- Logitech szerviz
- 3D nyomtatás
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChRiS_RS
aktív tag
És ugyanazt kipróbáljátók Chrome-ban is?
Nálam mióta új Vodás (tudom One) routerünk van, azóta hol ki tudom rakni, hol nem, de egy eszközújraindítás mindig megoldotta.
-
-
gerimurr
csendes tag
Sziasztok!
Régen a youtube-ot ki lehetett tükrözni a tévére laptopról, pc-ről, most nekem csak mobilon ajánlja fel. Viszont ha mobilon a Brave böngészőben nyitom meg, akkor ott sem, pedig szívesen eltekintenék a reklámoktól.Van erre megoldás?
Köszi a válaszokat előre is! -
Nyíl
tag
válasz
ChRiS_RS #650 üzenetére
A hivatalos forrásból telepítetted? [link] Nem egy fake oldalra próbálsz belépni, a cím pontos? Ha a beállítások visszaállításával reseteled a böngészőt, akkor sem enged be? Nekem ritkán Tor módban dobott ilyen hibát a Twitch, de csak simán rámentem az új Tor kapcsolat ehhez az oldalhoz-ra, vagy ha bezártam és újraindítottam másodszorra be engedett.
-
ChRiS_RS
aktív tag
Sziasztok,
pár hónapja tértem át a Brave használatára Firefox-ról, és eddig elégedetten vettem igénybe.
Most azonban pár napja több gépen és rendszeren is kipróbálva a Gmail oldala nem enged belépni. Néztem, jelenleg nincs frissítés ütemezve a Brave-hez.
Tudtok rá vmi. megoldást? -
Bferibörs
addikt
Kezd elegem lenni ebből,nem találom a megoldást,legtöbbször így indul a Brave nálam,minden droidon (4 db).
[kép]
Valami hasonló böngészőt tudtok ajánlani,ami szinkronizál és fut winen is? -
mintlin22
újonc
-
zizidor
őstag
válasz
Jack Oneill #631 üzenetére
Harmadszor pedig, NEM es NEM kerunk reklámot tovabbra sem, akkor sem, ha 500 Ft lenne havonta ennek kivedese, akkor sem.
Én értem ezt a fajta érvelést, én is megfontolom mire költök. Azzal azért nem árt tisztában lenni, hogy a Google sem egy karitatív szervezet - vagy tőled várnak pénzt vagy a hirdetőktől. A hirdetőknek pedig jogos elvárása, hogy a hirdetések eljussanak a célcsoporthoz, ezért nyomja annyira a Google (is). Abszolút megértem ha ez valakinek nem tetszik, de ingyen ebéd nem létezik.
-
ToBeY
nagyúr
Hát igen az ember priorizál.Mondjuk ha van 6-8 havi díjas előfizetése az embernek az már tetemes összeget tud kiadni a hónap végén.Így ha lehet egy X -et nem szeretne magának ha nem muszáj.
-
Jack Oneill
veterán
Fogalmazz maskepp mert igenis ezt irtad le burkoltan. Lehet, hogy te nem igy gondoltad, oke, de az irasodbol ez egy burkolt utalas arra, hogy ha elofizetne, akkor nem lenne reklam stb stb. Mi ez, ha nem egy javaslat arra,,hogy fizessen elo inkabb? Ugy gondolom, a megfogalmazasra kellene inkabb jobban odafigyelni, ellerulve az ilyen eseteket.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Jack Oneill #631 üzenetére
Kérlek mutasd meg azt a sort, ahol azt írtam le, hogy fizessen elő a YT-ra vagy legalább csak kértem erre?!? Én csupán annyit írtam, hogy egy előfizetés és máris megszűnnek a reklámok. SENKINEK nem írtam, hogy fizessen elő rá! Mindenki eldönti magában, hogy mire akar és mire nem, mit szeretne és mit nem! Ebben az egyben igazad van. Érdemes lenne figyelmesen olvasni a hsz-okat. Köszönöm
-
Jack Oneill
veterán
Eloszor is, nem illik mas pénztárcájában turkalni, kinek, mire telik.
Masodszor az ilyen sok apro egyeb kifizetesek miatt mar nem par ezer forintnal, hanem tobb 10 ezer forintnal tartunk. Mert ugyebar nem ennyi az ember kiadasa gondolom en, mint egy youtube előfizetés.
Harmadszor pedig, NEM es NEM kerunk reklámot tovabbra sem, akkor sem, ha 500 Ft lenne havonta ennek kivedese, akkor sem. Szerintem ezt tartsuk tiszteletben ahogy a te dontesedet is, hogy elofizetsz, szived joga, de mastol ne vard el. -
ToBeY
nagyúr
válasz
Jack Oneill #628 üzenetére
Igen,köszi már olvastam ott
Akkor google bekeményített úgy tűnik!
Ha már a Brave-el is fekete homokórázás megy mp-ig mielőtt elindulna a video. -
Jack Oneill
veterán
Mar a reklamblokkolo topikban kaptal erre informaciot.
Roviden a lenyeg. A google a napokban belehuzott a blokkolas elleni harcba, ezt latjuk most. Fuggetlen a bongeszotol, független, hogy kinel jon elo es fuggetlen, melyik blokkolo. Varni kell, vagy frissitgeted a blokkolo tartalomszurojet manualisan. Facebookon a Brave mar nyilatkozott, hogy folyamatosan azon vannak, hogy ez megoldodjon, de ez egy ilyen adok kapok szituacio. -
ToBeY
nagyúr
Hello
Másnak megy Brave alatt youtube videóknál a reklám blokkolàs?
( Chrome alatt nem működik már jól az ublock, ezért valami alternatívát keresek rá) -
tranceplanet
addikt
válasz
Jack Oneill #625 üzenetére
Köszi az infókat, akkor várok türelemmel. Gondoltam, hogy a YouTube akcióban van.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
tranceplanet #623 üzenetére
Most minden bongeszoben elojott ez. Par nap es rendben lesz, türelem. A reklamblokkolo topik is tele van panaszokkal most.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
tranceplanet #623 üzenetére
Reklám blokkolásról van szó?Mert azt egy külső reklám blokkoló megoldja.
-
tranceplanet
addikt
Sziasztok! A Youtube új blokkolásával lehet kezdeni valamit? Vagy csak a youtube prémium maradt?
-
vegyszer
addikt
Az internet explorer alatt az edgét érted?
Mert az IE támogatása eonokkal ezelőtt megszűnt már emlékeim szerint.Van erre mód, hogy átvidd. van a beállítások mélyén egy jeszó (szavak hada, de pont ez a biztonság kényege) és elvileg QR kódddal is át lehet emelni a mentett dolgokat (amik nem az eszközön tárolódnak).
Nekem is egy teló, pc, és eg tab között így lett meg a szinkron. -
jano_77
nagyúr
Sziasztok. Brave böngészőt használok egy ideje. Ment is minden frankón, de win-t kellett újra rakni és a beállítások sajnos elmásztak. Hogyan tudom a céges gépen lévő beállításokat átvinni az otthoni gépemre illetve ugyan ez igaz az elmentett jelszavakra is? Valamint az is érdekelne, hogy milyen beállítást kell megváltoztatnom, hogy pl az eurosport.hu oldalon lévő beágyazott videók elinduljanak, mert jelenleg ezeket csak az IE-ben tudom megnézni. :-(
Köszönöm előre is. -
Pityu.
nagyúr
válasz
Jack Oneill #618 üzenetére
Akkor rosszul fordították mert akkor nem a chrom alkalmazások támogatása szűnik meg csak ennek a chrom alkalmazás támogatása szűnik meg.
-
oreg0503
tag
Sziasztok.
Az egyik rendszerem Zorin OS 17.3 és a Brave az alapértelmezett böngésző. Ezzel nincs is gond, csak az lenne a kérdésem hogy a Messenger helyett miért a Facebookot nyitja meg? Tehát ha be akarok lépni a Messengerbe akkor a Facebookba léptet be.
Köszönöm ha valaki segít. -
Pityu.
nagyúr
Ez most mi lenne?Tényleg megszűnik a támogatás?
-
Patrick
addikt
Sok-sok éve használom, hibátlan. Voltak apró hibák, de javítva lettek. Keresőmotornak a ducduckgo-t használom. Mobilon is ezt van fent, ott is jól működik, mondjuk én szinkronizálást nem használok. A pajzsot csak ilyen netes focimanagernél kapcsoltam ki, mert nem dobott be pár linket. A többi 1000 oldal hibátlanul megy pajzzsal is.
-
AssAssynn
addikt
Kb. ugyanaz mint a chrome érzetre, csak kevesebbet zabál.
Mi a helyzet az állandóra belépett oldalakkal, pl gmail, facebook, stb.. ezeket attól még megjegyzi?
Igen.Megállja a helyét ma már elsődleges böngészőként is?
Én is így használom.viszont ugyan úgy a Google keresőjét használjátok, vagy a Brave search a nyerő?
Nekem google van megadva. -
akos_ur
aktív tag
Sziasztok,
Fontolgatom egy ideje, hogy átállok a Brave-re. A mindennapok során mennyire úgymond "macerás" használni? Sok oldal van, amelyik hibásan működik a pajzsoktól? Mi a helyzet az állandóra belépett oldalakkal, pl gmail, facebook, stb.. ezeket attól még megjegyzi?
Elsőként windows-os gépen használnám, de az android verzióról mik a tapasztalatok?
Ez a szinkronizálás funkció benne, ez működik? Ha jól láttam, ez nem felhős, hanem valahogy az eszközök között történik? Erről mik a tapasztalatok?
Megállja a helyét ma már elsődleges böngészőként is?
Youtube premiumom az van, a videók alatti reklámblokkolás téma nem érdekes, viszont ugyan úgy a Google keresőjét használjátok, vagy a Brave search a nyerő?
Előre is köszi :)
-
AssAssynn
addikt
Az ingatlan.com új felületet kapott, és ezzel megjavult a keresője. Mehet vissza a blokkoló annak, aki kikapcsolta korábban.
-
San398
őstag
válasz
Jack Oneill #607 üzenetére
Sajnos nem találom ezt a beállítást.Hol érem el?
Úgy tűnik a memória takarékos beállításnál meglett. Köszivegyszer
Sajnos így is leáll azonnal még háttérbe se került. A lényeg az lenne hogy ha háttérbe kerül a lap akkor halljam a hangot. -
San398
őstag
Sziasztok!
Nem találtam rá megoldást a neten ezért itt megkérdezem: Ha böngésző lapot váltok akkor a háttérben leáll a Twich stream, átváltva látom hogy s stream le van állítva pillanat megállítással. Elindítás után átváltok egy másik böngésző lapra és visszaváltva megint le van állítva. Hogyan lehet ezt kikapcsolni? -
Petya XT
senior tag
-
vegyszer
addikt
válasz
AssAssynn #583 üzenetére
Ez a bug nekem is megvan. Pl nem engedi (se asztali, se mobil verzióban) a teló számot felfedni.
De van egy másik érdekes bug, ami egyre jobban idegesít:
A jelszót kérő oldalon beírja a felhsználónév-jelszó párost. Ha rányomok a wevoldal hibát dob, hogy meg kell adni jelszót (holott megvan adva).
De ha a mail címután beírok egy tetszőleges karaktert, amit törlök, és ezt megteszem a jelszóval is, akkor hiba nélkül enged be.Illetve iPhone-on néha megakad mikor háttérből hozom vissza. Akkor semmit nem csinál. Ha kilövöm, rendben megy tovább. Mintha nem tudna jól háttérből, mélyalvásból olykor visszajönni.
Más tapasztlat ilyet?
-
Bal0924
senior tag
Egy gyors kérdés.
Manuálisan hogy tudom elmenteni a jelszót?
Mármint háttértár, hol tárolja az adatokat. Az összeset könyvjelző, előzmények, jelszavak. -
MadGame
senior tag
Azért is kérdeztem, annyira nem ástam bele magam a témába, csak sima user vagyok, de ez a görgetés rohadtul irritáló...
Köszi a linket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Renault, Dacia topik
- Metal topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest