Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amazon Kindle
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HDMI topic
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goblin12
őstag
Hali.
Csak nekem tetszik nagyon az új ŠKODA Kodiaq Autobild?
[ Szerkesztve ]
-
Goblin12
őstag
Hali.
Kia adatok alapján szerintem rendben van, de több szem többet lát.
-
Goblin12
őstag
Hali.
Kia cee'd Ceed 1.6 D Mit érdemes tudni róla? Érdemes ennyit belerakni egy Hyundai-ba?
-
Goblin12
őstag
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI BlueMotion Technology Túl szép, hogy igaz legyen? Nem tudom meddig lesz elérhető a hirdetés.
[ Szerkesztve ]
-
Goblin12
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Goblin12
őstag
Hali
Kinek mi a véleménye az új Skoda Octavia SuperB-ről?
-
Goblin12
őstag
válasz tboy93 #100414 üzenetére
Hali, hát ha eurolinessel kimegyek az nem olyan eszeveszettül drága, család tag is van kint szal ez a része nem probléma, talán még honosításra se kellene szert tenni.
Akosnak talán abból igaza van, hogy az utak minősége sokat jelent.
Szal inenn onann is jó vásár lehet, de majd még alakul, az tuti, hogy yaris, csak keresni kell.
-
Goblin12
őstag
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
még mindig keresem a kis kocsit amiben 2 személy kényelmesen tud utazni havi ~8x ~300km-et, pályán ~130km/h-t bírja kis csomival, jó kilátással, autómatával.
Jött pár kérelem hozzá:
2000 évjárattól felfele legyen
max ár 700k
ne kelljen alkudozni
és honosított legyen ne kelljen reg adót meg egyéb ilyesmit ráfizetniAmiket ezekkel a kritériumokkal találtam:
MERCEDES-BENZ A 160 Classic - fentartása gatyás?
Wagon R+
Citro C3
Swift 1.3 GLXHa tudtok jobbat nyitott vagyok.
Köszi sokadszor. -
Goblin12
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Goblin12
őstag
Sziasztok,
melyik az a kis kocsi ami automatás, nem megy rá az egész fizu, 2 ember kényelmesen elférjen benne és egy kis csomagtartó se ártana. Havi max 8-szor lenne ~300km levezetve, 130-at jó lenne ha bírná.
Nincs garázs, szal mindenfélének kivan téve, hosszú távra van tervezve.
Árat nem írok, típusokra lennék igazán kíváncsi ami a fenti elvárásoknak megfelel.
Köszi.
-
Goblin12
őstag
Okés, én csak utazóként teszem meg a távot, így fingom sincs hol vannak kamerák, am elég sok helyen mérnek. Főleg schwechatnál, az építkezések miatt. mondjuk az előrébb van, de nem olyan messze.
____
Itt az új bond autó akit érdekel: Aston Martin DB10
-
Goblin12
őstag
-
Goblin12
őstag
-
Goblin12
őstag
válasz !Overdose! #98286 üzenetére
Hali
Toyota Avensis
Ford Focus/ST -Mondeo - Traveler
Skoda Oct l&k -
Goblin12
őstag
válasz !Overdose! #98100 üzenetére
Az a piros valami ritka ocsmány
-
Goblin12
őstag
Akkor mondhatni, hogy mind2 rendben van? Nem is tudom miket boncolgattatok visszaolvasva egyes kocsiknál, hogy beázás, szétrozsdásodás etc, ilyen jellegű problémákról tudtok a fent említett két cég modelljéről?
Ahogy nézegettem egy árban van a kettő nincs sok különbség, igen a kinézet de azt úgy is meg kell nézni. -
Goblin12
őstag
Hali,
volt munkatársammal beszélgettünk a kombi autók világáról és igazából egyikünk se tudja, hogy akkor a közép mezőnyben mit lenne érdemes venni.
Szereplőkből 3 van, Audi Merci meg a BMW az kilőve.
O3 combi rs
Mazda 6 sport kombi
Toyota Avensis de a toyota egyikünknek sem jön be szóval marad a Mazda meg a Skoda.Szerintetek?
-
Goblin12
őstag
Sziasztok,
ha valakit érdekel lesz Autóshow 2015 Január 15-18 közt Messe Wien-ben.
-
Goblin12
őstag
Sziasztok,
valaki nem tudja véletlenül, hogy melyik Skoda modell-ben található NV hardware? :S Colombusban vajon már Tegra duruzsol?
Ezekkel a márkákkal dolgozik az NV.
[ Szerkesztve ]
-
Goblin12
őstag
válasz roberto211 #97608 üzenetére
Hali,
nekem is pontosan így tanították a lejtőn való elindulást és személy szerint, sokkal jobban szeretem a kézifékes indulást lejtőn mint máshogy. . .
50km/h 4-be én 3-ban vittem végig a Seat Leon FR-t, és soha senki nem szolt rám, hogy na tedd már 4-be.
-
Goblin12
őstag
Sziasztok,
valakinek van már tapasztalata a Skoda Octavia III Combi RS-el?
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy vannak ezek a Tesztvezetési lehetőségek az egyes márkakereskedéseknél, hogy ennek mi a feltétele? Persze jogsi legyen, ezen kívül, van valami amit mait ne adnának oda egy kocsit tesztvezetésre?
Köszi.
-
Goblin12
őstag
Ilyet még lehet kapni valahol: Neoplan Jumbocruizer
-
Goblin12
őstag
válasz szőröscica #80701 üzenetére
Megeszi. Így is a szájában ázott végig, akkor már mind1, hogy kicsit meg is rágja vagy sem.
(#80691) Laraxior:
[ Szerkesztve ]
-
Goblin12
őstag
Viszsa térve a 2.-es ponthoz. A videó végén, hogy sikerült kritikus esetbe lépnie az autósnak a technológiával, mert pont azért van ez a cucc, hogy az ne tudjon bekövetkezni. És mi van azokkal akik mögöttem jönnek, tegyük fel pályán vagyunk hirtelen bevág elénk egy motoros a cucc észlel és durván lefékez, a mögöttünk lévő nem biztos, hogy időben letud fékezni mégha kapcsol is, hogy fékez az előtte menő nyilván nem kellene a mögöttem lévőnek a seggemben kotorásznia.. Én látok még egy két veszély a technológiában, de mindenesetre jó irányba halad.
-
Goblin12
őstag
Qru és Bobsys: Köszönöm szépen a gyors visszajelzéseket.
[ Szerkesztve ]
-
Goblin12
őstag
Üdv,
ezekről az extrákról mi a véleményetek?
1. KESSY - Keyless Access
2. ACC Adaptive Cruise Control
3. Insassenschutzsystem proaktiv <-- ha jól értelmezem ez inkább olyan helyre kell ahol sok a kanyargós emelkedős/lejtős út.
4. Park assistent
5. CANTON <-- hangrendszer tudom, hogy lehet venni mást, meg magunk építeniKöszi.
-
Goblin12
őstag
(#79657) [rvilike]: Nem is tudom mire gondoltam, valami olyasmire amit a sima SR nem tud. De mint látom, raktérben helyen gazdagabb. mint ahogy Bitpork említette.
(#79658) tomcsi23:
(#79660) aero.: Bocsi, hogy rákérdeztem, mit tud a Combi. Mellesleg nem igazán érdekelnek a sport kocsik, annyit nem ér, hogy az első kanyarban össze törjem, vagy ki se menjek vele az utcára nehogy nekem jöjjön valami idóta bringás. Lehet szépen mutat a garázsban meg gerjednek rá a csajok meg lehet növelni a preztiízst. Én ezt kihagyom.
[ Szerkesztve ]
-
Goblin12
őstag
Sziasztok,
friss tanulásban jogsimmal keresgélek, az autós piacon, tűkazalban a tollat.
Ugyan még nincs meg a pénz egy vadonat új járgányra de egy körülbelüli irányt szeretnék.Amiket eddig nézegettem:
Seat Leon FR ( ezen fogok megtanulni vezetni )
Volkswagen Golf Highline BMT TDI 150 PS
Audi A3 Sportback
BMW ??
Merci nem izgatEzek közül a VW Golf Highline BMT TDI tetszik a legjobban, utána a Seat, az Audi belvilága nagyon nem tetszik.Tudom az útra kell figyelni, na de akkor is.
Ami fontos az a megbízhatóság, ne egyen eszetlenül sokat, a hátsó üléseken is kényelmesen lehessen élvezni az utat. Az, hogy autómata vagy nem, nem tudok dönteni, egyiket se vezettem még. 5-ajtós az 5. a csomagtartó
Köszönöm a segítségeteket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amazon Kindle
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest