- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
buherka #7699 üzenetére
a nem kell erőmű az rám is igaz, de a saját bőrömön kellett megtanulnom, hogy az AGP-s rendszer fejlesztgetése okozhat meglepetéseket. nálam konkrétan a 3GHz-es P4 volt az irdatlanul szűk keresztmetszet.
értem az anyagi problémákat, viszont olyankor annál jobban fáj, ha a kevés felhasználható lé elköltésével nem jut előrébb az ember... -
buherka
addikt
Én is ezt tanácsoltam neki...csak tudod két pici gyerek mellett és 4 millás lakás hitellel, kétszer is meggondolja az ember, hogy teljesen le e cseréli a konfigját.
Amúgy meg szerepjáték buzi srác...oda meg nem kell krízisz féle erőmű.
Most is a Spellforce-t nyomjaAmúgy én is sapphire kártyát lestem ki.
Kösz a tanácsot kártya ügyben...ez lesz akkor . -
-
buherka
addikt
Sziasztok
Nagy kérdésem volna...
Haveromnak még 9800Pro-ja van a gépében. Le szeretné cserélni, mert már dúrván beszaggatnak neki a Game-ek.
Csak újat akar venni, olyan 25K-val bezárólag.
Én 2600XT-t mondtam neki 256-ost DDR3-ast, persze AGP-set.
Sapphire márkára gondoltam, csak úgytudom ezeknek jó nagy kalap kaki a hűtésük, meg hangos is min állat, vagy rosszul tudom?
Szerintetek ez jó választás??? -
mestery
csendes tag
hali
felraktama sc doble agent et new game, repcsis videó(ez még megy) valamit
mond. majd kihal a redszer és újjraidul. valaki?pro-m van.
de szereztem egy shap. xt-t ddr3 alazzal is ugyanezt csinálja.
nem kell valakinek a pro?
most tesztelgetem mindegyiket 3d mark al mit tudnak?
majd megírom ha érdekel benneteket az eredmény. -
gyiku
nagyúr
ez a bajom everesttel, nincs benne gpu temperature
-
Gyuri27
félisten
válasz
{Zodiac} #7686 üzenetére
Akkor vegyél leadteket csak ne szemeteld tele a totyikot. Leírtad már párszor, hogy szar legyen ennyi elég. Egyébként egy ilyen áru vgat még jó hogy vissza hívtak. A sappit meg cserélték gariba gondolom. De itt ezt le kívánom zárni. Mert lassan a te balsorsodtól lesz tele a totyik. Ezt most halál komolyan mondom.
Egyébként vegyél dx10-s agp-s vgat a ledtektől. Gondolom nem csak a nasanak készítenek cuccokat rendelésre. -
{Zodiac}
senior tag
válasz
Gyuri27 #7681 üzenetére
pontosan, ezért nem lehetett itthon kapni, mert visszahívták őket, de az csak a kereskedőkön múlt, hogy vissza is küldik-e... az enyém Hong-Kong-ból való és ott is mondták, hogy nem értik, miért nem küldték vissza európából... de a sapphire-ról nem hallottam ilyet, hogy visszahívta volna a kártyáit, mert szarok... na erről ennyit
szóval etikus üzleti viselkedés esetén nem találkozhattunk volna problémás leadtekkel. Nem hiába gyártanak cuccokat a Nasa-nak is.
-
Gyuri27
félisten
-
p3rgam3nt
tag
Sziasztok.
Lenne 1 kérdésem : ez a [kari] hajtana meg 1 19" wide monitort , ami ugye 1440*900 -at tud.Játékra érdemes wide monitort venni?
Köszke a választ előre is!
p3rga -
bolcsodal
addikt
Valaki játszik FEAR-t közületek? Hogy bírja a kari? Nézegetem a teszteket, de általában durva erőgépekbe teszik bele a legszarabb kártyákat is, így torzulnak az eredmények.
-
bolcsodal
addikt
Van még valaki, aki CRT monitorral használja a karit?
Az "Invalid CRT display type" hibaüzi nálatok is fent van az eseménynaplóban?
-
törölt tag
-
válasz
horvathkrisz #47 üzenetére
Most mi van? 47-re válaszolt aaaaa
gyikunak akartam írni, hogy sokan panaszkodnak a Vista alatti oldalsávos GPU hőmérsékletre, de eddig nem találtam megoldást
-
DRB
senior tag
Aggregátor: Küldtem a képeket mélben, remélem tudsz fogadni kb. 8 megát. Ha nem, akkor elküldöm egyenként. Majd írd le mire jutottál a képekkel(feltéve, hogy ha sikerült fogadni a mélt), de még ne rakd be a cikkbe, leírtam, hogy miért. Majd este valamikor benézek ide, addig lektoráld(jól írtam
) őket.
{Zodiac}: Nem nekem van mákom, hanem neked nincs szerencséd. A többségnek működik. Két barátomnak is van ilyen kártyája, tök más konfigban mint nekem és nekik is jól működik. Nem rég egy ismerős(ügyfél) szopott egy nv8800gt-vel(természetesen ez nem AGP-s volt, de a lényegen nem változtat), hamar hasonló véleményre jutott mint te, pedig ezer másik embernek hibátlan. Azután persze megkért, hogy nézzem meg már mi fax baja van, megmondom őszintén egy darabig én is vakartam a fejem, de végül rájöttem, hogy az egyik ramja szar, pedig elötte nem jelentkeztek ram hibák. Úgyhogy én aztmondom ne általánosíts, hogy ez így szar meg úgy szar, persze én sem teszem, mert nekem meg két havernak jó, elfogadom, hogy van kivétel is, azaz ez a kártya nem tökéletes, de nem is szar. Ettől függetlenül megértelek, nem jó ha valami szivatja az embert.
-
gyiku
nagyúr
confombol mit kene huzni, hogy kicsit tobb fps-t tudjak kicsikarni cod4bol? cput, mert igy nem hajtja ki vgat?
-
gyiku
nagyúr
everestet kiraktam vista oldalsavra monitorozni, de egyszeruen nem talalom benne a gpu homersekletet. vmiert nem latja. viszont ccc-ben ir hofokot, tehat valahogy az kiolvassa. 5let? nincs vmi mas gadget ami gpu homersekletet kiir?
-
{Zodiac}
senior tag
valszeg mákod van, vagy a konfig beli különbség is bejátszhat, vagy bármi, de könyörgöm, miért kellene nekem többet foglalkoznom ilyen kérdésekkel? Ha a normális úton nem műxik, hajítom ki a p...ba, nincs erre időm. A bánatnak nem olvastam előbb a legelső hozzászólást, akkor messze elkerültem volna ezt a félresikerült torzszülöttet.
Lehet, hogy normális működésre lehet bírni, de a pénzemért nem problémák megismerését és megoldását szeretném elsajítítani, hanem egy alkatrészt akarok, ami működik NORMÁLISAN. Na ez mondjuk nem az.
-
DRB
senior tag
Pont másfél órája játszom a Colin5-el(kiványcsiságból felraktam), és egyszer nem fagyott, vagy lett fekete a kép. Na meg még ezer másik játékot is próbáltam, és soha nem fagyot le egyik sem az agp-s 2600-al. Valamit k....ra nem jól csináltok.
-
{Zodiac}
senior tag
fejlődés, végigcsináltam mindent az 1. hsz szerint... 3dm03-ban -3000 pont az omega driverrel , de colin5 már nem megy le feketébe, csak simán kifagy
megy vissza boltba ez a hulladék...
-
válasz
#67688960 #7653 üzenetére
igen, a tápcsere nem árthat. nekem is ilyen tápom volt, és a 2600XT + a 3GHz-es P4 meg a szokásos (kevés) körítés mellett terhelés hatására az alaplapi szenzor 10.5V-ot mutatott a 12V-os ágon
aztán multiméterrel utánamentem, jó volt az 11.5-nek is, tehát a szabványt megugrotta - de épphogy.
-
lacika23
csendes tag
válasz
#67688960 #7650 üzenetére
régen nem voltam ati párti, csak nvidia, de aztán vettem anno egy 9600 xt-t, és az működött rendesen, jó volt, de mostani 3-4 napom, amit a sapphira-val szenvedtem, újra előhozta belőlem az nvidia-t, de aztán lehet holnap az nvidia-val fogok sz*pni. Na akkor előveszem a készletemből a Samu nevezetű tárgyat ( 5 kg-os kalapács, ha valaki nem tudná) és megszerelem azzal a gépemet
-
lacika23
csendes tag
a 300W-os codegan táp helyett mit ajánlotok?
-
lacika23
csendes tag
a gt-t holnap veszem át, erre a válasz passz
omegadrivert-t is próbáltam, egyből fagyott a gép, kékhalál -
lacika23
csendes tag
de már minedgy, nem próbálkozok semmivel, rendeltem helyette egy MSI 7600 gt-t, lassabb lesz-remélem nem sokkal- de azért még jó lesz
-
törölt tag
válasz
lacika23 #7640 üzenetére
ezt:
ATI RADEON™ HD 2600Pro/2600XT(AGP Only!) Windows XP(32/64-bit)(multilanguage) Jan 24th, 2008 XP_8.432-071101a-057555E-ATI 196017.3KB
?
ha jól látom, ehhez már nem kell a hotfix se
(ha már nekiálltam be is linkeltem)
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
lacika23 #7634 üzenetére
S valóban installáltad is az 1 hsz szerint? Mert ha simán felrakod (nekem legalábbis) nem dob hibát, települ. Viszont illesztőproginál ugyanazt a régi driver verzióját írja ki.
Cod2-4 megy. Táp milyen tipusú? Beállitások milyenek voltak? Szvsz a 2.4 cerka gyenge a vgahoz kicsit. -
lacika23
csendes tag
a gépemen volt a 7.10-es, 7.11-es, 7.12-es, de semmi, a lehető legújabb drivert töltöttem le hozzá, amit azi ati honlapjáról le lehet tölteni, a hotfixeket is, de semmi
-
lacika23
csendes tag
bár az is lehet, hogy az alaplapom nem akarja az igazságot.
-
lacika23
csendes tag
gyuri, szerinted nem próbáltam meg mindent 3 napon keresztül, amikor minden időmet a gép előtt töltöttem, hogy végre menjen a videókártya??
mindent kipróbáltam, amit a fórumokon olvastam, mindent.
ÍDe mégse működött, és nem szívesen vittem vissza, mert tudom, hogy az ati jobb lenne a 7600 gt-nél, de akkor se megy -
{Zodiac}
senior tag
-
Gyuri27
félisten
válasz
{Zodiac} #7626 üzenetére
Itt látszik, hogy valaki tud-e olvasni alapszinten vagy nem. Az 1hsz ugyanis tartalmazza a megoldást ami a driver telepítést illeti. Én egy xt használok agp-ben és semmi baja. Nem volt a 7.11-l sem, a 8.1-l és a 8.2-l sem. Tehát nem a vga-t kellene itt fikázni. Mert ez szvsz user error. Persze tévedhetek is. Igaz ezzel a gaméval nem próbáltam, de amivel én használom tökéltes.
-
törölt tag
Az agp-sekhez nem kell valami hotfix, hogy rendesen menjen?
-
lacika23
csendes tag
Csá.
Tegnap visszavittem a Sapphire HD 2600XT videókártyát cserére.
Tesztelték a szervízben is egy géppel, azon is rossz volt.Hoztak egy másik újat, az se ment. Így bejelentették, hogy valami nagyon nem stimmel az AGP-s verziókban.
Most hozattam helyette egy MSi nvidia 7600 gt-t, remélem az azért már jó lesz. -
{Zodiac}
senior tag
t.tomi:
Végigolvastam az első hozzászólást, de a Colin5 még így is fagyizik... ugyanebben a gépben egy 9200-es ATi-val nem fagy...
