Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Meghozta a Windows 11 programgyorsítóját a Microsoft
- Tanévzáróra igyekeznek a hardverek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-07-23 12:42 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
Most kaptam csomit, egy szép kartonlap volt megerősítésként hozzá ragasztva.
-
oba
addikt
Nem kötelező a doboz, de azt tudni kell, hogy ők nem vállalnak rá semmiféle felelősséget, hogy épségben kézbesítik. A feladó felelőssége, hogy atombiztosan csomagolva legyen (ha sérülékeny, törékeny). MPL-nél például erre külön van opció.
Amúgy a temus csomagok sima (nem bubis) zacskókban jönnek, azokat is szállítják.
szerk: MPL és GLS kisebb csomagoknál egyébként ~1600 Ft jelenleg, szóval nem éri meg a Foxposttal szórakozni, mert még csak nem is olcsóbb.
Vintedes eladás, sajnos nem én választottam ki a futárcéget hanem a vevő.
Dorien: köszi neked is
-
Dorien
veterán
Én pl. ha audio kábelt küldök, akkor azt simán bubisba teszem és a lehető legkompaktabb módon körbetekerem ragasztószalaggal. Majd erre teszem a feladási kódot tartalmazó címkét a nevemmel, tel.számommal egyetemben, hogy legyen valami kontakt, ha esetleg valami gáz lenne...
-
Ka_
tag
Nem kötelező a doboz, de azt tudni kell, hogy ők nem vállalnak rá semmiféle felelősséget, hogy épségben kézbesítik. A feladó felelőssége, hogy atombiztosan csomagolva legyen (ha sérülékeny, törékeny). MPL-nél például erre külön van opció.
Amúgy a temus csomagok sima (nem bubis) zacskókban jönnek, azokat is szállítják.
szerk: MPL és GLS kisebb csomagoknál egyébként ~1600 Ft jelenleg, szóval nem éri meg a Foxposttal szórakozni, mert még csak nem is olcsóbb.
-
oba
addikt
Foxpost automatába lehet rakni pl buborékos borítékban valamit? El fogja vinni a futár? Vagy kötelezően csak dobozba lehet tenni? A packeta régen nem csinált belőle problémát, simán elvitték. De a foxpostnál nincs ezzel tapasztalatom.
-
oba
addikt
-
nyikszi
őstag
Azt nyilatkozta valamelyik foxpost vezér, hogy szokatlanul sok csomagjuk lett
Mintha nem ez lenne a dolguk
Olvastam, de én úgy tudtam a kínai cuccokat nem ők szállítják (erre is hivatkozott). Mondjuk vagy 1,5 éve nem vettem a kínaiaktól semmit.
-
enginev3.0
félisten
Azt nyilatkozta valamelyik foxpost vezér, hogy szokatlanul sok csomagjuk lett
Mintha nem ez lenne a dolguk
-
nyikszi
őstag
Na, az ismerős visszakapta a pénzt (az eladó utalta vissza). Erre ma megjött a laptop
Ezt a sz@r céget, komolyan nem értem, hogy mit csinálnak ezek még itt? Természetesen a pénzt így az ismerős visszautalja (ami ugye mind külön költség). -
asynur
tag
Most 10 nap után újra "működik" a nyomkövetés, e szerint a csomag visszateleportált valami lengyel elosztóba "A csomagot a címzett elutasította" állapottal.
Köszi foxpost veletek is csak többen vagyunk
.A allegro-s eladó is próbál már egy ideje kommunikálni velük eddig nem sok sikerrel.
Vissza ért a csomag az eladóhoz, aki végül refundot indított nekem, szóval az én ügyem megoldódott legalább a pénz meglesz, a vicc, hogy az eladó lemérte a csomagot és nem túlméretes (vagy legalábbis megfelel annak amit az automatába helyezhető méretnek megadnak). Na mind1 allegronak és az eladónak jár a piros pont, foxpost bukta.
Én innentől egy ideig kerülöm ezt a bagázst ahol lehet, a kamerázást erősen javaslom mindenkinek a csomagautomata nyitásáról és a csomag kicsomagolásáról is, bár az ügyfélászólgálát szinte már elérhetetlen (fb. csoportban 1+ órát is írnak mire emberi üsz-es beszól a telefonba), röhej, hogy ma működhet egy cég így. -
Dorien
veterán
FEKETE CÉG. Veszélyes cég, nem működik az ügyfélszolgálata. Problémás eseteknél nem lehet elérni élő embert, egy robottal pedig beszéljél meg bármit. Rendeltem egy hegesztő gépet, de nem akartam átvenni, mert lemondtam. ( Allegro: egy az egyben ugyanaz) Véletlenül kinyitottam a rekeszt és vissza is zártam. Érkezett az email, sikeresen átvettem a csomagot. Pedig nem. Innentől nézek ki hülyén a fejemből, talán a futár majd jól érzi magát a csomagommal. Vagy megjelenik valahol a használt piacon. Az országos lefedettsége kiváló, az árak is rendben vannak. De probléma ne legyen velük, mert megoldhatatlan.
Nekem mintha egyszer lett volna ilyesmi, hogy nem nyílt ki rendesen, ezért visszanyomtam és újra bepötyögtem a nyitókódot. Akkor már jó volt. Emlékeim szerint ez is Foxpost volt, de lehet, hogy tévedek...
Az elmúlt 6 évben 95%-ban Foxpostot használtam és szerencsére sosem volt velük gondom. Egyszer megesett, hogy küldésnél a nyíló rekeszben már volt egy csomag. Azt beljebb toltam, beraktam a sajátomat, majd hívtam az ügyfélszolgálatot... Akkor is rendben megkapta az enyémet a címzett.
Kb. fél éve van már egy GLS automata is tőlem alig ~100 méterre, így a köv. feladás szerintem GLS lesz.
-
4Grider
félisten
Van kamera a boxokon, látják hogy nem vettél ki semmit, nem?
Szerintem az összes boxot látó kamera egyik automatán sincs.
-
enginev3.0
félisten
FEKETE CÉG. Veszélyes cég, nem működik az ügyfélszolgálata. Problémás eseteknél nem lehet elérni élő embert, egy robottal pedig beszéljél meg bármit. Rendeltem egy hegesztő gépet, de nem akartam átvenni, mert lemondtam. ( Allegro: egy az egyben ugyanaz) Véletlenül kinyitottam a rekeszt és vissza is zártam. Érkezett az email, sikeresen átvettem a csomagot. Pedig nem. Innentől nézek ki hülyén a fejemből, talán a futár majd jól érzi magát a csomagommal. Vagy megjelenik valahol a használt piacon. Az országos lefedettsége kiváló, az árak is rendben vannak. De probléma ne legyen velük, mert megoldhatatlan.
Van kamera a boxokon, látják hogy nem vettél ki semmit, nem?
-
4Grider
félisten
Alza esetén ugyanazzal a kóddal a legközelebbi feltöltésig újra kinyitható a rekesz. Ha ez itt is működik, kivenném a helyedben a csomagot, hiszen a rendszer szerint átvetted, innentől kezdve a te felelősséged, hogy eltűnik-e.
-
attiss66
senior tag
Foxpost-on küldtem csomagot.Mobiltelefonnal rögzítettem a csomag elhelyezését a rekeszbe egészen a rekesz bezárásáig. És még közben a területet is kameráztam, hogy hol is van ez a hely. Ha eltűnt volna a csomag, szerintem a videóval lehetett volna reklamálni. De nem volt semmi gond, a csomag hiba nélkül megérkezett a jófogáson keresztűl a vevőhöz.
-
oba
addikt
Próbálkozz az AI ügyfélszolgálatossal addig amíg nem kapcsol át élő emberhez. Amúgy a legrosszabb megoldást választottad. Vagy nem nyitod ki, mert lemondtad, vagy kiveszed és indítasz egy vásárlástól való elállást az eladónál, és újra feladod nekik a csomagot, ők meg visszaadják a pénzt. Azzal hogy "véletlenül" kinyitottad és benne hagytad a csomagot szerintem a lehető legbonyolultabb helyzetet okoztad. Szerintem maradj ott az automatánál és élő ügyfélszolgálatossal beszéld meg hogy mi lenne a legjobb megoldás.
-
sz_tibor
csendes tag
-
bobalazs
nagyúr
https://www.vg.hu/vilaggazdasag-magyar-gazdasag/2026/06/csomagkuldo-csomagautomata-temu-shein-dpd-magyar-posta
-rég nem látott mennyiségű csomagot kell kezelni
- Európai Unió 2026 júliusától 3 eurós vámot vet ki a 150 euró alatti, közösségen kívülről érkező e-kereskedelmi csomagokra
-még vámfizetés nem terheli a kis értékű küldeményeket, megnőhetett a vásárlási kedv -
Ka_
tag
Passzolom, mert én mindig manuálisan készítem el a csomagot, soha nem hagyom bekapcsolva a jófogáson sem a csomagküldési opciót. De Foxposttal március óta nem is vállalok csomagküldést.
-
skroy
senior tag
Én csak azt nem értem, ha valami már fel van épülve, ki van épülve, és kb az elsők voltak a foxpostosok, azt hogy lehet ennyire lezülleszteni? Ez onnantól csak a pénzt termeli szerintem, és sikerül ezt is elbaltázni
A tulajdonosváltás nem tett jót , sőt...
-
batyuska100
senior tag
Most mivan már megint tényleg
1 órája kb. létrehoztam egy csomagot, ki is írta a 9 számjegyű kódot a feladáshoz
Nem sokkal utána el is mentem feladni de az automata csak gondolkodott majd kiírta hogy kérjük próbáld újra később.. (nem 2 percre lakok a legközelebbi automatától)
Csomagjaim fülnél ott van a csomag, nem feladott státuszban, visszaigazoló emailt viszont nem kaptam amiben benne szokott még egyszer lenni a kód
17:08-kor jött az email a kóddal, 4 órával az adatok megadása után. Remélem így akkor már fel tudom adni tényleg.
-
RobbyJr
addikt
Én csak azt nem értem, ha valami már fel van épülve, ki van épülve, és kb az elsők voltak a foxpostosok, azt hogy lehet ennyire lezülleszteni? Ez onnantól csak a pénzt termeli szerintem, és sikerül ezt is elbaltázni
Mindennel így van, ami egyszer bevált azt egy idő után elrontják...
-
enginev3.0
félisten
-
Fox Mulder
senior tag
Kerülöm őket ahogy csak tudom, ahol csak tudom, de a vevők sokszor ragaszkodnak hozzá
Ha én rendelek valamit szinte kizáró ok a foxpost, csak más automatát vagyok hajlandó elfogadni, GLS, MPL, ezekkel még nem nagyon csalódtam, és sokkal gyorsabbak mint a foxpost
+1
-
RobbyJr
addikt
Kerülöm őket ahogy csak tudom, ahol csak tudom, de a vevők sokszor ragaszkodnak hozzá
Ha én rendelek valamit szinte kizáró ok a foxpost, csak más automatát vagyok hajlandó elfogadni, GLS, MPL, ezekkel még nem nagyon csalódtam, és sokkal gyorsabbak mint a foxpost
Egyetértek
-
enginev3.0
félisten
-
RobbyJr
addikt
A csomag odaért, csak még a régi számlaszámom volt megadva amire utalták a pénzt
Természetesen az visszament hozzájukÍrtam nekik 2 hibabejelentő emailt, egyetlen egyre sem kaptam választ
Aztán 2x 15 perc hívogatás után felvette egy nő, elkérte az új számlaszámot, mondta hogy elindítja a folyamatot, és azóta semmi
Ez volt május 26.-ánJa hogy nálad ez volt a helyzet. Akkor ez másabb mint az enyém.
Most kezdenek az emailekre válaszolni, mert ma 3 emailt is váltottam velük 1 órán belül.
Hátha rendeződik nemsokára nálad.
-
enginev3.0
félisten
A csomag odaért, csak még a régi számlaszámom volt megadva amire utalták a pénzt
Természetesen az visszament hozzájukÍrtam nekik 2 hibabejelentő emailt, egyetlen egyre sem kaptam választ
Aztán 2x 15 perc hívogatás után felvette egy nő, elkérte az új számlaszámot, mondta hogy elindítja a folyamatot, és azóta semmi
Ez volt május 26.-án -
RobbyJr
addikt
Egy hete hívtam őket hogy rendezzük az utánvételes pénzem
Azt mondta a nő hogy elindította a kérelmet
Azóta semmiSzánalmas
Csomag sem lett meg?
Nálam utánvétteles csomag tűnt el, a benne lévő cuccok árát ilyenkor vissza se kapod? -
attiss66
senior tag
Hivatalos oldal: [link] (van videó is)
A csomagkövető kód (csomagszám) és a csomagfeladási kód nem ugyanaz. A csomag feladásához az utóbbi kell. Foxpost oldalán regisztrálsz, belépsz, beírod a címzett adatait és a csomagméretet stb., és ha kész, a csomag elkészülése után kapni fogsz egy feladási kódot. Odamész az automatához, kiválasztod a csomagküldést, beírod a kódot, mutatni fogja a címzett adatait, ha minden oké, tovább, kifizeted, berakod a csomagot, bezárod az ajtót, kész.
DE ha visszaolvasol, nagyon sok a probléma mostanában a Foxposttal, szerintem jobb, ha kerülöd őket. Ha van a közelben MPL (posta automata), inkább azt választanám. Náluk is van online címiratkitöltő [link] , a feladás menete pedig ugyanaz az automatánál ott is.
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy a jófogáson keresztül lenne a küldés automatából-automatába és a jófogás ennyit küldött, hogy csomagkövető kód és kiírta a célhelyet ahova megy.
-
enginev3.0
félisten
Egy hete hívtam őket hogy rendezzük az utánvételes pénzem
Azt mondta a nő hogy elindította a kérelmet
Azóta semmiSzánalmas
-
RobbyJr
addikt
Na, eddig rossz tapasztalatom nem volt velük, de a mai már gyanús.. csomagkövetési szám alapján a küldemény megérkezett az automatába, csak éppen átvételi kód nem érkezett, se Viberen, se e-mailben, spam és promóciók csekkolva, sehol semmi. Sajna az itteni meg a facebookos sztorik nem sok jót sejtetnek… úgy néz ki, mostmár minden rendelés előtt le kell csekkolni, az aktuális futárszolgálat éppen milyen leküzdhetetlen gondokkal küszködik, tavaly a UPS-nél két hét után egy futárt sikerült az egyik csoportban megtalálni, aki kihozta a vecsési depóból a cuccot, remélem, itt se szívom meg nagyon
. Nálam már kérték, hogy írjam le hogyan nézett ki a csomag, meg hogy mi volt benne.
Amikor már ez van, 99% hogy elveszett a csomag mások tapasztalatai alapján... -
Ka_
tag
Hivatalos oldal: [link] (van videó is)
A csomagkövető kód (csomagszám) és a csomagfeladási kód nem ugyanaz. A csomag feladásához az utóbbi kell. Foxpost oldalán regisztrálsz, belépsz, beírod a címzett adatait és a csomagméretet stb., és ha kész, a csomag elkészülése után kapni fogsz egy feladási kódot. Odamész az automatához, kiválasztod a csomagküldést, beírod a kódot, mutatni fogja a címzett adatait, ha minden oké, tovább, kifizeted, berakod a csomagot, bezárod az ajtót, kész.
DE ha visszaolvasol, nagyon sok a probléma mostanában a Foxposttal, szerintem jobb, ha kerülöd őket. Ha van a közelben MPL (posta automata), inkább azt választanám. Náluk is van online címiratkitöltő [link] , a feladás menete pedig ugyanaz az automatánál ott is.
-
attiss66
senior tag
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy hogyan kell küldeni csomagot a foxposttal? Már kaptam csomagkövető kódot is. A foxpost automatánál kiválasztom a küldést és az meg kiírja , hogy írjam be a csomagkövető kódot? Aztán nyílik egy rekesz és bele kell tenni a csomagot?
-
seredy
tag
Na, eddig rossz tapasztalatom nem volt velük, de a mai már gyanús.. csomagkövetési szám alapján a küldemény megérkezett az automatába, csak éppen átvételi kód nem érkezett, se Viberen, se e-mailben, spam és promóciók csekkolva, sehol semmi. Sajna az itteni meg a facebookos sztorik nem sok jót sejtetnek… úgy néz ki, mostmár minden rendelés előtt le kell csekkolni, az aktuális futárszolgálat éppen milyen leküzdhetetlen gondokkal küszködik, tavaly a UPS-nél két hét után egy futárt sikerült az egyik csoportban megtalálni, aki kihozta a vecsési depóból a cuccot, remélem, itt se szívom meg nagyon
. -
batyuska100
senior tag
Most mivan már megint tényleg
1 órája kb. létrehoztam egy csomagot, ki is írta a 9 számjegyű kódot a feladáshoz
Nem sokkal utána el is mentem feladni de az automata csak gondolkodott majd kiírta hogy kérjük próbáld újra később.. (nem 2 percre lakok a legközelebbi automatától)
Csomagjaim fülnél ott van a csomag, nem feladott státuszban, visszaigazoló emailt viszont nem kaptam amiben benne szokott még egyszer lenni a kód
-
Ka_
tag
Sajnos az nem lesz elég ha eltejed róluk a rossz hírnév, igazából sosem bíztam bennük annyira, hogy drágább dolgokat rájuk bízzak, az emberek többségében őket választják mert a kedvező árakon dolgoznak, meg is lett az eredménye.
Nem kedvezőbbek már a többinél, MPL és GLS is hasonló áron szállít, esetenként még olcsóbban is. Márciusban nálunk is 2 hétig ment a hajtépés miattuk (írtam is róla itt), azóta kerülöm őket. Egyébként már hónapok óta (vagy talán már közel 1 éve) vannak problémák velük, de amióta Packetás migrálást megkezdték, azóta katasztrófa az egész cég.
-
RobbyJr
addikt
-
Fox Mulder
senior tag
Sajnos az nem lesz elég ha eltejed róluk a rossz hírnév, igazából sosem bíztam bennük annyira, hogy drágább dolgokat rájuk bízzak, az emberek többségében őket választják mert a kedvező árakon dolgoznak, meg is lett az eredménye.
-
cappa72
nagyúr
Nagyon szomorú ez a tendencia.
Pedig alapvetően több évig nem volt velük semmi gondom/gondunk.
Remélhetőleg kikecmeregnek ebből a gödörből. -
RobbyJr
addikt
Sajnos nekem is késnek meg tűnnek el a csomagjaim Foxpostnál.
Katasztrófa ami most náluk zajlik, ha lehet kerülje el mindenki.
Napok óta elérhetetlenek, emailre meg nem reagálnak. -
nyikszi
őstag
Ma ezt kaptam a packeta ponton. Ott helyben kibontottam a személyzet előtt, videóval. Szerintetek volt benne telefon? Nem volt.. A doboz vége is fel volt szakítva. (Ott a sarkán azon a fehér részen talán látszik is a képen) Hogy lehet ez ma egy működő cég? Szerencsére biztosított volt, így kár engem nem ért, de továbbra sem ajánlanám senkinek. 1db 11 Pro Max minusz.
Bár azt mondták ott, hogy ilyen esetben ők is szoktak fotózni, de nem sokmindent tudnak csinálni.. konkrétan semmit. Maximum jelzik, hogy nem ép a csomagolas, de ha a feladónak megy így vissza, az sem lesz boldog. Volt benne egy gyári töltő és egy új vezeték, + bontatlan fülhallgató, az gondolom volt a futárnak is, mert nem vette ki. Ezen a ponton már mindegy lett volna.

Micsoda c. banda ez
Soha többet nem fogok ezekkel szállíttatni! -
Spet
addikt
Na ma én is megjártam a Foxpost-al (ezzel feliratkoztak az ExpresszOne mellé, mint katasztrofális cég).
Csomag értesítő megérkezik, elmegyek a az automatához, kinyitom, csomag sehol. Telefonszám hívás. AI ügyintéző aki magyarul nem ért, pedig se nem pösze sem egyéb beszéd problémám nincs (aki szkippelni akarja mondja operátort kér).
Ügyintéző kapcsolása beletelt 16 percbe, majd mintha az életemmel untattam volna az adatok lediktálása után, majd mondta a 15 nap után adhatok le panaszkezelést (!), erre szépen elköszöntem, hogy ilyen viccel ne szórakoztasson, majd rányomtam a telefont.
Felhívtam a forgalmazót akitől rendeltem a csomagot, hogy ott is jelezzem a problémát hátha mint megbízó nyomaszthatja a Fox-t. Teljesen normális ügyintéző 2 percen belül. Adategyeztetés közben rákérdeztem, hogy mekkora volt a csomag egyébként. Kiderült, hogy a box-ba nem fért volna bele, de a Fox e-mail alapján betette a nagy semmit
Kíváncsi leszek melyik jut előbb dűlőre, mert visszaolvasva látom volt már ilyen probléma másnál is
-
aurich
senior tag
Ma ezt kaptam a packeta ponton. Ott helyben kibontottam a személyzet előtt, videóval. Szerintetek volt benne telefon? Nem volt.. A doboz vége is fel volt szakítva. (Ott a sarkán azon a fehér részen talán látszik is a képen) Hogy lehet ez ma egy működő cég? Szerencsére biztosított volt, így kár engem nem ért, de továbbra sem ajánlanám senkinek. 1db 11 Pro Max minusz.
Bár azt mondták ott, hogy ilyen esetben ők is szoktak fotózni, de nem sokmindent tudnak csinálni.. konkrétan semmit. Maximum jelzik, hogy nem ép a csomagolas, de ha a feladónak megy így vissza, az sem lesz boldog. Volt benne egy gyári töltő és egy új vezeték, + bontatlan fülhallgató, az gondolom volt a futárnak is, mert nem vette ki. Ezen a ponton már mindegy lett volna.

-
asynur
tag
Úgy gondolom, nekem is ez volt.
A reklamáció után (élő szavas ügyintéző - ő mondta, hogy 15 nap áll rendelkezésükre, és ha a csomag megvan, akkor másik azonosítóval fogják kiszállítani) másnap jött az, hogy "csomagod már a raktárunkban van". Itt az eredeti csomagszám azonosítójával kaptam ezt az üzenetet. És ott meg is állt a dolog.Aztán 15 nap múlva jött az, hogy új csomagszámmal kaptam az értesítéseket, és azzal már rendben megérkezett a csomag, hiánytalanul.
Akitől rendeltem (Muziker), azoknak nem jeleztem, mert - bár szerintem a csomag méretét tekintve ők hibáztak - egyszerre egy dolgot akartam megtudni.
Most 10 nap után újra "működik" a nyomkövetés, e szerint a csomag visszateleportált valami lengyel elosztóba "A csomagot a címzett elutasította" állapottal.
.A allegro-s eladó is próbál már egy ideje kommunikálni velük eddig nem sok sikerrel.
-
4Grider
félisten
Nem az enyém szerencsére. Én se értem, hogy jelenhet meg itt is, meg ott is. Valami olyat magyarázott az ismerős, hogy az összeolvadás miatt vagy mi. Már megírtam én is neki, hogy nem kapta meg a terméket, álljon el a vásárlástól. Mondjuk 14 nap eltelt és ráadásul már kifizette, de ilyen esetben szerintem is az Aqua a "hunyó".
Ha elállsz a vásárlástól, akkor vissza kell küldeni a terméket, különben nem köteles az eladó visszafizetni az árát. Hogy küldöd vissza, amit meg sem kaptál?
-
nyikszi
őstag
Hogy látható mindkét helyen? Oké hogy összeolvadtak, de a packata nekem nem jelzi a foxpost csomagokat, és fordítva sem. Ha CLFOX a csomagszám, akkor 70eFt-ig biztosítva van. Ha Z-vel kezdődik, akkor nem ilyen egyszerű, bár arra is lehet kérni. Az aqua áll velük szerződésben, ilyenkor ők elszámolnak egymás felé. Nem?
Nekik írtál?
Nem az enyém szerencsére. Én se értem, hogy jelenhet meg itt is, meg ott is. Valami olyat magyarázott az ismerős, hogy az összeolvadás miatt vagy mi. Már megírtam én is neki, hogy nem kapta meg a terméket, álljon el a vásárlástól. Mondjuk 14 nap eltelt és ráadásul már kifizette, de ilyen esetben szerintem is az Aqua a "hunyó".
-
aurich
senior tag
Egy ismerősöm vett egy laptopot. Sajnos packetaval szállítanák. A foxposton és a packetan is látni lehet, hogy beérkezett a raktárba május 13-án. Ennyi. Semmi több. Írt nekik ismerős, válasz nuku. Mehet az ismeretlen tettes elleni feljelentés? Durva és én messziről kerülöm ezek után ezt a bűzös, rothadó céget
Hogy látható mindkét helyen? Oké hogy összeolvadtak, de a packata nekem nem jelzi a foxpost csomagokat, és fordítva sem. Ha CLFOX a csomagszám, akkor 70eFt-ig biztosítva van. Ha Z-vel kezdődik, akkor nem ilyen egyszerű, bár arra is lehet kérni. Az aqua áll velük szerződésben, ilyenkor ők elszámolnak egymás felé. Nem?
Nekik írtál?
-
nyikszi
őstag
-
^Clown
addikt
Egy ismerősöm vett egy laptopot. Sajnos packetaval szállítanák. A foxposton és a packetan is látni lehet, hogy beérkezett a raktárba május 13-án. Ennyi. Semmi több. Írt nekik ismerős, válasz nuku. Mehet az ismeretlen tettes elleni feljelentés? Durva és én messziről kerülöm ezek után ezt a bűzös, rothadó céget
Nálam is ugyan ez van, két csomagom is eltűnt. Mindkettő Vinted vásárlás.
-
enginev3.0
félisten
Utánvétellel adtam fel csomagot
De sajnos a régi számlaszámom volt foxpostnál megadvaÍrtam nekik űrlapon üzenetet, de lassan egy hete semmi válasz
Telefonjuk szépen csörög de kb ennyi
Múlthét szerdán vagy csütörtökön sikerült őket elérni telefonon, akkor rögzítette az új számlaszámot a nő, és elindította a kérelmemet
Azóta nem történt semmi, ez lehetséges? Tiszta vicc -
nyikszi
őstag
-
Narxis
nagyúr
-
Ka_
tag
-
Narxis
nagyúr
-
Ka_
tag
-
Narxis
nagyúr
ExpressOne kihez tartozik?
Teljesen szürreális amit műveltek ma és tegnap is 1 alis csomagommal.
-
arfer
senior tag
Sziasztok! Allegro rendelést Foxpost automatába kértem, de a boxba más ember teljesen más csomagját tették, aminek semmi köze az allegróhoz. Persze se a Foxpostnál, sem az allegrónál nem lehet emberrel beszélni. Ha visszaküldöm, akkor kib*szok az allegrós feladóval is, mert olyan csomagpot fog visszakapni, aminek semmi köze hozzá, meg engem is megjelölhetnek csaló embernek, mert olyat küldök vissza, amit nem nekem küldtek. Na most mi lehet? persze írtam Foxpostnak is, Allegrónak is, de mintha nem értenék...
Ez a Foxpost ügyfélszolgálat egy nagy kalap k*ka. A reklamációmra azt írták, hogy ők úgy látják, kézbesítésre került a csomag, úgyhogy minden rendben. Még visszaírtam nekik, hogy ha ezt abból látják, hogy kivették a boxból a csomagot, akkor jól látják, én vettem ki, de nem az én csomagom volt!!! Kíváncsi vagyok, megértik-e másodjára.
-
cappa72
nagyúr
Ma végre kaptam egy választ 2 automata haszontalan üzenetváltás után (valószínűleg végre élő ember is ránézett a dologra), hogy a "Rendszerünk szerint a csomag visszakerült raktárunkba a sikertelen kézbesítés miatt. Ezúton tájékoztatom, hogy a kivizsgálásra a feladástól számított 15 nap áll rendelkezésünkre. Amennyiben ez időn belül nem érkezik meg a csomag, kérem töltse ki reklamációs űrlapunkat: https://foxpost.hu/reklamacios-urlap"
Ezt a felét ti, hogy értelmeznétek: "Ezúton tájékoztatom, hogy a kivizsgálásra a feladástól számított 15 nap áll rendelkezésünkre." most akkor megint reklamálnom kell és ez a csomag eredeti feladásától számít vagy ez most arra vonatkozik, hogy most megpróbálják feladni és utána van 15 nap?
Csomagkövetési szám új nincs még, régi továbbra is azt mutatja, hogy a csomag megérkezett...
Kíváncsi leszek a továbbiakra. (allegrónak végül csak ma írtam, lehet, csak véletlenül de nem sokkal utána jött ez az a válasz a foxposttól még az első üzenetváltásra, allegról furcsa módon nem jött még arról értesítés, hogy befogadták a megkeresést pedig szokott, mondjuk nem ők a hunyók a dologban az szinte tuti).Úgy gondolom, nekem is ez volt.
A reklamáció után (élő szavas ügyintéző - ő mondta, hogy 15 nap áll rendelkezésükre, és ha a csomag megvan, akkor másik azonosítóval fogják kiszállítani) másnap jött az, hogy "csomagod már a raktárunkban van". Itt az eredeti csomagszám azonosítójával kaptam ezt az üzenetet. És ott meg is állt a dolog.Aztán 15 nap múlva jött az, hogy új csomagszámmal kaptam az értesítéseket, és azzal már rendben megérkezett a csomag, hiánytalanul.
Akitől rendeltem (Muziker), azoknak nem jeleztem, mert - bár szerintem a csomag méretét tekintve ők hibáztak - egyszerre egy dolgot akartam megtudni.
-
asynur
tag
Nálunk automata van a legközelebb és eddig nem volt ilyen gond, egyszer volt, hogy kerestetni kellett és miután megtalálták a csomagot átviteli pontra vitték de jelen estben jött nyitókód és hogy lehet átvenni.
DPD-nél volt olyan hogy nem fért be ott jelezték, hogy túlméretes és átirányítják, vagy irányítsam át én nekem szimpatikus átvételi pontra.
Közben ismerőstől halottam, hogy aznap az automata környékén látott rendőrökét azt nem nézte, hogy az automatánál csinálnak valamit vagy csak véletlenül pont ott álltak meg, de még összefüggés is lehet...bár nem halottam automata "feltörésről" helyi híreket (valamint átvételi próbálkozásnál nem volt semmi feltűnő fizikai nyoma, hogy ilyesmi történt volna).Ma végre kaptam egy választ 2 automata haszontalan üzenetváltás után (valószínűleg végre élő ember is ránézett a dologra), hogy a "Rendszerünk szerint a csomag visszakerült raktárunkba a sikertelen kézbesítés miatt. Ezúton tájékoztatom, hogy a kivizsgálásra a feladástól számított 15 nap áll rendelkezésünkre. Amennyiben ez időn belül nem érkezik meg a csomag, kérem töltse ki reklamációs űrlapunkat: https://foxpost.hu/reklamacios-urlap"
Ezt a felét ti, hogy értelmeznétek: "Ezúton tájékoztatom, hogy a kivizsgálásra a feladástól számított 15 nap áll rendelkezésünkre." most akkor megint reklamálnom kell és ez a csomag eredeti feladásától számít vagy ez most arra vonatkozik, hogy most megpróbálják feladni és utána van 15 nap?
Csomagkövetési szám új nincs még, régi továbbra is azt mutatja, hogy a csomag megérkezett...
Kíváncsi leszek a továbbiakra. (allegrónak végül csak ma írtam, lehet, csak véletlenül de nem sokkal utána jött ez az a válasz a foxposttól még az első üzenetváltásra, allegról furcsa módon nem jött még arról értesítés, hogy befogadták a megkeresést pedig szokott, mondjuk nem ők a hunyók a dologban az szinte tuti). -
enginev3.0
félisten
Sziasztok! Allegro rendelést Foxpost automatába kértem, de a boxba más ember teljesen más csomagját tették, aminek semmi köze az allegróhoz. Persze se a Foxpostnál, sem az allegrónál nem lehet emberrel beszélni. Ha visszaküldöm, akkor kib*szok az allegrós feladóval is, mert olyan csomagpot fog visszakapni, aminek semmi köze hozzá, meg engem is megjelölhetnek csaló embernek, mert olyat küldök vissza, amit nem nekem küldtek. Na most mi lehet? persze írtam Foxpostnak is, Allegrónak is, de mintha nem értenék...
Nekem volt ilyen egy hónapja kb
De én dhl-lel kértem amit végül a posta vitt az mpl-es automatábaDHL egyből a postához irányított hogy ők kezelik a csomagot
Posta meg mondta hogy átvert a boltAztán pár nap múlva hívtak a posta szolnoki logisztikáról hogy náluk van a csomagom, mivel 2 csomag ugyanolyan nyomkövetési számmal vagy vonalkóddal vagy mivel van, ezért össze lett keverve
pár nappal később hozta a postás a csomagom, a másikat meg visszaadtam neki
-
arfer
senior tag
-
Fecogame
veterán
Szerintem nincsenek már Packeta automaták, mindegyik Foxpostos lett. Ha a packeta appban rögzítettél csomagot, azt szerintem automatából nem fogod tudni feladni. Én is így jártam pár hete. Én azt csináltam, hogy töröltem a csomagot a packeta appban, visszakaptam az árát pár napon belül, és a foxpost.hu oldalon regisztráltam a csomagot. Ha foxpost.hu-n intézed a csomagfeladást és packeta zbox-on keresztül akarod feladni, akkor az oldalon a csomagjaim résznél zárolni kell a csomagot és kifizetni bankkártyával. Ilyenkor levonja majd a legnagyobb rekesz árát, és amikor látja hogy konkrétan milyen méretű rekeszbe raktad be, visszakapod a különbözetet. Azért van erre szükség mert a packeta zbox automatákon nincs bankkártya terminál.
Amúgy szerintem ez mehetne az összefoglalóba is mert nem lett ez a cég részéről rendesen lekommunikálva. Azt sem értem mi a bánatnak kell még megtartani a packeta applikációt ha konkrétan semmire nem jó. És azt sem értem miért nem csinálnak már végre foxpost applikációt.
szerk.: még annyit, hogy ha a foxpost.hu-n regisztrálod a csomagot, az ott kapott kóddal már tudni fogod nyitni a packetás automatát is, a csomagra pedig legyen ráírva a feladási kód és a címzett neve is. Fontos, hogy mindkettő rajta legyen.
Köszi, jó ötlet! Amúgy a foxpost.hu most épp nem megy
-
oba
addikt
Szerintem nincsenek már Packeta automaták, mindegyik Foxpostos lett. Ha a packeta appban rögzítettél csomagot, azt szerintem automatából nem fogod tudni feladni. Én is így jártam pár hete. Én azt csináltam, hogy töröltem a csomagot a packeta appban, visszakaptam az árát pár napon belül, és a foxpost.hu oldalon regisztráltam a csomagot. Ha foxpost.hu-n intézed a csomagfeladást és packeta zbox-on keresztül akarod feladni, akkor az oldalon a csomagjaim résznél zárolni kell a csomagot és kifizetni bankkártyával. Ilyenkor levonja majd a legnagyobb rekesz árát, és amikor látja hogy konkrétan milyen méretű rekeszbe raktad be, visszakapod a különbözetet. Azért van erre szükség mert a packeta zbox automatákon nincs bankkártya terminál.
Amúgy szerintem ez mehetne az összefoglalóba is mert nem lett ez a cég részéről rendesen lekommunikálva. Azt sem értem mi a bánatnak kell még megtartani a packeta applikációt ha konkrétan semmire nem jó. És azt sem értem miért nem csinálnak már végre foxpost applikációt.
szerk.: még annyit, hogy ha a foxpost.hu-n regisztrálod a csomagot, az ott kapott kóddal már tudni fogod nyitni a packetás automatát is, a csomagra pedig legyen ráírva a feladási kód és a címzett neve is. Fontos, hogy mindkettő rajta legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- 27% - ASUS TUF Gaming B760-PLUS WIFI Alaplap
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HP PRO X360 Fortis G9 Intel N6000/8GB RAM/250Gb SSD/ 11.6" HD touch Screen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Ezt a sz@r céget, komolyan nem értem, hogy mit csinálnak ezek még itt? Természetesen a pénzt így az ismerős visszautalja (ami ugye mind külön költség).
.
Soha többet nem fogok ezekkel szállíttatni!