenetére
Érdekes volt egyébként, hogy amikor elindítottam az everestet, akkor az ASUS alaplap PcProbe rendszerfigyelő alkalmazása jelezte, hogy a 12V-os ágon 16,5V, az 5V-os ágon pedig 6,5V a feszültség. Elvileg a tápból nem jöhet ki ennyi, mert új táp és ahol vettük azt mondták, hogy az alaplappal lehet gond, annak a feszszabályzójával. Lehetséges ez az ok a VGA kártya hibás működésére? Lehet az AGP port sem kap elég feszkót és ezért nem indul a kártya ventije el?
-
#TOTTI
őstag
Van egy Gigabyte 2600XT passzív vidókarim.. DDR3as... elötte pár kártyával már volt egyszer DDR3as 2600PROm... azt nagyon szépen tudtam tuningolni.. 750/1740ig ha jol emlékszem.. de ezt az XTt nem akarom sz@rrá húzni csak kiváncsiságból driverből probáltam de egyátalán nem engedte vissza ugrott az eljére...! ez azért lehet mert passzi vagy mert a 8.3as drivert használom..?
-
albertz
csendes tag
-
cnckane
tag
Sziasztok én is táp kérdéssel jönnék:
K8U-X alaplap
AMD64 2800+ 1,8 GHz
SAPPHIRE 2600XT AGP 512MB
2x1GB DDRAM
1x200GB Maxtor HDD
1x LG DVD-RAM
1x Floppy Drive
1x Hálókártya + 1 az alaplapiehhez milyen táp kellene?
Egy 350W-os FSP elég? -
albertz
csendes tag
Sziasztok!
A hétvégén egyik ismerősöm gépébe raktunk egy Sapphire HD2600XT AGP-s kártyát, a hozzá adott 7.10-es Catalyst driverrel. (400és 420W-os táppal próbálva)
A következőt figyeltem meg:
1. Volt olyan eset, hogy a kártya ventillátora nem forgott működés közben. Ez a ventillátor gondja, vagy az alaplapi AGP hibás? Elvileg két táppal is próbáltam és mindkettőnél produkálta.2. Amikor forgott a kártya ventillátora, akkor pedig 4-5 percnyi játék (Hellgate London, STALKER) közben lefagyott a kép. Leállítva forró volt a kártya. Úgy tűnik itt a hűtéssel lehet gond.
Hasonló tapasztalat valakinek?
Most a boltban van a kártya, almondásuk szerint tökéletesen működik. Mi lehet a gond?Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Banggood
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged