- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozsa74
őstag
Csak egy kis ízelítő, hogy jelen állapotában még mennyire optimalizálatlan a szim.
VR-ban VD-vel játszva csináltam néhány mérést. Egy 5090 - 9800x3d kombó hajta a dolgokat, aminek ugye nem kéne, hogy nagyon bármi megkottyanjon.
AMS2: fullos 30 fős lobbi online, VD-ben a legmagasabb Godlike felbontás, 90 fps - GPU terhelés: 68%
LMU: offline fullos mezőny (minden autó látható), VD-ben a legmagasabb Godlike felbontás, 90 fps - GPU terhelés: 95%
ACE: offline, egy autó egy pályán, VD-ben a közepes High elbontás, 90 fps - GPU terhelés: 98%A játékbeli grafikai beállítások mindenhol a legmagasabbak voltak.
Lassan jó volna némi teljesítmény optimalizálás a tartalmi fejlesztések mellett. Az azért nem normális, hogy ezt a gépet is rendesen megkínozza, szolidabb hardveren meg szinte játszhatatlan.
-
trialboj
őstag
Most frissítettem 0.4 ről 0.5.4 re és játszhatatlan lett s multi alig 36fps van hiába rakom low grafikára, singleben stabil 60, viszont random lefagy és kidob a játék. A gt4 es bömös meg szándékosan instabillá tették? Minden fektavon balra kezd kanyarodni, lehetetlen megtartani kigyorsitasokon. Más autó nem ilyen szeszélyes, az f1 est ugyan olyan vezetni mint előtte. Menüben 9gb vram kell neki, eddig is ezt írta ott de sokkal gyorsabban töltött és hetente 1x ha lefagyott, ugyan azs rig és most 5 percenként kidob ha állítgatni akarom. Kitöröltem pár fájlt a documents ac evo mappából de semmi nem változott
-
hunym
csendes tag
[Ford Mustang GT3 Set To Debut In Assetto Corsa EVO v0.6]
emellé érkezni fog a Ferrari 296 GT3, úgyhogy lesz itt gt3 habzsi-dőzsi...
mondjuk nem bánnám ha több utcai autó is jönne, jelenleg egy LFA-nak örülnék a leginkább.. vagy egy e60.. kitudja mi vár ránk -
shteer
titán
AC EVO Update 0.6 Is Coming Soon With Six New Cars
Épp nem megy az online - talán már ma érkezik?
-
bear_
aktív tag
Sziasztok!
Fékpedál karakterisztikát hol lehet állítani?
-
biker
nagyúr
válasz
RobbyJr
üzenetére
nem értem, milyen töltési régió?
Amúgy a képen amit láthatunk, az az hogy le van töltve a 47MB, mivel azt írja, "Letöltés kész"
Ez a fájlmódosítási idő, ami közel 3 óra volt. mert az összes játékfájlt újrabuoldeli ilyenkor, és valamiért ezzel a tempóval teszi, mint az ACC tette egy időbenránéztem a gépre, 15:38-ra lett kész, és kb fél egykor kezdte
-
biker
nagyúr
Úgy látom sikerült átvenni az acc-ből a botrányos undorítóan getzilassú frissítest
47mb 3 óra filemódosítás
a meghajtó wd black 6800mbyte/s pcie4-es
mi den más lefrissül egy villanás alatt
-
shteer
titán
0.5.2
Megint kevesebb a tapadás -
izitom
tag
-
MasTer
tag
válasz
Lac-coo
üzenetére
Az AC-t a modok tartották életben. Rövid távon valóban öngyilkosság, hiszen a hivatalos DLC-k helyett az emberek modokat töltenek le. De a játék életciklusának kitolására a közösség a legjobb megoldás. A fejlesztők pedig ha nem is Bentley-kkel, de Ford Focusokkal vígasztalódhatnak
. Nekem nem profitorientált társaságnak tűnnek, szeretik, amit csinálnak, megpróbálják jól csinálni. Aztán vagy sikerül, vagy nem. Nekem tetszik a hozzáállásuk. -
MasTer
tag
válasz
Lac-coo
üzenetére
Ezt sajnos nem tudom. Nyilván valamilyen kontroll kell. Valakinek (akár egy szervezetnek, baráti társaságnak) ellenőrizni kellene az mod minőségét. De ez működött az AC esetén is. A megbízható, jó modokat a közösségi pletyka (a szó jó értelmében) felkapja, és elterjeszti
-
MasTer
tag
Szerintem rájöttek, hogy nem tudják abban a minőségben megcsinálni, ahogy tervezték, mert nincsen annyi erőforrásuk. Valamit vágni kellett, és a karrier esett áldozatul. Viszont teljes körű modtámogatás, szimuláció, multi támogatás, ami marad. Mindent nem lehet egyszerre, a karrier és a modok nehezen férnek össze. Egyébként lehet, hogy vki modként csinál karriert
. Nekem tetszik egyébként, hogy régi, "átlagos" autók is vannak a játékban, a GT3 autókkal tele a padlás -
shteer
titán
Kaptunk egy 0.5.1 hotfix-et
-
Danecay
addikt
+1
A kiválasztom a kívánt autó és pálya kombót és már mehet is a verseny típusú játékokkal már tele a padlás. A2000-es és 2010-es évek elején csak ácsingóztunk, akár egy új címért is, mert ami anno elérhető volt, az rFactor, F1 Challenge és ezek MOD-jai. Jó, persze ot volt a GTR1-2, Race, Race 07, és volt már iRacing is valamint amiről külön említést akartam tenni, a GT Legends. Bár már homályosak az emlékeim, de utóbbinak, a mellett, hogy szimulátor volt, pont az adta a motivációt és bukéját, hogy fejlődni kellett, autókat vásárolni, hogy el lehessen indulni bizonyos kategóriákban, vagy magasabb rangú versenyeken. Talán ha nem volt elég pénz vagy XP akkor lehetett venni használtan is, de már lehet keverem az első GRID-el is. Azt is szerettem, éppen ezért. Most jött volna végre egy ilyen jellegű játék, amit nem véletlenül vártak sokan, erre végül kiherélik és lesz belőle egy "tucat" szimulátor. Jó, lehet megmarad benne a Free Drive vagy mi, de engem meg pont ez nem érdekel. Mondom ezt úgy hogy már vagy fél éve nem ültem le játszani
Ettől még véleményem lehet 
-
zsozsa74
őstag
Még az AMS2-es H váltós dolghoz: Ha teljes sérüléssel játszol, egy nagyon elqrt visszaváltásnál (mondjuk, mint néha nekem sikerül egy gyorsításnál 4-es helyett 2-esbe rántani a váltót) már vége is a hajtásláncnak. Kapsz egy engine blown feliratot, meg némi füstöt, aztán állhatsz is félre.
Amikkel mentem, ott simán megforgatja a verdát egy nem szinkronizált visszaváltás.
-
Win-T
őstag
Nekem is pont valami olyasmi hiányzik PC-n mint ami a GT-ban van, sajnálom én is, hogy itt sem lesz. Teljesen jól megfért volna azzal a megoldással ami volt egymás mellett a kettő, hogy lehetett belépéskor választani ki, milyen formát preferál.
-
GalaHU
addikt
válasz
Bandit21
üzenetére
Tudom hogy szimes körökben szitokszó, de a Gran Turismo sorozat szerintem jól kezeli ezt a karriermódot.
Különösen a korábbi rèszeknél a javításokra ugyan nem (leszámítva az olajcserét) de a fejlesztèsekre oda kellett figyelni, ès tényleg volt íve a fejlődésnek. Persze a mostani résznél túl lőttek a célon a sok mèregdrága heritage kocsival, meg a mohó valós lóvéért vehető credittel, de a koncepció jó, had ne mondjam addiktív.
A PC-s cockpitezés mellett ezt is gyűröm heti rendszerességgel (mindig van 5 kiemelt heti verseny meg pár hotlapozás) mert kontival, nagy TV-n rohadt feelinges, pont a fejlôdès ès a licenszek miatt.
Szóval lehetne ezt jól is csinálni, kár érte…

-
dino_m
őstag
válasz
zsozsa74
üzenetére
Valójában fogalmam sincs róla, hogy mekkora igény van sztorimódra, de ha relatív sokan ezért vették meg és a free roamért, azok biztos csalódottak. De ha lenne benne ilyen lehetőség, akkor az azok számára is csak plusz lenne, akik nem emiatt vették meg.
De, ha Reiza kijön ilyesmivel azt én is kipróbálnám.
-
Egyetértek, de a valóságban elenyésző azok száma akik így jutnak felfelé önerőből.
Minimum milliárdosnak kell lenni és emellett sok PR meg reklám és hasonlók várnak. És akkor is évente 3 új arc kerül be az f1be.A játékában van F1 Ferrari és GT3 autó is, azokat ha törod utána lehetne 200 évig játszani hogy össze szedd egy elem árát.
De ez egy sim, szimulálja a vezetést, miért ne szimulálna akár azt hogy egy MX-5 pilóta hogy lesz F1 -es. Ha megcsinálják hajrá.
Csak engem ez nem érdekel.
Azt se zárom ki hogy előbb kész lesz az alap aztán ha ráérnek meg mindig lehet karrier módot álmodni.
Az engem pl challenge rendszerben érdekelne.
Jujj el gokartbol kupába.
Kupából f4be.
Kupából GT cup ba.
Onnan gt3
F3 bol f2 be.
Stb.
De nem egy "vonalon" mert nekem az nem reális. De itt a hangsúly azon van hogy "nekem". Mit számít az. -
dino_m
őstag
válasz
Bandit21
üzenetére
Lehetne ezt felnőttesen is megoldani. El lehetne indulni egy garázs projektből amatőrként, versenyeket nyerni, a pénzből tuningolni, fejleszteni, autót venni, feljebb lépni, stb...
És mindezt szimulátorba oltva és nem a korább árkád stílusban. Mindemellett ott lenne a sandpool mód, ahol azzal mész, amivel akarsz. Offline, online bajnokságokat is lehet futni, amit nem befolyásol a karrier mód.
Kunos is belesett abba a hibába, hogy túlbecsülte a képességeit, de legalább annyi eszük volt, hogy EA-be jelentették meg az ACE-t, nem úgy mint az S4S, a PMR-rel. -
zsozsa74
őstag
válasz
zsalesz
üzenetére
Ha jól rémlik, Simagic-ed van, és gyanítom, hogy Simagic pereceket váltogatnál. Ez esetben nem kell semmilyen szim preset beállításaira támaszkodnod, a Simpro 2 mindent is megold neked. Olvasd el az összefoglalóban lévő írásomat erről. Bármikor perecet cserélhetek menet közben a szim presetjeiben turkálás nélkül.
-
zsalesz
aktív tag
A kezdetektől benne van, hogy több kormány esetén külön preset-eket lehessen elmenteni. De sajnos ez továbbra sem működik sőt, több preset esetén totál összekeveredik az egész.
-
Lac-coo
addikt
válasz
Bandit21
üzenetére
Én is azt írtam volna kármentésként, hogy a többi dologra koncentrálok...

engem se zavar ha nincs ,sőt jelenleg az egész játék se érdekel különösebben, de a vevők nagyon nagy része ezért a játékmódért vette meg. simán ócska lehúzás az egész ... Kifejezetten erre volt építve az egész marketing az elején ....
-
válasz
Lac-coo
üzenetére
Persze semmi gond vele.
Nem azt mondom hogy ha egy játékban benne van akkor sikitva szaladok a másik irányba de én szerintem utoljára az NFS Underground alatt foglalkoztam ezzel. És ezzel nem arra utalok hogy aki most kedveli az dedos hanem hogy engem nem fog meg valami miatt ez a fajta játékmód.
Szerintem 2005-2012 közt is online mentem F1 c modokkal meg joeg tudja mivel aztán jött egy szünet a covid -ig de pl ACC be is kB 0% a driver career.
De ha a fejlesztők felmérték hogy állnak én jobban örülök ha elmarad és a többi írt dologra koncentrálnak /fizikai, online, free roam, /. -
zsalesz
aktív tag
Szekvenciális váltónál azt vettem észre, hogy elég gyakori a "dupla" váltás. Ez más játékoknál nem jelentkezik, így feltételezem, hogy itt lehet a gond. Viszont nem találok erre beállítást. Másnál is jelentkezik ez a probléma? Van valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Witcher topik
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Path of Exile (ARPG)
- BMW topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 (45mm) GPS - Fekete - Bontatlan gyári szíjjal!
- DELL VOSTRO 3668 PC, i5-7400 PROCI, MEMÓRIA ÉS SSD NÉLKÜL
- DELL VOSTRO 3668 PC, i5-7400 PROCI, 8GB DDR4 RAM, JOGTISZTA WINDOWS 11
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone 16 Pro 256GB gyári független megkímélt
- Honor Magic8 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ettől még véleményem lehet
Nálam is ott van a régi bázis és a régi váltó is, plusz én is USB hob-ot váltottam. Totál tele van a felső sor...