-
de jót derültem most, pont tegnap jutottam el a havas pályáig, és attól téptem a hajam
csak én nem upgrade-eltem a low-end autót, így volt pénzem újat venni. nagyon viccesen ment extrák nélkül, fékezni egyáltalán nem lehetett, úgyhogy kénytelen voltam a kollégákat felhasználni a kanyarodáshoz
-
Ste
addikt
én annó az egyet feéraktam s a silvernél letöröltem mert képtelen voltam havon menni, meg a kocsiválasztást is elcsesztem (maradtam az első szériásnál s az esélytelen volt)
a 2-t rögtön megvettem s többször kipörgettük, sőt lanban vadállat
utána amikor notim volt, csak az 1 ment rajta rendesen, s végre azt is kipörgettem.
sokat fejlődött a 2, de mindkettő korszakalkotóa crashday-ben csalódtam nagyot akkoriban, a flatout masszívan überelte
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ahh, omega driver behalt egy felbontásváltástól... És ezzel is fagy mindkét cod.
Gbors: próbáld ki a kettőt, ég és föld a fizikai modell bennük.
-
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #7616 üzenetére
Gyári Zalman hűtővel (Galaxy 7300GT volt).
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #7611 üzenetére
Nálam meg a 7300GT +55%-on üzemelt
-
válasz
CPT.Pirk #7613 üzenetére
hmmm, én most éppen az egyessel játszom, nem tapasztalok rajta semmi gondot
aláírás jóVaniliásRönk: no most elkezdhetném verni a mellemet, hogy meddig húztam a 7300GT-t... de nem kezdem, mert tartósan nem húztam semeddig
pedig lehetett volna, vmod nélkül első pöccintésre ment 600/840-et.
-
válasz
VaniliásRönk #7608 üzenetére
igen, még a 7300GT-vel (6600GT+10%) is játszottam vele - azon is ment szépen vidáman.
Bugbear rulez. -
gyiku
nagyúr
everestben miert nem talalom a gpu homesekletet?
ccc siman kiolvassa, csak azt nem tudom kirakni oldalsavra -
grunge
addikt
hmm..aszondod rumlipaddal okés? hát lehet benevezek egy olyanra! kormányra nekem sincs idö+lóvé, meg akkor már g25 legyen
pp elemről?
8,2es drivert használok, de 7,11töl van meg a kari, és ott is volt ilyen pp effekt
loadban nekem is 60fok körül mozog, tehát a zafi passzivja is eléggé jol végzi a dolgát. egyik barátom is épp ezt a karit nézte ki magának, most meg is nyugtatom h nem lesz melegedési gondja!
-
lacika23
csendes tag
Hi All!
Lenne egy egetverő kérdésem mindenki felé.
3 nappal ezelőtt vettem egy Sapphire HD 2600 Xt videókártyát, agp-s, új.
Na azóta egy játékom se fut normálisan.
A wow-ban a betük elmosódva jelennek meg, a cod2-ben rózsaszín a házak teteje, meg a hordók, illetve a karakterek meg úgy néznek ki, mintha valamelyik birodalmi (star wars) egység tagjai lennének.
Próbálkoztam mindennel, új és régi driver-el, xp újratelepítéssel, inf file-ok átírásával, mindennel ami fórumokon találtam, de semmi eredémenye.
Aki tud valami segítséget, az plz írjon vagy ide vagy az email címemre.
Ja azt nem árt tudni, nem tudom, hogy számít e, hogy a gépem elég régi,p4 2.4 celeron, 1 G ram, ja és 300w-os táp.A kártya doboza szerint 400 w-os kellene minimum, ez pl. okozhat e ilyen jellegű problémát?!
Thx a válaszokat előre is.
email: veresslacika@freemail.hu -
Ste
addikt
kormány lenne jó bizony, de se helyem, se időm annyira komolyan gép előtt tolni (ráadásul finnyás is vagyok kormány terén)
így marad a rumblepad (vibrás gamepad) célnak megfelelmilyen drivered van fent? nekem csak akkor van powerplay, ha elemről megy, vagy nincs bekapcsolva
powerplay nélkül (stock órajeleken) 46fok, full terheléssel 62fok szokott lenni (hőszenzor van a gpu bordára kötve az -8-10 fokot mutat idle, -10-15-öt load állapotban, de a magban - ahol a driver szenzora van - melegebb van)ha egyszer megjön a lefogató keretem az xp-120-hoz akkor lesz ott hűvösebb is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged