Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz tboy93 #85515 üzenetére

    Kategória függő.
    Nekem mondjuk az a Honda annyira nem tetszik. Túl olschool külsőre. Meg pici, de az az én hülyeségem.
    Régebbi autókból elég necces jobb állapotút kifogni. Olyat ami nem volt törve, na azt meg tényleg nem nagyon.
    De nem baj ha törve is volt, csak legyen szépen megcsinálva és ne érjen szerkezeti elemet a törés. Ha 1-1 lökös vagy ajtó cserélve volt hát nagy kaland. Csak legyen szép. 12-15 éves autónál ez nem számít kirívónak.

    Én anno Mondeo Mk2-t néztem 5-600k-ig bezárólag. Mivel 600k volt a legdrágább mk2 (ami nem ST) így gondoltam ennyiért csak kapnék valami normálisat, mert nem is jót kerestem, csak normálisat.
    Találtunk is egyet, a legdrágábban hirdetettet. Aztán szemrevételezéskor kiderült, hogy azért mégiscsak van csomó apróbb hibája. "Garantált" alacsony km volt benne szervizkönyvvel, de a szervizkönyv tök üres volt. Műszaki épp akkor járt volna le. Pár dolog nem egyezett a leírtakkal (4 ablakemelő, cd-s rádió stb). Plusz a 4 rajtalevő gumi annyira szar volt, hogy ahhoz is új gumit kellett volna venni hogy hazahozzuk.
    No a lényeg, hogy a végösszeg már annyi lett volna, amennyiért már mk3 Mondeot is kapnék és akkor még nem volt szervizessel átnézetve tüzetesebben az autó. :) Erre még rájött volna az "első szerviz" összes költsége.
    És ez volt a legdrágábban árult, legígéretesebb mk2 akkor a hahun. Erre írták, hogy költségmentes / csalódásmentes. Hát egyik se volt, meg se vettem.

Új hozzászólás Aktív témák