Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
greatchaos #9063 üzenetére
sm2, sm3-as pontszám érdekelt volna, nem az összpontszám
gyiku: Szevassz!
-
athomi
veterán
válasz
greatchaos #9060 üzenetére
Egy 3DMark06-os tesztet is nyomjál már légyszi.
Aggregátor: Vagy az AGP-s topikba, az még él is.
-
athomi
veterán
válasz
hunter2006 #7143 üzenetére
Nem akarlak megbántani meg a barátodat sem, de hogy lehet egy ilyen konfigba HD2600XT-t venni?
2.4Ghz-es Cerka...áhhhElőbb informálódni, aztán vásárolni.
-
athomi
veterán
Baboon-nak is csak 800Mhz-ig ment a GPU.
Külön húzd a memót és külön a GPU-t. A GPU-nak úgy néz ki 780-on van a vége, az Aggregátor által említett ok miatt, de a memó sztem biztos megy többet is.Az én pro-m GPU-ja is csak 780-800Mhz-et megy, igaz húzhatom tovább is, de terhelés során kifagy.
-
athomi
veterán
Félreértettelek, azt hittem a 7900-as húzhatóságáról kérdezel.
A 7900-as max.-on gond nélkül viszi a játékot.Másnak sem ment jól HD2600-al.
Nem a DDR2 miatt megy ilyen rosszul. Bármit állítok (akár max., akár min.), akkor is 10-15 FPS-em van.
-
athomi
veterán
Vki próbálta már a Hitman4
lood Money-t? Nálam baromi rosszul megy (1x FPS).
-
athomi
veterán
"A HD2600Pro videokártyák kaphatóak DDR2 és GDDR3 ramokkal is, de a GDDR3-as ajánlott, mert gyorsabb mint a DDR2-es, de nem sokkal drágább. Illetve előfordulhatnak olyan AGP-s 2600XT-k, amelyeknek DDR2-es memóriája van, ez esetben ugyancsak a GDDR3-as ajánlott. Felmerülhet a kérdés, hogy 256MB-t vagy 512MB-t memóriával ellátott típust vegyük. Az 512MB felesleges, mert nem tudja kihasználni a vga, ha kis árkülönbség van a kettő között, akkor megérheti az 512-es, amúgy nem. Azt ne gondolja senki, hogy az 512MB DDR2-es jobb a 256MB GDDR3-as vga-nál!" [link]
-
athomi
veterán
válasz
Menthirist #5186 üzenetére
Sztem ha már ennyire sikerült eldöntened, hogy 8600GT-t veszel, akkor át is vonulhatsz oda. Talán még személyes tapasztalatokról is beszámolnak.
Különben nem értem mi értelme passzívat venni, hogy utánna egyből rágányoljunk egy ventit. -
athomi
veterán
válasz
Menthirist #4752 üzenetére
"jól van, értem, a te álláspontod az, hogy mindent le kell cserélnem, okés, vettem, de nem fogom..." [link]
Ezek után ezt mered írni:
"én értem hogy miről beszélsz, eddig is értettem, de te nem bírod felfogni ezekszerint én mit beszélek. de ezekszerint nem is fogod..."Ezek után vegyelek komolyan?
-
athomi
veterán
válasz
Menthirist #4750 üzenetére
Látom tökre nem értetted amit a Milyen videókártyát ilyen árban topikban írtam neked, de futok még egy utolsó kört.
A processzorod S939-es foglaltaú, melette egy AGP-s alaplappal. Ebbe kigondoltad, hogy veszel egy AGP-s VGA-t. Sokkal okosabb lenne, ha vennél egy alaplapot, amelyik szintén S939-es, de PCIE foglalat van benne. Nem kellene sem ramot, sem procit cserélni, sőt semmit nem kellene cserélni! Az AGP-s kártya 4-5EFt-al drágább a PCIE-es VGA-nál.
A régi alaplaptól megszabadulsz, eladod. Tök ingyen átálhatnál AGP-ről PCIE-re. Csak egy tetves alaplapot kellene cserélned. Ha nem érted, akkor sajnállak és megérdemled. -
athomi
veterán
válasz
Menthirist #4740 üzenetére
Már az alapoknál!
Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy lehet ennyire görcsösen ragaszkodni az AGP-hez. -
athomi
veterán
válasz
Ganxxta #4618 üzenetére
2600Pro
GPU: 700Mhz
Memória: 1000Mhz2600Pro OC:
GPU: 700Mhz
Memória: 1400MhzLényegében a 2600Pro OC majdnem egy XT, csak a GPU órajele 100Mhz-el alacsonyabb. Tuningal ezt leküzdheted. A sima 2600Pro-n csak DDR2-es ramok vannak, amikben nem sok tuning van (szerencsés esetben is csak 600Mhz-ig megy).
Kb. 30%-al erősebb egy 2600Pro-nál (csak sacc, hogy erre a kérdésedre is válaszoljak).
Nem lesz hangos a ventije. -
athomi
veterán
Csak kíváncsiságból kérdem mennyire tudod húzni a 2600Pro-t és milyen ramok vannak rajta?
Nálam 600/800Mhz--->800/1200Mhz. A GPU nem megy feljebb, 820Mhz-nél kifagy, a memória pedig 1224Mhz-nél elkezd szemetelni. Egyébként több pontot kapsz 05-ben, mint én.Melyik drivert használod?
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
válasz
HUNNIA1920 #3874 üzenetére
Szedd le ami most rajta van és tedd fel ezt: [link]
-
athomi
veterán
válasz
HUNNIA1920 #3862 üzenetére
Mindent legyalultál a gépről? A teljes vinyót megformáztad?
Nem 2 partíciód volt eddig és most csak az egyiket formáztad meg és azt még kétfele partícionáltad? -
athomi
veterán
válasz
killer1203 #3842 üzenetére
Vidéki boltok drágák, így Debrecenben sem találsz olcsóbban boltban.
Nála a Sapphire 2600XT LITE 22.7k, a FULL 24.6k.
Ha hétfő estig rendelsz tőle, akkor szerdára már meg is kapod a kártyát.Olasza: ?
-
athomi
veterán
válasz
HUNNIA1920 #3814 üzenetére
Egy partíción két win, nvidia driver, ati driver, ezek után csodálkozol?
-
athomi
veterán
válasz
HUNNIA1920 #3810 üzenetére
Teljes rendszert újra raktad? Régi driver nem kavar be?
-
athomi
veterán
válasz
Bridgedale #3494 üzenetére
Ne a kapott CD-n lévő drivert rakd fel.
Próbáld meg ezzel: [link]Ilyen fekete képernyős dolog nálam a 7.11-es Crysis hotfix-el volt.
-
athomi
veterán
Az új driverrel (7.11) sokat gyorsultak a kártyák (bár már a 7.10-esnél is javult a helyzet), ennek ellenére az x1950pro erősebb kártya egy kicsivel. A GDDR4-es nem éri meg, nem sokkal gyorsabb a GDDR3-asnál. Én vagy egy 2600XT-t vennék 22k-ért vagy megvárnám a 3850-es sorozatot.
-
athomi
veterán
Azt hiszem a kártyám vége, amit stabilan bír: 820/1200Mhz! A ram kellemes csalódást okozott
, de a GPU-ban kicsit csalódtam. Na jó, ha belegondolok, hogy az alapórajel 600/800Mhz, akkor ez egész kellemesnek mondható.
-
athomi
veterán
válasz
barnam_ #3336 üzenetére
Sapphire-ben nem látok sehol 256-osat (pedig van), a többi márka meg drága. Bár a Sapphire-t sem veszi meg 15-17k-ból.
jasohn: Nézz szét használt cuccok között, hátha találsz vmi kedvedrevalót 15-17-ért. Mondjuk egy 7600GS GDDR3-at vagy egy 7300GT GDDR3-at (olyan 13-14-ért már lehet kapni).
-
athomi
veterán
válasz
efegyke #3313 üzenetére
Legalább tedd off-ba.
Ráadásul mikor írtam hogyan kell feltenni a drivert, leírtam hogy nem biztos a hibátlan működés. Gondolom, ha véletlen nem működött volna rentgeteg idődet felemésztette volna a régi visszatétele. Ha folytatni akarod a gondolatmeneted akkor priviben tedd, ne szemeteljük szét a topikot! Egyébként senki nem kényszerített a 7.11-es feltételére. -
-
athomi
veterán
Ha vki dobta fel a 7.11-es CCC-t AGP-s kártyához, akkor az leírhatná működik e rendesen!
-
athomi
veterán
Vki egyszer Crysisra írta, hogy high-on nagyon brutálul megy. Mondtuk neki mérjen Fraps-al erre kiderült, hogy 12-14FPS volt.
Olyan amúgy nincs, hogy vki ne lássa a különbséget a 18 és 30FPS között (max. a vak). Én amikor a kinti jungelből bemegyek egy házba és 30-ról megemelkedik 60-ra már azt is simán érzem. 14-18 meg szerintem a borzalmas, játszhatatlan kategória. Atzt hiszem a főellenséget egyes részeknél ennyivel öltem és egy gyorsan pörgő diának éreztem...AMD Power: Eztet mondtam én is.
-
athomi
veterán
Játékok alatt még nem volt időm tesztelni a 7.11-es driverrel, de 3DMark05-ben 500pontal többet kapok! 5500--->6000
-
athomi
veterán
válasz
Matamata #3271 üzenetére
Hehe, csak nem kíváncsi vagy?
Kezd el telepíteni a 7.11-et. A telepítés nem lesz befejezett, ki fogja dobni, hogy nincs kompatibilis hardvereszköz. Ne is foglalkozz vele, OK-zd le. Restartold a gépet. Ha resizted menj a vezérlőpultba majd nyomj rá a teljesítmény és karbantartásra. Itt menj a számítógéppel kapcsolatos alapvető adatokra, majd felül a füleknél a hardverra és itt nyomj az eszközkezelőre. Keresd ki a videókártyákat és nyomj rá a jobb klikkel, majd az illesztőprogram frissítésére. Ekkor előugrik egy varázsló.
A következő lépéseket képekben mutatom: [link][link][link][link][link]
Itt keresd ki ezt:
C:/ATI/Support/7-11_xp32_dd_ccc_wdm_enu.../Driver/Driver/XP_INF/CX_54435
Nyid meg, OK-zd le. Ekkor előugrik egy lista itt válaszd ki a kártyádat (2600Pro/2600XT), majd OK-zd le és ekkor elindul a telepítés. Befejezés után restartold a gépet!Játékok alatt még nem próbáltam, így a működőképességét nem garantálom.
-
athomi
veterán
Feltettem a 7.10-es omega helyett egy másik drivert. Mivel játékból kidobott az új driverrel, így visszatettem a régi 7.10-es omega-t. Sajna mikor betöltene a windows egyszerűen nincs kép.
DriverCleaner-ert is alkalmaztam. Sztetetek van vmi megoldás vagy itt már csak a formázás segít?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AliExpress tapasztalatok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Horgász topik
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest