Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Házimozi belépő szinten
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
Bocs, nem ide szántam...
-
Petya XT
senior tag
válasz
oreg0503
üzenetére
Remek!
Szerintem jó lesz majd idővel a Brave Search is, de láttam, hogy elmozdultak fizetős irányba is, ez nem jó jel. A keresésedre: Kipróbáltam az új Zorint, a hype nagyobb volt körülötte, mint maga a rendszer. Nem rossz, de egy Mint körbeszaladja még mindig.A kacsa esetében is lehet finomhangolni még a keresőt a beállításoknál.
-
oreg0503
tag
Sziasztok.
LinuxMint 22 alatt használom a Brave böngészőt. Kérdésem az hogy miért nem tudom régiót MO-ra állítani? Mert így kereséskor a találatok nem magyar oldalra vezetnek első sorban. Példa: -
bebeago
tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nekem a legújabb frissítés hozta, a fórumán is említik, és sajnos a hivatalos frissítés részeként, ráadásul nincs választási lehetőség!
[link] -
bebeago
tag
Másnál is visszajöttek a fehér könyvjelző mappák? Néhány éve már volt ilyen, nem aratott nagy sikert!
-
embe
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ok. Köszi!
vegyszer: Igen az export/import menüpontot megtaláltam, így hoztam át a böngésző adataimat. Az lett volna a jó ha az adatok átkerülnek a Google fiókba.
zizidor: Végülis telón illetve laposon használom. Pontosabban laposon használom, telón még nem álltam rá.
Köszi Urak még egyszer a választ!
-
zizidor
őstag
Arra van lehetőség hogy Chrommal szinkronizáljon?
Nagy valószínűséggel nincs. A Google még 2021-ben visszavonta azt a lehetőséget, hogy más (nem Chrome) böngészők használják a privát API-t.
Ahol még a Chrome-ot használod, ott nem telepíthető a Brave? Azzal lehetne legegyszerűbben megoldani a szinkronizálás kérdését.
-
vegyszer
addikt
-
embe
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Köszi a választ!

PC-re kellett. Hogy ez nem jutott eszembe, nem verte ki a szemem amikor a beállítások között keresgéltem.!

Arra van lehetőség hogy Chrommal szinkronizáljon? A szinkronizálás menüpont alatt csak a többi eszközön lévő Brave böngészővel való szinkronizálást találtam.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Be lehet állítani hogy a kezdőlap gombja ott virítson mondjuk a bal felső sarokban, mint a Chrome böngészőnél? -
Akelaus
senior tag
válasz
lanszelot
üzenetére
Erre talán routerben beállított reklám blokkoló DNS tud segíteni. Mérget nem vennék rá azért.
Illetve ha magában az androidos boxban engedi átírni (mint a mobilon) akkor esetleg az.
Nekem mondjuk most telóval megnézve az oldalt, és a nextdns-t használva, mindent is mutatott amit szeretnél blokkolni szerintem. 🤭 -
lanszelot
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget
-
lanszelot
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nem.
Ha chromewebstore oldalra megyek, ugye az a bővítmény áruház, azt irja csak asztali gépeken engedélyezett a bővítmény. -
lanszelot
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ.
Pont ez volt az eredeti kérdésem
"Van valami extension ami android boxon is működik?"
De android box-on hol installálom az extension -t? -
lanszelot
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ.
[link] nyitsd meg bármelyik linket és indítsd el. -
Jack Oneill
veterán
válasz
lanszelot
üzenetére
Linkelnel egy ilyen oldalt, hogy megnézzük, általános -e a probléma, vagy csak nalad van valami? Azert kerdezem, mert regebben nekem pl csinált olyat a Brave, hogy megszűnt mukodni a blokkolas, majd a blokkolon belül a listat manuálisan kellett frissitenem es jo lett.
Egyebkent ublock origin tokeletesen fut Brave alatt. -
lanszelot
addikt
Hello,
Reklám blokkoló és felugró ablak blokkoló sok oldalon ne működik. Át állítottam agresszív -re a beállításokban, de semmi változás.
Van valami extension ami android boxon is működik? -
honlapos5
csendes tag
szevasztok! Igaz az, hogy a Brave legújabb verziói (mint Chromium alapu) böngésző nem indul el 4. generációs Intel CPU-val a SSE4.2 hiánya miatt?
Tehát mivel a Brave böngésző a Chromium motorra épül, és a Chromium újabb verziói (pl. 100+) SSE4.2-t igényelnek, ezért előfordulhat az, hogy a legújabb Brave verziók nem indulnak el SSE4.2 nélküli CPU-kon? Például 4. generációs CPI-kon?
Azért kérdezem ezt, mert a Brave oldalán a Linuxos rendszerkövetelmények szerint elégséges ha a CPU tudja a SSE3-at, viszont a legújabb Chromium motorok pedig már SSE 4.2 képességet kérnek.
Valakinke van tapasztalata?
Illetve valaki tudja, hogy a legújabb Chrome elindul intel 4. generáción? -
totron
addikt
Az összes lap átvitele ebbe az ablakba
Igen szuper funkció. Ha ti is szoktatok élni a Link megnyitása új ablakban módszerrel az átmeneti átláthatóság érdekében, de később a nyakatokon marad a többszörös szeparáltság, mégsem érettek még a bezárásra, ezzel csak 2 kattintás letisztázni a történetet. A több ablaknak megvan az a veszélye, hogy véletlen bezárás esetén nem nyerhető vissza a csoportosított-megnyitott fülegyüttes. Fülre jobbkattal érhető el. -
zizidor
őstag
Őszintén? Fogalmam sincs. Én is kísérleteztem már hasonló célból, de nem jutottam eredményre. Régebbi android verzióknál még működött, hogy a böngésző eldönthette hogy ő maga nyit meg egy linket, vagy átpasszolja url alapján valamelyik alkalmazásnak, de ez most már nem opció (saját tapasztalat).
-
zizidor
őstag
Nem véletlen, hogy ezek az appok a hivatkozások megnyitását nem engedik át másnak, ahol már nem tudják követni mit csinálsz, mit nézel.
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Ha a Brave-et használom alapértelmezett böngészőként, akkor nem lehet valahogy azt beállítani, hogy pl. Facebookban, Messengerből vagy Google híreket (Samsungon, ha bal oldalra elhúzom a kijelzőt, akkor megjelenik a Google Discover) megnyitva a Braveben nyíljanak meg ezek a linkek?
Köszi!
-
margithid
veterán
Eddig ha YouTubeot hallgattam brave böngészőn keresztül, akkor háttérben is ment a lejátszás, illetve akkor is ha kikapcsol a telefon képernyője.
Pár napja sajnos nem megy igy.
Valamit frissítettek és azért vagy csak nálam van ilyen gond? -
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Aki sötét módban használja a mbolis Brave-et, ott is furán jeleníti meg a színeket?
-
MadGame
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Zsír, tényleg, kipróbálom majd, köszi!

-
Jack Oneill
veterán
Orulok neki, hogy tisztáztuk! 🙂
Valoban a netes stilus gyakran félreérthető, az en fogalmazasom is gyakran tunik annak, ezt elismerem, de sokszor nem annak szanom.
Meg azt tudod csinalni, hogy ha a telefonod tud tukrozest, akkor azon Brave bongeszon keresztul nyitod meg a youtubot es a telefon kepernyojet tukrozod a tv-re. Akkor nem lesz reklam es mehet a jo hangrendszeren a lejatszas -
MadGame
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Áááhhh, valóban itt csúszott el nálam a dolog, igazad van.
Oktató stílus: sejtettem én, máshol is látlak fórumokban, nem olyan vagy te
Csak ez a fránya online diskurzus, néha félreérthető... Akkor ezt megbeszéltük 
Köszi szépen még egyszer, de akkor majd úgy csinálom, hogy elindítom gépről és inkább a hangrendszerre csatlakoztatom a gépet, igazából az lenne a lényeg
-
Jack Oneill
veterán
Na de nem a gepedet tukrozod a tv-re, hanem egy tartalmat loksz ki a tv appjan keresztuli lejátszasra.
Dehogy kioktatas volt bocsi, ha annak tunt.
Szoval szerintem te kevered a kepernyo tukrozessel, mert az mas.Ennyi erővel, akkor elindítom alapból a TV-s YouTube-on
Igy van, ez a lényege a tartalom atlokesenek, vagy kikuldesenek, gyakorlatilag ol,an, mint ha egy linket kuldenel a tv-nek, hogy a sajat appjan jatsza le a tartalmat.
Ha tukrozned a képernyőt, akkor persze, hogy mas lenne helyzet, mert akkor tenylegesen a géped mukodne tv-n keresztul. -
MadGame
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Remélem, csak én értettem félre az oktató stílust, de számomra nem logikus. A TV egy megjelenítő ezesetben, nem onnan indítom a Youtube-ot. Mi értelme akkor bármiről is átküldeni a TV-re bármit, ha az a saját appját indítja el? Ennyi erővel, akkor elindítom alapból a TV-s YouTube-on...
-
Jack Oneill
veterán
Ha atrakod a tartalmat TV-re, akkor miert várod el, hogy az asztali bongeszo funkciói ott is menjenek? Az a TV beepitett youtube appja lesz onnantol, hiaba kuldodbki a tartalmat, ott nem Brave bongeszo intezi neked a dolgokat. Szamomra ez tök logikus.
Otthon majd en is kiprobalom, most mar kivancsiva tettel ebben. -
MadGame
senior tag
Eddig, ha hosszabb, reklámos videót néztem, simán végig tudtam nézni, nem tolt reklámot. Viszont, ha átküldöm TV-re, innen laptopról Brave böngészőből a videót, akkor ezt miért nem érzékeli? Tolja be a reklámokat... Nem tudok rájönni, hol veszik el az egész?
-
Petya XT
senior tag
Érdekes hiba jött elő az asztali verziónál, holott korábban ez nem volt gond.
Nálam ki van kapcsolva a süti értesítések tiltása, van olyan weboldal, aminél személyre szabva használom a sütiket. Most gyakorlatilag ignorálta a böngésző a süti értesítést, blokkolja szorgalmasan továbbra is. Csak a teljesen kikapcsolt pajzsnál jelenik meg az értesítés a webhelyről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házimozi belépő szinten
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Szerintem jó lesz majd idővel a Brave Search is, de láttam, hogy elmozdultak fizetős irányba is, ez nem jó jel. A keresésedre: Kipróbáltam az új Zorint, a hype nagyobb volt körülötte, mint maga a rendszer. Nem rossz, de egy Mint körbeszaladja még mindig.
Sziasztok.

Csak ez a fránya online diskurzus, néha félreérthető... Akkor ezt megbeszéltük