- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci??
senior tag
válasz
VaniliásRönk #9238 üzenetére
erre csak annyit szeretnék mondani hogy mindegy hogy ati vagy nvidia a game nekem semmi lassúlást vagy szaggatást nem okozott SZVSZ
-
Joci??
senior tag
válasz
CPT.Pirk #9236 üzenetére
persze nem mindegy hogy csak 128bit van alatta vagy 256.. de azért észrevenni azt is hogy ha 128biten nem 256-ot hanem 512 használunk.
fagy:
carrot:
de talán azért jön mindenki a Crysis-el mert egy FPS játék és igen csak észrevehető az mikor meghal alatta a videjókari most mit hozzak elő? Cod2,4/Quake? ha azt nézzük akkor minden emberke szeretné kiprobálni az új játékokat és nem akarnak leragadni a múltban félre ne érts nekem nincs semmi bajom a réggebbi játékokkal sem de akkor minek vannak újjak? azért hogy játszuk... amúgy még nem néztem meg másik játékkal a karim mert nincs cpu-m de ha lesz eskű nézek neked egy tesztet hasnoló erősségű játékkal 256Vs.512.. -
Joci??
senior tag
Sziasztok! kicsit visszanéztem ide na most annyi tapasztalattal bövűltem hogy sok ember azt mondja hogy 256Mb-nál több nemkell memóriából na sajnos ez a mai világban egyre jobban elbukott válasz, jönnek ki az újjabbnál, újjabb játékok és ezeknek igen is kell már az a vacak 512Mb-memo pl: haverom és én is elkezdtem nyomni a Crysis-t neki igaz gyengébb a karija mert egy 7600GT-je van én azon is csodálozom hogy azon elindult és jáccható még a játék na most a Crysis alapból szeretni enni a memóriát a sok effektek meg mittom én mimiatt nála hamarabb elfogy a kártyája a gépből mint nekem az 512-es el ilyenkor jöhet az a x@r restart amit nem igazán szeret az ember fölleg ha már csorog a nyála..!
Szvsz ha valaki szeretne ebben gondolkodni vagyis a mai komolyabb játékokkal is jáccani annak inkább az 512-es kártyákat ajánlanám mostmár.
Ez ha a közeljövőt nézzük és nem szeretnénk fél évente venni másik kártyát akkor okés, ha meg fél évente váltjuk a karit akkor annak az illetőnek nem szól mert úgyis gonodolom én jobbra és jobbra cserélgeti! -
Joci??
senior tag
és Gyuri27!
én ezt úgy látom ha van már egy jó vga-m a gépbe akkor legyen már hozzá egy normális hozzávaló cpu-is! én meglátásom szerint néhány game-be a cpu igenis számít! celeron meg alapból a halálom volt celeronom és egy hulladék soha többet inkább eladom a gépem és ne legyen többet pc-m csak celeront ne!!
-
Joci??
senior tag
Természetesen kicsivel gyengébb a karesz vista alatt! megmondom öszintén én nem probáltam az anno 2600XT-met vista alatt nyúzni játékban de a 2900Promat igen és pár fps-p lessz a különbség persze minuszba! 3dmark teszt alatt XP-hez képest 300-400Pontott csökkent! ebben az eredményben benne van az is hogy a proci is kevesebbet muzsikált! én azt mondom lehet nyugottan gamelni vista alatt is! vistaban amúgysem a kari dominál hanem a proci és memok!
-
Joci??
senior tag
válasz
tilla_tilla #7474 üzenetére
oké! nm!
-
Joci??
senior tag
válasz
tilla_tilla #7469 üzenetére
Tessék!
[link]
nem kellett sokat keresnem! google jó barát!
kérlek legközelebb linkeld az url-t! -
Joci??
senior tag
LOL! ez nagyszerű lehet! de ilyet?
szed le a hűtést és nézd meg hogy van e elég cumó a gpu meg a hűtő között! ha meg van akkor valami nagy gubanc lehet! még annyi hogy nézted e hogy hátúl a kis lamellák nincsenek e eltömödve porral? mert olyan kicsi a táv 2lammela között hogy simán megragadhat benne a dzsúva!
-
Joci??
senior tag
kevés vazeh! hiába minden feszités! 910/1150-en lefuttam a markot és nem ad olyan eredmény mint ha 856/1300 menne! nem hinném hogy ha a gput 1ghz-re húznám és a ramot nem húzom mellé 1300Mhzre csak 1150-re akkor az többet nyomna!
csináltam most még 1 csöppet nagyobb eredmény! [link]
-
Joci??
senior tag
Fagy Szólj ha vagy! mi legyen probáljam még 1x a Vmodot? és ha igen akkor még kissebb ellenállással!?
-
Joci??
senior tag
válasz
VaniliásRönk #7392 üzenetére
nem tom lehet hogy van benne valami de olvass vissza mit is írtam!
-
Joci??
senior tag
ja az a másik érdekes dolog! nekem aztmondtad 30kohm-os tegyek be nem találtam csak 27k-ast azzal 1.33V maxra tekerve mondom ez édeskevés akkor lejjebbmentem 22K-ra azzal 1.35V és megölt az ideh hogy nem akar feljebbenni nah akkor kerestem egy 17k-at azzal meg 1.36V szerinted ez normális??? mert szerintem nem még apám is lesett hogy nem változott szinte semmit az érték! a poti pedig 10kohom-s.
amúgy 1.35V-on ment 950-et! -
Joci??
senior tag
válasz
VaniliásRönk #7389 üzenetére
nem hiszel nekem? akkor holnap végignyomom még 1x a markot és le printezem! azt belinkelem!
-
Joci??
senior tag
VaniliásRönk:
leszedtem a Vmodot a gpuról ez a tuning nem nyerte el a teccésem!
nem jó az a atittols.sem! az lene jó ha a riva tundá kezelni 856 felett a GPU-t!, kiadhatnák már az új verziót az talán jó lenne már! -
Joci??
senior tag
válasz
VaniliásRönk #7362 üzenetére
Vmod van a gpu-ra és most az lenne a lényeg hogy ahogy te mondtad jó fel kellene ****ni!!!
-
Joci??
senior tag
nem hiszem el!!! a rivatuner kezeli 2600-on a memokat ez az nyavajás AGCT meg nem miért? a riva nem tudja a gpu-t 856fölött kezelni az AGCT meg igen! behalok ilyet még nem láttam! valaki tud valéami magyarázatot?
-
-
Joci??
senior tag
-
Joci??
senior tag
nyomjatok már pls 3dmark06 teszteket kiváncsi vagyok ki mennyit kap!
persze csak tuningosat és nem Vmodost az nem érdekel azok úgyis gyorsabbak!
fagy találjunk már ki valamit a vmodhoz! -
Joci??
senior tag
wááááá! csak lehúrrog!!!
akkor mond meg hogy a jó tökömbe húzzam meg odáig mikor nem tok Vmodot végezni néda meg a karimat a hátúlján tolálisan telibeboritja egy fémlap
és nem tok hozzáférni levenni meg nem fogom mert igy is meleg "forró" az a lap szal jól levezeti a hőt!
-
Joci??
senior tag
válasz
Vasinger! #7283 üzenetére
mid van? ddr3 vagy 4?
nekem ddr4 és 856/2600-on ment de ha neked nem ez akkor van a catalyban egy automata gpu/memo beállitás ami belővi neked az optimális értekre! biosba max a cpu/ramokkal szorakozz a vidokarinál csak a win-be kell! gyári hűtő bőven elég lesz ha csak nem voddolni is akarsz! állitsd teszt alatt 100%-ra hadd hűccse!
elötted irtam hogy semmi +/- t nem hozzott a konyhára tehát tök mindegy hogy 8.1 vagy 8.2 -
Joci??
senior tag
vazeh! kiprobáltam amit adtál AGCT-t és megy 880Mhz a gpu DE a riva tuner 880 fölött újrakezdni a mhz számlálást ami azt jelenti hogy szinte 0mhz-ről iditja a számlálást!
1200Mhz felhúzta a rivával és 200-mhz környéként ment a kariez mitől van? a másik a riva kezeli 2600Mhz-es memot mig a agct-nem!! ez mi?
fagy: de örülök én is mostg raktam fel a 8.1-et
nembaj letöltöm nyomok azzal is egy tesztet kiváncsi vagyok lehet mégtöbbet nyom a karim!
-
Joci??
senior tag
még annyi hogy lehet állitani a pcie frekvency-t alapon 100Mhen van.
ezt szabad elállitani vagy nem ajánlatos? -
Joci??
senior tag
900-tól mikor 870fölött már szétmegy a kép csikos stb...
azt mondják hogy a 26XT DDR4-es memoját nem lehet más szinte semmit húzni mert hogy állitólag "maxon vannak járatva" akkor ezt nézétek meg [link]
400Mhz-et ráemeltem és Vmod nélkül!! ja 1xx pöty és utólérem 3dmark06-ban a Vmodos karikat!
u.i valahogy kikellene szedni ezt a bugot mert kelle az a 860körüli érték a karinak! -
Joci??
senior tag
még egy kérdés! nem tudja valaki véletlen nem e lehet valamit tenni a 860-nál kezdődő bugra DDR4-en mert már olvastamróla hogy ez ref hiba! de pont 860tól?
ott még 100% hogy menne a karesz! miért nem 890nél van eza hulye bug!
-
Joci??
senior tag
1 kérdés!
ez a hűtő rámegy erre a karira?
Thermaltake CL-G0080D TMG ND1 -
Joci??
senior tag
üdv!
csinált már valaki ddr4-re Vmod-ot? vagy pencilest? mert arra kiváncsi lennék lehet ki is proszálom!
nekem most 5222Pöttyöt sikerült elérnem alap cpu-val!! holnap jön a hűtöm rá és akkor jobban meghajtom a dolgot! de Vmoddal biztosan sokkal többet ki lehetne hozni ebből!
-
Joci??
senior tag
nah várjá! még mielött elbaxnám a karim az elött magyarúl magyarázd már el nekem mit is tegyek! thx!
-
Joci??
senior tag
sziasztok! ki cod4-zik? és ha igen kinek van hozzá 2600XT ddr3 vagy ddr4-es e? kivánccsi lennék arra hogy mennyi FPS-e van mert ahoz képset hogy ilyen kissé komoly karim van háát elég gyik játékban! kb a 73GT-m ddr2-es szintjét üti na jó egy csöppet jó de az pfs az 30-80ig ugrál ez nem valami sok!
-
Joci??
senior tag
2600XT ddr4-es en vannak valami kis lakatok amiket fellehet oldani gyorsítás érdekébe?
-
Joci??
senior tag
válasz
barnam_ #5565 üzenetére
wáwáwáá! inkább nem kéne buherálnia a karit még a végén valamit tönkrevág az illető!
amúgy itt mondja a kollega hogy neki is kéknyákos van csak úgyanaz akkor csak van! :S na megveszem hazahozom és eskű leszede róla már ezért is hogy kiderüljenek a dolgok! és megírom ide nektek! -
Joci??
senior tag
válasz
nagresz #5563 üzenetére
pixel futószallag miért csak 4? ez most lehet hűlye kérdés volt töllem de télleg nem értem! elvileg nem 120-nak kell lennie vagy valaki magyarázza már el nekem hogy mi hogy ezen a téren mert a régi kariknál volt nyóc, 12, 16, 24 és az már faxa volt és akkor itt hogy is kellene néznem?
-
Joci??
senior tag
válasz
barnam_ #5560 üzenetére
néda meg nem úgyan az a kettő! ha szemből is nézed ott is látni hogy az elvileg ddr4-es nek van a jobb felső sarkában egy plussz tekercs ami a ddr3 masnak nincs és helyenként a hátúlról nézet sem eggyezik!! forrasztásokat nézd!
sőt még egy eltérés a szemből nézve az úgyanúgy a jobb felső sarokban a kodni máshol helyezkedik el! -
Joci??
senior tag
Most érkezett! küldött képeket és még everestet is most küld! ezek útán már télleg nem tok mit mondani!? most akkor mégis van ddr4 kéknyákon!
[link]
[link]
[link]
Hoppika most nézem a teszten még a hátuján a ddr3-nak nincs semmi csak a csavarok itt már viszont egy egész fémlap úralkodik! nézzétek meg! ezekszerint mégsem teljesen úgyanaz a két kéknyákos kari! -
Joci??
senior tag
válasz
barnam_ #5547 üzenetére
nézd meg a logout-omat! szétnyirtam kissé Vmoddal
nagyon szakított! de dx9be akkor is gyenge volt sajna az a fránya ddr2 nem feküdt neki! na segits ez vagy ezt vegyem!
GECUBE RADEON HD2600 XT 256MB PCIE 21 000huf újjonnan
vagy 1950pro használtan 26-é?asus-ba is van 2600xt de melyik márkát ajánlod hütés miatt mert amúgy ref. kari!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest