Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
Mindegyik VW Passat hölgytulajdonosé volt
-
-
latyak17
tag
válasz
!Overdose! #55456 üzenetére
nálunk még a sumpizni is használatos
-
-
-
-
blt.62
őstag
Van valamelyik fórumtársnak itt citroen picassója?
-
qdak
addikt
válasz
runner 125 #55480 üzenetére
Ezek a Gyoriek ilyenek
Meg a "màma" meg "aszt" -
-
-
DZs
senior tag
válasz
fenergie84 #55474 üzenetére
Ha az az érzésed, hogy aki használta vigyázott rá, akkor én nem látok benne nagy kockázatot.
-
Melack
veterán
Kell - nyálcsorgatás on
-
ReSeTer
senior tag
-
válasz
fenergie84 #55474 üzenetére
A galxy-ahambra-sharan triumvirátus sok modelljében volt gyári parkolás segítő. Nagyon sokat számít azoknak akik nem érzik annyira a kocsit.
. -
fenergie84
addikt
Elvileg vezetett szervizkönyves, cégautó volt, valami vezetőé, néven volt, nem kulcsos, amit többen használnak.
Beültem a kocsiba, a kormányon nincs kopás, a váltógombon sincs, a kezelőgombokon sem, az ülések nincsenek kiülve, legalább is szerintem...Khelben: néztem Galaxy-t is, de az már nagyon nagy, a feleségem is használná az autót és az S-max mérete is ledöbbentette
-
-
-
Tankblock
aktív tag
-
qdak
addikt
válasz
runner 125 #55463 üzenetére
Hol eltek ti a vadnyugaton ?
Lehet kombinalni a szavakat am is.
Nekem mondjuk szerencses, me jonnek mindehonnan kamionosok neha behalok rajtuk -
neduddki
nagyúr
válasz
runner 125 #55463 üzenetére
HI!
kozipen se: - )))
udv
neduddki
-
-
Hello!
Kiváncsíságképpen milyen kocsit ajánlanátok fél-egy milló között.
-Kombi vagy szedán
-családi méret
-megbízható
-Hosszú 5. vagy 6 sebességes váltó
-140 pacis motor kb -
aero.
veterán
válasz
!Overdose! #55456 üzenetére
Nálunk meg szunyálás.
-
Khelben
nagyúr
válasz
fenergie84 #55426 üzenetére
Ha 7 szeméyeset akarsz, inkább nézz Galaxy-kat. Nagyobb a választék és az igazi hétszemélyes kisbusz, az Smax inkább személyautós, hátul kevesebb a hely és a fejtér is.
-
DZs
senior tag
válasz
fenergie84 #55426 üzenetére
Az S-Maxok jók, nagyon jó a futóművük is. Én megkérdezném, hogy merre jártak vele, mert a futásteljesítményéből én hosszú autópálya meneteket sejtek, ami egy TDCi-nél előny. Ha nem garázsban tartották, akkor az alját érdemes körbenézni, hogy nem rozsdásodik-e.
-
qdak
addikt
Nem kell a tulajnak ott lennie
meghatalmazas eleg, amit meg alairnak hejette....
Multkor kaptunk ajanlott levelet xy ra aki elvileg nalunk lakik, a gyoribe is olyan hivatalos, meg volt vmi birosagi level jott akit soha eletembe nem is lattam, aztan landolt a kukaba, postasnak hiaba szolok h itt olyannincs, csakhozza ujra... -
latyak17
tag
válasz
!Overdose! #55450 üzenetére
sunyni=alcsizni
-
DeFranco
nagyúr
válasz
susnyásban hunyás
-
qdak
addikt
válasz
EZ MOST KOMOLY?
-
Mawyx
őstag
Ez durva. Nekünk (Bp 11. ker.) a tulajdonossal együtt személyesen kellett bemenni az okádmányirodába és kellett hozzá a lakás tulajdoni lapja. Pont azért hogy ne lehessen akárkihez bejelentkezni, ilyennek nem szabadna történnie, hogy valaki bejelentkezik az otthonunkba az engedélyünk, sőt tudomásunk nélkül. Persze a tulajdoni lapot elvileg akárki kikérheti, de keményen fizetős és akkor is kell a tulaj aláírása, ha ezt aláhamisítja az meg már okirathamisítás.
Pár hónap múlva hosszabbítanom kell, lehet most nyáron elintézzük amig jó az idő, majd lesz pontos infó. -
zolikaDB
veterán
Látod, 205/40 van rajta. Azt már robbantani kell?
Következő szett az vagy 17-es MAM Nuvo lesz, vagy 16-os kis mérges RH Cup. Mondjuk, ha van keskenyebb, akkor olyan. A mostani Irmscher ne mgyakori, de ez full gyári méret, 16*6, 4*100, meg egy kis lájtos vadulás, 195/55 R16. 205/50-ig amúgy jó lennék gyárilag természetesen. -
-
zolikaDB
veterán
16*9-es RH CUP. Még hagyján. Csak ehhez kell egy lájtos csüccs, mert másképp nem szép. Kíváncsi lennék G sedan alatt milyen.
-
Kornel
veterán
ez ér valamit, vagy kamu?
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Megint itt vagyok. Nézegettem Ford Mondeókat, de most mást szemeltem ki, egy S-max-ot, 2.0 l TDCI.
Esetleg valakinek tapasztalata, véleménye?
Családi autó kell, ez pedig 7 személyes. Ma megnéztük kívülről, belülről, engem így első ránézésre megnyert, de műszakilag nem tudom milyen állapotban van, szóval egy bevizsgálásra el szeretném vinni. -
zolikaDB
veterán
TaaT és felnimágusok. Létezik nagyperemes alufelni, nagy ET számmal? Gondolok itt arra, hogy pl Brock B1, 17"-osban, 4*100 jólesne. RH Cup 17-esben van 4*100-as lyukosztással?
Vagy milyen lehetőségek vannak? -
-
hdman
őstag
-
-
Kornel
veterán
ez fogja a tdi-k végét jelenteni.
megy is, nyomatéka is van(nem honda), nem büdös, és nem is kerreg, mint egy traktor
-
-
-
-
e=mc²
őstag
Koszonom szepen, mindenkinek!
Majd meg jelentkezem.
-
válasz
máyköl #55398 üzenetére
Megveszed, a szerződésbe a Te neved kerül. Ekkor van 15 napod. Ez alatt írsz egy üzembemntartóit édesanyád nevére. A kettő vel egyszerre behúzod a bélést az okádmány irodába, és ott 1 ügyintézés összegéért bejegyzik a kettőt, amíg te a kapott csekkel elvágtatsz átíratni és biztosítást kötni. Amíg nincs okádmány irodás átírás ne használd a kocsit! Vagy keress egy biztosítós ügyintézőt, és akkor Ő már édesanyád nevére megírja az előszerződést, amit be tudsz fizetni 30 napon bélül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- EVGA 750 BQ 750W
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest