Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
DroiDMester #38970 üzenetére
TP ebben a tesztben valszeg elcseszett valamit, mert mindenki más kicsit gyorsabbnak mérte a 9950x3d-t, de ez nagyon nem jó topik ezt kitárgyalni.
Ez az ég és föld meg sokmindenre vonatkozhat, de játékoknál elhanyagolható legtöbb esetben. -
válasz
torma1981 #38973 üzenetére
Valóban nincs eltérés 4K.ban, de tegyük hozzá hogy csak ÁTLAG ÉS MAXIMUM FPS.ben.
Min FPS.nél már van és a lagot pont ezek okozzák. (Nameg nem mindenki 4k ba tolja, mivel még olyan VGA.t nem találtak fel ami erre alkalmas lenne, így marad az 1440p) Ezeket nemfogod látni egyik tesz oldalnál sem. Mint mondtam beszélj olyan emberrel aki 7800x3d ről váltott 9800x3d.re, mindenki azt állítja hogy a 7800x3d egy fostalicska a nagytesóhoz viszonyítva! -
Werkly
őstag
válasz
Aprósólyom #38978 üzenetére
Sajnos nem oédotta meg! Last of us 2 alatt ugyanúgy ledobálja 4.7-ig az SSD-n, míg a másik HDD-s rendszeren tartja az 5.3-at. Akkor nem értem............
-
Baryka007
addikt
válasz
Benhill #38980 üzenetére
VDDQ TX et szoktuk általában feljebb rakni mint az SA-t.
Szóval ott a feszekkel bőven lehetne még mit játszani...
A 4x8 at bazi nehéz beállítani full stabilra azért azt szögezzük le ! Én is próbálkoztam vele nem egyszer ... nem könnyű ...
Viszont amire tippelek az a nagyon alacsony trfc ... Szerintem emeld feljebb legalább 280 környékére... Mivel az az idő nagyon érzékeny a hőmérsékletre, ahogyan a tREFI is... így ha hideg indításnál még stabil... egy idő után instabil lehet, főleg ha fűtöd alulról egy meleg VGA -val...
Szóval, ha nincs a ramon extra hűtés... akkor tRFC-t emeld feljebb, a trefit meg vidd lejjebb 32767 re, és próbáld ki úgy -
Aprósólyom
addikt
válasz
Baryka007 #38979 üzenetére
Értem amit mondasz, és pont ezért írtam amit, mert úgy érzékeltem, hogy ezzel te nem vagy tisztában. Nem tudom játszottál-e CS-vel, de a lényeg az, hogy ezek a mély droppok az említett két esetben történnek meg, amik gameplay szempontjából irrelevánsak: se a death animation, se a respawn pillanatában nem vagy már/még gameplay-ben, mikor megtörténik a micro stutter.
Valószínű pont ezért nem foglalkozik ezzel a micro stutterel a Valve, hiszen ez már meg volt a CS:GO-ban is. Kijavíthatták volna, de biztos nem látták értelmét, mint ahogy nincs is. Úgy mondom ezt, hogy anno engem is nagyon zavarta a szemem, de egyébként meg nincs jelentősége. Ez inkább csak egy hülye alibi amit lehet okolni, mikor lelőnek. -
zebra_hun
veterán
válasz
Benhill #38980 üzenetére
Igen. 4x8 esetén semmi tapasztalatom, de érdemes a jelenleg (szép) 69 69 71 71 rtl-eket nézni, hogy amikor hibás, máshogy áll e be. Pl 3x69, 1x71.
Nagyon alacsonynak találom a feszültségeket, dram viszont magas.
De ebből szinte semmi tapasztalatom.
Garsza névre keress, ő annó 4x8-ban is kepesztett. Hátha maradt használható infó tőle. -
Benhill
senior tag
Sziasztok.
Nem teljesen stabil Ram OC estén előfordulhat, hogy hol el sem indul a TestMem 5, hol pedig hiba nélkül lefut?Számítógép újraindítás szükséges hozzá, egyszer hibamentes a TM5, másik esetben el sem indul.
El van mentbe a settings, de már szinte minden apró módosítást végigpróbáltam, bármit állitok egy kicsit, akár növelem vagy csökkentem már nem bootol a gép.
Most biosban SA 1.2V, VDDQ 1.18V, RAM 1.54375V
Proci 54/43/47
LLC4, 1.28500V
(cinebench hibamentesen lefut) -
Baryka007
addikt
válasz
Aprósólyom #38974 üzenetére
Teljesen mindegy hol történik amíg az egyik CPU nál nem droppol be ott sem 5 fps.-re...
Fordítom, ha egy 'rossz' engine hibáját egy jó CPU val lehet kompenzálni... Akkor az a CPU a jobb... Teljesen mindegy, hogy hol történik a drop, a lényeg az hogy a CPU képes azt korrigálni.. -
Werkly
őstag
Nem tudtok tippet adni, hogy mitől lehet az, hogy 2 külön meghajtón van egy-egy W10 oprendszer és az egyiken telj.cent. power plannél fullon ketyeg a CPU órajel a másikon viszont vissza-vissza vesz az órajelből Próbáltam resetelni az energiagazdálkodás de ugyanaz. 5.3-ról visszadobálgatja alacsonyabb órajelekre! Kösz a valamiféle segítséget. 14600K amúgy. Nem melegszik el ha ezzel kezdené esetleg valaki.
-
sas55
aktív tag
válasz
Találtgyerek #38967 üzenetére
Köszi a segítséget így marad, elmentem a profilt nehogy eltévedjek ha még piszkálnám.
De jobb lett volna ha berakja az ember a procit és megy normál elfogadható értékekkel. -
jokeph
nagyúr
válasz
Aprósólyom #38974 üzenetére
Egyetértek, A CS:GO nem igazán mérvadó az alatta dolgozó engine miatt.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Baryka007 #38971 üzenetére
CS-ben azok az igazán mély frame dropok a death animation és respawn alatt vannak. Nem befolyásolják a tényleges gameplay-t. Ez már ilyen volt CS:GO-ban is. Amúgy 48 másodpercnél az Intel is beesik a 0,1% 48fps-re. Ez sokkal inkább az engine problémája, mint hogy erőből (CPU-memória sebesség) kelljen megoldani. De ismétlem, ez igazából nem befolyásolj a gameplayt, hiszen a death animation is már csak akkor játszódik le, ha szerver oldalon már meg vagy halva, úgyhogy már mindegy, ha úgy érzi is az ember, hogy még tudott lőni ő is 1-2-t.
#38972 Baryka007: Az jól látszódik, hogy sérült a foglalat, de ha esetleg nem is ez okozta, nekem erre van egy alternatív hiba ötletem: BIOS BUG. Az ASUS BIOS-omnál találkoztam olyan hibával, hogy felül akartam írni manuálisan az egyik feszültséget, de ahelyett kitöltötte a maximálisan beírhatóval. Nem hittem a szememnek, úgyhogy kipróbáltam többször, nem azért történt, mert elírtam volna. Ez ugyan a RAM feszkónál történt, de azóta sem tudtam reprodukálni. Nem tudom mi volt és miért. De mi van, ha ha ez máshol is előfordulhat és a user észre sem veszi és kimaxolja a vcore-t egy ilyen BIOS bug miatt?
Persze a deformált foglalat már eleve nem sejtet jót a userről, de nah, az én tapasztalatom az, hogy bugos firmware is lehet ludas. Csak emlékezzünk arra, hogy az Intelnél is kellett némi beavatkozás, mert ott is elszarták az alaplap gyártók.
Vagy ott van a TestMem5 error code lista, ahol szintén visszavezethető nagy ritkán bios bug-ra 1-2 hiba fajta. -
torma1981
veterán
válasz
4k-ban nincs semmi különbség szinte a kettő között. Max kicsit a minimum fps. De semmi extra, hogy ezért megérje a cserét 7800X3d-ról 9800X3d-re. Minimállis a kettő proci között. És nem 1080p-ben kell játszani ezekkel a procikkal, gondolom 5080-5090 mellet.
-
Baryka007
addikt
válasz
-
-
torma1981
veterán
válasz
DroiDMester #38964 üzenetére
Ez azért elég meredek kijelentés volt.
Az egyik legjobb Gamer processzor. Mesélj légyszíves.
-
Attix82
addikt
válasz
DroiDMester #38964 üzenetére
Miért hulladék a 7800x3d?
-
zebra_hun
veterán
válasz
Baryka007 #38963 üzenetére
Én csak a békére törekszem.
Droidnak igaza van igen, 7800x3d sem egy "hűha", de a 9800 és 9950x3d már igencsak az.
Nem lényeges, nem fizet egyik oldal sem, tisztán tények.
Én pl a múltkori "reaktoromat" sem fikáznám le -
-
zebra_hun
veterán
válasz
Baryka007 #38961 üzenetére
Ok, de ennek nem itt a helye.
Aki azt akar, vegye. De ne szólja le senki. Kék vs vörös vitára nincs szükség.
Nekem tetszik, hogy páran azért készítenek korrekt teszteket a vörös oldalról.
Privátban is kapok, mivel nyilvánosan a ph szint miatt nem nagyon lehetséges. Tisztelet a kivételnek. -
Baryka007
addikt
válasz
DroiDMester #38958 üzenetére
Nem bagatelizálnék el semmit... De amikor mindenki 400-600w között zabáló kártyákat veszeget, komolyan érdekli valakit, hogy a CPU 80w helyett 120 at eszik ?
Ui.: Ha 2000w ot enne majd az 5090 Ti arra is lenne vevő, de akkor is ez lenne a téma ...
Én nem vennék AMD-t akkor se ha termelné az áramot, ennyit mondhatok ... Túl sok AMD végezte nálam a kukában, mert bexart ... És akkor ott van a mikrolag, amit nem kellett mérnem se, mert megőrültem tőle... FX 4170 - 6100 - 8320 - R5 3600X - R5 5600X ... elég volt az AMD ből -
zebra_hun
veterán
válasz
DroiDMester #38958 üzenetére
Ez egy igazán hülye egy téma, bár hozzá tartozik, hogy mi hoztuk most fel.
Kár ezen "lovagolni", mindaddig, amíg kiadja a szükséges frame-eket. Ha 5GHz-en is bőven sok, simán jó az.
Igazából a bumbur, vakegér, nyamvadt, fajankó, mitugrálsz, olvasni/értelmezni nem tudó bírkáknak való, akik minden Intel hírnél okádták magukból a szellemi szintjüket.
400W kazán, dupla fogyasztással fele teljesítmény se, stb. (ph idomított agymosottak) Mai napig fröcsögnek szerte szét.
Ha egy játék fps értéke/szakasza a stabil frametime-hoz 100W-ot kér, akkor le fogja adni. Vagy gyengül a Kraft, de azt senki nem akarja.
Kár is itt folytatni, itt kultúráltan mennek a dolgok, nem úgy mint a híreknél.
Ott a folyamatos agresszió, hazugságok áradata a nyomilláktól.
Igaz, a 600W elmúlt, ma már csak szimpla kazán a csöpke 400W-jával 100°-on.
A tulajokat ugyan nem kérdezik, de a sztív, és hasonló tökfejek aszonták...
Tulaj mutatott képet, lehazugozták. -
sas55
aktív tag
válasz
Találtgyerek #38925 üzenetére
Azt hiszem kicsit jobb lett mint volt, [kép] Teszt lement 38k+ eredménnyel szerintem megvagyok(optimalizálás volt a cél). fix 1,260 kellett adnom meg a limitet 270W-ra felvennem(meg egy kicsit a ventiket is forgatni kellet).
-
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Találtgyerek #38956 üzenetére
Megvan az új lap, szinte gramra ugyanannyi pontot kaptam, de ez az asrock bios kicsit szokatlan, azt se tudom merre induljak.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Találtgyerek #38950 üzenetére
Oké köszönöm a segítséged! Alzán most 48e Ft-ért volt 1 darab, csak megrendeltem
-
Laraxior
titán
Nálam eszi rendesen a CPU-t.
130W az alja... de néha beleugrál a 200W-ba is.
Elvileg natív, de ahhoz képest stabil a 116FPS. (Csak highon volt, a very high helyett)
-
válasz
DroiDMester #38952 üzenetére
1440P/P54/E off
PControl Balanced
PControl Ultra
PControl Ultra/No fps limit 106W -
-
válasz
DroiDMester #38931 üzenetére
Kinek mi a cpu gép gyilkos, 4K Very High DLSS Quality+FG
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Találtgyerek #38945 üzenetére
ASROCK Z690 PG Riptide megfelelő lenne hozzá?
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Találtgyerek #38947 üzenetére
Oké rendben! Most még az LLC-vel játszottam kicsit. Mode4-en mintha kicsit kultúráltabban meglenne.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Találtgyerek #38945 üzenetére
Értem, azt szeretném majd csak jelenleg nincs rá keret sajnos.. jelenleg egy ID-COOLING SE-224-XTS van rajta.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Találtgyerek #38943 üzenetére
Multi Core-ban: 21698 pts
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Találtgyerek #38939 üzenetére
Oké küldöm:
-
.zSoLTi.
senior tag
Szia!
Ez egy körös teszt után:
-
Találtgyerek
veterán
válasz
.zSoLTi. #38935 üzenetére
Szia!
Ha jól tudom H-s és B-s lapokban az alulfeszeléssel jelentősen csökken a teljesítmény is.
Lehet jobb lett volna a bordák árát hozzárakni az alaplap árához és venni egy olcsó Z690-Z790 alaplapot, amivel szépen be lehet állítani és nem lesz teljesítmény veszteség.
Mást ebben az alaplapban nem tudsz csinálni, mint egyre lejjebb húzod a feszültséget. Valószínűleg a tartós órajel is megy vele lejjebb és lehet végül egy i3 szintjén leszel.
CB23 terheléses HWinfo képet küldj légy szíves! -
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, jelenlegi konfigom i5 14600kf - msi pro h610e ddr 4 - 32gb ddr4 3200 - rtx4060ti.
Mindenek előtt tisztában vagyok vele, hogy ez a lap messze nem optimális ennek a procinak, de most ez van egyenlőre. Ebből annyit szeretnék csak kihozni, hogy alulfeszelni egy stabil szintre, amíg nem tudok egy normális lapot venni..
Jelenleg ezeket állítottam:
CPU Cooler Tuning - MSI performance
Memory XMP - Enabled
CPU Core Voltage - offset mode by -PwM
CPU Core Voltage - 0,120Ezekhez kell nyúlnom?:
CPU Loadline - auto
CPU Switching Frequency - autoEsetleg valami tipp, hogy még mit érdemes állítnom? Célom kicsit kímélni a VRM-eket nagyobb teljesítmény csökkenés nélkül, mert Cinebech R23 pár kör után 90 fok főlé zavarja őket. Hűtést már rendeltem rá, találtam utólag rárakható bordákat, elvileg már úton vannak.
Köszönöm előre a segítséget!
-
Laraxior
titán
válasz
Találtgyerek #38933 üzenetére
370 alatt nem fogad el ajanlatot. Fura mert az elso ajanlatot ő kuldte, 360-nal.
Pont igy lett volna kerek 350, postakoltseggel
Annyira nem létszzkseg az a lap, csak hat na... -
Laraxior
titán
Csávókámnak ajánlottam 342€-t az Apex Encoreért még a múlt héten, még mindig hirdeti 390-ért
Leszedtem a Last of Us 2-t, kíváncsi leszek. Eddig a Warzone ette a legjobban a CPUt nálam. -
-
zebra_hun
veterán
válasz
DroiDMester #38928 üzenetére
Nekem meg, bár nekem nem lényeges.
Ha már benchmark-olsz, engem érdekelne a konfigod. Tudom, uncsi, de sokat mondó.
TR Highest Preset. Te nem szoktad elpiszkálni, úgy a jó. Elég érdekes dolgokba futottam bele a neten.
Alapon az 1440 Highest az DLSS Off, de utána mérnél egyet ugyanúgy Highest-ten, csak legyen aktív a DLSS. Tehát kétszer, DLSS On és Off.
Nem érdekel a Watt, sem hőmérséklet, minden lényeges rajta van az eredményen.
Ha van időd, semmi kapkodás. Ha nem fér bele, az sem baj
ThxFőleg a végén az őzike kibelezése alatti fps érdekes.
-
válasz
Attix82 #38919 üzenetére
14900KS+ Z790 APEX ENCORE-t váltott, én még február közepén vettem akkor még 250.e volt az X3D meg 150. az X870E lap hozzá, a KS és a lap pont ennyiért ment el használtan, szóval nekem 0.Ft-ra jött ki a csere
Ha mégis intelezni szottyan kedvem, ott az Ultra 285K és 265K-s gépem
-
-
Laraxior
titán
válasz
Kaci84 #38917 üzenetére
Én lefuttattam, igaz, csak a saját beállításaimmal, semmi extra.
Also: 116FPS limit (bár sosem érte el)
66% TDP limit (400W) a VGAn. ~2650-2700MHz-en ment a GPU, olyan 2900 körülig tudja, ha nagyon elengedjük.
CPU alapon, még nincs belőve, de olyan 80-90W volt a fogyasztás (14900K) HT Off.
Shader töltésnél beleugrott a 200W-ba természetesen.
Egy helyen beröccent eléggé, franc tudja miért, de amúgy szépen ment. -
sas55
aktív tag
válasz
Találtgyerek #38923 üzenetére
[Ez lement] végig futtattam ez 37253 pont lett ha ez számít a feszt vettem fixre
-
sas55
aktív tag
válasz
Találtgyerek #38912 üzenetére
Mondjuk nem futott végig 7perc után bug lett. A hütés az 360-as artic viz
-
Attix82
addikt
válasz
DroiDMester #38914 üzenetére
Annyiba kerül az a CPU , hogy rohadtul nem éri meg . PHn használtan 200, boltba 230 .
7800x3d Phn 150-től indul.Még mindig a 14600k ami a legjobb választás. Phn: 65k, boltba 85k .
Azt elhiszem ,hogy FHD ultra low beállítások mellett többet kitol , de ki játszik úgy. Ha meg FG is fut már minimum fele annyi FPSt kell kitolni a CPUnak . (x2 mód) MFG-be meg negyed annyi.
-
zebra_hun
veterán
válasz
DroiDMester #38916 üzenetére
Nem ismerem ugyan a játékot, HZD-t viszont jól. De elhiszem neked, csak az egy átlagos emberke csinálta.
Intel esetén is találni olyan embereket, akik 150W-on nyomják értelmetlenül.
De ~50-70W közt kihozom nem üres szaladgálással a HZD-t úgy, hogy a 4090 dolgozhat kedvére, el is hasal rajta.
DLSS meg kell, hiszen egy igen gyenge gpu.
Legalább dolgozik más is, nem csak az. Az 5090 tud már 140-160 fps-t DLSS-el..., nyamvadtNatívban az is gyenge.
Annak a bench-e várat magára, jelenleg nincs az oroszoknak.
AC Shadows. Kipróbálni nem szándékozom azt sem, ahogy szinte semmit sem. -
válasz
DroiDMester #38916 üzenetére
Kérlek csináj egy hasonló tesztet a WUKONG benchmarkal! Az ingyenesen tölthető Steamról így mindenki meg tudja csinálni és összemérhetőek az eredmények.
-
-
zebra_hun
veterán
válasz
DroiDMester #38914 üzenetére
Naná. Csak beugrott a hsz-od tegnap, amikor nézegettem az 5090 tudományát.
Meglepődtem rajta. Itt olvasok már csak, itt meg az agymosottak másként írnak. Az 20W, ez meg 400W fele fps-sel.Mai napig olvasom az agyalágyultak fröcsögéseit ebben a témában.
-
-
Találtgyerek
veterán
Na ez már kicsit jobb lett. Van teljesítmény, kevesebb fogyasztás és amper.
Mondjuk a hőfok megugrott kicsit. Milyen hűtésed van?
Próbáltál lejjebb menni feszültséggel? Jó lenne kicsit még lejjebb menni, hogy tudd hűteni.
Akár úgy, hogy az órajelből visszaveszel még egy kicsit. -
zebra_hun
veterán
válasz
DroiDMester #38582 üzenetére
Nem kötekedés, félre ne érts
Azt el kell ismerni, hogy nagyon jó proci a 9800x3d.
Viszont az 50W, mivel ez már tud teljesítményt is adni, nem annyi.
RTX5090 eredményeire kerestem egy kivételesen jó játékban, de a videók amiket találni, mind rendre 9800x3d-vel készültek.
Hibátlan szó se róla, de az ilyen 100+ fps-ek esetén már 100+W.
HZD RM custom scene-ek, ha nem is pontos, de nagyvonalakban használható.
Valóban a 4090-5090 ad +20 fps-t. De szép fogyasztással is persze.
Nem ezt figyeltem, de szemet szúrt. Minden videóban ahol 4k kimaxolt (ez az érdekes nekem) grafikán mentek, ott nincs nagy fps.
DLSS ugyan dob rajta, de elenyésző.
100-130W az x3d ha ilyen 100-160 körüli fps-t kapunk.
Tud ez is enni ha dolgozni kell. Ráadásul emberünk, de kivétel nélkül mind, üres szaladgálást videóz, ami nem NG+UH.
Az aztán jobban megdolgoztatja.6400C26, elvileg profin belőtt cucc. Mondjuk találtam olyat is, ahol csak ~100-110W volt, de az sem 50W.
Félre ne értsen senki, nem kritizálom vagy bármi hasonló, a teljesítmény nincs ingyen. Ha DLSS aktív és ~140-160 fps a cél, a 14900k pontosan ugyanennyit kér be.
Ez egy procit is használó játék, sok másik beéri 50-60W fogyasztással az I9-cel. Ez az fps ennyibe kerül. -
Mivel kezdőnek tűnsz ezen a téren inkább azt mondnám elsőre hogy állítas a feszt fix 1.2v-ra az P órajelet meg 5.2-re. E-t meg auton, majd azzal foglalkozol később ha kell.Ez játék beállítás főleg, renderhez inkább 1.25-el kezdj. Teszteld azzal amit használsz! Ha jatszol akkor azz teszteld 720p-ben. Ha kifagyna akkor feszt emelj lassan. Ha nem fagy ki akkor órajelet. Csak akkor lépj fel a feszültséggel mindig a következő lépcsőre a hőfok rendben volt végig. Amíg ezt csinálod rájössz milyen fesz órajel páros lesz a legjobb a procidnak meg mit bír a hűtőd. Én is haladtam meg tanultam. Amíg ezt csinálod tanulgattsz és később lehet finomítani a változó értékek beállításával stb.
Sokak szerint nem jó a fix fesz mert terhelés nélkül felesleges. Viszont itt az 1.2-1.25 elég kicsit ahhoz hogy szerintem kb ne legyen nagy jelentőssége pláne ha csak pár hétig-hónapig használod így.
Nekem kezdőként jobb volt hogy csak ezzel a két értékkel kellett játtszani. -
sas55
aktív tag
válasz
Találtgyerek #38908 üzenetére
[kép] Ne kérdezd mit csináltam de valami olyasmit hogy a pmagok 54x az emagok 40-el
a feszt meg levettem 1,25-re -0,01 offsettel -
sas55
aktív tag
válasz
Találtgyerek #38906 üzenetére
Igen minden alap vagy az alaplap vagy az az intel profil adja ezeket automatikusan. csak az XMP lett bekapcsolva.
-
sas55
aktív tag
-
sas55
aktív tag
-
sas55
aktív tag
válasz
Találtgyerek #38900 üzenetére
[Ez] jó lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- i7-12700KF újszerű/új CPU-k: 84,999-91,999 Ft! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- I5 13600k,MSI Pro Z690-A WIFI,BE Quiet hűtő, félkonfig
- Új - Thermalright V2 LGA1700 Contact Frame / Fekete színben
- Eladó Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest