- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killer man
tag
válasz
grunge #13737 üzenetére
A DX9-el ne foglalkozz, tartalmaz mindent, bár szerintem egy nagy marketingfogás csak a 10-es. Némelyik játéknál csak full beállításoknál hozza elő a DX10-et, és nem biztos, hogy annyival szebb, viszont akkor kell alá egy kisebb atomreaktor. Ez a kari nem egy csúcsragadozó ebben, de meg lehet találni az optimális beállításokat.
-
Killer man
tag
válasz
grunge #13735 üzenetére
Sajna szerintem nem nagyon kiforrott dolog ez a 64bit még. Játékok nagy részét sikerül elindítani. Tv-outnál vannak bökkenők. Színház módot nem akarja az istennek se úgy ahogy én szeretném. Sok mindenre van megoldás, de néha idegtépő, hogy mindennel szőrözni kell, hogy fussanak. (pl. photoshop, archicad, autocad, stb..)
Na meg ez a digitális aláíráskezelés.......de nyilatkozhatnak a többiek is nyugodtan!
-
barnam_
nagyúr
válasz
grunge #13395 üzenetére
Nem tudom mennyi %-al gyorsabb, de sokkal. +12k-ból meglett a 4670, annyit megért.
nem ref. hűtövel szereltek viszont nemsokkal olcsobbak egy jo árú 3870-nél,
3870-ből 27k-ért találtam a legolcsóbbat, 4670-ből meg 20-ért van Gigabyte, ami nem refhűtős.
Szerintem a 3870-ért sok a 27k. Akkor már inkább 9800GT vagy 4830. -
Chaser
legenda
válasz
grunge #13161 üzenetére
Igazat megvallva 4670-et szerettem volna, de amíg rendesen utánanéztem a kiválaszottnak, beesett ez a gazdasági válság
Sapphiret nem tudtam szerezni, MSI ebből nem volt szimpatikus, meg az ára se, az asus meg 27-30k lett, ami nevetséges...de mivel nem adom fel a dolgokat, alternatíva után néztem, és egy MSI 3850 bekerült a látótérbe, igaz 256 megás, de 1280-nál úgyse játszok nagyobban, és 16k alatt megvolt újan..pár napja vettem, hát igen, most filózok hogy elcseréljem a teljesítményt egy kicsi, és hangtalan kártyára, ami ráadásul majdnem ugyanannyiba kerül...vagy meghackelem a hűtést és lemondok a PCI slotokról
-
Chaser
legenda
válasz
grunge #13157 üzenetére
Széepn fest a cuccod
Nekem ott kezdődik a DIMM, ahol nálad az NB véget ér, magasságban kb ugyanott, de úgy nézem elférne az itt, szép nagy lamellákat heggesztettek rá. Sajnálom lecserélni a 3850-et, az meg annyira gyilkos
Csak nagy, és bűvészkednem kellene hogy halk legyen, ráadásul megeszik egy +PCI-t
-
M@trixfan
addikt
Nálad is 2 Gb ram van, illetve nekem is ennyit lát a 32 bites XP ami most fönt van. Nagyon gyanakodtam, hogy kevés a játéknak a két giga, de akkor nem ez a helyzet. Azért látom a 2600xt teljesítménye hasonlóan tökéletes egyensúlyban van a te gépedben is a többi komponenssel.
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
bolcsodal
addikt
Legyen úgy. De ha belegondolsz a két logikai szál ugyanazt a cahce-t használta a HT-s prociknál. Tehát erőteljesen parasztvakítás volt, csak úgy mint a PAT a Canterwood és a Springdale lapokban...
Ha érne valamit, akkor most a kétmagos procik 4 magosnak számítanának...
A Quad meg 8 magosnak..nemhiába dobták ki a szemétbe az egészet.
Persze más architektúra..de mégis...
Szerintem....
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
fagy53
nagyúr
Én kormánnyal néztem, és nem tűnik olyan rossznak a fizikája, mint ahogy írod. A GTR2-höz képest lazább a dolog, én kikapcsolok minden segítséget és manual váltóval nyomom, így túl kezesnek tűnik a BMW a Ferrari-hoz képest, ami hasonló stílusban vezetve bizony ficánkolósabb, az esőről nem is beszélve.
De sokkal jobban élvezhető és realisztikusabb mint az NFSPS, ami csak VGA tesztelésre jó.
-
én azért kicsit meglepődtem, amikor a Flatout-ban jól bevált kanyarvételi technika (power sliding + a kollégák kanyarstabilizátorként való használata) első kísérletre totálkárosra törte az autót, de aztán megszoktam, hogy ez itten nem arcade gaming
tzsolesz: párszázzal előtted írtam én is egy igen hasonló levelet a pormennyiségről -
Joci??
senior tag
Természetesen kicsivel gyengébb a karesz vista alatt! megmondom öszintén én nem probáltam az anno 2600XT-met vista alatt nyúzni játékban de a 2900Promat igen és pár fps-p lessz a különbség persze minuszba! 3dmark teszt alatt XP-hez képest 300-400Pontott csökkent! ebben az eredményben benne van az is hogy a proci is kevesebbet muzsikált! én azt mondom lehet nyugottan gamelni vista alatt is! vistaban amúgysem a kari dominál hanem a proci és memok!
-
buherka
addikt
VPU recover-t...jó szólok neki.
Ez amúgy mit kapcsol ki a kártyában? Ő az Open GL-re gyanakszikMondjuk durvább játékok mennek vele simán...mondjuk egy Pro Street is szépen megy neki.
Azért egy ilyen NFS szerintem jobban megterheli a karit...vagy mégse
Titan Quest: [link]
Jó kis Game...nekem is bejön, gyönyörű grafikája van -
Ste
addikt
kormány lenne jó bizony, de se helyem, se időm annyira komolyan gép előtt tolni (ráadásul finnyás is vagyok kormány terén)
így marad a rumblepad (vibrás gamepad) célnak megfelelmilyen drivered van fent? nekem csak akkor van powerplay, ha elemről megy, vagy nincs bekapcsolva
powerplay nélkül (stock órajeleken) 46fok, full terheléssel 62fok szokott lenni (hőszenzor van a gpu bordára kötve az -8-10 fokot mutat idle, -10-15-öt load állapotban, de a magban - ahol a driver szenzora van - melegebb van)ha egyszer megjön a lefogató keretem az xp-120-hoz akkor lesz ott hűvösebb is
-
KMT
addikt
Én meg csak quick race (vagy mi) esetén tudtam odaáig eljutni, hogy induljon a játék. Ha a career-ra megyek, akkor bejön a kép, meg a motor hangja, majd lefagy, és csak a reset segít. :\
És egyelőre csak ez a játék csinál ilyeneket, majd kipróbálok egy másik verziót.Másik:
2600Pro DDR3 OC3D mark 06: 3595 pont
proci: 967Gondolom ennél többre képes, csak proci limit van. Ez esetben akkor felesleges a vga-t tuningolni, nem?
Ez a proci limit nem azt jelentené, hogy a vga kártya nem tud 100%-os kihasználtságot elérni? (Mert a Riva szerint eléri.) -
fagy53
nagyúr
Nem egy unalmas kártya ez! Az egyiknél ugyanabban a játékban hibát hibára halmoz, a másiknál jó minden. Ezt még egy kézlegyintéssel el is lehetne intézni, de hogy a naptárat is figyeli...!
Tegnap két különböző OS-re nem tudtam egy régi játékot feltenni, ill az írányitást beállítani, mert mindig ugyanott a játék lefagyott. Ma egyből sikerült mindkettőre.
Újraindítás tegnap is volt ezerszer. -
VaniliásRönk
nagyúr
A RivaTuner elsősorban nVidia kártyákhoz készült (GeForce előtt Riva volt az nVidia kártyák neve (128, TNT/TNT2)), ahogy az ATi Tool ATi kártyákhoz, nem meglepő hogy a speciálisabb beállításokat csak a preferált kártyáknál ismerik.
Korábban 2D-ben csökkent az órajel? Meglepődnék, tudtommal minden desktop HD2000-esen le van tiltva a PowerPlay. -
szkink
aktív tag
A gyári driver lemezt amit kaptam hozzá annak a ccc-ben volt rá lehetöség de azzal a driverel szarakodott a kártyám,egyépként a friss driverben amit felraktam tegnap abban 2 dolgot tudok beállítani pontosan[triple buffering és force 24-bit Z-buffer depth]még nem próbáltam ki ezeket mert nem tudom mire jó.
-
tildy
nagyúr
Inkább tragikus.
Gondolj bele helyzetembe
-van a kartyahoz adott driver ami latszolag jo, de jatek kozben fagy tole a windows. (olyan hibat ad, mintha nem lenne vgacsatolo)Probalkozol azzal, amit az ati support ajanl:
-uninstallalod a drivert es minden ati cuccot
-program filesbol torolsz minden atis dolgot
-ati -cleanert is hasznalodMajd nekiallsz telepiteni 7.11es drivert.
Gondolod hu de jo lesz.
Majd a telepito kidobja, hogy nyista nincs megfelelo oprendszered vagy deviceod, igy nem telepul.Gondolkodsz, es a drivert megprobalod manualisan feltolni.
Ugy felmegy, de nem indulnak a jatekok. -
levill
tag
ne mcsak az efektek. PL tüzfala sokkal erösebb. félnapig XP-n nemvotl virusirtom kb 60 trójai ment rá. Vistan 2napig nemvolt és semmi nem ment rá. pl XP-n valami fagyogatott Vistan 1xerse fagyott be. meg stb, stb.de az effektek is jók. 3D ben kihozza az ablakokat ablak+tab-bal mint XP ben alt-tab.al de itt 3D ben
-
whatever
aktív tag
A honlapjukon lévő wines progi csak addig jutott hogy a régit eltüntesse, az újat nem tudta beírni, dobott vmi random error üzenetet is, már nem emlékszem rá. Így meg nem bootolt többet. Más féle megbízhatóbb update lehetőség meg persze nincs a letöltéseik közt, nehéz lenne kirakni a nyers biosokat egy ftpre, bár akkor biztos több gondjuk lenne a szervízben a 9600-ba hd3870 biosokat erőltető vérpistikéktől :]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- bambano: Bambanő háza tája
- World of Warships
- Windows 11
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest