- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hja már a sztereotípiák sem a régiek, vagy mondhatnám, hogy a valósához való illesztése nem igazán pontos.
JohnyX: Egy tartományvezérlő azért akkor sem árt (persze ahhoz nem feltétlen kell egy kifejezetten sulis igényekre szabott szerver, elég egy akármilyen Debian vagy Red Hat alapú is) vagy mindenki helyi usert használna? Amit kezelek ott 4 infó terem van és összesen kb 300 kliens és kb 700 felhasználó, szóval ode azért elkél...
-
JohnyX
tag
Nem tudom felétek milyen a Sulinetes rendszer, de felénk úgy kezdődik: Telekom "Média Gateway" (Optikai bemenet - Gigabytes UTP kimenet) -> Cisco router (DHCP szerver, tűzfal, 6 szintű tartalomszűrés, Eduroam Wifi felhasználók + IoT kezelése) -> Gigabytes Switch + Gigás Wifi Routerek (olcsóbb volt mint az Acces point).
Iskolánként egy informatika terem + minden tanteremben laptop v. számítógép + irodai gépek ez mellé nem igen láttam értelmét Szervernek.
-
a dokumentáció német módon részletes és percíz
Erről tudnék mesélni multis környezetben, hogy ennek a szöges ellentéte valósul meg
-
Kibővítettem a bejegyzést a webes adminisztrációs felületekkel (webui), márha/hátha valakinek szempont lenne a szerver kiválasztásánál...
-
Ezt megjegyzem
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 Videokártya!
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256 Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest