Új hozzászólás Aktív témák
-
bandigyerek
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Majd belejön. Nyomorult futva már nem megy a buszhoz....
-
hzsolee
őstag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ebben az az akció gondolom, hogy nem lett drágább 😁
-
pusszycat
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Kellene rá ülés...
-
-
enginev3.0
félisten
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Egyébként a leszállás durvább lehet, akkor jobban rá kell támaszkodni a kormányra, kicsit elrántja egyik irányba és arccal puff
-
hzsolee
őstag
Egy igazán kihagyhatatlan akció a banggoodon 😁
-
-
Silentfrog
veterán
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ok, ez nincs így. 😋
1.: Ilyet vettem én is
2.: Visszaküldheti majd egy hónap elállással. ( ez sajnos tényleg a saját költsége Gls 5 ezer ft)
3.: Ha nem áll el visszaküldheti garanciális javításra , amit ingyenesen elvisz , visszahoz az aAlza.( Pl .: pont ha kódos a roller és nem érik el az előző tulajt)
4.: A rollerem kóddal volt védve, az alza megkereste az előző tulajdonost, és küldte a feloldó kódot.
Nem kell olyat állítani amit nem igaz, azért mertem ajánlani, ez nem az Emag…..
Amit max bukhat az az elálláskor a visszaküldés amit mint mondottam 5 k. -
válasz
Tomi13
üzenetére
Ha pálcikarollert keresel, használt, átszoftverezett Segway G2 40-el is tud menni. 150ezer körül vannak.
Ezek vannak, de mindegyik többe kerül újonnan:
Xiaomi 5 Pro, 5 Max (csak 32-ig lehet szoftverezni őket)
Navee GT3 Max
Segway F3, F3 Pro
Segway G2, G3Alzás visszaküldött, újraértékesitettel vigyázz azért, nem tudni miért küldték vissza, olyan is megesett, h nem lehetett a szoftverbe belépni, mert az előző tulaj nem lépett ki, és az Alzánál széttárták a kezüket. Persze nem feltétlenül kell a szoftver, én se használom egyik rolleren se, de azért na..
Itt össze tudod az adataikat hasonlítani.
Ha nagyobb rollerre gondoltál, Kugoot találsz használtat ennyiért, G2 valamelyik variánsát
-
pusszycat
nagyúr
válasz
bandigyerek
üzenetére
28 km naponta biztos nem tötyögni akar.
Joyor T10 az remek választás lenne a hidraulikus rugójával meg a jó fékjével.
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok!
150 körül milyen rollert érdemes vásárolni?
Lehet használt is, nem muszáj újat vennem.
Budapestre kellene munkába járni, napi 2x14 km-re, ennyit bírjon legalább az aksija, más extra elvárásom nincs, van lift, emelgetni nem kell, súlya nem releváns.
Köszönöm! -
hzsolee
őstag
válasz
bandigyerek
üzenetére
Ő kezdte...
-
bandigyerek
senior tag
Ekkora egy perverz banda!

-
DigitXT
félisten
Gyerekek, ezek után nem akarom tudni, mi ment a kerékbe...

-
válasz
Warzoz
üzenetére
Hajtott keréken a gumicsere sikeresen lezajlott. Szerencsére nem kellett sem melegítenem a gumit, sem sikosítót nem kellett hasznalni. Csak feleségem két kezére volt szükség plusszban. Megy a kerekekbe a slime, aztán reménykedem, hogy mindent ugyanúgy rakok össze, ahogy volt
Lyukas kereket megjavítom a bicajbelső gumijavító készlettel. Elrakom ínségesebb időkre, így lesz egy garnitúra pótkerék. -
válasz
hzsolee
üzenetére
Igen ilyen kinézetű sisakom van most is, de plexis kellene.
Más:
Ma reggel 1-1,5 hónap után elővettem a rollert és az 50psi-ból elől 40 lett, hátul 44. Szerintem ez így normális. Beöltöztem, mint a mikulás és a szinte forgalom nélküli utakon bejöttem dolgozni.
Igaz hogy hideg van, de száraz minden. A símaszk, vagy mi a neve is bevált és most a futószemüvegem próbáltam ki hozzá, ahhoz van narancssárga lencse, mert a napszemüveg elég sötét lett volna így fél 8-kor reggel.
-
hzsolee
őstag
válasz
INGJOKE
üzenetére
Hirtelen ez a legolcsóbb...és van minden méretben is.
-
válasz
xandrush0831
üzenetére
-
xandrush0831
aktív tag
Köszi a válaszokat! Akkor azt hagyom, aztán marad a folyamatos lelassítás és nézelődés. Kicsit para, amikor hirtelen 30 centire tőlem előznek a vadászok a Nivával.

Meg a best amikor városban megyek 50-el az 50-es táblánál, de idegesen kielőznek majdnem súrolva, aztán gurulnak tovább 50-el.
Olyankor jó lenne előre látni hogy jönnek. -
Tangerine
senior tag
válasz
xandrush0831
üzenetére
Én is vettem, de kb semmit nem ér. Pár nap után le szedtem.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
xandrush0831
üzenetére
Én használok. Be lehet. De ami nekem van azt minden alkalommal be kell. Annyi hogy ameddig a tükröt nézed nem látsz előre. Valami köre rá is mentem közben.
Ja nekem olyan kicsi van mint a fel tenyerem és a tartója is vagy 2 cm csak.
És azért vettem mert a fülestől nem hallottam az autót. Most már csak a jobb fülemben van füles, mert ugy is balról előznek. -
xandrush0831
aktív tag
Valaki használ visszapillantót? Lehet effektíven használni rolleren, vagy ha nem sima az út akkor semmit nem látni benne? Be lehet egyáltalán úgy állítani 190-es magassághoz, hogy ne az eget lássam benne?
Gyakran kell útszéli kátyúkat kerülgetnem az erdei úton, viszont a símaszk+bukó kombótól nem hallom hogy jön-e autó. Szóval nézegetek hátra, de nem érzem szerencsésnek ezen a szakaszon, mert 2 naponta előttem terem a semmiből egy nyúl. Nappal sajna még néha-néha találkozok autósokkal. -
Silentfrog
veterán
válasz
pusszycat
üzenetére
Segway G30 . Eladtam , saját dobozában becsomagolva eladtam , GLS XxL csomagban elvitte . Futár felvette, 200 km-t leszállította depóba betárolta. Írták hogy nem viszik ki a vásárolnak mert a csomagolás LQ jelölés alapján ADR szolgáltatás köteles tételeket tartalmaz. Ez az akkura vonatkozik , plusz pénzt akartak. Kérték nyilatkozzak mi van a csomagban.
Rengeteg telefon, email után kiszállították nagynehezen, plusz költség nélkül.
Összegezve .: Ha rollert adtok el és a GLS viszi, ( az a legolcsóbb) akkor csomagoljátok be valamibe hogy ne lássák a dobozon lévő jelöléseket, mert a legkisebb erollerbe is nagyobb akkupakk van mi t amit lehet ami ADR köteles a futárcég szerint. -
válasz
bandigyerek
üzenetére
Tapad.
-
nimmrody
tag
Sziasztok!
Adott egy Yume Raptor tipusu roller.
Par napja vettem eszre, hogy egy kis uveg szilank egy tuske volt a hatso kerekben.
Sajnos pont eleg volt ahhoz, hogy leeresszen es hiaba fujom fel 1 nap mulva ismet lapos.Kerdesem az javithatoak e ezek a tubeless fajta gumiabroncsok vagy cserelni kell az egeszet? A varosi abroncs verzio van nekem.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok,
Segway F3 Pro-nál mennyire jellemző a hátsó lámpa meghibásodás? Az enyémnek már alig van fénye.

-
bandigyerek
senior tag
-
válasz
bandigyerek
üzenetére
-
válasz
bandigyerek
üzenetére
Igen. Vagyis gyárilag ők szerelik ezzel a kerékkel a rollereiket.
-
válasz
xandrush0831
üzenetére
A hátsó, hajtott keréken kaptam defektet.
-
bandigyerek
senior tag
Ez a zselés gumi csak a Segway-re van? Csak mert hatásos cucc. Tapasztalat.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
Warzoz
üzenetére
Nem feltétlen egyszerű a 10-es tubeless csere, főleg ha véletlen masszívabb/merevebb az új abroncs. Nekem az autós gumiszervízben, palackkal sem tudták rárobbantani a felnire. Felhívtam a boltot ahonnan rendeltem, kedvesek voltam meg minden, de azt mondták hogy hát ezeket mikrózni szokták meg ilyenek. Mondom akkor jó szórakozást hozzá másoknak.
És végül inkább rendeltem 18k-ért egyet felnivel együtt, mert jobban megéri azt a plusz 9k-t, mint szivolázni vele.
Akkor nem tudom mi lesz ha a hajtott keréken kapok defektet, de szerintem beülök a kádba átgondolni az életem.
-
Sziasztok! 10 colos tubeless kerekekbe mennyire ajánlott/nem ajánlott a slime vagy egyéb defekt elleni folyadék? Pénteken kaptam egy elég kellemetlen defektet, mondjuk a fémszilánk mérete miatt amit összeszedtem nem segített volna semmilyen folyadék az tuti, de mivel a kerék egyáltalán nem defektvédett, nem szeretnék minden kisebb tüske, egyéb vacak után új kereket rendelni és cserélni/cseréltetni.
-
matex
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget!
-
Ezek vannak csak ilyen erősebbek.
Xiaomi 5 Pro, 5 Max
Segway G2, G3
Segway F3, F3 Plus
Jó választás a G3.F3 Plus esetleg, de ha van pénz lóvéra, akkor nyugodtan megvehetitek a G3-ast is.

Esetleg ZT3 Pro.Átszoftverezett G2-ket használunk itthon, a gyári teljesítmény nekünk is gyenge, de szoftveres módosítás után sokkal könnyebben veszik az emelkedőket.
A Xiaomiknál is lehet módosított szoftvert használni, de az csak annyit jelent, h a "global" beállításokkal lehet használni a rollert, nem jelent sok pluszt, inkább váltsatok nagyobb teljesítményűre.
Itt össze tudod öket hasonlitani.
-
heavygrip
senior tag
-
matex
aktív tag
A fiamnak szeretnék Xiaomi Scooter 5 Pro-ról váltani Segway Ninebot Max G3 E-re.
A váltás oka, hogy egy erősebb rollert szeretne, ami az emelkedőkkel könnyebben megbirkózik, valamint terepen is jobb. Azért néztem ezt a modellt, mert teljesítményéhez képest könnyű (24.6 kg), így kötelező biztosítás sem kell hozzá, max. sebessége 25km/h, valamint több nagyobb boltban is kapható, így a 3 év garancia is megnyugtató.
Szerintetek érdemes erre a Segway modellre váltani, érezni fogja az upgrade-et? Vagy tudtok ajánlani más rollert, ami ugyanilyen erős, és 25km/h sebesség a maximuma? Köszönöm!
-
Trápil
lelkes újonc
Sziasztok!
Navee GT3 Max-om van. Most jött rá egy frissítés amivel bosszantó módon kivették belőle a tempomat funkciót,amit egy korábbi frissítéssel tettek elérhetővé.
Vissza lehet ezt valahogy csinálni?
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Azzal még nem volt dolgom index terén, de mivel van rajta gyárilag csak le kell duplázni. Nem nagy cucc csak a felfogatást kell kitalálni. És csak sima index jöhet szóba ami nem villog magától.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Milyen roller?
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Már van [link]
-
Sirtaky
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Az jó ha gyorsan kell irányt váltani 😁
-
DigitXT
félisten
válasz
Thunderzolee
üzenetére
De legalább nem voltál beb.szva/nem lett a fejed az aszfalton szétcsapva. Ez is valami.

-
-
DigitXT
félisten
válasz
xandrush0831
üzenetére
"A férfi december 10-én kora este Békéscsabán, a Klapka utcában ment az elektromos kétkerekűjével, amikor elesett és életveszélyes állapotba került. A baleset előtt azt mondta az egyik rokonának, hogy a roller új, a dobozát maga előtt vitte. Ő sem viselt semmilyen védőfelszerelést, ráadásul a gyanú szerint ittas volt." Összegezve: kiosztható egy Darwin díj.
-
heavygrip
senior tag
válasz
lemmy71
üzenetére
Téli tárolásra (xiaomi 4 pro gen2) vonatkozóan, van valami "gumiszabály" :)
Igen, használd
Érdemes, én felváltva szoktam a kettőt. Ha nagyon szar idő van akkor is hetente 1-2x szoktam megjáratni, érdemes.
A Xiaomi 4 akkumulátora szinte semmit nem romlott, nem tettem le télen sem, mentem vele amikor tudtam. -
pusszycat
nagyúr
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Úgy értem leveszed a taposot és kihuzod a kábelt akkor nem kell bevidd a rollert csak az akkut. Ha útba van pl.
-
-
válasz
xandrush0831
üzenetére
Én is mentem egyszer rollerért, azt dobozostól adták oda. Nem számitottam rá. (Xiaomi Pro 2)
Így hát szét is volt szerelve, kénytelen voltam dobozostól vinni.Kioldottam egy Limeot, és rátettem, úgy vittem azzal. És jött szembe két csaj, és röhögve mondta az egyik, h ez milyen szürreális, h egy rollerrel viszek egy másikat. Persze én is nevettem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ki is lehet venni az akkut , és melegbe vinni, csak úgy nehezebb tölteni vagyis rakhatja vissza.
-
válasz
lemmy71
üzenetére
Ha nem használjátok, merítsd le mondjuk 70%-ra, és úgy tedd el, ne teljesen feltöltve.
És havonta nézd meg hány %-on van, és töltsd vissza 60-70-re, ha 30-40-re merült már.
De a legjobb, ha nem fűtetlen helyen tárolod le. Akksinak nem tesz jót hosszú távon ha jéghidegben áll.
-
clon
senior tag
válasz
xandrush0831
üzenetére
Szervizben rakatta össze és telefonáltak a dobozt is vigye el vagy második roller megjött a boxba és rollerrel akarta szállítani.
A kérdés mennyire valós a hír vagy a kép mennyire igazi (ma már sok ráérő AI generált képet/videót gyárt és röhög mennyien hiszik el vagy milyen magasra szárnyal média szinten). -
pusszycat
nagyúr
válasz
xandrush0831
üzenetére
Anti-reklám
Elrettentő példa. Még jó h nincs felfestve az áldozat minden tagja más irányban.
-
xandrush0831
aktív tag
Most dobta be a face valami rendőrségi hírben. Nekem csak annyi kérdésem van, hogy mit keres ott a doboz? Hogyan?
-
pusszycat
nagyúr
válasz
xandrush0831
üzenetére
Ha nem töltögeted néha, tavasszal lesz vagy 5 km hatótávod.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
lemmy71
üzenetére
Az árán ne mérgelődj black friday kor az allin 50.000 Ft volt olcsóbb a G2 rollerem mint amennyiért vettem. Ez ilyen.
Ha lerakod télen inkább az akku amire ügyelni kellene a gumi elvan csak ne engedjen le. Az akkut meg tartsd 50% körül.
Én most is rollerrel járok nekem nincs hideg, -1 +4 az remek rolleres idő.
-
lemmy71
őstag
Téli tárolásra (xiaomi 4 pro gen2) vonatkozóan, van valami "gumiszabály"
Fűtetlen száraz zárt fagynentes garázs, feltöltöm maxra és letámasztom, részemről ennyire gondoltam. Nyáron vettem a lányomnak, cirka 4 - 500 km. lehet benne. "Javítani még nem kellett nem volt vele gond", kivéve a kormánnyakat. Az már a kicsomagolásnál az első pár méteren recsget ropogot úgy is hogy még rá sem állt a lányom, csak tologatta az udvaron. Szétszedtem és kimostam a benne lévő gyári "zsírt" és kapott egy normális kék skf csapágyzsírt, azóta tökéletes.
Amúgy nagyon jó választás volt 100% -n meg van elégedve vele a lányom.
Egy negatívum azért van, amit most vettem észre, az hogy most 20 ezerrel olcsóbban adja az Euronics, ráadásul ingyenes házhozszállítással.
Így két karton Miller Genuine Draft -t buktam a bizniszen
-
pusszycat
nagyúr
Most olvastam egy reklámot a Joyor 10T - "Megállithatatlan menetelésre tervezve... Mi az h megállithatatlan? Szar a fék?
-
DigitXT
félisten
válasz
bandigyerek
üzenetére
Ezt amúgy jól tették, elvileg növeli a stabilitást, szuper!
Ellenberger benne marad, hogy változik az utánfutás...
Yamaha Cygnuson volt hasonló felépítésű első futómű.
Előre tolt kerékkel. El is esett vele a kolléga anno...
Szerk: mondjuk egy 10+ éves villa lehet másért is szar.
Kóválygott az úton az a motor, mintha muszáj lenne.
-
DigitXT
félisten
Érdekes első villa, gondolom jó okkal van eltolva hátra a tengely...

Pedig a hagyományos teleszkópos villa kevésbé hajlamos beszitálni. -
válasz
SoulReaver
üzenetére
Még nincs majd ha megjött. 70%-os a roller. Van még mit csinálni rajta., csak bírni kell pénzel is.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
Kinyújtja a karját.
-
Helló
Az mitől lehet, hogy a Ninebot Kickscooter-F2 Pro egyszer csak elkezdte azt produkálni, hogy nyél gázon 23-25 között ugrál a sebesség (rángat)?
Eddig szépen tartotta 25-ön, de most visszaveszi a gázt, 23-nál újra megindul...
-
válasz
User05
üzenetére
Napi 4 km-en, 25-el haladva örök életű lesz az a lengéscsillapító szerintem.

De amúgy tényleg azt javaslom, nézd meg őket, próbáld ki, h ráállsz, és rugózol rajtuk.
A G2 első telója korábban nem volt egy sikeres koncepció, többeknek oldalirányban kotyogásnak indult, illetve kifolyt a hidraulika-folyadék belőle.
Nekünk 4 van belőle, a gyerekek nem kímélik őket, igaz, kisebb a súlyuk jóval mint egy felnőtté, én is használom őket, egyikkel se volt még gondunk.Amit feljebb írt bandigyerek, az tény.

Bár szerintem az, h mikor koppan fel a rugó, nem csak a súlytól függ, inkább a kátyú, úthiba nagyságától, mélységétől.
Ha nálad csak 1-2 helyen van pici padka-szintkülönbség, max majd lelassitasz azoknál, és valóban, a rugókon meg lehet állítani, h mennyire legyen erős.
Nekem pl minimumra vannak állitva.Inmotion S1 van még, ami nagyobb súlyhoz van tervezve, (140kg), de az meg már nem nagyon kapható.
-
válasz
bandigyerek
üzenetére
Ez így van, csak a pálcikarollerek között nem nagyon van más, ami 120kiló fölé is megy.
Vagy ezek közül választ, vagy nagy rollert vesz.G2 hátul rugós, és az 5 Max is.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
User05
üzenetére
Ha jól emlékszem írtál max G2-t. Az első telója hidrós, de a hátsók nem, azokat lehet állítani, feszíteni is. Azonban azt a kívánt teherbírásba számítsd bele, hogy a saját súlyod plusz az esetleges zöttyenésekkel járó plusz erőt. A kicsiket kiveszi a rugó, de van amit nem. fogalmam sincs, mennyi a rugóút egy ilyen töpszli lengéscsillapítón, de le lehet verni (fogod is). a G2 terhelhetősége 120-ban van megadva. Gyárilag. A 80-85 kg-al meg tudtam csattintani a seggét, egy-egy nemfigyelés alkalmával. A többiek lehúznak, vagy megerősítenek, de inkább 130-150 körül keresgélj.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI MINI 3 PRO DRONE ELADÓ/ DJI BESZÁMÍTÁS
- DJI NEO 2 DRONE, ÚJ 2 ÉV GARANCIÁVAL ELADÓ
- DJI MINI 4 PRO FPV COMBO ELADÓ/ GARANCIA, CARE BIZTOSÍTÁS
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC 2 távirányítóval/ Új 2 Év Garanciás
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vissza lehet ezt valahogy csinálni?
(Mint az utanfutóknál)