- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
stargazer #80948 üzenetére
A +1 liter az a kocsi fenntartasi koltsegeihez kepest kb. nem oszt, nem szoroz. Kerdes, hogy mennyit mesz vele, de a fenntartasi koltseget mondjuk 5%-al megdobja a +1 liter...
Ahogy emlekszem. relative ujakat nezel, itt mondjuk az eves szerviz, idonkent gumik, neha egy-egy nagyobb javitas utan lesz mondjuk benzinen kivul egy 400-500e rendszeres kiadasod (rendes gumik, mondjuk BMW-n legalabb 17" felnid lesz, rendes nagyszervizek evente, es mondjuk ket-haromevente valami aprosag megadja magat meg pluszban). Ha emelle meg mondjuk mesz 20k km-t, akkor az 1500 liter benzin, az szinten olyan 500e korul van. 1.2 liter minusz az megsporolna kb. 100e penzt, az 10%... nem tippeltem elsore teljesen jol, de szerintem 10% sem olyasmi, ami eldonti egy auto sorsat..
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motoros topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- VR topik
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest