- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz@bi
csendes tag
Ez a 8.2-es driver feltette a következőt is: Earthsim. Ez mi?
Aztán még ezt is feltette: Steam - ez valami játék cucc: ezt leszedhetem?
Kösz.
-
Sz@bi
csendes tag
Oké, frissítettem. Remélem most már nem fog fagyogatni...
Köszi!! -
Sz@bi
csendes tag
Sziasztok!
Fagyogat a vadiúj gépem, és a videókártya-Catalyst-monitor illesztőprogram-monitor négyesre gyanakszom.Szóval úgy fagy meg, hogy az egér még mozog, de semmi nem reagál, majd egy 10 mp után vagy elsötétül a kép, vagy kék képernyő elött ezt írja ki:
"...
A problémát valószínűleg a következő fájl okozza: ati2dvagAz illesztőprogram végtelen ciklusba került. Ez általában magának az eszköznek vagy az illesztőprogramnak a hibájára utal.
..."
A videókarim: MSI HD 2600 XT passzív (hőmérséklet 40 fok körül, az szerintem nem gáz...)
Most úgy van, hogy a monitorom egy régebbi LG 19” crt, és egy D_SUB/DVI átalakítóval van bedugva a dvi-be. Ez nemtom jelent-e bármilyen "kockázatot".
A másik, ami okozhat esetleg gondot, hogy nincs felrakva a monitor illesztőprogramja (leszedtem, mert rossz az ICC profilja). Tehát most, mint alapértelmezett monitor fut. És a Catalyst-ben is Default VGA monitorként van csak (bár ha jól emlékszem, amikor fent volt a driver, akkor is Default VGA-t írt ki…)
Hát röviden ennyi, plíz help. Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest