- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kanyi51 #21549 üzenetére
Block This nincs play áruházban. És őszintén szólva nekem nem is működött mindig, amíg használtam.
Most ha használok vpn-t, akkor a Safe Surf vpn-t használom, ez megtalálható az áruházban. Vannak csak vpn-s és vpn-s + adblockos szerverek is. Van ingyenes része is, de én megvettem, anno egy életre lehetett pár ezer forintért és feloldotta az össze szervert. -
-
Capella
senior tag
válasz
szkutyi #21537 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire észrevehető, hogy az AdGuard DNS lassít, de tény, hogy nem a leggyorsabb. Nekem most az Asus routerben van beállítva DNS szervernek.
Itt egy mentés a DNS Testről. Előfordul, hogy 50 msec körül van az AdGuard, de inkább 30 fölött csak.
Sokáig használtam a privát DNS-ként az AdGuardot az S21U-n, de egyszer csak eluntam, hogy azért egyes reklámok mégis megjelennek az appokban, főként a kínai IP kamerásoknál.
Visszatértem a Block This!-re, és voilà, minden gondom eltűnt.
A helyi VPN-n Block This! mellett nem lehet privát DNS-t is használni. Illetve, ha egyéb VPN-t akarok, pl. Wireguard, akkor addig ki kell kapcsolni a Block This!-t, ami mindig bekapcsolt VPN beállítás mellett kell fusson, hogy a telefon újraindítása után is automatikusan működjön. Korábbi Android verzióknál még elég volt a programban bekapcsolni ezt, de valamelyik újabb Android óta már csak így lehet, így kényelmes.
Azért nem 100 %, mert nagyon elvétve egyes appoknál valamilyen újfajta "erőszakosabb" vagy trükkösebb reklám megjelenhet. -
Cobrusz
senior tag
Sziasztok.
Zárolt képernyőn jobb felső sarokba hogy lehet eltűntetni az akku állapot jelzőt vagy vissza rakni középre ahol régen volt? -
sixpak
nagyúr
Nálam gesztusvezérlés van, nincsenek alul gombok, teljesen homogén a képernyő, se óra, se ikonok, csak a wallpaper.
Hát igen, igazad van, csak nincs mire váltani nagyon.
Ha a kínai kiesik egyből, akkor csak az iphone pro max marad, de sok szempontból az is visszalépés lenne.
Nehéz ügy....nekem az S25Ultra is kiesett, az idétlen szappantartó forma miatt....
Marad ez, nem tudom mi lesz a későbbiekben. -
Nekem egyelőre tetszik az új Android 15. A teló nem lassabb, sőt.. Az akkumulátor merülése érezhetően lassult, mintha egy újszerű eszközt kaptam volna vissza. Írok arról is, ha valami anomáliát tapasztalnék.
-
Capella
senior tag
válasz
szkutyi #21533 üzenetére
Kösz, ezt az oldalt nem ismertem.
Kipróbáltam a Samsung böngészőmet és a Brave-et is nativan.
Mindkettő egyformán 83 %-os eredményt mutatott.
Ebből nem tudom mennyit tett hozzá a BlockThis! és a Samsungon a plusz AdGuard blokkoló.Avagy mégis tudom.
Kikapcsoltam a BlockThist!, és újrateszteltem mindkettőt.
A Samsung nem változott, maradt 83 %, a natív Brave viszont leromlott, csak 68 % lett.
Ezután visszakapcsoltam a BlockThis!, és újrateszteltem a Samsungot kikapcsolt AdGuard mellett. Most a Samsung is leromlott, és csak 59 % lett.Le lehet vonni a következtetést. Magamnak annyi, hogy a BlockThis! mindenképpen kell az appok reklámjainak szinte tejes kinyírása miatt, ez nem volt kérdés, de a böngészőhöz nem feltétlenül elég önmagában.
Samsung böngészőben az AdGuard reklámszűrő kiegészítő hoz egy jó szintet. Ugyanannyit, mint a Brave a BlockThis! appal együtt. Önmagában a Brave is kevés, de jobb, mint a szűrő nélküli Samsung.
Lehetne még kísérletezni más Samsung böngészőre telepíthető reklámszűrőkkel, pluszban vagy önmagában, de itt én egyelőre elengedem. -
Diák66
őstag
Letöltöttem az új rendszert, de nálam néhol elég döcögős és van ahol félrecsúsznak a dolgok, egymáson "maradnak" görgetés közben.
Nem stabil még az látszik.
-
Capella
senior tag
válasz
olajbogyo #21529 üzenetére
Én a jó régi Block This! privát VPN-t használom.
Ez az appokon belül is jóval jobban kinyírja a reklámokat nekem, mint az egy időszakban használt Adguard privát DNS.
Próbálkoztam az AdGuard appal is, ami látszólag többet tudhatna, millió infó, beállítás, de az általam használt appokban sehol sincs a reklám kinyírásban, mint a Block This!.
Ezen túl a Samsung böngészőben még feltettem az AdGuard Content Blocker kiegészítőt is. -
olajbogyo
aktív tag
Skacok, ti mely blokkolót használjátok samu böngészőben, ha használjátok egyáltalán? Mert már az agyamra megy ez a sok kib...tt felugráló szir-sz@r.....
Lassan olyan már ez is mint TV t nézni otthon, időnként filmekkel szakítják meg a reklámokat! -
-
vg
addikt
válasz
sixpak #21519 üzenetére
Megmondom őszintén, egy kalap szar ez a 7es verzió, de mindegy, mert soha többet nem veszek ultra telefont. Meg szerintem samsungot se. Nincs értelme idehaza ennek a ai cuccnak. A peak az 5-ös verzió volt. Azóta olyan lett mint a windows 11. Az 5-ös verzió óta nem lehet halványítani az alsó három gombot a goodlock-al , azt imádtam, mert jó volt alig láthatóvá tenni. Mindegy is.
-
lasse001
senior tag
válasz
kisdobos0111 #21522 üzenetére
És az aod fényerejének megemelésére sincsen lehetőség.
-
kisdobos0111
aktív tag
Az AOD-re nincs valami megoldás hogy újra középre kerüljön mert így használhatatlan számomra.
-
joccmocc
csendes tag
válasz
cultfeca #21514 üzenetére
Az intelligens WiFi a te megoldasod. Ha nem mukodne (nekem pl. a munkahelyi wifi-t nem engedi kivalasztani az intelligens wifi-nel), akkor egy megoldasi lehetoseg, hogy ahogy BIT_ es golyos kollegak irtak, beallitasz egy rutint [Ha hely == munkahely ; WiFi (bekapcsol) + hangok(nemitva) ; amikor felteltel megszunik: minden visszaallitasa]. A golyos altal felvetett problemat en ugy oldottam meg, hogy csinaltam egy masik rutint [Ha WiFi erosseg <= 1 egyseg ; mobilnet (bekapcsol); amikor feltetel megszunik: minden visszaallitasa]. Ez a kombo nekem eleg jol mukodik, nem is emlekszem, mikor kellett utoljara manualisan hozzanyulnom a WiFi/mobilnet gombokhoz.
-
Omis
senior tag
ez a DIY home screent hogy lehet előhözni? (home up nem ad fel frissítést)
-
szkutyi
addikt
Akksi időben szerintetek mennyi különbség van? Főleg a fhd és qhd közt érdekelne
-
vg
addikt
válasz
Rigormortiis #21499 üzenetére
Én nem merem felfrissíteni, most jól működik a rendszer. Jönnek értesítések is jól, szóval inkább nem egyenlőre.
-
slein
tag
Sziasztok, egy kis segitseget szeretnek kerni.
Oneui 7 frissites utan igy neznek ki a widgedek:
Ezt hogyan lehet orvosolni?
-
Probert75
addikt
válasz
Rigormortiis #21505 üzenetére
Ebben a hozzászólásomban a megoldás számodra, hogy az ikonok legyenek megint. A Pro verzió mindent tud, ami neked kell.
-
golyós
addikt
válasz
cultfeca #21497 üzenetére
Csinálj egy rutint, ha kapcsolódik automatán az otthoni wifire akkor bekapcsol pl nekem az otthoni profil: halkabb csörgés,értesítés, mobilnet ki, akku takarékos mód stb.
Wifire automatán csatlakozik amúgy is ha érzékeli a hálózatot amire már csatlakozott.
A rutin be tudod állítani kézi indításra vagy akár automatán .
Én nem javaslom a GPS alapú automat indítást mivel kb 150 méteres a pontossága. Már régen a lakástól 100 méterre lévő játszótéren ültem, de szerinte még otthon voltam így nem kapcsolt mobilnetet, maradt volna az otthoni rutin a wifin. -
tothak
tag
válasz
cezarlacrone #21500 üzenetére
Nekem a Now bar-ral nem lenne gondom abban a formában ahogy most működik, sőt még tetszik is. Viszont az, hogy hol az egyik oldalon, hol a mások oldalon, hol pedig középen van az AOD-n... na az felbasz... ugyanez a problémám az AOD widgetekkel... kb 3 mm-rel balra van, mint a naptár nézet felette, nem pedig középen alatta...
-
r0by
addikt
válasz
Rigormortiis #21501 üzenetére
Értesítések/Értesítések a zárolt képernyőn. Itt ha kártyára állítod, akkor megkapod a régi viselkedést, ha jól értem a gondodat.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
cezarlacrone #21500 üzenetére
Biztos, hogy nem. Eddig nekem az óra alatt megjelentek az értesítést küldő alkalmazások ikonjai. Most nem.
Nem szoktam eddig ágálni a frissítések miatt, de most szétb@sztak egy jól működő, remek ui-t. Még egy-két ilyen húzásuk van, aztán megyek máshova.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpársportok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest