- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Megágyazott az egyik exascale rendszerének Németország
- Kvantumpontos OLED óriással bővült az INNOCN gaming kijelzőinek kínálata
- 2 TB-osra hízott a Team Group egyik strapabíró memóriakártyája
- Jóval kevesebbet költ a modern gyáraira idén a Samsung
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
moven
tag
[ Szerkesztve ]
-
laychi
veterán
válasz TechN7ne #37820 üzenetére
En is hasznaltam, illetve a párom, mert neki állítottam össze.
Fhd tv-re. 3060ti-re
Játszott assassins creeddel, god of war, god of war ragnarök, lego marvelekkel és sok mással, tombraiderrel teszteltem. Nincs baj...
Se így, se úgy.
Es mint irtam korabban msi pro z690 a lapban csak 4 ghz-en ment, most meg 5.1-en b lapbanSőt.
Amikor az én gépem szét volt szedve, toltam rajta cs:go-t, valora tot.Hogwarts legacy-t és forspoment is játszogazott rajta asszon
Azokra se panaszkodott, illetve én is rá-rá n3ztem, hogy hogy megy.De tudjuk, te szerencsétlen vagy minden hardverrel, minden x@r és visszaküldözgetsz sok mindent előszeretettel.
10+ lga 1700-as lapot csak tavaly, meg procikat[ Szerkesztve ]
Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
laychi
veterán
válasz TechN7ne #37818 üzenetére
B lapban piszka nelkul hozta az alapokat. Amit kell neki...
Egy 5ghz-re OC-zott 8700k szintjét, ami 25%-kal gyorsabb alcore, mint a 10400f-ed
Sőt mc gyorsabb volt cb-ben és egyéb feladatokban
Xmp 7200 is ment ddr5-tel.
Ddr4 el z lapban probaltam, ott 3600MT/s volt a max.Úgy sem volt gond vele.
Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
laychi
veterán
válasz TechN7ne #37812 üzenetére
Na nehogy már a 10400 jobb legyen, mint a 12400
Ez viccnek is rossz.
9900k kb 10700k val egyenlő, ami jóval gyorsabb a 10400f-nél.
+2 mag+ magasabb órajel.
9900k sc [link] (5 ghz out of box) 1294 pont
9900k mc [link] 4.7ghz 12812 pont
12400f sc 4.4 ghz 1623 pont mc 4Gbz 12454 pont [link]10400f sc 4.3ghz 1120 pont [link]
Mc 4ghz 8192 pont [link]Szóval akkor miről beszélsz?
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz VanAzAPénz #37813 üzenetére
Feszültséget mindenképpen meg kell nézni mennyit kap. Nemrég volt tárgyalva. Nézd meg te is.
-
A.C.E.
aktív tag
válasz VanAzAPénz #37813 üzenetére
Nomàlis grafikonos profilt kellbeàllítani a vízpumpànak meg a ventiknek is
A "silent" beàllítàst el lehet felejteni...nem követi a hőleadàst...F.P.S. FOREVER!
-
VanAzAPénz
tag
Sziasztok!
Vízhűtés topikban érdeklődtem elsőre, de hátha itt már nem új a téma.
Nemrég cseréltem a 13400-t, 14700-ra Asus Tuf Z690-plus lapban.
Az eddigi légűtésből AIO lett, és nem csak játékban de van hogy IDLE-ben is vannak pár(1-3) másodperces hőmérséklet megugrások. Pl: IDLE 42 fok, mjd hirtelen 58 fok és utána megint 42, vagy játék alatt az 50 fokból ~70.
Hwinfo-l nézem az adatokat.
Ami érdekes ha Cinebench megy, akkor konstans 52 fokos a proci.
Ezért is gondoltam eleinte az AIO-ra, mert ott folyamatos a terhelés és gondolom akko tudja tartani a tempót.
Viszont hogy volt nemrég ez az Inteles mizéria , elgondolkoztam hogy a feszültséggel is gond lehet.
BIOS defaultban van.
Mondjuk ezt még nem néztem, nemrég pattant ki a fejemből.
Valakinek esetleg hasonló tapasztalata? -
nagyúr
válasz TechN7ne #37809 üzenetére
Mennyit is kellene tudnia egy 12400/12400F-nek ?
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Baryka007 #37806 üzenetére
Nálam egy 10400 is jobban ment mint a 12400 ,12400 alá Z s lapot kellett raknom ,hogy normálisan működjön kb.
LGA1151/1200-nál nem kellett Z s lap ,hogy normálisan menjen a cpu és ne fogja vissza magát.
LGA1700-tol hozták be igazán ,hogy egy sima cpu-hoz is Z s lapot vegyél. -
laychi
veterán
válasz Baryka007 #37806 üzenetére
Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700) - PROHARDVER! Hozzászólások
6 maggal lehet hozni a 10 magos proci erejét, single core erősebb értelemszerűen.
#37807Maelephant
14600kf, ha külföldről szóba jöhet a rendelés:
[link][ Szerkesztve ]
-
Maelephant
aktív tag
-
Baryka007
őstag
válasz TechN7ne #37805 üzenetére
Hát nem tudom ...
Szerintem egy 12400 megeszi reggelire munkában, és játékban is a 9900K -t... Persze a 9900K-t lehet OC-zni ... Egy jó B-DIE al talán beéri játékokban... OC ban meg ... 650 single core-hoz nagyon extreme OC kéne, szóval mehh... Ha a 12400 alatt is ott van az a B-DIE akkor labdába se rúghat mellette a 9900K szerintem...De a 12400 mellé tehetsz egy bármilyen 6600 mhz es ramot is DDR5 ben, akkor munkában nem lesz esélye a 9900K nak...
Bárhogyan is nézzük, maximum egy egált lehetne kihozni a 9900K ból...
És a 12400 alatt ott a rengeteg új feature is... Például akár PCI -e 5.0 is ....
És ha egy olyan VGA-t teszel az alaplapra, ami ezt támogatja, meg egy olyan nVme SSD-t... Akkor már semmi indok nem szól a 9900K mellett...
Persze váltani erről arra, megint más kérdés...
12600K - 13600K - 14600K ra váltanék a 9900K ról én is ezt aláírom[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Maelephant #37801 üzenetére
9900k sokkal jobb cpu mint a 12400 ,konkrétan a világ leggyengébb i5-se lett a 12400 és a 14400…
Másik meg ,hogy sokkal jobb széria volt az LGA1151/1200 mint az LGA1700.szerk.
Ha az új szériát vesszük számításba ,egyre rosszabbak.[ Szerkesztve ]
-
Maelephant
aktív tag
válasz s.bala31 #37803 üzenetére
De engem a 10 vagy 12 P-magos tölt el furcsa érdeklődéssel, szinte vágyakozással .
Szóval nincsenek nagy igényeim, nem szeretnék sokat költeni, viszont a Coffee Lakeről tovább kellene lépni áthidaló-, illetve a "ha mégis jön és LGA 1700-ra a Bartlett Lake"-re feltehetően alkalmas megoldást keresve. A költségkímélés nem csupán a viszonylag alacsony elvárásaim miatt érdekes, hanem ha mégsem jön a B.L. és váltanom lenne érdekes pl. Nova Lake-re, akkor ne fájjon a bukó. -
s.bala31
őstag
14700F-ből is csinálhatsz Bartlett Laket ha letiltod az E-magokat
-
Celithrandi
addikt
én úgy látom hogy az első nem kérdés, a második meg értelmezhetetlen
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Maelephant
aktív tag
Sziasztok,
két kérdés.1. Egy 9900K kb. egy 12400-zassal egyenértékű játékokban, olyan 5-10%-kal gyengébb, ugye (tehát már elég gyengécske)? Régi teszteket néztem, a 12400 megjelenése idejéből és kb. ezt láttam.
2. Szerintetek hülyeség volna venni egy felbontott Z790-es lapot (TUF) százas körül, bele egy 14700F-et 130 körül és ezzel kivárni, hogy hátha tényleg jön consumer piacra is a csak P-magos Bartlett Lake? (én csak néha játszom, akkor is D4, Last Epoch, single játékok, semmi competitive, munkát meg tilos magángépen végeznem és az amúgy sem hardverigényes, lényegében szövegszerkesztés). -
Pioneer
őstag
válasz F_Zolee #37795 üzenetére
Ha aluból van és nem valami műanyag vacak, mint a grizzly a műanyag sz@rja, akkor teljesen jó választás ez is.
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM4/AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
fudi2002
veterán
-
moven
tag
Ezzel mik a tapasztalatok?
-
moven
tag
Semmi ilyesmirol nem tudok. Kb masfel eve vasaroltam. Megprobaltam kikapcsolat allapotban ovatosan dontogetni a gepet, hatha a megszunk “levegosodesre” utalva, de sajnos ugyanaz a hang eszlelheto hol halkabban, hol hangosabban.
Holnap viszem vissza a boltba, ahol vasaroltam. Gondolom ilyet nem javitanak, cserelni tudjak. Nekem nem lenne turelmem barkacsollni ahogy az irasodban fejtegetted, esetleg csak cserelve, masik uj termeket raknek vissza ennek a helyere. Szerettem ezt a markat van tobb ventim es regen leghutest is hasznaltam toluk.
-
Én mechanikus zajnak hallom. Régebben, egy "gagyi" AIO-ban, nálam elég durva részecskék váltak le ahogy korrodált az évek alatt.
Tele volt már vele a hűtőfolyadék.
Mondjuk egy BeQuiet esetén azt gondolnám ha ilyen van, arról a gyártó is tudomást kellett hogy szerezzen. Hacsak nem egyedi sérülése van. Nem volt a konkrét modellre visszahívás, vagy javítószett? -
palfitom
félisten
Vásárlás ELŐTT érdemes tájékozódni, utána olvasni, hogy mit is akarsz venni!
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
moven
tag
válasz F_Zolee #37770 üzenetére
oke, cyberpunk
jatek elott:
jatek menuben:
jatekban:
jatekban mikor megnyitom a mapot. erdekes akkor emelkedik a legjobban meg az alaplapon is vilagit a piros led:
Azt eszleltem hogy jatek kozben 80-90 c kozott mozog a cpu, tehat segitett valamennyit az alulfeszt, de meg igy is aggaszto. -
laychi
veterán
Esélyesen.
Ezért terjesztette ki az intel 5 évre a garanciát.
Illetve vissze lehet küldeni rma-ban és cserélik.
Illetve javításkén jöttek ki intel profilok, amik kb annyit érnek, mint halottnak a csókEladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
laychi
veterán
-
moven
tag
válasz DroiDMester #37761 üzenetére
Koszi a tajekoztatast!
-
nagyúr
-
laychi
veterán
Eleg magas a vcore, alul kellene feszelni azt a kartyat.
Vizzel is huthetetlen lenne 2 kulso radiatorral...https://prohardver.hu/tema/intel_core_i5_i7_i9_12xxx_alder_lake_lga1700/hsz_37745-37745.html
Ezzel kockaztatsz....[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
moven
tag
Koszonom mindenkinek a segito szavakat!
Vegul egy Asus Rog Ryujin 3 360 black verzio mellett dontottem. Konnyu a beszerelese, minosegi komponensekbol van illetve 6 ev gyartoi garancia jar hozza, ami nem utolso.Amint helyre all a hutes, megnezem a bios beallitasokat is.
-
Pioneer
őstag
válasz jokeph #37750 üzenetére
Nincs az AIO-ban csapágy, bronz perselyben szabadon fut a forgórész tengelye. Gagyibbakban még az sincs a ház műanyag burkolatában van kialakítva egy üreg és abban forog. Idővel ezek valóban adhatnak ki ilyen fura hangot...
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM4/AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
válasz DroiDMester #37753 üzenetére
Egyre inkább túlárazott az biztos. Sajnálom is hogy nem vettem az előző szériából még egyet, amin még nem volt LCD. Nálam bevált a márka.
Az Arctic hűtőkkel nincs személyes tapasztalatom, csak a topicba elég sokan beestek már Artic LF3 cuccal, vállalhatatlan hőmérsékletekkel, ami persze lehet a számok törvénye miatt is, ahogy írod. -
nagyúr
az NZXT egy túlárazott kacat! (nem csak a szóban forgó modell, de az összes többi, ráadásul hulladék minőség 2.év alatt kuka.)
amit már más is ajánlott Arctic LF3 at, vagy ek nucleus 360.at ajánlott venni, bár az EK-t is nagyon túlárazottnak tartom, mivel alig jobb picivel mint az LF3 és közel 2X annyiba kerül, és a beszerzése is elég nehézkes.
Arctic pedig reggelire megeszi bármelyik NZXT csodát, és nincs velük probléma, 1-2.hibás darab előfordul persze benne, de ez bármelyik másik gyártóra ugyan úgy igaz, ráadásul míg pl: Arctic-ból használnak az userek mondjuk 1000.db-ot addig az többi gyártó modelljeiből 300.at persze hogy nagyobb számban fog előfordulni 1-1 hibás belőle hiszen 3X annyit eladnak belőle.
[ Szerkesztve ]
-
moven
tag
-
BIOS-ban, de B760 lapban nagyon kevés a lehetőséged.
AI Tweaker:
Actual VRM Core Voltage: Offset mode
Offset Mode sign: -
CPU Core Offset: -0.050Kb. ennyi. Itt variálhatod az offsetet kisebbre vagy nagyobbra.
Az LLC-t is csökkentheted, hogy ne kompenzálja a feszültségesést terhelés esetére.Ha új BIOS-od van, akkor lehet át kell előbb kapcsolnod Intel Profilból, ASUS OC profilra, ha esetleg rosszabb lenne a fenti beállítástól. (Az új Intel profil alapból nem enged semmit változtatni, illetve enged, de bármit állítasz rosszabb lesz vele)
+
Nzxt kraken-re szavazok. Több Articos ember a topicban nagyon rossz eredményeket hozott.
Nálam egy kicsi Nzxt megy már pár éve, és semmi visszaesés nincs a teljesítményben. A ventillátoraik minősége egy az egyben mint egy Noctua.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Inkább tűnik kezdődő "csapágyasnak" mint levegősnek.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
moven
tag
válasz F_Zolee #37743 üzenetére
En az alap veallitasokon hasznalom, nem mokoltam tajta semmit, nem szeretnek kockaztatni.
Meglepedt tegnap hogy elojott ez a hang es nagyon magas homersekleten futnak a jatekok.
Ajanlasz masik hutest helyette?
En egy Nzxt kraken eliten vagy Rog ryujin 2 kozott gondolkozom -
nagyúr
Volt forgatva a gép öszerakott állapotában ?
Most lett feltéve az AIO ?
Milyen poziba van beépítve az AIO ?
Ez esetekben bejuthat a rendszerbe lévő levegő (mert egy minimális levegő minden zárt rendszerben van) és okozhat ilyeneket.
Viszont, ha csak ennyi a baja, ennek hamar el kell múlania a rendes pozicíóban lévő üzemeltetés közben (kicsomagolás után és még a beépítés előtt pl. megjárattam az AF II 420-at, kellett neki egy fél perc és azóta is csend van és okés).RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Pioneer
őstag
Video alapján olyan mint ha levegős lenne a zárt rendszer. A csövek végét nézd már meg, nincs-e véletlenül szivárgás.
-
Pioneer
őstag
Cold plate lammelák elkoszolódhatnak, pumpa is megadhatja magát, illetve levegő is kerülhet a "zárt" rendszerbe, olyankor buborékosodik a víz is.
-
fudi2002
veterán
válasz SanyiBácsi #37723 üzenetére
Thermalright töredékáron.
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
SanyiBácsi
csendes tag
válasz Pioneer #37722 üzenetére
Ez a leírás szerint aluminium:
Thermal Grizzly Intel 13th/14th Gen CPU Contact FrameVan esetleg más javaslat?
-
Pioneer
őstag
válasz SanyiBácsi #37716 üzenetére
Szia,
A műanyag verziót meg se vedd, nagyon hulladék kivitel...
-
Benhill
senior tag
Amikor érzed hogy lazán be van tekerve, egy negyed fordulatot még rátekersz a csavarokra. Én így csináltam.
-
addikt
Vmikor nyáron rendelt a fél topiknak Csavez EK nyomaték csavarhúzót..
Mindjárt linkelem, csak megkeresem.. hirtelen a merlin oldalán találtam meg, nem emlékszem már mi mennyiért vettük, de ennél biztos kevesebb volt.[ Szerkesztve ]
⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
addikt
Ha jól tudom azt nagyon óvatosan kell felszerelni, mert kicsit is meghúzva képes memória hibákat generálni.
Természetesen mindegyik contact frame-re igaz az, hogy nem szabad túlhúzni, 0,6nm a max. intel szerint. nekem thermalright frame van én 0,6 alatt rögzítem bőven⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
SanyiBácsi
csendes tag
Sziasztok,
ThermalGrizzly contact frame ellen szól valami vagy bátran használható 13700KF-hez?
-
-
addikt
-
zozoz1
aktív tag
Megoldódott a probléma.
Nagyon hálás vagyok mindenkinek aki próbált segíteni. Végtére is apró infók, innen onnan ráverzettek hol kutakodjak. Nélkületek nem ment volna...
Nagy köszönet nektek.A viták vitték elöbbre az emberiséget
-
Montesantos
senior tag
-
addikt
válasz Montesantos #37708 üzenetére
De jó ez az artic Lehet olcsó, de hogy nekem eddig sem volt a szívem csücske és ezután sem lesz
⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
nagyúr
válasz Montesantos #37708 üzenetére
fentebb már írták!
a probléma a 340W-al van annyit AIO-val nem lehet lehűteni, még komoly épített vízzel és DELID-elt CPU-val is necces már a 340W hűtése, AIO-val MAX 250W ig szabad menni.
[ Szerkesztve ]
-
Montesantos
senior tag
válasz zozoz1 #37704 üzenetére
Szia!
Nekem ugyanaz a hűtésem van csak 420-as radival..... volt náluk egy gyártási hiba emi bizonyos évjáratot érintett. Történetesen a talp alatti műanyag tömítést oldani kezdte a hűtőfolyadék és barakta a réztalphoz. A javításhoz biztosítottak javító készletet. Jellemző volt hogy 1,5-2 év után a procik melegedni kezdtek. Nekem is most lett lecserélve a melegedés miatt. [link]
[ Szerkesztve ]
Gabi
-
A.C.E.
aktív tag
válasz zozoz1 #37704 üzenetére
Nos igen...E magoknak se kène 80 fölött kacsàzni....mekkora feszt ad neki a lap? Lehet egy normàlis Z deszka megoldanà a gondokat...plusz vízszivattyút nem tudnàd feljebb srófolni? Nekem kevèsnek tűnik az 1100 as rpm...nomeg normàlis ventiprofilok se àrtanànak a lègàram miatt.....hàzról nem tudunk semmit...
[ Szerkesztve ]
F.P.S. FOREVER!
-
addikt
Közben priviben beszélgettünk zozoz1-el, készített képet ahol látszódnak a feszek rendesen, 340W-ig van engedve default beállításokkal, persze hogy instant 100 a proc. A B-s lapokat viszont nem vágom, úgyhogy ha vki tudja a cserén kívűl mit lehet még vele tenni az ne tartsa magába. Nagyjából igyekeztem, elmesélni mi miért van és mit kellene csinálni, persze nem ZEB szinten Apropó hol van a mesterünk ?
Minden úgy van ahogyan Pio mondja <3[ Szerkesztve ]
-
zozoz1
aktív tag
válasz A.C.E. #37701 üzenetére
Itt valami gáz van. A vízhútésem eddig simán hűtötte a Ryzen 9 5950X-et. Nem lehetnek ennyire rossz értékek a i9 14900-nél. C23 teszt alatt mért
[ Szerkesztve ]
A viták vitték elöbbre az emberiséget
-
Pioneer
őstag
válasz Laraxior #37698 üzenetére
"Elvileg 5 év garancia van a CPUra. Persze azt mondja a mester, hogy megcsinálja neked úgy, hogy észre sem lehet venni, de ha beüt a tuti, akkor tőle biztosan nem kapsz másik CPU-t."
Tőlem biztos nem, de az Inteltől garantáltan kap egy vad újat, az 100%! Kérdezd meg Tibcsit, Angit, Csavezt...
Soha nem volt még gond az általam végzett deliddel, mindig átment a garin is.[ Szerkesztve ]
-
zozoz1
aktív tag
válasz A.C.E. #37701 üzenetére
Igen köszi, jogos, csak az a fura hogy itt semmi mást nem csinálok, minr RAM-ot stresszelek. a hőmérsékletek a procin 80 fokon vannak közben. Ez egyáltalán nem magas. És nem a procit stresszelem a Ramot, még is throttlingol a proci
[ Szerkesztve ]
A viták vitték elöbbre az emberiséget
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest